M & M MARKETING GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M & M MARKETING GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.976.108

Publication

30/12/2014
ÿþ Mod Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierre Van den Eedenstraat 19 - 2660 Antwerpen

(volledig adres)

onderwerp akte : Overdracht van maatschappelijk zetel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 25 November 2014 blijkt dat de volgende: beslissingen zijn genomen :

Het nieuwe maatschappelijk zetel is gevestigd op het volgende adres:

-Sint-Bemardsesteenweg 1122 - 2660 Hoboken.

Zaakvoerder

Yakici Fikret

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rech,tbani; -'~r~_~ ~,,~

,~ _

g

A,na" , `,~~r,,P13

~ 7 Qeea zut

afdcring <" ^" ^l" r;" e"ft

Gr~#ié, -

1111111*1.1,

Ondernemingsnr : 0833.976.108

Benaming

(voluit) : M & M MARKETING GROUP

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 05.07.2013 13277-0186-014
21/02/2013
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mergeregd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

r1 FEI. L

Griffie

Ondernemingsnr. : 0833976148

Benaming

(voluit) : M & M MARKETING GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weerstandlaan 19 - 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 4/02/2013 wordt het volgende beslist

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 4/02:2013 verhuist naar

Pierre van den Eedenstraat 19 - 2660 Hoboken

Zaakvoerder

Fikret Yakici

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

u iuuu

IIium IQIu

*iuieasa"

é st

IYeergafagd ter griffie mil Radtbank

van Koophandel te Anfrrerpen, op

GatffCe L.2 JULt Lüii

Ondememingsnr : 0833976108

e¢ta(rrtg

(voluit) : M & M MARKETING GROUP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dokter Verhoevenstraat 35 - 2660 Hoboken

Ondegre arste : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 27/6/2011 wordt het volgende beslist :

nieuwe maatschappelijke zetel : WEERSTANDLAAN 19 - 2660 HOBOKEN vanaf 27/06/2011

Zaakvoerder

YAKICI FIKRET

07/03/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tleergeiegd te? griffie van de Rechtbank anopáeeiiab1 te Animent, op

2 3 FEB. 2819

Griffie

ill

" 11035696+

Vo beho aan Belç Staal

-.....-,,. ~.

.7..

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ; M & M MARKETING GROUP

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 2660 Antwerpen-Hoboken, Dokter Verhoevenstraat 35 Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 17 februari 2011,: "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 21 FEB 2011. Boek 192 blad 10 vak 19. Ontvangen: ¬ 25,00.; De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat :

De heer YAKICI Fikret, geboren te Yunak (Turkije) op vijf april negentienhonderd tweeënzeventig, wonende; te 2660 Antwerpen (Hoboken), Dokter Verhoevenstraat 35.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "M & M MARKETING GROUP", met zetel te 2660 Antwerpen-Hoboken, Dokter Verhoevenstraat 35, hebbende als doel: Algemene schoonmaak.

Industriële reiniging.

Vervaardiging op industriële schaal van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers: banketbakkerswerk (inclusief diepvriesproducten), hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de kleinhandel, horecabedrijven, gemeenschappen, enzovoort; vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg;; artisanale brood- en banketbakkerijen, vervaardiging van suikerwerk.

Invoer en uitvoer in ruime zin, handelsbemiddeling, import en export van en groot- en kleinhandel in: loodgietermateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties,: voeding- en genotmiddelen, zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan,vlees- en vleeswaren, groeten en fruit, brood, banketbakkerwerk en suikerwerk, tabaksproducten, alcoholische en andere; dranken, grote verscheidenheid van goederen waarbij voeding- en genotmiddelen niet overheersen, zoals; kleding, meubelen, apparaten, ijzerwaren, cosmetica, sieraden, speelgoed, enzovoort, audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen, gsm, huishoudtextiel: zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzovoort, overgordijnen, glasgordijnen en overige` huishoudartikelen van textiel, artikelen van hout, kurk of vlechtwerk, kleinhandel in meubels, inbouwkeukens, matrassen, bedveringen en overige matrasdragers, artikelen voor verlichting en woninginrichting,: verlichtingsartikelen, niet elektrische huishoudapparaten, messenmakerwerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en: glaswerk, schoeisel, lederwaren en reisartikelen, elektrische huishoudapparaten, ijzerwaren, verf en bouwmaterialen, wand- en vloerbekleding, tapijten en vloermatten, vloerbekleding van kunststof, rubber, kurk,: enzovoort, behang, tweedehands goederen en antiquiteiten in winkels, antiek, oude kunstvoorwerpen, overige: tweedehands goederen zoals tweedehands boeken, meubels, afbraakmateriaal, kleding, rariteiten (brocante), : enzovoort.

Restaurants van het traditionele type, de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en; restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische'. eethuizen, enzovoort, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen; cliënteel, café-restaurants (tavernen), fast-foodzaken, snackbars, frituren en dergelijke.

Koerierdienst, verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven; dan de nationale posterijen, er kan gebruik gemaakt worden van diverse takken van vervoer en worden; uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer.

De verhuizing va het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken, de; meubelbewaarplaatsen, de levering van meubelen en huishoudapparaten, goederenvervoer over de weg,: vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van: bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer.

Industriële reiniging, het reinigen van interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, winkels, scholen,: appartementsgebouwen enzovoort; het lappen van ramen, het schoorsteenvegen en het schoonmaken van: vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen, en uitlaatsystemen, het: desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen enzovoort; het reinigen van; treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enzovoort, inclusief olietankers.

Verpakkingsbedrijf, verpakken (ook automatisch) van diverse goederen en waren voor rekening van derden,; vullen van spuitbussen, .vullen. van__flessen en._blikjes !pet_ vloeistoffen (inclusief dranken), verpakken van:: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

voedingsmiddelen (inclusief vacuüm), verpakken van vaste stoffen, het etiketteren, zegelen en stempelen, het inpakken van pakjes en geschenken. Productie en verwerking van vlees, slachten van dieren, productie van vers vlees, als hele dieren of in delen. Groenteteelt, bloementeelt, boomkwekerijen, fruitteelt.

Dakbedekking en bouw van daken en dakconstructies, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het aanbrengen van pleister- en stukadoorwerk (inclusief het aanbrengen van hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken, het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten, het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, gevelreiniging door middel van zandstralen met behulp van stoom, enzovoort; het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, algemene bouw, afbraak van gebouwen in ruime zin, slopen van gebouwen en andere bouwwerken, grondverzet, het optrekken van ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie en dergelijke. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kre-dietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, in voorkomend geval mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, daartoe.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en is volledig volstort zodat het bedrag van 18.600 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doe!, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Wordt als zaakvoerder benoemd : de heer YAKICI Fikret, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal bezoldigd zijn. De oprichter beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris te benoemen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf het verwerven van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering heeft plaats de laatste maandag van de maand mei om zeventien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Al de gewone algemene vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

AANSTELLING TOT VOLMACHTDRAGER VOOR DE FORMALITEITEN BIJ OVERHEIDSBESTUREN. Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld :

ondergetekende notaris, teneinde zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

" mevrouw DE LAET Annie, boekhoudster, te 2840 Reet, Eikenstraat 98, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij alle fiscale en administratieve besturen en ondernemingsloketten, alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift en volmacht.

,l

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.04.2017 17096-0565-012

Coordonnées
M & M MARKETING GROUP

Adresse
SINT-BERNARDSESTEENWEG 1122 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande