LUYCKX FILIP

Société en commandite simple


Dénomination : LUYCKX FILIP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 823.683.418

Publication

09/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grifie van deekte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 SEP. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier Criffic

Ondernemingsnr : 0823.683.418

Benaming

(voluit) : LUYCKX FILIP

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2275 Lille, Meikloklaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Vereffening _ benoeming vereffenaar

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 september 2014:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de beherend vennoot-zaakvoerder, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap. Bij het verslag van de beherend vennoot-zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het gezegde verslag en voormelde staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede Beslissing.

Op verzoek van de beherend vennoot-zaakvoerder beslist de vergadering de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat zij vanaf heden, één september tweeduizend veertien, enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Derde beslissing.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de beherend vennoot-zaakvoerder in functie, de heer Luyckx Filip. Er wordt kwijting verleend voor het gevoerde mandaat.

Vierde beslissing.

Als vereffenaar wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel, de heer Luyckx Filip, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag verwijzen naar de boeken, bescheiden en andere geschriften van de vennootschap, daar de passiva en activa van de vennootschap en de rechten en plichten eraan verbonden, volledig worden overgenomen door de vennoten die verklaren hierbij alle schulden en lasten van de vennootschap aan te zuiveren en eventuele vorderingen te innen in verhouding tot hun aandeel.

Vijfde beslissing.

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar om het verzoekschrift tot bevestiging van de vereffenaar te ondertekenen en in te dienen bij de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

De voorzitter en vereffenaar

Filip Luyckx

Tegelijkertijd mee neergelegd: verslag BAV º%},c- -r 7t~~t~,)~~~ z .7

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t111111111,11101111111

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/03/2015
ÿþ word 1 1.+

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i *150372 III

iveergetega ter grume van ae RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 FEB 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De G fjffie



~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LUYCKX FILIP in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Meikloklaan 1, 2275 Lille

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VEREFFENAAR - SLUITING VERFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden op zes februari tweeduizend vijftien blijkt dat de vergadering de volgende besluiten genomen heeft:

Eerste beslissing.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag verwijzen naar de boeken, bescheiden en andere geschriften van de vennootschap, daar de passiva en activa van de vennootschap en de rechten en plichten eraan verbonden, volledig worden overgenomen door de vennoten die hierbij verklaren alle schulden en lasten van de vennootschap aan te zuiveren en eventuele vorderingen te innen.

Het plan van de verdeling van de activa werd goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout van negenentwintig januari tweeduizend vijftien.

Vervolgens beslist de vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de noodwendigheid van haar vereffening.

Tweede beslissing.

De vereffenaar, de heer Luyckx Filip Maria W, voornoemd, wordt met ingang van heden, zes februari tweeduizend vijftien, ontslagen uit zijn functie. Hem wordt volledige kwijting verleend over zijn mandaat.

Derde beslissing.

De vergadering stelt vast dat de vereffenaar op grond van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste zeven jaar bewaard worden door de heer Luyckx Filip, wonende te 2275 Lille, Meikloklaan 1.

Vierde beslissing.

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

De agenda hiermee uitgeput zijnde, verklaart de voorzitter deze vergadering voor gesloten om elf uur. Opgemaakt en gesloten te Lille op datum en uur als voormeld.

De voorzitter en vereffenaar,

Luyckx Filip

Hierbij neergelegd: verslag BAV

oe3 23r ci 7 S

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LUYCKX FILIP

Adresse
MEIKLOKLAAN 1 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande