M.N.A. INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.N.A. INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.508.834

Publication

13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 08.08.2013 13409-0386-010
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12361-0412-010
10/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300137*

Neergelegd

06-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): M.N.A. INVEST

0832508834

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2930 Brasschaat, Stuiversvelden 1

Onderwerp akte: Oprichting  Statuten - Benoeming

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend elf, op vier januari, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

De heer BOGAERTS, André, geboren te Schoten op één april duizend negenhonderdtweeënzestig, met woonplaats te 2930 Brasschaat, Stuiversvelden 1, en zijn echtgenote mevrouw AERTSSEN, Marleentje, geboren te Kapellen op eenendertig januari duizend negenhonderddrieënzestig, met woonplaats te 2930 Brasschaat, Stuiversvelden 1, Gehuwd onder het wettelijk stelsel wegens ontbreken van huwelijkscontract.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE :

VORM-NAAM:

De vennootschap is Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zij heeft als naam: M.N.A. INVEST

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Stuiversvelden 1.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden ver¬plaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

" Zowel in België als in het buitenland, het aankopen, verkopen, beheren, uitbaten, verhuren, investeren van en in alle onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, het doen bouwen en verbouwen, daartoe ontwerpen aangaan, uitvoeren, doen uitvoeren of bevorderen, het verkavelen en bouwrijp maken van gronden.

" Alle werkzaamheden in en aan onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

" Het aannemen van bouwwerken, zowel privaat als openbaar, zowel geheel als gedeeltelijk, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsook de aankoop, de import en export, de distributie en de verkoop rechtstreeks en als tussenpersoon, voor bouwmaterialen en bijhorigheden en nevenproducten.

" Het presteren van alle mogelijke diensten, die verband houden met het voorgaande.

DOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Het uitvoerden, adviseren, organiseren van, en bemiddelen bij projectontwikkeling, schatting, syndicus, plaatsbeschrijvingen, het adviseren van ondernemers en ondernemingen in verband met hun vestigingen, investeringen, financieringen, beleggingen, leningen, verzekeringen en het bestuur van portefeuilles.

" Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

" Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen in België of in het buitenland; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, op economisch, sociaal en juridisch vlak, op het vakgebied van financiële en successorale planning, investeringen, management, marketing, vermogensbeheer en advies, productie en ontwikkeling, processing, bedrijfsherstructureringen, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer en advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen m.b.t. roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop de huur en verhuur, de ruil, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

" de vennootschap mag zijn activiteiten uitoefenen hetzij voor eigen rekening, hetzij in participatie met derden, hetzij voor rekening van derden.

" de vennootschap zal zijn doel mogen verwezenlijken op alle plaatsen, op alle manieren en volgens de modaliteiten, die het meest aangewezen lijken.

DUUR:

De vennootschap is van een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN-PLAATSING-STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR),

vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING  BEZOLDIGING  BENOEMING:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens

besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING-TOELATING-STEMRECHT:

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van mei om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, behoudens zaterdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De buitengewone algemene vergadering kan over een statuten wijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en de wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFNING:

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenen¬dertig december tweeduizend en elf;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf;

3.Alle handelingen en daden, die voor rekening van de ven¬noot¬schap in oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit voort¬vloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aange¬gaan door de bij deze opge¬richte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt, de heer BOGAERTS, André, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling en macht afzonderlijk te handelen aan Kreafinity BV ovv BVBA, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17, voor de inschrijving en de wijzigingen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en BTW en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vòòr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M.N.A. INVEST

Adresse
STUIVERSVELDEN 1 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande