MABO-INVEST


Dénomination : MABO-INVEST
Forme juridique :
N° entreprise : 476.829.234

Publication

14/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

02 -05- 2014

RECHYBAite KOOPHANDEL

ANTWEREE , afd. MECHELEN

11111I11,1,111j!IllE111

bel

ai

St Sta

Ondememingsnr : 0476.829.234.

Benaming

(voluit) MABO-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2500 Lier, Mallekotstraat 48

(volledig adres) PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING (ART 674, 677, 742, 743 e.v. WB. VENN) - KAPITAALVERMINDERING OMZETTING NAAR COMM.V - STATUTENWIJZIGING(EN) - ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR - BENOEMING ZAAKVOERDER.

Onderwerp akte:



Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vijfentwintig april twee duizend veertien betreffende de naamloze vennootschap MABO-INVEST gevestigd te 2500 Lier, Mallekotstraat 48, opgericht hij akte verleden voor notaris René van Kerkhoven met standplaats te Broechem (Ranst) op negenentwintig januari tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad van zestien februari daarna onder het (referte)nummer 20020216-314 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op veertien maart twee duizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien april daarna onder het refertenummer 13056212, inhoudende partiële splitsing van de naamloze vennootschap MABO-INVEST door oprichting van de gewone commanditaire vennootschap MABO MANAGEMENT EN CONSULT gevestigd te 2500 Lier, Mallekotstraat 48, waarvan een deel van het vermogen van de (partieel gesplitste) naamloze vennootschap MABO-INVEST, zowel de rechten als verplichtingen, overgaat op de verkrijgende op te richten gewone commanditaire vennootschap MABO MANAGEMENT EN CONSULT, zonder ontbinding en zonder op te' houden te bestaan, tegen uitgifte en uitreiking van aandelen van de op te richten vennootschap MABO' MANAGEMENT EN CONSULT die rechtstreeks aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap' MABO-INVEST worden toegekend, dat de buitengewone algemene vergadering beslist heeft hetgeen volgt

(PARTIEEL) SPLITSINGSVOORSTEL,

Vermits de aanwezigen erkennen kennis te hebben genomen van het op de agenda aangekondigd (partieel) splitsingsvoorstel, ontslaat de vergadering met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van dit voorstel waarin voorgesteld wordt dat onderhavige vennootschap MABO-INVEST partieel gesplitst wordt door oprichting van een nieuwe vennootschap

De voorzitter geeft enkel een korte samenvatting van dit (partieel) splitsingsvoorstel waarvan iedere aanwezige aandeelhouder erkent vooraf een afschrift ontvangen te hebben en ervan kennis te hebben genomen voorafgaandelijk dezer.

(PARTIËLE) SPLITSING.

De algemene vergadering keurt met eenparigheid het (partieel) splitsingsvoorstel goed en beslist om de naamloze vennootschap MABO-INVEST partieel te splitsen bij wijze van inbreng van een deel van haar vermogen zoals hierna omschreven, in de op te richten COMM.V MABO MANAGEMENT EN CONSULT bij toepassing van de artikelen 674, 677, en 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig voormeld (partieel) splitsingvoorstel.

Bijgevolg zal het deel van het vermogen van de naamloze vennootschap MABO-INVEST met aile rechten en plichten vanaf heden overgaan op de op te richten gewone commanditaire vennootschap MABO MANAGEMENT EN CONSULT.

Kapitaal, reserves, schulden en provisies gaan over op de nieuwe op te richten vennootschap volgens de verhouding die in het (partieel) splitsingsvoorstel werd vastgelegd.

De partiële splitsing wordt voorgesteld en is gebaseerd op een staat van actief en passief, afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op één oktober tweeduizend dertien, zijnde de datum vanaf welke de handelingen betreffende de af te splitsen vermogensbestanddelen van de (partieel) te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap ais bepaald in de volgende paragraaf.

Op de laatste b z. van j:JllB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge e De datum vanaf welke de handelingen betreffende de af te splitsen vermogensbestanddelen van de (partieel) te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap, wordt bepaald op één oktober tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen betreffende de af te splitsen vermogensbestanddelen sinds gemelde datum door de (partieel) te splitsen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap,.

Alle verrichtingen betreffende andere vermogensbestanddelen dan de af te splitsen vermogensbestanddelen sinds gemelde datum door de (partieel) te splitsen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de partieel te splitsen vennootschap.

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap NV MABO-INVEST, ingeval de weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft (hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeven toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn) beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passive in de vennootschap MABO-INVEST blijven waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze ofwel werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap MABO MANAGEMENT EN CONSULT ofwel dat ze binnen de vennootschap MABO-INVEST zijn gebleven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

De nieuwe aandelen die de nieuw op te richten vennootschap MABO MANAGEMENT EN CONSULT naar aanleiding van onderhavige partiële splitsing ten gunste van de aandeelhouders van de NV MABO-INVEST dient uit te geven, zullen dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen van de naamloze vennootschap MABO-INVEST, Er wordt aan de nieuwe aandelen een stemrecht verbonden identiek als het stemrecht verbonden aan de bestaande aandelen,

Het vermogen van de in te brengen goederen, gaat ten algemene titel over op de nieuw op te richten vennootschap MASO MANAGEMENT EN CONSULT zonder enige uitzondering en zonder voorbehoud, en dit overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen blijft de (partieel) gesplitste vennootschap MABO-INVEST hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de nieuw op te richten vennootschap MASO MANAGEMENT EN CONSULT,

De netto-waarde van de goederen die de (partieel) gesplitste naamloze vennootschap MABO-INVEST inbrengt in de op te richten gewone commanditaire vennootschap MASO MANAGEMENT EN CONSULT, op basis van de jaarrekening per 30 september 2013, is gelijk aan vierhonderdduizend euro. Aan de aandeelhouders van de (partieel) te splitsen naamloze vennootschap MABO-INVEST wordt voor ieder (1) aandeel van de vennootschap MABO-INVEST één (1) aandeel toegekend van de vennootschap MABO MANAGEMENT EN CONSULT.

Bijgevolg worden als vergoeding van de (partiële) splitsing aan de aandeelhouders van de (partieel) gesplitste vennootschap MABO-INVEST in totaal driehonderd negenendertig (339) nieuwe aandelen van de gewone commanditaire vennootschap MABO MANAGEMENT EN CONSULT uitgereikt, zonder oplegsom.

KAPITAALVERMINDEFIING

Ingevolge de overdracht van de vermogensbestanddelen ter uitvoering van onderhavige partiële splitsingsverrichting, besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de naamloze vennootschap MABO-INVEST te verminderen met een bedrag van vierduizend honderdachtenzestig euro dertig cent (¬ 4.168,30) om het kapitaal van vijfenzestigduizend vierhonderdzevenendertig euro (¬ 65.437,00) te brengen op eenenzestigduizend tweehonderd achtenzestig euro zeventig cent (¬ 61.268,70).

De vergadering besluit in aansluiting met voormelde kapitaalverlaging dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermindering werd doorgevoerd en dat het kapitaal effectief werd verlaagd tot eenenzestigduizend tweehonderdachtenzestig euro zeventig cent (¬ 61.268,70).

OMZETTING RECHTSVORM (van naamloze vennootschap naar gewone commanditaire vennootschap) - VERSLAGEN.

1. Onder meer gelet op het feit dat het huidig voormeld (verminderd) kapitaal van de naamloze vennootschap MABO-INVEST minder bedraagt dan het door de wet vooropgesteld wettelijk minimum voor een

naamloze vennootschap, beslist de algemene vergadering om de naamloze vennootschap om te vormen in een gewone commanditaire vennootschap waarvan het kapitaal wordt vastgesteld op eenenzestigduizend tweehonderd achtenzestig euro zeventig cent (¬ 61.268,70), vertegenwoordigd door driehonderd negenendertig (339) aandelen, zonder nominale waarde en waarvan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap MABO-INVEST vennoot worden van de nieuwe gewone commanditaire vennootschap MABO-INVEST.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming toelicht en van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op 31 maart 2014, hetzij minder dan drie maanden te voren.

leder aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrierevisor luidt letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die de bestuurders van de NV Mabo-Invest hebben opgesteld, heeft plaatsgehad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden geen overwaarderingen

van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt EUR 6.331.347,04 en is niet

kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 65.427,00.

Gezien de beperkte tijdspanne waarbinnen dit verslag moest worden opgesteld en gezien de geplande

buitengewone algemene vergadering op 25 april 2014, kon de termijn van 15 dagen waarvoor ons verslag

moest worden voorgelegd aan deze algemene vergadering niet gerespecteerd worden.

Antwerpen, 24 april 2014

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door (getekend) Nicolas Dumonceau

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor worden samen met deze akte neergelegd,

3. De vergadering beslist vervolgens om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap aan te nemen.

De activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

De gewone commanditaire vennootschap zal de boeken en boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden voortzetten.

Zij behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de gewone commanditaire vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

4. De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen de tekst van de statuten van de omgevormde gewone commanditaire vennootschap MABO-INVEST als volgt vast:

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming Mabo-lnvest. Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of de initialen "Comm.V", leesbaar weergegeven.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Mallekotstraat 48.

De vennootschap heeft tot doel :.

-informatie- en administratiekantoor, studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiêle, handels., fiscale, juridische, administratieve, sociale of soortgelijke aangelegenheden;

-het leiden en beheren als bestuurder, zaakvoerder of directeur en het waarnemen van het management van allerhande ondernemingen, vennootschappen, organisaties, verenigingen of bedrijven;

-de handel, inkoop, verkoop, in- en uitvoer van allerhande producten, apparaten, grondstoffen, halffabrikaten, machines, hard- en software;

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming van de voorschriften van artikel 559 van het wetboek van vennootschappen..

De vennootschap is verbonden door rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend tweehonderd achtenzestig euro zeventig cent (¬ 61.268,70) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd negenendertig (339) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/driehonderd negenendertigste (1/339ste) van het kapitaal. Volgende personen zijn hoofdelijk (en onbeperkt) aansprakelijke vennoten en worden beherende vennoot genoemd:

- de heer Luc Petrus Mathilde MariBri-Bouwens;

- de heer Bram Philomena Jozef Mariân-Bouwens ;

- de heer Maarten Irene Ludo Marie-Bouwens,

De overige perso(o)n(en) is (zijn) geldschieter en wordt (worde) stille vennoot genoemd. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap te zullen inbrengen. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Hij is ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van deze voormelde verbodsbepaling.

De machten van de stille vennoten bestaan in het stemrecht in de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door drie statutaire zaakvoerders. Worden tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutair zaakvoerder

* de heer MARIËN-BOUWENS Luc Petrus Mathilde, geboren te Lier op zeven april negentienhonderd drieënzestig, wonend te 2275 Lille, Zagerijstraat 19;

* de heer MARIEN-BOUWENS Bram Philomena Jozef, geboren te Turnhout op vijftien oktober negentienhonderd zesentachtig, wonend te 2500 Lier, Maanstraat 30 B 4;

* de heer MARIEN-BOUWENS Maarten Irene Ludo, geboren te Turnhout op zeven juli negentienhonderd achtentachtig, wonend te 2620 Ranst, Zeven bergenlaan 43 bus 1.1

Voornoemde mandaten kunnen niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap. De zaakvoerders dienen beherende vennoot te zijn.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap met unanimiteit.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Indien de heer MAFilêN-E3OUWENS Luc Petrus Mathilde voornoemd niet langer statutair zaakvoerder is, om welke reden dan ook, zal hij van rechtswege als statutair zaakvoerder worden opgevolgd door mevrouw Christel Van de Peer.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder,

Indien er een opvolgend statutair zaakvoerder is, zal deze van rechtswege opvolgen. De opvolgende zaakvoerder zal tevens beherende vennoot van de vennootschap worden. Zij zal zorgen voor de nodige bekendmakingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De benoeming van zaakvoerders of statutaire zaakvoerders dient door de algemene vergadering goedgekeurd te worden met éénparigheid van stemmen en met unaniem akkoord van aile statutaire zaakvoerders.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Het boekjaar gaat in op één oktober van het ene jaar en eindigt op dertig september van het volgende jaar. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten er t van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorrning zal beslist worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen (waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen stille en beherende vennoten) en met unaniem akkoord van alle statutaire zaakvoerders.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid  en enkel met unaniem akkoord van alle statutaire zaakvoerders - beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid  en enkel met unaniem akkoord van aile statutaire zaakvoerders - mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zef worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van de maand februari om twintig uur.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de gewone meerderheid van stemmen en het unanieme akkoord van alle statutaire zaakvoerders, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten of tenzij andersluidende wettelijke bepalingen.

Ieder aandeel heeft recht op één (1) stem.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

KWIJTING EN ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR. BENOEMING ZAAKVOERDERS.

BENOEMING VAST VERTEGENWOORDIGER.

1. En onrniddellijk na voorgaande omzetting beslissen voornoemde vennoten met éériparigheid van stemmen:

- om op datum van heden ontslag te verlenen aan de voltallige raad van bestuur van de omgezette naamloze vennootschap met volledige kwijting van haar opdracht, bestaande uit de heren Luc Mariën-Bouwens, Bram Mariën-Bouwens en Maarten Mariën-Bouwens en mevrouw Christel Van de Peer.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zef automatisch décharge inhouden van het door haar gevoerde bestuur,

- dat de gewone commanditaire vennootschap zal bestuurd warden door drie statutaire zaakvoerders zoals vermeld in voorgaande statuten (onder artikel 7), te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf heden, zijnde de heer Luc Mariën-Bouwens voornoemd, de heer Bram Mariën-Bouwens voornoemd, en de heer Maarten Mariën-Bouwens voornoemd, die hier allen tussenkomen en die verklaren de opdracht uitdrukkelijk te aanvaarden. Zij oefenen hun mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen geen bezoldiging zal hebben toegekend.

- de eerstvolgende gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en vijftien en het lopend boekjaar te laten eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

' 2. Alle voornoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige vennootschap

MABO-INVEST zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Luc Mariën-Bouwens voornoemd aan te stellen als vast vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

De vast vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

MACHTIGING EN/OF VOLMACHT.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders van de vennootschap IVIABO-INVEST voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan mevrouw Christel Maria Jozefa Van de Peer, te 2275 Lille, Zagerijstraat 19, en aan mevrouw Pegle Van de Velde, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers van onderhavige respectievelijke vennootschap, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, aile verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het dag op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij aile andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde oprichtingsakte, respectievelijk voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte, historiek met coördinatie der statuten, verslag van de bestuurders, verslag van de bedresrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

oVber-

i behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2014 : ME089608
26/03/2014 : ME089608
26/03/2014 : ME089608
10/04/2013 : ME089608
04/03/2013 : ME089608
02/03/2012 : ME089608
06/04/2011 : ME089608
09/03/2011 : ME089608
19/05/2010 : ME089608
16/04/2010 : ME089608
24/06/2009 : ME089608
29/04/2009 : ME089608
04/08/2008 : ME089608
28/07/2008 : ME089608
03/04/2008 : ME089608
03/05/2007 : ME089608
08/11/2006 : ME089608
30/06/2005 : ME089608
17/05/2005 : ME089608
11/04/2005 : ME089608
07/04/2005 : ME089608
03/01/2005 : ME089608
15/07/2004 : ME089608
28/01/2004 : ME089608

Coordonnées
MABO-INVEST

Adresse
MALLEKOTSTRAAT 48 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande