MADA STEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MADA STEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.926.850

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 01.08.2014 14384-0023-013
27/03/2014
ÿþ" "r

Mo 1 Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

17G;rgtap'dl2i vt7ri van n'ornLfiiï,,' Anttar,oen, op

Griffie "3 4 IlddR1 2014

11111







Ondernemingsnr : 0840.926.850

Benaming

(voluit) : MADA STEEL

(v=erkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 151 te 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 26/02/2014.

Er wordt besloten om het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf 1 maart 2014 naar: Hemelakkers 30 te 2930 Brasschaat,

Van de Velde Adam

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 06.08.2013 13398-0447-013
22/11/2011
ÿþ,, L7?.; l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ffeepicbi it;u' Flec lfcii à lbcltBank van fi`sopicmder AareoPpeo, op

Griffie 0 9 NM. 2011

IB

11111,ijIli1111111.71!

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

...--------.._.__.._.. ,~,

Ondernemingsnr : O 8 ~ a ` g 2 ~

Benaming : MADA STEEL

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderiaan 151

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING  BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op zevenentwintig oktober tweeduizend en elf, dat er door de Heer VAN de VELDE Adam, wonende te 2930: Brasschaat, Bredabaan 391, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van; ', rechtspersoonlijkheid, met de naam "MADA STEEL", met zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 151, en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd: (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort in geld.

De vennootschap heeft tot doel :

- de handel en de nijverheid in ijzer en metalen en alle aard, in alle producten en waren,: behorend tot de sector van de constructie en gebouwen in het algemeen en al wat daarmee verband: houdt.

- de aankoop, verkoop, import, export, de vertegenwoordiging van alle industriële en chemische' producten, grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten.

De opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, zowel in; België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk: doel.

En dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, in consignatie, op commissie, als tussenpersoon of als; vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende:: verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met! inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan: het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor: derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

ledere- zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen, verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,: behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele: vertegenwoordigingsmacht : de Heer VAN de VELDE Adam, voornoemd.

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de tweede donderdag van de maand juni te elf uur ten' maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op ëénendertig december van ieder jaar. het: eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap: rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT:

Op de !watste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o,n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden zaan het B&igisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Volmacht werd gegeven aan de Heer PECHER Patrick Josephine Georges, accountant, ,

wonende te 2020 Antwerpen, Floris Primsstraat 7, om bij alle administraties, en onder meer bij het

ondernemingsloket en het Bestuur van de BTW, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te

vervullen.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam era hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



il







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0840.926.860

Benaming

(voluit) ; MADA STEEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 2930 Brasschaat, Hem elakkers 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL  AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op twaalf mei tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen :

L Na kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder, dat een omstandige verantwoording geeft van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel, en van de erbij gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2015, besluit de enige vennoot het maatschappelijk doel uit te breiden door artikel 3 van de statuten te herformuleren als volgt;

"Artikel 3.  De vennootschap heeft tot doel:

- de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw; onderhouden herstellingen van mechanische aard voor rekening van derde; het ruimen van bouwterreinen; het ruimen van bouwterreinen; proefboren en boren; isolatiewerkzaamheden; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermische isolatiemateriaal

- isolatièmateriaal tegen geluid en trillingen; isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen; de isolatie van koelkamers en- pakhuizen; de installatie van stores en zonneschermen; onderneming voor het monteren van niet- zelf vervaardigde metalen constructiewerken; onderneming voor het uitvoeren va hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derde; onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms; het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; reiniging van interieur van allerlei gebouwen ; kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen; uitvoering van metselwerken en voegwerken

- de handel en de nijverheid in ijzer en metalen en alle aard, in alle producten en waren, behorend tot de sector van de constructie en gebouwen in het algemeen en al wat daarmee verband houdt.

- de aankoop, verkoop, import, export, de vertegenwoordiging van alle industriële en chemische producten, grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten.

De opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

En dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, in consignatie, op commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven."

II. De enige vennoot besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaand besluit en ze te coördineren.

VOLMACHT;

Volmacht werd gegeven aan de Heer PECHER Patrick Josephine Georges, accountant, wonende te 2020 Antwerpen, Floris Primsstraat 7, om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket en het Bestuur van de BTW, alle formaliteiten van wijziging te vervullen.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie en verslag zaakvoerder in verband met de uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MADA STEEL

Adresse
HEMELAKKERS 30 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande