M.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.864.185

Publication

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 28.06.2012 12235-0528-013
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 01.07.2011 11258-0209-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 28.06.2010 10236-0252-012
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 23.06.2009 09291-0084-012
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 17.06.2015 15187-0393-013
24/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

SI

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

De vennootschap zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze; de vennootschap mag leningen verlenen aan derden of waarborgen stellen door derden."

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0895.864.'185

M.F.

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2800 Mechelen, Ridder Dessainlaan 9

Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel van het fusievoorstel d.d. 31 mei 2015 opgesteld door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M.F., met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Ridder Dessainlaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0895.864.185 en het bestuursorgaan van de Vennootschap Onder Firma SALADE NICOISE, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Ridder Dessainlaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0894.698.108, betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig de beschikkingen van de aartskelen 671 en 693 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van de BVBA M.F. wordt overgenomen door de VOF SALADE NICOISE.

1.Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De VOF SALADE NICOISE heeft naar luidt van artikel 3 van haar statuten het volgende doe! :

"De vennootschap heeft tot doel;

cihet verzorgen van bedrijfseconomische adviezen aan zelfstandigen en vennootschappen en de

begeleiding ervan;

Ohet opstellen en uitwerken van organogrammen in vennootschappen en de opvolging ervan;

Dbijstand en advies aan zelfstandigen en vennootschappen in het algemeen;

Dconsultancy- en communicatieopdrachten;

[]publiciteitsopdrachten en marketingopdrachten;

Q'organiseren van diverse manifestaties en vertoningen.

Zij zal op elke wijze belangen mogen nemen in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, gelijksoortig of samenhangend doel ais het hare of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen.

Dit alles in de ruimste in van het woord, als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris, als hoofdaannemer of onderaannemer, in binnen- of buitenland, met inbegrip van import en export.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

r.

t"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De BVBA M.F. heeft naar luidt van artikel 3 van haar statuten het volgende doel :

" De vennootschap heeft tot doel:

Het verzorgen van dienstverlening en interim-management op het gebied van management en productieactiviteiten in het algemeen.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van andere vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerking met, deelnemen in, of op gelijk welke Wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het verwerven en beheren van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen en rechten, het valoriseren en in stand houden van dit vermogen door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegestaan zijn inzoverre ze nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling of opbrengst van het patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen. Zij mag onder meer:

DOnroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, in huur nemen of verhuren, en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zonder dat zij door deze verrichting de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zou verwerven.

Q'Haar onroerende goederen in hypotheek geven en er zakelijke rechten op toestaan, en al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en verbintenissen zowel van haarzelf als van derden;

Q'Effecten en deelnemingen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen verwerven, tegeldemaking en beleggen in effecten en andere waarden, in de ruimste zin,

Q'Deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met haar staat.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen."

2.De ruilverhouding

Het eigen vermogen van de Overnemende Vennootschap (met enkel een correctie van de participatie in de Over te nemen Vennootschap) bedraagt 76.540,99 EUR. Het kapitaal van de Overnemende Vennootschap is vertegenwoordigd door 10 aandelen op naam. De boekwaarde per aandeel bedraagt aldus 7.654,09 EUR.

Het eigen vermogen van de Over te nemen Vennootschap (met enkel een correctie van de participatie In VENTOUT BVBA) bedraagt 54.222,60. Het kapitaal van de Over te nemen Vennootschap is vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam. De boekwaarde per aandeel bedraagt aldus 291,52 EUR.

Vermits de Overnemende Vennootschap eigenaar is 124 aandelen van de Over te nemen Vennootschap dient enkel een ruilverhouding te worden bepaald voor de 62 aandelen van de Over te nemen Vennootschap die geen eigendom zijn van de Overnemende Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor deze 62 aandelen van de Over te nemen Vennootschap worden 2 aandelen van de Overnemende Vennootschap uitgereikt.

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en van hetzelfde type als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

3.Uitreiking van de nieuwe aandelen

Vermits de aandelen van de Over te nemen Vennootschap en de aandelen van de Overnemende Vennootschap op naam zijn, zal onmiddellijk na het verlijden van de notariële akten tot fusie van de vennootschappen overgegaan worden tot, enerzijds, het aantekenen van de identiteit van de aandeelhouders van de Over te nemen Vennootschap (andere dan de Overnemende Vennootschap zelf) en hun aandelenbezit in de Overnemende Vennootschap en, anderzijds, tot vernietiging van het aandelenregister van de Over te nemen Vennootschap.

4.Uitkering dividend aan de nieuwe aandelen

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividend gerechtigd vanaf 1 januari 2015,

5.Boekhoudkundige datum

Vanaf 1 januari 2015 om 0 uur worden de verrichtingen gesteld door de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

6.Bijzondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de Over te nemen Vennootschap, vermits er geen aandeelhouders met bijzondere rechten zijn binnen de Over te nemen Vennootschap. Er bestaan ook geen houders van andere effecten dan aandelen.

7.Voordelen zaakvoerders

Aan de zaakvoerders van de Overnemende en Over te nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

S.Statutenwijziging

Rekening houdend met de voorgestelde fusie, zal in artikel 3 van de statuten van de Overnemende Vennootschap (doelomschrijving) volgende paragraaf worden toegevoegd na de huidige eerste paragraaf:

"Het verzorgen van dienstverlening en interim-management op het gebied van management en productieactiviteiten in het algemeen.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van andere vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht evenals het verlenen van technische, administratieve en tinanciiëte bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerking met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het verwerven en beheren van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen en rechten, het valoriseren en in stand houden van dit vermogen door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegestaan zijn inzoverre ze nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling of opbrengst van het patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen. Zij mag onder meer:

DOnroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, in huur nemen of verhuren, en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zonder dat zij door deze verrichting de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zou verwerven.

Y I ..

. ., 4.

A

r

".'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

©Haar onroerende goederen in hypotheek geven en er zakelijke rechten op toestaan, en al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en verbintenissen zowel van haarzelf als van derden;

DEffecten en deelnemingen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen verwerven, tegeldemaking en beleggen in effecten en andere waarden, in de ruimste zin,

CiDeelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doet nastreven of waarvan het doel in nauw verband met haar staat.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften."

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap houden zich tevens het recht voor om, aan de Bijzondere Algemene Vergadering die zich moet uitspreken over de fusie, eveneens een wijziging van haar statuten voor te stellen teneinde deze statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen en de meest recente wetgeving op het vennootschapsrechtelijk vlak.

9.Afstand van de verslagen

Er zal aan de aandeelhouders van de Over te nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap gevraagd worden om uitdrukkelijk afstand te doen van de verplichting tot het opstellen van de (omstandig) schriftelijk verslagen en de tussentijdse cijfers voorzien door de artikelen 694 t.e.m. 697 W. Venn.

Er wordt tenslotte meegedeeld dat de VOF SALADE NICOISE een personenvennootschap is die wordt aangegaan tussen twee of meer vennoten, die allen hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de vennootschapsschulden. In geval van een inbreng in natura is er geen revisoraal verslag, noch een verslag van het bestuursorgaan vereist. De waardering van de ingebrachte goederen gebeurt in dit geval door de vennoten.

De vennoten van de VOF SALADE NICOISE worden ontheven van hun hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de Over te nemen Vennootschap die zijn ontstaan vôôr de fusie, overeenkomstig artikel 685, §2 W. Venn.

10. Volmacht

Tenslotte beslissen de bestuursorganen van de VOF SALADE NICOISE en de BVBA M.F. een volmacht te verlenen aan Mr. Stefaan VERTOMMEN, Mr. Wouter WILLEMS en Mr. Eva STROOBANT en aan elke andere advocaat van het advocatenkantoor Dumon, Sablon & Vanheeswijck, te 1000 Brussel, Verenigingstraat 57-59, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen (o.a. formulier I en Il) voor de neerlegging van het fusievoorstel ter griffie en de bekendmaking ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Stefaan VERTOMMEN

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M.F.

Adresse
RIDDER DESSAINLAAN 9 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande