MADRIVOS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MADRIVOS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.056.910

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 29.01.2014 14018-0430-013
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.10.2014, NGL 28.11.2014 14678-0270-013
28/11/2011
ÿþ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

._~

Voorbehouden "

aan het

Belgisch Staatsblad



Griffie `

Ondernemingsnr : i 8Y-1. 056. -9 "It

Benaming

(voluit) : MADRIVOS

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Koeterstraat 9

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN BESTUURDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien november twee duizend en elf, dat :

1. De heer Van kerkhoven Jozef August Rosa, geboren te Herentals op twaalf maart negentienhonderd zestig, echtgenoot van mevrouw Anne Van den Bosch, wonend te 2200 Herentals, Koeterstraat 9;

2. Mevrouw VOS An José Gustaaf, geboren te Herentals op dertien november negentienhonderd zesenzeventig, echtgenote van de heer Kris Michiels, wonend te 2200 Herentals, Bakendonk 21;

3. De heer APERS Henri Elisa Eduard, geboren te Wilrijk op vier mei negentienhonderd vijftig, weduwnaar,' wonend te 2260 Westerlo, Gravin de Merodestraat 60;

4. Mevrouw DECORTE lise Maria Agnes, geboren te Izegem op zesentwintig oktober negentienhonderd tweeënzeventig, ongehuwd, wonend te 2200 Herentals, Wittenberg 26;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng. "

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,' genaamd: MADRIVOS.

De vennootschap is voor onbepaalde duur aangegaan, te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Koeterstraat 9.

Bij eenvoudig besluit van de bestuurder(s), te publiceren in het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden.

De vennootschap kan bij besluit van de bestuurder(s) in België of in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de inrichting, de huur en verhuur, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn. activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij fiée 1 é1giseb Stá tsbrad = 2STI1t26I1- Annexes cru 1Vroniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt de door de vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

- Het vaste gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtentwintig duizend euro (¬ 128.000,00). Het is volledig geplaatst en werd volledig volstort.

Het mag nooit minder bedragen dan honderd achtentwintigduizend euro. Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vaste gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging, respectievelijk kapitaalvermindering.

- Het veranderlijk gedeelte, zijnde het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, respectievelijk door bijneming of terugneming van aandelen of gestorte gelden. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het vaste gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd achtentwintig (128) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderd achtentwintigste van het kapitaal.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste twee leden die tevens vennoot moeten zijn, verkozen door de algemene vergadering of in deze statuten benoemd, voor onbepaalde duur of voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die samen optreden.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste zaterdag van de maand oktober om elf uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de bestuurders.

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft zonder beperking recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar.

Van de netto-winst van de vennootschap, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, wordt elk jaar minstens één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van winst (of saldo van de netto-winst) of verlies wordt beslist door de algemene vergadering.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist :vanaf heden als eerste bestuurders te benoemen voor onbepaalde duur:

1. de heer VAN kERKHOVEN Jozef, voornoemde oprichter sub 1.;

2. mevrouw VOS An, voornoemde oprichter sub 2.;

3. de heer APERS Henri, voomoemde oprichter sub 3.;

4. mevrouw DECORTE Ilse, voornoemde oprichter sub 4,

die hier allen tussenkomen en die verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

' Voor-

r behok den aan het Belgisch Staatsblad

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

- de eerste gewone algemene (jaar)vergadering te houden in het jaar tweeduizend en dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien.

De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: 1) de BVBA Heivers, Schellens en Partners, te 2200 Herentals, Lantaarnpad 15, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, en 2) de heer Van kerkhoven Michel, te 2200 Herentals, Ernest Claesstraat 20, ieder met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om ai het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale instanties.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van bestuurders, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 29.10.2016, NGL 25.11.2016 16685-0528-012

Coordonnées
MADRIVOS

Adresse
KOETERSTRAAT 9 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande