MAFRAWI BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAFRAWI BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.305.133

Publication

03/11/2014
ÿþ Mod Wald 11.1

1" ~_.~_l'~~: i In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Iltql(1,111tiel

be

a

Bi

Str

Reclxbtsnk van koophandel

Anlwarpen

2 3 OKT. 2014

afeIrgietwerpen

Ondernemingsnr : 0886.305,133

Benaming

(voluit) : Mafrawi Beheer in Vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ernest Van Dijckkaai 28, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NOTULEN - AFSLUITING VAN VEREFFENING

Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de Aandeelhouders, gehouden op 25 september 2013 ten maatschappelijke zetel

I.Verslag van de vereffenaar

De vergadering hoort de lezing van het verslag van de vereffenaar. Dit verslag wordt eenparig goedgekeurd.

2.Plan voor de verdeling

Overeenkomstig de bepaling van arfikel 190 §1 werd het plan voor de verdeling van de activa onder verschillende schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. ln haar beslissing van 17 september 2013 gaf de Rechtbank haar goedkeuring aan het plan zodat de vereffening definitief kan gesloten worden.(Beschikking B/11/1300 22ste kamer 1710912013),

3.Goedkeuring van de vereffeningsrekening

Uit de voorgelegde stukken blijkt dat de vennootschap geen activiteiten meer ontwikkelt en dat de vereffening sluit met een activa ten belope van ¬ 226.344,93 dat toebedeeld wordt voor de gedeeltelijke betaling van de schulden aan de aandeelhouders na verrekening van de sluitingskosten.

Alle activa en passiva, zelfs diegene waarvan het bestaan thans niet bekend zou zijn, gaan over op de aandeelhouders, met alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen. De aandeelhouders treden dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap, en alzo instaan voor alle betalingen aan derden.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

4.Kwijting aan de vereffenaar en ontslag van de vereffenaar

Met eenparigheid van stemmen wordt volledige kwijting verleend aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat, zijnde Antwerps Kantoor voor Advies en Management (in 't kort Akam) met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Emest Van Dijckkaai 28, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joseph Van der Steen, zelfde adres, rijksregisternummer 45.09.20-917.17.

Op datum van de sluiting (25 september 201 3) wordt het ontslag van de vereffenaar, zijnde Akam bvba met als zaakvoerder Joseph Van der Steen, beiden hiervoor genoemd éénparig aanvaard.

5.Afsluiting van de vereffening

met eenparigheid van stemmen wordt de vergadering afgesloten op 25 september 2013, zodat de praktische

Lap-dslaatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r: r r

" yVnor- i

ehoudèn

aap het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vereffening op deze datum plaats vond.

Met eenparigheid van stemmen verklaart de vergadering de vereffening afgesloten.

6.Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard op het adres van de vereffenaar, Akam bvba, Emest Van Dijckkaai 28 te 2000 Antwerpen. In het aandelenregister van de vennootschpa wordt meiding gemaakt van de sluiting van de vereffening van de vennootschap. het aandelenregister dient evenwel nog te worden bewaard gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden. De vennootschap bevat geen onroerende goederen noch onroerende rechten.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

7.Verlening bijzondere volmacht

Een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan

Akam bvba, Ernest Van Dijckkaai 28 te 2000 Antwerpen, en zijn aangestelden, mandatarissen of lasthebbers of aan mevrouw Manuela Galiatsos, wonende te 2140 Borgerhout, Poststraat 11, om de nodige formaliteiten te vervullen betreffende sluiting van de vereffening en het schrappen van de inschrijving het KBO (Kruispuntbank voor ondernemingen).

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Antwerpen, 25 september 2013

Akam bvba

Vereffenaar

Joseph Van der Steen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 04.12.2012 12658-0232-010
18/01/2012
ÿþ Mad Word 15.$

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

12

lll lil ll

16

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ireergele,;.''cr ;<<ifie von Rechtbank von Koophandel le Antwerpen, op

0 9 JAN, 2r

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.305.133

Benaming

(voluit) : MAFRAWI BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ernest Van Dijckkaai 28 te 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en in vereffeningstelling

UITTREKSEL: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 14:

december 2011, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "MAFRAWI BEHEER", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai, 28. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer BE 0886.305.133.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Antonius Jacobus Gitzels te Uithoorn op drieëntwintig mei negentienhonderd negentig, ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van, Koophandel voor Rivierenland onder dossiernummer 11027382.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Beraadslaging  Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING:

De vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder op 09 december 2011, samen met de staat van actief en passief opgemaakt per 20 oktober 2011.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering neemt kennis van het controleverslag opgemaakt op 12 december 2011 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm " Mertens, Dewaele, Achten bedrijfsrevisoren, bedrijfsrevisorenkantoor, gevestigd te 2240 Zandhoven, Langestraat, 183 met mandaaidrager de heer Willy Mertens, bedrijfsrevisor, omtrent de staat van actief en passief per 20 oktober 2011.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

Besluit

Ik het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BVBA Mafrawi Beheer een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 20 oktober 2011, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, met een balanstotaal van 1.237.400,52 euro en een netto-actief van 219.008,79 euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Zandhoven, 12 december 2011

MERTENS, DEWAELE, ACHTEN & C°, Bedrijfsrevisoren BV ovve BVBA  vertegenwoordigd door Willy MERTENS, bedrijfsrevisor.

DERDE BESLISSING:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAFRAWI BEHEER" met zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai, 28, voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden, dit onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen van de benoeming van hierna gemelde vereffenaar, zoals vermeld onder de vierde beslissing, van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Voor zoveel ais nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige buitengewone vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van hierna gemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING:

1. De vergadering besluit als vereffenaar te benoemen :

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Antwerps Kantoor voor Advies en Management' in 't kort AKAM, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai, 28. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0473.583.890, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoeder de heer Joseph Elisa Constant Van der Steen, rijksregisternummer 450920-097-17, wonende te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28, die verklaart dit mandaat le aanvaarden.

2. De vergadering besluit dat er geen commissaris wordt aangeduid;

3. Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van haar mandaat, meer bepaald kan zij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door het artikel 181 en volgende van het Wetboek Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap ten gelde le maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Zij zal derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zullen moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLISSING :

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna vermelde statutaire zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is :

De naamloze vennootschap Maprima Management Belgium, gevestigd te 1180 Ukkel, Edith Cavellstraat 66 en met exploitatiezetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai, 28, ingeschreven in het rechtsperso-nenregister te Antwerpen onder nummer 0875.239.710, opgericht bij akte verleden voor notaris Gérard Indekeu te Brussel op negentien juli tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie augustus daarna, onder nummer 20050803/0112083, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Joseph Elisa Constant Van der Steen, rijksregisternummer 450920-097-17, wonende te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28.

De vergadering geeft haar kwijting voor haar mandaat;

ZESDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

- De eerste en tweede zin van artikel 1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende

tekst :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar

benaming luidt : " MAFRAWI BEHEER".

- De tekst van artikel 4 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap bestaat met ingang van 14 december 2011, enkel nog voor haar vereffening.

-De paragraaf met als benoeming statutair zaakvoerder in artikel 14 van de statuten te schrappen. ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit "

te voeren.

"Voor. -beZ, 'oden pan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEGENDE BESLISSING

Een bijzondere volmacht voor onbepaalde duur, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan Akam bvba, gevestigd te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai, 28 en zijn aangestelden, mandatarissen of lasthebbers of aan mevrouw Van Praet Olga, wonende te 2630 Aartselaar, Leon Gilliotlaan, 42, om aile nodige formaliteiten te vervullen betreffende het tekenen en neerleggen van alle verklaringen op de griffie en of bij de Kamer van Koophandel, de inschrijving van de vennootschap bij de btw administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket en alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dat voor de voorgaande en huidige beslissingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de

zaakvoerder en de tekst van de gecoordineerde statuten. + t+tehif) P JJixk

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.07.2011, NGL 28.07.2011 11339-0365-011
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 30.06.2010 10243-0295-010
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 15.07.2009 09424-0221-010
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08498-0097-010

Coordonnées
MAFRAWI BEHEER

Adresse
ERNEST VAN DIJCKKAAI 28 (1E VERDIEPING) 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande