M.A.D. COLLECTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : M.A.D. COLLECTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.015.343

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.04.2014, NGL 30.04.2014 14104-0549-036
20/08/2014
ÿþ Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

*14157575*

N#

1 1 -08- 2

NfTEUR B

BEL fSCH STAA

LGE

14

'SBLA

NEERGELEGD

0 i R08- 2014

~~NT~~N#~ F~i~r~Nf~~L,

r<-1.rrurc~aci~Clau~l wil

R1V ! 1.~~r1~~~a1 txietr r.,e~c9~twroi %vl .

........,....~~.,....r..._.....,..~..a...q.fi......

Ondernemingsnr : 0862.015.343

Benaming

(voluit) : M.A.D. Collections

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zilverberklaan 2B - 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 28 juli 2014 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van aandeelhouders van 28 juli 2014

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël de Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde:

(I) alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van RPR Mechelen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

(ii) alle verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie5 na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTEU

14 -11 B aG1SCH S

GENIErzrIGELE:.C.3D

r.taw pie&

1 0 -10- 2014

2014

diEFITBANK van KOO1-:nA'.1DEL WERPENGpiwieFOH. ELEN

R BEL

TAATS

h

hl

Ondememingsnr : 0862.015.343

Benaming

(voluit) : M.A.D. COLLECTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zilverberklaan nummer 2B te 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING VAN DE STATUTEN-VOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders van de; naamloze vennootschap "M.A.D. COLLECTIONS", met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden,! Zilverberklaan 2 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het nummer 0862.015.343: opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met, Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op twaalf, september tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3 op', drieëntwintig september daaropvolgend, boek 8 blad 26 vak 9, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd voor de', Adviseur a.i. Joceline MADAVE, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid'j van stemmen genomen heeft:

EERSTEE BESLUIT

Wijziging van artikel 11 van de statuten omtrent de beperkingen aan de overdracht van effecten

De voorzitter zet uiteen dat op 28 juli 2014 een pandovereenkomst werd afgesloten tussen FNG Group NV,, FNG International NV en Dieter Penninckx als Pandgevers ("Pledgors"), ING Belgium NV/SA als Zekerheidsagent ("Security Agent"), en de Financieringspartijen als andere Gewaarborgde Partijen ("Secured Parties"), waarbij de aandelen in de vennootschap in pand werden gegeven. In dat kader, dient de vrije; overdracht van de aandelen bij uitwinning van dat pand aan de Zekerheidsagent, één of meerdere van de' andere Gewaarborgde Partijen en/of één of meerdere met de Zekerheidsagent of met een andere Gewaarborgde Partij verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1° en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen) te worden voorzien in de statuten van de vennootschap.

De hierboven opgenomen gedefinieerde begrippen hebben de betekenis hieraan gegeven in de pandovereenkomst dd. 28 juli 2014.

De vergadering beslist, na beraadslaging, in'artikel 11 van de statuten van de vennootschap een zevende paragraaf in te voegen, als volgt:

"11.7. Verpanding

Niettegenstaande het voorkooprecht bepaald in artikel 11.3 of enige andere statutaire bepaling, kunnen de' aandelen die verpand werden ingevolge de pandovereenkcmst die op 28 juli 2014 werd afgesloten tussen FNG' Group NV, FNG International NV en Dieter Penninckx als Pandgevers ("Pledgors"), ING Belgium NV/SA als Zekerheidsagent ("Security Agent") en de Financieringspartijen als andere Gewaarborgde Partijen ("Secured Parties") bij uitwinning van dat pand vrij worden overgedragen aan de Zekerheidsagent, één of meerdere van: de andere Gewaarborgde Partijen en/of één of meerdere met de Zekerheidsagent of met een andere: Gewaarborgde Partij Verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1°; ° en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen).

Meer in het algemeen en niettegenstaande enige andere statutaire bepaling kunnen verpande aandelen' ' ingevolge de uitwinning van, een pand vrij worden overgedragen aan de persoon of personen die de betreffende aandelen overnemen ingevolge de uitwinning van het pand op die aandelen."

TWEEDE BESLUIT

Volmacht

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr.; Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel ' te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan' het Ondernemingsloket van de Kamer van Handel en Nijverheid te Mechelen teneinde alle nodige formaliteiten'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1? Si

Op de laatste big, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde alle noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoordineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in naara van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, ai hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

i ehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



%.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

24/11/2014
ÿþ Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE

NEERGELEGD

i 7 -ii- 2014 : 2 2-10- 2014

ELGISCH STAATSB~Ar,~,_~~,', l~=~~~~l6n K~ ~ ; " 1i.~~ Nt/ILA f~ T E+1't`=" viz1, ard. tv,E.CHIwLEN

~~,.........

B

Ondernemingsnr : 0862.015.343

Benaming

(voluit) : M.A.D. COLLECTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zilverberklaan nummer 2B te Bonheiden (2820 Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN AFSLUITING VAN HET BOEKJAAR-WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERINGVOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "M.A.D. COLLECTIONS", met maatschappelijke zetel te Bonheiden (2820 Antwerpen), Zilverberklaan 2B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Mechelen, onder het nummer 0862.015.343 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te, Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de' CRAYENCOUR", op negenentwintig september tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op acht oktober daaropvolgend, boek 5/9 blad 26 vak 11, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Adviseur ai. Wim. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Wijziging van de datum van afsluiting van het maatschappelijk boekjaar

De vergadering beslist, na beraadslaging, tot de wijziging van de datum van afsluiting van het' maatschappelijk boekjaar, om deze te brengen op eenendertig maart van ieder jaar, zodat het huidige boekjaar begonnen op één oktober tweeduizend dertien zef worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend vijftien, en bijgevolg een totale duur zal hebben van achttien maanden.

TWEEDE BESLUIT

Wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering

De vergadering beslist, na beraadslaging, tot de wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene,

vergadering, om deze te brengen op de derde maandag van de maand september van ieder jaar om zeventien

uur, en voor de eerste maat in tweeduizend vijftien.

DERDE BESLUIT

Wijziging van artikel 26 van de statuten inzake de datum van de gewone algemene vergadering en artikel 31

van de statuten inzake de duur van het boekjaar

De algemene vergadering beslist artikel 26 en 31 van de statuten van de vennootschap te wijzigen om deze

in overeenstemming te brengen met de hoger genomen besluiten, en aldus:

1) Artikel 26, eerste zin te vervangen als volgt:

"De jaarvergadering wordt telkens gehouden op de derde maandag van de maand september om zeventien

uur."

2) Artikel 31 te vervangen als volgt:

"Het boekjaar vangt aan op één april van elk jaar en eindigt op eenendertig maart van ieder daaropvolgend

jaar."

VIERDE BESLUIT

Volmacht

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr.

Elke Janssens, Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor

NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d indeplaatsstelling, en aan het Ondernemingsloket van de Kamer van Handel en Nijverheid te Mechelen teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde alle " noodzakelijke documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de r" volmachtdrager in naam van de vennootschap, alle verklaringen doen, alle documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

Voorbehouden

aan het B lgisch Staatsblad



Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013
ÿþVoor.

behoud aan h< Belgisc

Staatsla

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111B.1111 io

J

Ondernerningsnr: 0862.015.343

Benaming :

(vota) : M.A.D. COLLECTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: ZILVERBERKLAAN 2 B  2820BONi1EIDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 30/04/2013, gehouden op de

° maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist volgende

personen te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder tot na de algemene vergadering

in 2017:

- De heer Meter Pennlnckx

FNG Group NV, vast vertegenwoordigd door de heer Dieter Pennlnckx

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN  _..e MECHELEN

Alle handelingen gesteld als gedelegeerd bestuurder sinds 20/12/2011 tot heden worden hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd.

De heer Dieter Pennlnckx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.04.2013, NGL 30.04.2013 13102-0577-037
17/08/2012
ÿþmod 99.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

06 -08- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN,MECHELEN

111

" iaia3osa*

Ondernemingsnr : B x0862.015.343

Benaming (voluit) : M.A.D. COLLECTIONS

Onderwerp akte : NV: statutenwijziging (wijziging boekjaar & datum jaarvergadering, afschaffing onderscheid klassen aandelen)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre MOULIN, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op 11 juli 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "M.A.D. COLLECTIONS" volgende beslissingen heeft genomen :

1)De vergadering beslist dat het huidig lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op I augustus 2011 uitzonderlijk niet zal eindigen op 31 juli 2012, doch verlengd wordt tot 30 september 2012.

De vergadering beslist bovendien dat in het vervolg het boekjaar zal aanvangen op 1 oktober van ieder jaar en eindigen op 30 september van het daaropvolgende jaar.

2)De vergadering beslist ingevolge de beslissing genomen bij de behandeling van het eerste punt van de agenda de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste maandag van de maand maart om elf uur. De eerstkomende jaarvergadering op deze nieuwe datum zal aldus gehouden worden in het jaar 2013

3)De algemene vergadering beslist ter gelegenheid van de wijziging van de statuten, over te

gaan tot het afschaffen van de verschillende klassen van aandelen, met name de klasse A aandelen en

F,

;f de klasse B aandelen.

Overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de raad van ;# bestuur van de naamloze vennootschap een verslag opgemaakt bevattende een omstandige verantwoording met betrekking tot deze voorgestelde wijziging.

Zelfde verslag wordt goedgekeurd door de vergadering, en zal samen met de andere F vermelde verslagen, en de expeditie van dit proces-verbaal ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

4)De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen ingevolge de hierboven genomen beslissingen, als volgt :

- artikel 14 : het artikel wordt vervangen door volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minimum vier (4) bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders. Zij worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in de vacature voorzien, op voordracht van de houders van de meerderheid van dezelfde klasse van aandelen als de klasse van aandelen waaraan het voordrachtrecht is gekoppeld op basis waarvan de te vervangen bestuurder was benoemd. De definitieve benoeming wordt als agendapunt opgenomen voor de eerstvolgende algemene vergadering. Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, kan zij zich in deze functie laten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zilverberklaan 2B

2820 Bonheiden

mod 11.1

vertegenwoordigen hetzij door haar wettelijk orgaan, hetzij door één of meer door haar aangeduide natuurlijke personen die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die het bestuur betreffen; zij brengen dit duidelijk ter kennis van de vennootschap.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de benoeming van, bestuurders is overgegaan."

artikel 17 : de eerste en tweede alinea valt dat artikel wordt vervangen door volgende tekst: "Behalve in geval van overmacht, kán'de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend." - artikel 26 : de eerste zin wordt vervangen door volgende tekst: "De jaarvergadering wordt telkens gehouden op de eerste maandag van de maand maart om elf uur."

- artikel 31 : het artikel wordt vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar vangt aan op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van ieder daaropvolgend jaar."

5)De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- volmacht

coördinatie der statuten

verslag Raad van Bestuur

r(OOr-óehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~rt~" 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 2 -03- 2012

GRI~rj~=" ~Et%-iT~AN-K van ;

KOOPHANDEL te ~.S~ChrL~1

Il Ill Ili I VI

*12056448*

V

bet az Be Sta,

Ondernemingsnr : 0862.015.343

Benaming

(voluit) : M.A.D. COLLECTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZILVERBERKLAAN 2B  2820 BONHEIDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; HERBENOEMING BESTUURDERS - COMMISSARIS

Uit het verslag van de Algemene Vergadering d.d. 20/12/2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist;

De mandaten van de volgende bestuurders voor een termijn van 6 jaar te verlengen, eindigend na de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2017.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten van de Vennootschap is de raad van bestuur van de Vennootschap samengesteld uit minstens 4 bestuurders. Minstens 3 bestuurders worden benoemd op voordracht van de aandeelhouders van de klasse A en minstens 1 bestuurder op voordracht van de aandeelhouders van de klasse B.

Bijgevolg worden de volgende personen herbenoemd tot bestuurder van de Vennootschap op voordracht van de aandeelhouders van de klasse A:

- de heer Dieter Penninckx, wonende te 2820 Bonheiden, Oude Keerbergsebaan 39;

- mevrouw Anja Maes, wonende te 2820 Bonheiden, Oude Keerbergsebaan 39;

- de heer Emmanuel Bracke, wonende te 2520 Ranst, Oelegemsesteenweg 11.

De volgende persoon wordt herbenoemd tot bestuurder van de Vennootschap op voordracht van de aandeelhouders van de klasse B:

- mevrouw Tine De Ryck, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Oude Liersebaan 70D,

Tenslotte wordt door de klasse A en B aandeelhouders gezamenlijk tot bestuurder van de Vennootschap herbenoemd:

- FNG Group NV, met maatschappelijke zetel te Zilverberklaan 2B, 2820 Bonheiden, ingeschreven in

het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het ondernemingsnummer 0865,085.788, vast vertegenwoordigd door de heer Dieter Penninckx,

De algemene vergadering besluit om WF & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, met maatschappelijke zetel te Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Sint-Denijs-Westrem, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder het nummer 0423.109.644, vast vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, te herbenoemen als commissaris van de Vennootschap voor een pericde van drie boekjaren (zijnde de boekjaren die !open van 1 augustus 2011 tot en met 31 juli 2014).

De heer Dieter Penninckx

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 20.12.2011, NGL 25.01.2012 12014-0414-037
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 10.01.2011, NGL 31.01.2011 11018-0395-035
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 14.07.2009 09411-0276-035
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 28.08.2008 08635-0385-017
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 31.08.2007 07661-0149-018
18/06/2015
ÿþóSod Wprd n.1

Luiel- _ ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111111

IV' E~w ~'"t3~.`i~K~~~~

9 - 1UN1 203

FiECHTE3Anâ an KOOPHANDEL " ANT1lJERllefd. MECHELEN ;

Ondernemingsnr: 0862.015.343

Benaming

(votuit) M.A.D. COLLECTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZILVERBERKLAAN 2B  2820 BONHEIDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 15/05/2015, blijkt dat de bestuurders beslissen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bautersemstraat 68A te 2800 Mechelen met ingang vanaf 05/06/2015.

De heer Dieter Penninckx

Gedelegeerd bestuurder

18/06/2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 09.02.2006, NGL 15.03.2006 06072-0919-016
06/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111

Ondernemingsnr : 0862.015.343 Benaming

(voluit) : M.A.D. Collections (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bautersemstraat 68A - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d, 17 juni 2015 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 17 juni 2015 :

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël de Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde:

(i) alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van RPR Antwerpen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

(ii) alle verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stelten als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen, De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om een der welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden, Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T~ ~-----+~c----r a" `Ci~rS ~~

u

<15095728<

Ni_.H R`--A ,~1 r:-, 'r-- r ~

.... s. ~~ i~ a~. ,r! ~~.~ a k-" -; î

2 5 -06- 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
M.A.D. COLLECTIONS

Adresse
BAUTERSEMSTRAAT 68A 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande