MACALI INTERNATIONAL

Divers


Dénomination : MACALI INTERNATIONAL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.284.956

Publication

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.03.2012, NGL 27.07.2012 12378-0260-017
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.03.2011, NGL 21.06.2011 11192-0562-017
08/12/2010 : AN331742
06/09/2010 : AN331742
17/08/2009 : AN331742
05/09/2008 : AN331742
07/12/2007 : AN331742
18/09/2006 : AN331742
29/09/2005 : AN331742
10/07/2015
ÿþ{ (4'nr) Mod PDF 11.1

~. J

~ É ~t~º%` ~~` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR B ELGE

015

V

11311111-11

2k

Q 3 -07- 2

BELGISCH STAATSBLAD

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 9 JUNI 2015 I

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :BE 0464.284.956

Benaming (voluit): MAGALI INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2980 Zoersel (Halle), Mereldreef 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING  OMZETTING KAPITAAL IN EURO KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING EN AANPASSING DER STATUTEN

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 23 juni 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MACALI INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel (Halle), Mereldreef 12, hebbende het ondernemingsnummer BE 0464.284.956.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten als volgt:

EERSTE BESLISSING

De bijzondere algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 23 juni 2015 met het oog op de doelwijziging en de bijgevoegde staat van activa en passiva van 23 juni 2015, dewelke tegelijk met de uitgifte van deze akte zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De voorzitter ontslaat ondergetekende notaris voorlezing te geven van deze stukken. TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door aan de huidige tekst van artikel 3 na: `j. het uitvoeren van werken in onroerende staat (aannemerij), algemene aanneming beperkt tot de coördinatie van de werken uitgevoerd door onderaannemers" En voor: "Dit alles voor zover ... , volgende tekst toe te voegen:

"k.Bemiddeling verlenen bij de plaatsing van buitenlandse en binnenlandse au pairs in buiten- en binnenland, bij uitbreiding het begeleiden van buitenlandse studenten die in België, of binnenlandse studenten die naar het buitenland willen gaan studeren.

I. Bemiddelingsdienst voor huisbedienden, persoonlijke assistenten en kinderopvang." DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om het kapitaal om te zetten in euro en de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Het kapitaal zal vanaf heden achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedragen en vertegenwoordigd zijn door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ç i 1

Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het

e l



o Belgisch St6tsbfad VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 1.407,99), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door de omzetting van gelden ingeboekt op de winstreserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De bestaande enige vennoot schrijft in op het kapitaal voor het volledig bedrag, en verklaart zijn inschrijving te volstorten door inbreng door omzetting van winstreserves ten bedrage van : van duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 1.407,99) voor de kapitaalsverhoging. Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat het kapitaal aldus daadwerkelijk verhoogd werd tot twintigduizend euro (¬ 20.000,00). VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van de hierna vermelde artikels der statuten te wijzigen en aan te passen aan de heersende wetgeving, waarbij zij de bestaande tekst van de statuten wenst te vervangen door een volledig nieuwe tekst. De tekst van de nieuwe statuten wordt artikel per artikel goedgekeurd.

Artikel 1 : Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "Macali International".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2980 Zoersel (Halle), Mereidreef 12.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging ven de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

c. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in het kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen,

rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

e. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, het verwezenlijken van om het even welk verrichten inzake portefeuille-, of kapitaalbestuur.

f. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

g. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van

onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verkoop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

h. Het drijven van handel in de meest brede zin van het woord;

L Makelaardij in de meest brede zin van het woord; roerend en onroerend;

j. Het uitvoeren van werken in onroerende staat (aannemerij), algemene aanneming beperkt tot de coördinatie van de werken uitgevoerd door onderaannemers. Dit alles en voor zover als nodig, mits de nodige attesten en vergunningen te bekomen bij de bevoegde overheden,

k. Bemiddeling verlenen bij de plaatsing van buitenlandse en binnenlandse au pairs in buiten- en binnenland, bij uitbreiding het begeleiden van buitenlandse studenten die in België, of binnenlandse studenten die naar het buitenland willen gaan studeren.

L Bemiddelingsdienst voor huisbedienden, persoonlijke assistenten en kinderopvang.

Dit alles en voor zover als nodig, mits de nodige attesten en vergunningen te bekomen bij de bevoegde overheden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doei. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur. De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst.

Luik B - vervolg

Artikel 6 : aandelenbezit

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in register van vennoten.

Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen.

Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder. Artikel 7 : Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 9 : overdracht instemming

indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan :

1) een vennoot;

2) de echtgenoot of samenwonende partner van de overdrager of van de erflater;

3) aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn.

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, genieten de medevennoten bij iedere afstand of overdracht van een inkooprecht. Een vennoot die zijn aandelen, ten kosteloze of ten bezwarende titel, wil overdragen aan een persoon die in de opsomming van de vorige alinea niet is begrepen, kan dit niet doen zonder alle medevennoten vooraf een inkooprecht aangeboden te hebben.

De medevennoten zullen over een termijn van drie maanden beschikken om zich uit te spreken over het aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief verwittigd worden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. Indien bepaalde vennoten het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de vennoten die dit wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt.

De prijs van de inkoop zal bepaald worden in onderlinge overeenstemming, of bij gebrek aan overeenstemming, op dezelfde wijze als bij weigering van afstand of overdracht zoals bepaald wordt in artikel 10 van deze statuten.

De regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 11 : erfgenamen en rechthebbenden

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor-

behouden

aan het

Befgisc íf

Staatsblad

Luik B - vervo!g

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 12 : zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 13 : benoeming - ontslag

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor een onbepaalde tijd, hetzij voor een bepaalde tijd.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Artikel 20 : jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op eerste dinsdag van de maand maart om tien (10.00) uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter I post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping gebeurt principieel bij een ter post aangetekend schrijven, tenzij de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om deze via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke I bij authentieke akte moet worden verleden.

. tl +

l ..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bijjhet Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ti r,

Luik B - vervolg

Artikel 24 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder kalenderjaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 25 : Winstverdeling

Van deze winst wordt vijf procent (5%) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Artikel 27 : keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder, voornoemd, met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap alsook de neerlegging ervan op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de vereiste publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Tristan SEBRECHTS.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, staat Actief) Passief, bijzonder verslag

doelwijziging.

25/08/2004 : AN331742
08/06/2004 : AN331742
30/04/2004 : AN331742
30/04/2004 : AN331742
12/04/2002 : AN331742
12/04/2002 : AN331742

Coordonnées
MACALI INTERNATIONAL

Adresse
Zetel :2980 Zoersel (Halle), Mereldreef 12

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande