MABO-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MABO-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.520.656

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 22.04.2014 14095-0188-011
05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.02.2013, NGL 28.02.2013 13052-0515-014
04/12/2012
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i111111J111.1111111j11#1111,1,111111





Ondernemingsnr : 0838.520.656.

Benaming

(voluit) : MABO-IMMO

(verkort) :



NEERGELEGD

2 3.. NOV. 2012

GRIFFI CHTBANK van

KOOPIIlÊL te MECHELEN

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 2500 Lier, Mallekotstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING (ART. 677 WB VENN) VAN DE NV MABO LIFTING DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA MABO-IMMO -

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig september, twee duizend en twaalf, geregistreerd zestien bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op vier', oktober daarna boek 5/167 blad 16 vak 16, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V, Gistelynck, betreffende de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MABO-IMMO gevestigd te 2500 Lier, Mallekotstraat 48,

opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op negen augustus tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig augustus daarna onder het nummer 11130362, inhoudende partiële splitsing door overneming van de Naamloze Vennootschap, MABO LIFTING gevestigd te 2500 Lier, Mallekotstraat 48 met ondernemingsnummer (BTW BE) 0431.962.279, dat de buitengewone algemene vergadering beslist heeft hetgeen volgt

VERSLAGEN - VERKLARINGEN.

A. Vermits de aanwezigen erkennen kennis te hebben genomen van het op de agenda aangekondigd (partieel) splitsingsvoorstel (de dato 7 augustus 2012), ontslaat de vergadering met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van dit voorstel.

De voorzitter geeft enkel een korte samenvatting van het (partieel) splitsingsvoorstel waarin voorgesteld wordt dat de NV MABO LIFTING partieel gesplitst wordt door overneming door de BVBA MABO-IMMO. Iedere aanwezige aandeelhouder, respectievelijk vennoot erkent ervan een afschrift ontvangen te hebben.

B. De algemene vergadering vermeldt dat er zich geen belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap MABO LIFTING sinds de datum van het, opstellen van voormeld (partieel) splitsingsvoorstel, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

C. De aanwezigen erkennen tevens kennis te hebben genomen van de overige op de agenda aangekondigde verslagen, opgesteld overeenkomstig artikel 730 en 731, evenals overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere aanwezige aandeelhouder, respectievelijk vennoot, erkent van aile voormelde verslagen een afschrift ontvangen te hebben en ervan kennis te hebben genomen voorafgaandelijk dezer.

D. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders en vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van aile voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

E. De besluiten van het verslag van de commissaris, respectievelijk van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig voormeld artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende zowel de NV MABO LIFTING als de BVBA MABO-IMMO, luiden als volgt:

Ondergetekende PKF BEDRIJFSREVISOREN BCVBA, Potvlletlaan 6 te 2600 Berchem, vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, commissaris van de vennootschap MABO LIFTING NV verklaart dat', betreffende deze partiële splitsing

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

-de waarde per aandeel van de BVBA MABO-IMMO die wordt weerhouden ¬ 171,4123 bedraagt. Voor het reëel netto ingebrachte vermogen van ¬ 2.695.517,74 in de BVBA MABO-IMMO naar aanleiding van de partiële splitsing van de NV MABO LIFTING zullen dus afgerond 15.725 nieuwe aandelen van de BVBA MABO-IMMO worden uitgegeven. Deze nieuwe aandelen van MABO-IMMO BVBA zullen proportioneel verdeeld worden over

de huidige_aandeelhouders-uan_MABO LIFTING_NV; _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ede door de partijen weerhouden ruilverhoudingen redelijk is.

Deze partiële splitsing kadert en wordt uitgevoerd overeenkomstig een ruling verkregen bij de Dienst

Voorafgaande Beslissingen in Fiscale Zaken op 13 december 2011.

Dit verslag wordt opgesteld in het kader van de vereisten van artikels 731 van het Wetboek van

Vennootschappen en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend,

De zaakvoerder van de BVBA MABO-IMMO heeft een verslag geschreven aangaande de uitgifte beneden

fractiewaarde van de aandelen in het kader van de geplande transactie van partiële splitsing. Wij verklaren

hierbij dat de in het verslag van de zaakvoerder opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens

(getrouw) zijn en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten.

Antwerpen, 17 september 2012.

PKF BEDRIJFSREVISOREN BCVBA

Vertegenwoordigd door

Bart Meynendonckx

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van voormeld verslag van de commissaris of bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar van voormeld verslag van de raad van bestuur, respectievelijk van de zaakvoerder, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

GOEDKEURING PARTIËLE SPLITSING.

De algemene vergadering keurt het (partieel) splitsingsvoorstel goed en beslist om de naamloze vennootschap MABO LIFTING partieel te splitsen bij wijze van inbreng van een gedeelte van vermogensbestanddelen, hierna vermeld, in de BVBA MABO-IMMO bij toepassing van de artikelen 673, 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig voormeld (partieel) splitsingvoorstel.

De partiële splitsing wordt voorgesteld en is gebaseerd op de jaarrekening (staat van actief en passief), afgesloten op 31 maart 2012.

Alle rechten, plichten, verrichtingen en verbintenissen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ontstaan vanaf 1 april 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening en voor risico van de BVBA MABO-IMMO die bijgevolg aile baten en kosten, verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, zal dienen te dragen.

De aandelen in de BVBA MABO-IMMO ontstaan uit de partiële splitsing, delen in het bedrijfsresultaat vanaf 1 april 2012 en zijn dividendgerechtigd vanaf het tijdstip van hun uitgifte.

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap MABO LIFTING, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeven toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat:

- Alle onroerende goederen beschreven in het splitsingsvoorstel en alle activa verbonden met de ingebrachte onroerende goederen aan de BVBA MABO-IMMO geacht worden te zijn ingebracht in de BVBA MABO-IMMO ;

- Alle andere actiefbestanddelen en alle passiefbestanddelen geacht worden in de NV MABO LIFTING te blijven;

- Wanneer de interpretatie van onderhavige splitsingsvoorstel niet toelaat te beslissen over de toewijzing van een actief- of passiefvermogensbestanddeel, zal dit of de tegenwaarde geacht toegewezen te zijn aan de gesplitste vennootschap MABO LIFTING.

Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle contractuele verbintenissen aangaande het onroerend goed, meer bepaald met betrekking tot de geplande nieuwbouw en vernieuwingen/afbraak mee worden overgedragen naar de BVBA MABO-IMMO.

In het door de BVBA MABO-IMMO overgenomen vermogen van de (partieel) gesplitste vennootschap MABO LIFTING zijn volgende onroerende goederen begrepen:

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN.

STAD LIER -TWEEDE AFDELING.

Een industriegebouw en/of -magazijn op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen Mallekotstraat 48, volgens titel gelegen tussen de Mallekotstraat en de Rijksweg nr. 776 (ring) in een zone voor ambachtelijke kleine en middelgrote ondernemingen en volgens titel ten kadaster bekend sectie A deel van nummer 481/E voor een oppervlakte volgens aangehecht plan aan en meting in de titel van achtenzestig are tweeëntwintig centiare, thans ten kadaster bekend sectie A nummer 481/F voor zelfde oppervlakte van achtenzestig are tweeëntwintig centiare (68a 22ca).

2. Een perceel grond, ter plaatse "Plas ten Zuiden", volgens titel perceel industriegrond gelegen aan de Mallekotstraat, thans perceel deels gelegen in woongebieden met landelijk karakter, deels gelegen in ambachtelijke bedrijven en kmo's, ten kadaster bekend volgens titel en huidige kadastrale legger sectie A nummer 502/C voor een oppervlakte volgens huidig kadaster en meting in de titel van tweeënzestig are, (62a 00ca).

Toekenning van aandelen -- Ruilverhouding -- Opleg(som).

Als vergoeding van de (partiële) splitsing (door overdracht van voormelde onroerende goederen en van liquide middelen), worden aan de aandeelhouders van de (partieel) gesplitste vennootschap MABO LIFTING in totaal vijftienduizend zevenhonderd vijfentwintig (15.725) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MABO-IMMO uitgereikt, zonder oplegsom, als volgt;

r;:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

îElke aandeelhouder van de NV MABO LIFTING ontvangt in evenredigheid tot zijn aandelenbezit in deze naamloze vennootschap MABO LIFTING, verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen van de overnemende vennootschap MABO-IMMO.

KAPITAALVERHOGING,

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MABO-IMMO te verhogen met honderd drieënzeventigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro zevenenveertig cent (¬ 173.525,47) om het kapitaal te brengen van tweehonderd en tienduizend euro (¬ 210.000,00) op driehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro zevenenveertig cent (¬ . 383.525,47) door inbreng van voorschreven onroerende goederen en van liquide middelen mits creatie van , vijftienduizend zevenhonderd vijfentwintig (15.725) nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermeerdering volledig werd verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot driehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro zevenenveertig cent (¬ 383.525,47).

UITGIFTE VAN AANDELEN BENEDEN PARI VAN DE OUDE AANDELEN. TOEPASSING ARTIKEL 582 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN OP DE BVBA MABO-IMMO. VERSLAG ZAAKVOERDER INGEVOLGE VOORMELDE UITGIFTE.

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder ' verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen uitgifte van aandelen beneden pari, opgemaakt door de

" zaakvoerder overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen en waarin de zaakvoerder uiteenzet -alhoewel voormeld artikel 582 enkel van toepassing is op naamloze vennootschappen- dat hij het wenselijk acht om de vennoten op gelijke wijze in te lichten in het kader van voormelde transactie en waarin hij uiteenzet dat de verwatering van de oude vennoten verantwoord is.

ledere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent kennis te hebben (genomen) van voormeld verslag en keurt dit goed.

Het verslag van de zaakvoerder(s) zal tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder van de BVBA MABO-IMMO, voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte, verslag van de zaakvoerder, revisoraal verslag, verslag van de zaakvoerder ingevolge uitgifte van aandelen beneden pari van de oude aandelen, historiek niet coördinatie der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012
ÿþ.i

D,(J tberi

1111111Unlaijil!

Mod MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 4 AN, 2012

Ondernemingsnr : 0838.520.656

Benaming

(voluit) : MABO-IMMO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Mallekotstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel dd. 7 augustus 2012:

1. INLEIDING

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap MABO LIFTING en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MABO-IMMO zijn overeengekomen een gemeenschappelijk splitsingsvoorstet op te steilen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur en de zaakvoerder van respectievelijk MABO LIFTING NV en MABO-IMMO BVBA verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een partiële splitsing tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waarbij een hierna duidelijk omschreven gedeelte van vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap MABO LIFTING NV zal overgaan naar de bestaande vennootschap MABO-IMMO BVBA als verkrijgende vennootschap, zonder dat de gesplitste vennootschap ophoudt te bestaan, tegen de hierna vermelde voorwaarden.

Zodra het splitsingsvoorstel op geldige wijze is goedgekeurd door de buitengewone algemene vergaderingen van de gesplitste vennootschap MABO LIFTING NV en de verkrijgende vennootschap MABO-IMMO BVBA, zullen de omschreven over te dragen vermogensbestanddelen louter door deze beslissingen van rechtswege overgaan van de gesplitste vennootschap MABO LIFTING NV naar de verkrijgende vennootschap MABO-IMMO BVBA.

Dit splitsingsvoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de gesplitste vennootschap en de verkrijgende vennootschap en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de laatstgenoemde vennootschappen afzonderlijk neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en bij uittreksel worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen.

2. INFORMATIE MET BETREKKING TOT DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN 2.1 De gesplitste vennootschap

De naamloze vennootschap MASO LIFTING, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mallekotstraat 48 en met ondernemingsnummer 0431.962.279.

Deze vennootschap werd op 21 september 1987 opgericht per akte verleden voor notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst), gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 1987, onder het nummer 330.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Op de laatste blz. van jik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Haar statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal ingevolge akte verleden voor notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst) op 25 juni 2004, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juli 2004 onder het nummer 0107425,

2.1.1 Maatschappelijk doel

Het maatschappelijk doel van de NV MABO LIFTING luidt letterlijk als volgt:

"De import, de export, ontwerp, fabricage, aan-en verkoop, onderhoud, herstelling, verhuring van werktuigen en voertuigen in de sector der goederenbehandeling en goederentransport, alsook van alle aanverwante apparatuur en onderdelen zonder enigerlei beperking; deponeren en houden van octrooien; verwerven van licenties; evenals alle nevenactiviteiten niet noodzakelijk verwant aan de hoofdactiviteit,

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel,

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming von de voorschriften van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2.1.2 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 495.787,05 en is volledig geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door 339 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénldriehonderdnegenendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

2.1.3 Aandeelhoudersstructuur

De aandeelhoudersstructuur van deze vennootschap ziet er als volgt uit:

- NV MABO-1NVEST, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mallekotstraat 48; ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0476.829.234, houder van 338 aandelen

- De heer Luc Mariën-Bouwens, wonende te 2275 Lille, Zagerijstraat 19, houder van 1 aandeel

2.2 De verkrijgende vennootschap

De begunstigde vennootschap van de partiële splitsing is MABO-IMMO BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2500 Lier, Mallekotstraat 48. Ze is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) onder het ondernemingsnummer 0838.520.656.

Deze vennootschap werd opgericht op 9 augustus 2011, ingevolge akte verleden voor Meester Walter Vanhencxthoven, notaris te Herentals, en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 augustus 2011, onder het nummer 0130362.

2.2,1 Maatschappelijk doel

Het maatschappelijk doel van de BVBA MABO-IMMO luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

von derden, of door deelname van deze:

- Immobiliënbedrijvigheid in de meest brede zin van het woord

- Onderneming in onroerende goederen wat onder meer omvat; de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen, transacties en verrichtingen in de meest ruime betekenis met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzonder reglementering.

- Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden, indien daarvoor goede redenen bestaan.

- Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het, geheel of gedeeltelijk, oprichten, aankopen en verkopen, ruilen, inbrengen, uitrusten, veranderen, inrichten en stofferen, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, pachten en verpachten, huren en verhuren op korte of lange termijn, uitbaten en beheren, van aile opgerichte of nog op te richten gebouwen, al dan niet gemeubeld, en van alle gronden met inbegrip van verkaveling van gronden alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan haar beschikbaar kapitaal investeren in roerende waarden. - Voormelde opsommingen zijn aanwijzend doch niet beperkend.

- De vennootschap handelt hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, vennootschappen, private ondernemingen, of openbare besturen, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- De vennootschap kan eveneens optreden ais syndicus van gebouwen en onderzoeken, expertises , studies en ontwerpen uitvoeren of laten uitvoeren.

- De vennootschap mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving, deelneming of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

- De vennootschap mag tevens optreden als bouwheer. Zij mag de bedrijvigheid coördineren van de aannemers en onderaannemers. Zij mag in dit verband eveneens als tussenpersoon optreden bij het aanschaffen van bouwmaterialen.

- De vennootschap mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Zij kan ook bestuursopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen."

2.2.2 Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 210.000,00 en werd gedeeltelijk volgestort ten belope van ¬ 42.000,00. Het niet-opgevraagde kapitaal bedraagt aldus

¬ 168.000,00. Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in 210 (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

2.2.3 Aandeelhoudersstructuur

De aandeelhoudersstructuur ziet er als volgt uit::

- NV MABO-1NVEST, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mallekotstraat 48; ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0476.829.234, houder van 206 aandelen;

- De heer Luc Mariën-Bouwens, wonende te 2275 Lille, Zagerijstraat 19, houder van 1 aandeel;

- Mevrouw Christel Van de Peer, wondende te 2275 Lille, Zagerijstraat 19, houder van 1 aandeel;

- De heer Bram Mariën-Bouwens, wonende te 3000 Leuven, Dekenstraat 30 bus 2, houder van 1 aandeel;

- De heer Maarten Mariën-Bouwens, wonende te 2275 Lille, Zagerijstraat 19, houder van 1 aandeel.

3. WENSELIJKHEID VAN DE SPLITSING ZOWEL VANUIT JURIDISCH ALS VANUIT ECONOMISCH OOGPUNT

De partiële splitsing vindt plaats in het kader van een ruling bekomen bij de dienst voorafgaande beslissingen in fiscale zaken op 13 december 2011.

De partiële splitsing wordt verantwoord als gevolg van de gedwarsboomde uitbreidingsplannen en noodgedwongen verhuis of afbraaklrenovatie van de onroerende goederen van de NV MABO LIFTING, De NV MABO LIFTING kocht in 1996 een nabijgelegen industriegrond met het oog op de uitbreiding van het bedrijf. De bouwaanvraag werd echter geweigerd, omdat het betrokken perceel zou worden herbestemd naar stedelijk woongebied. De Mabo groep opteert er voor om dit terrein in de groep te behouden en hierop een vastgoedproject te ontwikkelen door het bouwen van 60 à 80 appartementen indien de nodige vergunningen warden bekomen.

Bovendien zou het terrein waarop de huidige exploitatie van MABO LIFTING NV is gevestigd eveneens in woonzone kunnen worden gewijzigd, In desbetreffend geval zou de BVBA MABO-IMMO dan een nieuw industrieterrein verwerven en daarop een nieuw industriegebouw zetten, dat vervolgens met recuperatie van de BTW op de nieuwbouw ter beschikking van de NV MABO LIFTING zou worden gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorgenomen reorganisatie bestaat bijgevolg uit een partiële splitsing van de NV MABO LIFTING waarbij het bestaande industrieterrein/gebouw en de bijgekochte industriegrond (die in bouwgrond zou worden omgezet), via een partiële splitsing zou worden afgesplitst naar de BVBA MABO-IMMO. De BVBA MABO-IMMO zou clan fungeren ais immobiliënvennootschap en de afgesplitste onroerende goederen zouden ofwel volkomen losstaan van de huidige exploitatie van de NV MABO LIFTING (bijgekochte industriegrond waarop woningen zouden worden gebouwd; idem voor het bestaande industrieterrein/gebouw indien het bestaande industrieterrein eveneens in woonzone wordt herbestemd) ofwel worden afgebroken/omgebouwd (het bestaande industrieterrein/gebouw indien het bestaande industrieterrein niet in woonzone wordt herbestemd en een (ver)bouwvergunning wordt bekomen voor afbraak/ombouw).

De aanvrager heeft bevestigd dat de reorganisatie geen invloed zal hebben op het personeelsbestand. Integendeel, de reorganisatie kadert in de plannen van de NV MABO LIFTING om haar exploitatie uit te breiden (hetzij via een verhuis naar een andere locatie, hetzij via een heropbouw van het huidig industriegebouw).

De aandeelhouders van de NV MABO LIFTING hebben niet het oogmerk om de aandelen van de NV MABO LIFTING of de BVBA MABO-IMMO over te dragen aan derden binnen een periode van 3 jaar vanaf de juridische datum van de partiële splitsing (d.w.z. de datum van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de NV MABO LIFTING die de geplande partiële splitsing zal goedkeuren).

4. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

4.1 Omschrijving en waardering van de afgesplitste vermogensbestanddelen

Het afgesplitste gedeelte van het vermogen van de gesplitste vennootschap MABO LIFTING NV dat overgaat naar de verkrijgende vennootschap MABO-IMMO BVBA bestaat uit de volgende vermogensbestanddelen:

Met onroerend goed is ais volgt gekend overeenkomstig de aankoopaktes:

_ Een perceel grond, gelegen tussen de Mallekotstraat en de Rijksweg nr.776 (ring), in een zone voor ambachtelijke kleine-en middelgrote ondernemingen, ten kadaster bekend onder sectie A, volgens titel deel van nummer 481/0 en volgens kadastraal uittreksel deel van nummer 4811E, groot volgens meting 68 are en 20 centiare. (eigendomstitel akte 11 juni 1987)

Een perceel industriegrond gelegen te Lier, aan de Mallekotstraat, ten kadaster bekend 2° Afdeling, ter plaatse "Plas ten Zuiden", sectie A nummer 502/C, met een oppervlakte volgens kadaster en volgens meting van 62 are. (eigendomstitel akte 2 juli 1996)

De onroerende goederen die deel uitmaken van het afgesplitste vermogen werden gewaardeerd in een verslag van 20/04/2012 door Jan De Wael, landmeter-expert en beëdigd schatter. De normale huidige marktwaarde in huidige toestand van het gebouw met omliggende grond, beschreven in bovenstaande paragraaf 'a', werd geschat op ¬ 1.800.000,00. De normale huidige marktwaarde in huidige toestand van het perceel industrieg rond, beschreven in bovenstaande paragraaf 'b', werd geschat op

¬ 500.000,00. De totale geschatte marktwaarde van de onroerende goederen bedraagt dus

¬ 2.300.000,00. Deze onroerende goederen hebben thans een totale boekwaarde van ¬ 445.614,75 in de bcekhouding van de NV MABO LIFTING per 31/03/2012.

Naast de onroerende goederen uit de rubriek 'terreinen en gebouwen' zullen tevens liquide middelen ten belope van ¬ 395.517,74 worden afgesplitst. Dit gebeurt enerzijds om de genietende vennootschap MABO-IMMO BVBA toe te laten (financieel) zelfstandig te kunnen functioneren en anderzijds om er voor te zorgen dat het afgesplitste kapitaalsaandeel overeenstemt met een herwaarderingsmeerwaarde van ¬ 173.525,47 op de afgesplitste gronden dat in het verleden geïncorporeerd werd in het kapitaal. Merken we hierbij op dat MABO LIFTING NV er zich toe houdt om de liquide middelen die deel uitmaken van de overdracht ter beschikking te houden tot de datum van de akte van de partiële splitsing.

4.2 Principes en toepassing

In ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap MABO LIFTENG NV die cie verkrijgende vennootschap MABO-IMMO BVBA toekomen, zal de vennootschap MABO-IMMO BVBA nieuwe aandelen uitgeven aan de aandeelhouders van MABO LIFTING NV,

Voor het bepalen van de ruilverhouding wordt er rekening gehouden met de netto reële waarde van het gesplitste vermogen van MABO LIFTING NV op 31 maart 2012, zijnde een netto reële waarde voor de onroerende goederen vermeld onder sectie 4.1 ten bedrage van ¬ 2.300.000,00 en de reële waarde van de overgedragen liquide middelen voor ¬ 395.517,74. Samen bedraagt de reële waarde van het af te splitsen vermogen dus ¬ 2.695.517,74.

Rekening houdende met het feit dat het gecorrigeerd eigen vermogen van MABO-IMMO BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

¬ 35.996,59 bedraagt, zijnde een eigen vermogen van ¬ 30.307,24 per 31/03/2012 gecorrigeerd met de afschrijvingen op de gebouwen voor ¬ 5.689,35, en het aantal aandelen van MABO-IMMO BVBA, zijnde 210 aandelen, geeft dit een intrinsieke waarde per aandeel voor MABO-IMMO BVBA van

¬ 171,4123. Hierbij warden de geboekte afschrijvingen tussen datum van acquisitie en 31 maart 2012 opnieuw toegevoegd aan het eigen vermogen aangezien zij geen reële waardevermindering van het onroerend goed vertegenwoordigen.

Bijgevolg zullen er aldus 15.725 nieuwe aandelen van MABO-IMMO BVBA uitgegeven worden, waarvan het aantal afgerond wordt naar boven, ter vergoeding van de inbreng gedaan in het kader van de partiële splitsing.

Naar aanleiding van de inbreng van de partieel gesplitste bestanddelen van de NV MASO LIFTING in de BVBA MABO-IMMO zal er een uitgifte van aandelen plaatsvinden beneden de oorspronkelijke fractiewaarde. Alhoewel er voor een BVBA geen verslaggevingsplicht terzake bestaat zal de zaakvoerder deze situatie uitvoerig toelichten in een afzonderlijk verslag.

5. UITREIKINGSWIJZE VAN DE NIEUWE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De nieuw uit te geven aandelen van MABO-IMMO BVBA als vergoeding voor de inbreng van de bovenvermelde afgesplitste vermogensbestanddelen van MABO LIFTING NV zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van MABO-IMMO BVBA. Zij zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de in voorkomend geval bestaande aandelen MABO-IMMO BVBA.

Op de dag van de buitengewone algemene vergaderingen welke de splitsing goedkeuren worden de nieuwe aandelen MABO-IMMO BVBA, uitgegeven ter vergoeding van de inbreng, ingeschreven in het aandeelhoudersregister van MABO-IMMO BVBA.

6. DATUM VAN DEELNAME IN DE WINST - BIJZONDERE REGELING DESBETREFFEND

De ter gelegenheid van de partiële splitsing door MABO-IMMO BVBA nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van MABO-IMMO BVBA en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van MABO-IMMO BVBA en dividendgerechtigd zijn vanaf de datum van partiële splitsing,

Er wordt verder geen bijzondere bijkomende regeling getroffen betreffende dit recht.

7. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN EEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De handelingen van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen zullen boekhoudkundig gezien worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2012.

8. DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn binnen MABO LIFTING NV geen aandeelhouders die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen MABO-IMMO BVBA geen bijzondere maatregelen wat dit betreft genomen te worden.

Er zullen enkel gewone aandelen van MABO-1MM0 BVBA uitgegeven worden aan de aandeelhouders van MABO LIFTING NV ter vergoeding van de inbreng ten gevolge van de partiële splitsing door MABO LIFTING NV,

9. SPECIFIEKE EMOLUMENTEN DIE EVENTUEEL TOEGEKEND WORDEN AAN DE COMMISSARISSEN DIE INSTAAN VOOR HET OPSTELLEN VAN HET VERSLAG VOORZIEN IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

De commissaris van MABO LIFTING NV zal een verslag opstellen overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen, Dit rapport zal worden opgesteld door.

PKF bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potviletlaan 6, conform artikel 33 § 2 van de wet van 22 juli 1953 tot oprichting van een instituut van de bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor-vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de commissaris van MABO LIFTING NV en zijn vergoeding ais bedrijfsrevisor aangesteld door MABO-IMMO BVBA voor het opstellen van dit verslag in overeenstemming met artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen, bedraagt ¬ 4.500,00.

10. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DiE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de bestuurders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen MABO LIFTING NV en MABO-IMMO BVBA worden geen bijzondere voordelen toegekend.

11, NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN ELKE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

11.2 Nauwkeurige beschrijving van de activa en passiva afgesplitst door MABO LIFTING NV en ingebracht in MABO-IMMO BVBA als verkrijgende vennootschap

De volgende activa en passiva afkomstig uit de balans per 31/03/2012 van de NV MABO LIFTING zullen met terugwerkende kracht vanaf 01/04/2012 ingebracht worden in de BVBA MABO-IMMO.

De cijfers per 31/03/2012 werden voorbereid door de Raad van Bestuur van de NV MABO LIFTING in het kader van de partiële splitsing.

11.21 Activa

Het onroerend goed is als volgt gekend overeenkomstig de aankoopaktes:

- Een perceel grond, gelegen tussen de Mallekotstraat en de Rijksweg nr.776 (ring), in een zone voor ambachtelijke kleine-en middelgrote ondernemingen, ten kadaster bekend onder sectie A, volgens titel deel van nummer 481/D en volgens kadastraal uittreksel deel van nummer 481/E, groot volgens meting 68 are en 20 centiare (eigendomstitel akte 11 juni 1987)

- Een perceel industriegrond gelegen te Lier, aan de Mallekotstraat, ten kadaster bekend 2° Afdeling, ter plaatse "Plas ten Zuiden", sectie A nummer 502/C, met een oppervlakte volgens kadaster en volgens meting van 62 are (eigendomstitel akte 2 juli 1996)

Zoals reeds beschreven in deel 4.1 van dit splitsingsvoorstel, zullen naast de onroerende goederen uit de rubriek `terreinen en gebouwen' tevens liquide middelen ten belope van ¬ 395.517,74 worden afgesplitst, MABO LIFTING NV verbindt er zich toe om de liquide middelen die deel uitmaken van de overdracht ter beschikking te houden tot de datum van de akte van de partiële splitsing.

In opdracht van MABO LIFTING NV heeft AGT NV, adviesbureau in grondwatertechnieken, in februari 2012 een oriënterend bodemonderzoek uitgevoerd op het terrein gelegen aan de Mallekotstraat 48 te Lier in het kader van de overdracht naar MABO-IMMO BVBA, Het oriënterend onderzoek heeft aangetoond dat er geen verontreiniging aanwezig is in de grond en het grondwater en dat geen voorzorgsmaatregelen noodzakelijk zijn. Het verslag luidt als volgt "Uit het oriënterend bodemonderzoek blijkt dat er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd hoeft te worden. Er zijn immers geen duidelijke aanwijzingen dat de bodemsaneringsnormen (dreigen) overschreden te worden of dat er sprake is van een ernstige bodemverontreiniging op de betreffende grond"

De nodige bodemattesten in het kader van de geplande transactie werden aangevraagd en zullen

beschikbaar zijn bij het verleiden van de akte.

11.2.2 Passiva

In het kader van deze partiële splitsing worden geen voorzieningen, schulden of overlopende passiva

overgedragen.

11.2.3 Balans van de gesplitste vennootschap op 31 maart 2012 voor en na afsplitsing

ACTIVA Mabo Lifting NV voor splitsing Mabo Lifting NV na splitsing Mabo Immo BVBA

31/03/2012

Vaste Activa (20/28) 1.049.635,01 604.020,26 445.614, 75

(.Oprichtingskosten (20)

Il.lmmateriële Vaste Activa (21)

lll.Materiële Vaste Activa (22/27) 1.045.692,93 600.078,18 445.614,75

A. Terreinen en gebouwen (22) 445.614,75 445.614,75

B. Installaties, machines

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

& uitrusting (23) 2.748,08 2.748,08

C. Meubilair en rollend materieel (24) 72.739,80 72.739,80

D. Leasing en soortgelijke rechten (25)

E. Overige materiële vaste activa (26) 524.590,30 524.590,30

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen (27)

IV.Financiële Vaste Activa (28) 3.942,08 3.942,08

A. Verbonden ondernemingen (280/1)

1. Deelnemingen (280)

2, Vorderingen (281)

B. Ondernemingen waarmee een deelnemingsvehouding bestaat (282/3)

1. Deelnemingen (282)

2. Vorderingen (283)

C. Andere financiële 3.942,08 3.942,08

vaste activa(28418)

1. Aandelen (284)

2. Vord.en borgtochten in 3.942,08 3.942,08

contanten (285/8)

Vlottende activa (29/58) 3.138.488,33 2.742.970,59 395.517,74

V.Vorderingen op meer dan 10.247,72 10.247,72

een jaar (29)

A, Handelsvorderingen (290)

B. Overige vorderingen (291) 10.247,72 10.247,72

VI.Voorraden en bestellingen in uitvoering (3) 667.788,69 667.788,69

A. Voorraden (30/36) 667.788,69 667.788,69

1, Grond- en hulpstoffen (30131 )

2. Goederen in bewerking (32)

3. Gereed product (33)

4, Handelsgoederen (34) 667.788,69 667.788,69

5. Onroer. goed. bestemd

voor verkoop (35)

6. Vooruitbetalingen (36)

B.Bestellingen in uitvoering (37)

VII.Vorderingen op ten hoogste een jaar (40/41) 753.752,59 753.752,59

A. Handelsvorderingen (40) 753.752,59 753.752,59

B. Overige vorderingen (41)

VIII.Geldbeleggingen (50/53)

A. Eigen aandelen (50 )

B. Overige beleggingen (51/53)

IX.Liquide middelen (54/58) 1.706.699,33 1.311.181,59 395.517,74

X.Overlopende rekeningen (490/1)

TOTAAL DER ACTIVA (20/58) 4.188.123,34 3.346.990,85 841,132,49

PASSIVA (code)

Eigen vermogen (10/15) 2.403.235,64 1.562.103,15 841.132,49

I. Kapitaal (10) 495.787,05 322.261,58 173.525,47

A. Geplaatst kapitaal (100) 495.787,05 322.261,58 173.525,47

B. Niet opgevraagd kapitaal (101)

Il. Uitgiftepremie (11)

III. Herwaarderingsmeerwaarden (12)

IV. Reserves(13) 49.578,71 32226,16 17,352,55

A. Wettelijke reserve (130) 49.578,71 32.226,16 17.352,55

B, Onbeschikbare reserves (131)

1. Voor eigen aandelen (1310)

2. Andere (1311)

C. Belastingsvrije reserves (132)

D. Beschikbare reserves (133)

V.Overgedragen Winst (140) 1.857.869,88 1.207.615,41 650.254,47

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Overgedragen Verlies (-) (141) VI.Kapitaalsubsidies (15) Voorzieningen en uitgest.

belastingen (16) 211.452,16 211.452,16

VI I. A. Voorzieningen 211.452,16 211.452,16

vr risico's en kosten (160/5)

1, Pensioenen en soortg.

verplichtingen (160)

2. Belastingen (161)

3. Grote herstel- en

onderhoudswerken (162)

4. Overige risico's en kosten (163/5) 211.452,16 211.452,16

B. Uitgestelde belastingen (168)

Schulden (17/49) 1.573.435,54 1.573.435,54

VIII.Schulden op meer dan een jaar (17)

A. Financiële schulden (170/4)

1. Achtergestelde leningen (170)

2. Niet achtergestelde obligatielening (171)

3. Leasing en soortgelijke schulden (172)

4. Kredietinstellingen (173)

5, Overige leningen (174)

B, Handelsschulden (175)

1. Leveranciers (1750)

2. Te betalen wissels (1751)

C. Ontvangen vooruitbet.op bestellingen (176)

D, Overige schulden (178/9)

IX.Schulden op ten hoogste

een jaar (42/48) 1.556.935,54 1.556.935,54

A. Schulden op meer dan een jaar die binnen het jaar vervallen (42)

B. Financiële schulden (43)

1. Kredietinstellingen (430/8)

2. Overige leningen (439)

C. Handelschulden (44) 902.796,55 902.796,55

1. Leveranciers (44014) 902.796,55 902.796,55

2. Te betalen wissels (441)

D. Ontvangen vooruitbet.op bestellingen(46) 55.082,80 55.082,80

E. Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten (45) 531.534,71 531.534,71

1. Belastingen (450/3) 381.655,16 381.655,16

2. Bezoldigingen en sociale 149.879,55 149.879,55

lasten (454/9)

F, Overige schulden (47/48) 67.521,48 67.521,48

X.Overlopende rekeningen (492/3) 16.500,00 16.500,00

TOTAAL DER PASSIVA (10/49) 4.188.123,34 3.346.990,85 " 841.132,49

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat hot vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeven toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat :

- Alle onroerende goederen beschreven in dit splitsingsvoorstel en alle activa verbonden met de ingebrachte onroerende goederen aan MABO-IMMO BVBA geacht worden te zijn ingebracht in MABO-IMMO BVBA;

- Alle andere actiefbestanddelen en alle passiefbestanddelen geacht worden in MABO LIFTING NV te blijven;

- Wanneer de interpretatie van onderhavig splitsingsvoorstel niet toelaat te beslissen over de toewijzing van een actief-of passiefvermogensbestanddeel, zal dit of de tegenwaarde geacht toegewezen te zijn aan de gesplitste vennootschap MABO LIFTING NV.

Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle contractuele verbintenissen aangaande het onroerend goed, meer bepaald met betrekking tot de geplande nieuwbouw en vernieuwingen/afbraak mee worden overgedragen naar de EVBA MABO-IMMO.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

12. VERDELING TUSSEN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN UITGEGEVEN DOOR DE BEGUNSTIGDE VENNOOTSCHAP, CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING GEBASEERD IS EN MODALITEITEN VOOR HET AFLEVEREN VAN DE AANDELEN

a) Aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap MABO LIFTING NV worden ter vergoeding van de partiële splitsing in zijn geheel 15.725 nieuwe aandelen uitgereikt door MABO-IMMO BVBA.

De nieuwe aandelen die de vennootschap MABO-IMMO BVBA bij de partiële splitsing uitgeeft, worden als volgt afgeleverd aan de aandeelhouders van MABO LIFTING NV, op basis van hun participatie op het moment dat de splitsing gerealiseerd wordt.

De aandeelhouders van MABO LIFTING NV zijn, op datum van dit splitsingsvoorstel

-NV MABO-INVEST, met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mallekotstraat 48; ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0476.829.234, houder van 338 aandelen

-De heer Luc Mariën-Bouwens, wonende te 2275 Lille, Zagerijstraat 19, houder van 1 aandeel

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 495.787,05 op 31/03/2012 en is volledig geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door 339 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderdnegenendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op basis van deze verhouding zullen de nieuwe aandelen verdeeld worden tussen de huidige aandeelhouders van MABO LIFTING NV. Dit betekent dat de Heer Luc Mariën-Bouwens afgerond 46 nieuwe aandelen MABO-IMMO BVBA zal ontvangen, zijnde 1/339e van de 15.725 nieuw uit te geven aandelen en de overige 15.679 nieuwe aandelen MABO-IMMO BVBA zullen worden uitgekeerd aan MABO-INVEST NV. Beide partijen verklaren zich akkoord met de gebruikte afrondingen.

b) De nieuwe aandelen uitgegeven door MABO LIFTING NV zijn op naam en zonder nominale waardevermelding.

Op datum van de realisatie van de partiële splitsing, worden de nieuw uitgegeven aandelen op naam van de nieuwe aandeelhouders ingeschreven in het register van aandeelhouders van MABO-IMMO BVBA met vermelding:

- van de identiteit van de nieuwe aandeelhouders;

- van het aantal aandelen van MABO-IMMO BVBA dat aan elk van hen wordt toevertrouwd;

- van de datum van de beslissing van de partiële splitsing.

Deze inschrijving wordt ondertekend door de zaakvoerder van MABO-IMMO BVBA of door elke lasthebber aangeduid door de zaakvoerder van deze vennootschap.

13. OPSCHORTENDE VOORWAARDEN

Deze partiële splitsing is onderworpen aan de realisatie van de twee volgende opschortende voorwaarden:

1,De goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van MABO LIFTING NV van de partiële splitsing en van de gegeven waardering van de inbreng.

2.De goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van MABO-IMMO BVBA van de splitsing en van de gegeven waardering van de inbreng.

De realisatie van de bovenstaande opschortende voorwaarden wordt opgenomen in het proces-verbaal van de laatste algemene vergadering die wordt bijeengeroepen en die de verrichting van de partiële splitsing in kwestie zal goedkeuren.

14. FISCALE UITWERKING

a) De vooropgestelde partiële splitsing zal gerealiseerd worden onder toepassing van artikel 183bis en 211, §1, 4e 1 id, 3' van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en zal dus gerealiseerd worden onder het regime van vrijstelling inzake vennootschapsbelasting voorzien in artikel 211, §1, lid 1 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

b) De aandacht wordt erop gevestigd dat het boekhoudkundig retroactiviteitsbeding slechts kan worden aanvaard wanneer de bedoelde retroactiviteitsclausule:

-met de werkelijkheid overeenstemt en betrekking heeft op een korte periode: in dit verband wordt opgemerkt dat een boekhoudkundige retroactiviteitsclausule van meer dan zeven maand in normale omstandigheden niet als een korte periode kan worden aangemerkt;

- en een juiste toepassing van de belastingwetgeving niet in de weg staat.

5 i 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

c) Betreffende de registratierechten, zal er geen sprake zijn van taxatie bij de overdracht van het gesplitste vermogen naar MABO-IMMO BVBA, vermits er geen schulden meer rusten op de afgesplitste vermogensbestanddelen.

15. KOSTEN

Elk van de vennootschappen die deelnemen aan de vooropgestelde splitsing zal haar eigen kosten dragen.

16.INFORMATIEUITWISSELING EN CONFIDENTIALITEIT

Teneinde de geplande splitsing te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen, zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun aandeelhouders aile nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien In het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de splitsing betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Aldus opgesteld in 4 originele exemplaren te

Plaats: Lier

Datum: 7 augustus 2012

De 4 originele exemplaren van dit splitsingsvoorstel hebben de volgende bestemming:

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de verkrijgende vennootschap;

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de gesplitste vennootschap;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van

koophandel bevoegd voor de verkrijgende vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit

voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van

koophandel bevoegd voor de gesplitste vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit

voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden.

[HANDTEKENINGEN]

Voor analytisch uittreksel

Luc Mariën-Bouwens

Zaakvoerder

Neergelegd:

Splitsingsvoorstel dd. 7 augustus 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N EERG ELEG

91 -Os- 2011

GRIFFIE RE Griffial ANº%< van

KOO-. " r,u ,'"

.., rv

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

01

*11130362"



Ondernemingsnr : P 3 / , á , ( f

Benaming

(voluit) : MABO-IMMO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Mallekotstraat 48

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negen augustus tweeduizend en elf, dat :

1. De naamloze vennootschap MABO-INVEST met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Mallekotstraat 48 en met ondernemingsnummer 0476.829.234 RPR Mechelen.

2. De heer MARIE=N-BOUWENS Luc Petrus Mathilde, geboren te Lier op zeven april negentienhonderd

drieënzestig, identiteitskaartnummer 590-7776304-34,

en zijn echtgenote

3. Mevrouw VAN de PEER Christel Maria Jozefa, geboren te Brecht op negenentwintig juni negentienhonderd tweeënzestig, identiteitskaartnummer 591-3241443-96, samenwonend te 2275 Lille, Zagerijstraat 19.

4. De heer MARIËN-BOUWENS Bram Philomena Jozef, geboren te Turnhout op vijftien oktober negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 590-5130239-32, wonende te 3000 Leuven, Dekenstraat 30 bus 2.

5. De heer MARtËN-BOUWENS Maarten Irene Ludo, geboren te Turnhout op zeven juli negentienhonderd

achtentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 590-3919500-47, wonende te 2275 Lille, Zagerijstraat 19.

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft

als naam: MABO-IMMO.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Mallekotstraat 48.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde

taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de

taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of

werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

- Immobiliënbedrijvigheid in de meest brede zin van het woord.

- Onderneming in onroerende goederen wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen, transacties en verrichtingen in de meest ruime betekenis met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzonder reglementering.

- Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden, indien daarvoor goede redenen bestaan.

- Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het, geheel of gedeeltelijk, oprichten, aankopen en verkopen, ruilen, inbrengen, uitrusten, veranderen, inrichten en stofferen, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, pachten en verpachten, huren en verhuren op korte of lange termijn, uitbaten en beheren, van alle opgerichte of nog op te richten gebouwen, al dan niet gemeubeld, en van alle gronden met inbegrip van verkaveling van gronden alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

- De vennootschap kan haar beschikbaar kapitaal investeren in roerende waarden.

Voormelde opsommingen zijn aanwijzend doch niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De-vennootschap handelt hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, vennootschappen, private ondernemingen, of openbare besturen, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan eveneens optreden als syndicus van gebouwen en onderzoeken, expertises, studies en ontwerpen uitvoeren of laten uitvoeren.

De vennootschap mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving, deelneming of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag tevens optreden als bouwheer. Zij mag de bedrijvigheid coördineren van de aannemers en onderaannemers. Zij mag in dit verband eveneens als tussenpersoon optreden bij het aanschaffen van bouwmaterialen.

De vennootschap mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toe

staan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en tien duizend euro (¬ 210.000,00) en werd gedeeltelijk volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in tweehonderd en tien (210) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of ais verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand februari om negentien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

" } 5lnnr.

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Naaanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist : - dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder:

- dat vanaf heden als zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur: voormelde naamloze vennootschap Mabo-Invest met als vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Mariën-Bouwens, voornoemd, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Alle voornoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, voornoemde heer Luc Mariën-Bouwens aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

De oprichters nemen kennis van de beslissing van de raad van bestuur van voormelde (besturende) vennootschap Mabo-Invest waaruit blijkt dat de heer Luc Mariën-Bouwens voornoemd aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van voormelde vennootschap Mabo-Invest) in onderhavige opgerichte vennootschap.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Walter Vanhencxthoven

Notaris

















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 05.02.2016, NGL 25.02.2016 16055-0438-013

Coordonnées
MABO-IMMO

Adresse
MALLEKOTSTRAAT 48 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande