LYCUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LYCUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.350.140

Publication

14/06/2012
ÿþ111 Mod 11.1

ROM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lii 1 J11.111H111911111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op n ia il17017

De Griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: ó h, 350 q k o

Benaming (voluit) :LYCUS

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :(2610) Antwerpen, Wilrijk, Jules Moretuslei 508.

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Tekst :

Uittreksel uit de akte verleden voor Notaris Xavier DESMET te

Antwerpen op 1 juni 2012, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Antwerpen,váôr registratie:

Comparant:

De heer Ludo Eddy Jeannine VANDENBORNE, wonende te (2610) Antwerpen,

Wilrijk, Letterkundestraat 251.

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "LYCUS".

Maatschappelijke zetel.

(2610) Antwerpen, Wilrijk, Jules Moretuslei 508.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- ontwikkeling van, opleiding in, adviesverlening in, import, export,

uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, huur, verhuur, uitbating en in licentie geven of nemen en onderhoud van automatisatieprojecten, telecommunicatieprojecten, netwerk- en/of websites, software, hardware, computers, netwerken, informatica, elektronische apparatuur, informatiever werkende software, elektronische spellen (ter uitzondering van kansspelen waarvoor een vergunning nodig is), elektronische entertainment toestellen, alle burotica, alle kleine en grote kantoorinrichtingsprodukten, zoals burelen, meubilair, bureaumateriaal, kopieertoestellen, fax machines, plastificeerapparaten, groot formaat afdrukkers, alle hifi, elektro, telecommunicatie- en klein huishoudapparatuur, alsook alle aansluitingen, toebehoren en materialen hiervoor, voor private of professionele doeleinden, in de private of de publieke sector.

- uitvoeren van software-integratie en work flowplanning.

- aanbieden van Internet access service, hosting en ontwerpen van internet sites.

- aanbieden van bureauservice: copyshop, ontwerpservice, afdrukcenter, vertaalservice, en DTP ontwerp, ontwerp en service voor lettering.

- assemblage van computerapparatuur onder eigen werknaam en de commercialisatie ervan;

- verhuur van gespecialiseerd hard en softwarepersoneel, opleidingen, vertalingen en publicaties;

Luik B - vervolg

-voeren van een reclamebureau en publiciteitsagentschap, het ontwerpen en voeren van reclame-, communicatie- en promotiecampagnes voor derden via alle soorten media, het ontwerpen van publicitaire teksten, slogans, films en artikelen, merchandising, het concipiëren van alle mogelijke reclametechnieken en de uitvoering ervan (zoals direct marketing, direct mailing en telemarketing), advertentieacquisitie en -verkoop, verhandelen van reclameruimte en -tijd en het beheer van publiciteitsdragers;

- managementadvies inzake aanwerving en herplaatsing, begeleiding en opleiding van gespecialiseerd technisch en commercieel personeel in het domein van automatisering en communicatie;

-adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie, informatie en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren, en vennootschappen, zowel inzake juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake algemene strategie met uitsluiting van vermogensbeheer.;

-functies van oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen uitoefenen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen;

-zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, de verwerving, vervreemding, inkoop en verkoop, te koop stellen, exploitatie, huur en verhuur, onderhoud, verdeling, verkaveling en valorisatie van alle onroerende goederen en rechten, bebouwde en onbebouwde, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar;

-voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen en waarden;

-aankoop, verkoop, verhuur, huur, import, export, distributie, groot-en kleinhandel van en in alle soorten goederen, grondstoffen en waren.

-de bemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiger, agent en commissionair. .

Uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Deze opsomming is geïnterpreteerd te worden. niet beperkend en dient in de ruimste zin

De vennootschap kan zowel in België, als binnen de perken van haar maatschappelijk doel, in het buitenland, alle burgerrechtelijke,

commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijk voorziene voorwaarden.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht vanaf 1 juni 2012 voor een onbeperkte duur.

ij kan worden ontbonden, bij beslissing van de algemene vergadering,

Voor-

behouden

aan het

~Igisc~

Staatsblad

Luik B - vervolg

met inachtneming van de wettelijke regels terzake.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) Het is volledig volgestort en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met stemrecht zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde één/honderdzesentachtigste van het kapitaal elk.

Samenstelling kapitaal:

De heer Ludo VANDENBORNE, voornoemd, honderd zesentachtig aandelen, volledig volstort in speciën.

Bestuur -- Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van de functie en het bedrag van hun bezoldiging.

Plaatsvervangend zaakvoerder.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen.

Hij volgt van rechtswege de enige zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen hem en de vennootschap of ingeval de enige zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Bevoegdheid.

Elke zaakvoerder kan alleen alle handelingen beschikking stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de de algemene vergadering voorbehouden handelingen.

Wanneer een zaakvoerder in een bepaalde verrichting, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft dat in strijd is met datgene der vennootschap, zullen de wettelijke voorschriften terzake worden toegepast, onverminderd de mogelijke toepassing van artikel 16 der statuten.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Jaarvergadering.

De eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur en indien deze dag wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben Plaats van algemene vergadering.

Ze worden gehouden op de maatschappelijke plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Voorwaarden tot toelating op de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) of commissarissen kunnen de toelating tot een bijzondere, gewone of buitengewone algemene vergadering afhankelijk stellen van de voorafgaande neerlegging door elke eigenaar van een effect van zijn inschrijvingscertificaat. De oproeping dient dit alsdan uitdrukkelijk te vermelden, alsook de plaats waar (hetzij de zetel van de vennootschap, hetzij een andere plaats) en de termijn waarbinnen de inschrijvingscertificaten tegen ontvangstbewijs dienen neergelegd te worden. De termijn mag niet langer zijn dan zes werkdagen voor de datum bepaald voor de algemene vergadering. De toelatingsvereisten gelden slechts voor die ene vergadering.

Vertegenwoordiging.

Ieder vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot.

van beheer en

verwezenlijking door de wet aan

in 2014

zetel of op iedere andere

Voor-

behouden

aan het

éigísah

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge







fi



Luik B - vervolg

Onverminderd het voorgaande, mogen de rechtspersonen en onbekwamen echter worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers.

Vorm van de volmachten.

Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats en binnen de termijn die het vaststelt.

Stemming per brief.

Het is de vennoten bovendien toegelaten per brief te stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder welke hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke benaming, rechtsvorm, zetel, identiteit en machten vertegenwoordiger) herneemt, het aantal aandelen voor de welke ze aan de stemming deelnemen, de dagorde en de stemintentie voor elk van de voorstellen.

Dit formulier moet, gedagtekend en getekend, ten minste drie dagen voor de vergadering, per aangetekende brief of telefax, teruggezonden worden naar de in de oproepingsbrief aangeduide plaats.

Stemrecht.

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit met stemrecht.

De aandelen zonder stemrecht herwinnen hun stemrecht in de gevallen voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen binnen de grenzen bepaald door de wet.

Maatschappelijk boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 juni 2012 tot en met 31 december 2013.

Bestemming van de winst.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vijf percent voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen.

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder worden aangeduid.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Liquidatiesaldo.

Na aanzuivering van alle vereffeningskosten en schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Voor-

behouden aan het EUtg ísCT

Staatsblad

Luik B - vervolg

Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij

gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Benoeming zaakvoerder :

De heer Ludo VANDENBORNE, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd en

van onbeperkte duur.

Benoeming plaatsvervangend zaakvoerder : geen.

Commissaris : geen.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

De Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de oprichtingsakte de dato 1 juni 2012.

Coordonnées
LYCUS

Adresse
JULES MORETUSLEI 508 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande