M. SIKS VOLLEYBALCLUB BLAASVELD, AFGEKORT : M. SIKS

Association sans but lucratif


Dénomination : M. SIKS VOLLEYBALCLUB BLAASVELD, AFGEKORT : M. SIKS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 439.288.749

Publication

02/05/2012
ÿþ MOD 2.2

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter çLiffie

1111111111 YIIIVIIIIII IVV II

*12083152*

1

Voo behou

aan I

Belgü Staats

EER~~,FGD

19 2012

-~...

h~.L:1-; r" i3-HNK van ICOOPF[ANFd-rieleMECHELEN

Ondernemingsnr: 0439.288.749

Benaming

(voluit) : M.Siks Volleybalclub Blaasveld

(verkort) : M.Siks

Rechtsvorm : VZW

Zetel: Klaterstraat 11, 2830 Blaasveld

Onderwerp akte : Administratieve fout - dubbel ondernemingsnummer

De Blaasveldse Sportvereniging VZW, gewijzigd van benaming in M.Siks Volleybalclub Blaasveld VZW was ingeschreven onder het ondememingsnummer 0442.254.771, dit ondememingsnummer is nooit gebruikt en dient geschrapt te worden..

Het juiste ondernemingsnummer van de VZW M.Siks Volleybalclub Blaasveld is het nummer 0439.288.749.

Alex Van Ingelgem Bestuurder

Bjragen bij bit Bëlgiscfï StaatibTad - 02/05/2012 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/03/2012
ÿþt,1

MOD2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



lllhi lii ll Illi ii 1 i 1 lt lU i







*12059845*





-8 -03- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0439.288.749

Benaming

(voluit) : BLAASVELDSE SPORTVERENIGING

(verkort) .

Rechtsvorm " VZW

Zetel ; Durmelame 2830 Willebroek

Onderwerp akte : Wijziging benaming, maatschappelijke zetel, statuten

Op de bijzondere algemene vergadering van 15 september 2011 werd het volgende beslist met eenparigheid van stemmen door:

De Boeck Willy, Klaterstraat 11 te 2830 Blaasveld,

Maeremans Mariette, Kebbinglei 14 te 2830 Blaasveld,

Van Ingelgem Alex, Mechelsesteenweg 152 te 2830 Blaasveld,

De Boeck Guy, Bruelenhof 13 te 2830 Tisselt,

De Donder Roeland, Biesblokstraat 7 te 2800 Mechelen,

Vleesschouwers Veerle, K.A. Boonstraat 10 te 2830 Blaasveld

Verkouter Gisèle, A. De Tayestraat 45 te 2830 Blaasveld

Sinonquel Katrien, A. Van Landeghemplein 3A te 2830 Willebroek

De Prest Dirk, Vaartstraat 87a te 2830 Willebroek

allen van Belgische nationaliteit.

Zij zijn overeengekomen de vereniging zonder winstoogmerk voort te zetten, waarvan de statuten als volgt worden gewijzigd:

Titel 1: Naam - Zetel - Doel - Duur.

Artikel 1: De naam van de vereniging wordt vanaf heden gewijzigd in: M.Siks Volleybalclub Blaasveld, vereniging zonder winstoogmerk, verkort: M.Siks VZW

Artikel 2: De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd:

Klaterstraat 11, 2830 Willebroek, en kan zonder statutenwijziging worden verplaatst naar een ander adres in

de gemeente.

Artikel 3: De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, voor Blaasveld, Willebroek en omstreken de beoefening van sport in het algemeen en van de volleybalsport in het bijzonder te bevorderen en te organiseren met alle tot haar beschikking staande middelen, faciliteiten te ontwikkelen en aan te bieden voor sportieve activiteiten, zowel individueel als in groepsverband, stimuleren van elk sportief initiatief, trainingen, recreatie- en competitiewedstrijden en opleidingen te organiseren, kortom alle activiteiten ontwikkelen die daarmede verband kunnen houden. Hierbij kan de vereniging zich aansluiten bij bestaande verbonden of federaties. Zij zal alle welkdanige handelingen mogen verrichten die tot de verwezenlijking van haar doel nodig of nuttig zouden zijn.

Artikel 4: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, Zij kan in deze zin, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stelten, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij is opgericht. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Op de laatste b¬ z. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij «an de perso(o)nten) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

-Bijlagen-bij -het Belgisch Staatsbiad 1fl/03f20iï- - Annexes-du Moniteur belge

º% , i MOD 2.2

(d._s

Titel 2: Leden - Bijdragen.

Artikel 5: De vereniging bestaat uit werkende leden, aangesloten leden en ereleden. Het aantal werkende leden mag niet minder dan drie bedragen. De ondergetekenden zijn de werkende leden. Alleen de werkende leden bezitten de volheid van het lidmaatschap. Zij alleen hebben stemrecht op de algemene vergaderingen. Het aantal aangesloten leden en ereleden is onbeperkt. De aangesloten leden en ereleden hebben alleen die rechten en verplichtingen die bepaald worden in een huishoudelijk reglement.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 6: Om als werkend lid aanvaard te worden moet de natuurlijke persoon

a: meerderjarig zijn;

b: voorgesteld worden door ten minste twee beheerders;

c: aanvaard worden door de algemene vergadering der werkende leden, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Op de maatschappelijke zetel wordt een register bijgehouden dat de volledige identiteit van alle werkende leden vermeldt met aanduiding van de datum van hun aanvaarding en eventueel overlijden, ontslag en uitsluiting.

Om als aangesloten lid aanvaard te worden moet de natuurlijke persoon

a: voorgedragen worden door ten minste één beheerder;

b: aanvaard worden door de raad van beheer der werkende leden, beslissend met eenvoudige meerderheid

van stemmen.

Om als erelid aanvaard te worden moet men

a: voorgesteld worden door ten minste twee werkende leden;

b: aanvaard worden door de raad van beheer;

c: de door de raad van beheer vastgestelde bijdrage betalen.

Alle beslissingen met betrekking tot de aanvaarding van werkende, aangesloten en ereleden worden onverwijld zonder kennisgeving van reden schriftelijk aan de betrokkene meegedeeld. Elk lid van de vereniging aanvaardt door het feit zelf van zijn lidmaatschap alle bepalingen en verplichtingen die in de statuten zijn vervat en alle beslissingen van de vereniging. Het aanvaarden van de statuten sluit het aanvaarden van het huishoudelijk reglement in. De huishoudelijke reglementen worden opgesteld en goedgekeurd door de raad van beheer.

De vereniging houdt een register waarin de leden vermeld zijn.

Artikel 7: Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag dient per brief aan de raad van beheer ter kennis te worden gebracht. Uitgetreden en uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten of gestorte lidgelden terug te vorderen.

Artikel 8: Het lidmaatschap is voor de werkende leden gratis.

Titel 3: Bestuur Raad van Beheer

Artikel 9: De vereniging wordt beheerd door een raad van beheer van minstens vier beheerders, die werkende leden van de vereniging moeten zijn. Ze worden benoemd door de algemene vergadering die het aantal bepaalt en ook hun mandaat kan herroepen. Zij oefenen hun mandaat gratis uit.

De beheerders worden benoemd voor drie jaar en zijn herkies- baar. in geval van vacature tijdens een mandaat wordt een voorlopig beheerder benoemd door de algemene vergadering. Hij voltooit in dit geval het mandaat van de beheerder die hij vervangt.

Artikel 10: De raad van beheer bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering degene die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voor- behouden. De raad van beheer kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee beheerders. De raad van beheer vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

De beheerders alsmede de andere leden van de vereniging zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van de vereniging. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving.

Artikel 11: De raad van beheer kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een beheerder dagelijks bestuur. De voorzitter of twee beheerders roept de raad bijeen en zit de vergadering voor.

Ingeval hij belet of afwezig is wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige beheerders.

De raad vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de beheerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die

~ r i MOD 2.2

ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en alle andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter,

Titel 4: Algemene Vergadering

Artikel 12: De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzl tter van de raad van beheer, of door de oudste van de aanwezige beheerders. Alleen de werkende leden hebben stemrecht. Een lid kan zich door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel stechts één ander lid vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering. De aangesloten leden worden wel tot het bijwonen van de algemene vergadering uitgenodigd. Zij hebben adviserende bevoegdheid doch geen stemrecht.

Artikel 13: De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van de beheerders, het uitsluiten van een lid, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen, en het ontbinden van de vereniging. Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de raad van beheer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 14: De algemene vergadering wordt door de raad van beheer bijeengeroepen telkens het doelof het belang van de vereniging zulks vereist, op de wijze bepaald in het huishoudelijk reglement. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, in de loop van de maand maart.

De raad van beheer is bovendien verplicht, wanneer een vijfde van de leden daarom schriftelijk verzoekt, een buitengewone algemene vergadering samen te roepen. De oproeping, die plaats, datum en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de raad van beheer. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens een twintigste van de werkende leden moet eveneens op de agenda worden vermeld. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen niet behandeld worden.

Artikel 15:

1: de algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden, welk het aantal aanwezigen ook zij. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter. Haar besluiten worden aan de leden en de belanghebbende derden ter kennis gebracht bij gewoon rondschrijven.

2: tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is Vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die een geldig besluit kan nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Dit besluit tot wijziging moet door de Rechtbank van Eerste Aanleg worden bekrachtigd. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met eenparigheid van stemmen worden besloten.

3: dezelfde regels als in 2 dienen te worden nageleefd bij ontbinding van de vereniging.

4: een meerderheid van twee derden der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid.

Artikel 16: Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en

opgenomen worden in een bijzonder register.

Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee beheerders.

Leden alsook derden, die een belang kunnen aantonen, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de

notulen te vragen.

Titel 5: Begroting en rekening

Artikel 17: Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van beheer bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de

algemene vergadering.

Titelti: Ontbinding en vereffening

Artikel 18: In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebrek daaraan de rechtbank, twee vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningvoorwaarden.

Artikel 19: In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft zonder winstoogmerk.

Artikel 20: Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Wijziging raad van Bestuur: ontslag en benoeming bestuurders

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk M.Siks Volleybalclub Blaasveld, verenigd in algemene vergadering van 15 september 2011 hebben na beraadslaging het ontslag aanvaard van de volgende leden van de raad van bestuur:

1

behouden aan het Belgisch Staatsblad

J L

Annexes du Moniteur bëlgë

--Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2012'

De Boeck Petrus, Durmelaan 5 te 2830 Willebroek,

Onmiddellijk na de Buitengewone Algemene Vergadering van 15 september 2011 worden door de algemene vergadering tot beheerders benoemd:

De Boeck Guy, Bruelenhof 13 te 2830 Willebroek,

De Boeck Willy, Klaterstraat 11 te 2830 Willebroek,

Van Ingelgem Alex, Mechelsesteenweg 152 te 2830 Willebroek,

Verkouter Gisèle, A. De Tayestraat 2830 Willebroek

Zij hebben onder elkaar aangesteld als

- Voorzitter: De Boeck Guy

- Secretaris: De Boeck Willy

- Penningmeester: Van Ingelgem Alex

- Beheerder dagelijks bestuur: Verkouter Gisèle

Opgemaakt te Willebroek, 15 september 2011

Getekend:

De Boeck Willy

Secretaris

De Boeck Guy

Voorzitter

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. netzrl van de persoi,o)nttin l bevoegd de vereniging. stichting os organisme ten aanzien van derden Le eertegen veordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M. SIKS VOLLEYBALCLUB BLAASVELD, AFGEKORT : …

Adresse
KLATERSTRAAT 11 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande