LYLI INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : LYLI INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.965.472

Publication

23/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhandse akte dd 1 juli 2015 blijkt dat er een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met de naam 'Lyli Invest' tussen:

- De heer Buermans Luc, geboren te Lier op 2 augustus 1967, wonende te Lier, Groenedaellaan 62, als beherend vennoot.

- Mevrouw Buermans Mireille, geboren te Lier op 12 september 1964, wonende te Tremelo, Grote Bollostraat 184/B, als stille vennoot.

- De heer Buermans Yves, geboren te Lier op 25 juli 1961, wonende te Lier, Pettendonk 63, als stille vennoot. met volgende statuten:

De vennootschap is gevestigd te Lier, Groenedaellaan 62. Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden zonder statutenwijziging.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelneming met andere:

Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar; Het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden; Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

Het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

Het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.015.000 euro en is samengesteld uit 1015 aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt de heer Buermans Luc benoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Lyli Invest

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Groenedaellaan 62

*15312462*

Luik B

2500

België

0633965472

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lier

Griffie

Neergelegd

20-07-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aangaande de boekhouding, fiscale en administratieve verplichtingen en procedures heeft de zaakvoerder de ruimste bevoegdheden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buite rechte.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand juni om 19 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Heet eerste boekjaar vangt aan per 1 juli 2015 en eindigt op 31 december 2016.

De algemene vergadering beslist vrij over de winstverdeling en reservevorming.

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt vastgesteld:

- De heer Buermans Luc: 1.013 deelbewijzen van elk 1.000 euro

- Mevrouw Buermans Mireille: 1 deelbewijs van 1.000 euro

- De heer Buermans Yves: 1 deelbewijs van 1.000 euro

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Smolders Accountants BVBA met zetel te 2260 Westerlo, Olenseweg 74, of elke persoon door haar aangeduid, om bij het beheer der Directe Belastingen, alsmede de BTW-administratiediensten en aanvragen en beheer van het ondernemingsnummer, inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel, in zijn plaats op te treden, zijn zaken af te handelen, de nodige stukken te ondertekenen en akkoorden af te sluiten. En teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de btw, de nodige formaliteiten te vervullen ter oprichting.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LYLI INVEST

Adresse
GROENEDAELLAAN 62 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande