MAGNUS I

Société en commandite simple


Dénomination : MAGNUS I
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.776.366

Publication

22/01/2014
ÿþmod 11.1

[Luik B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, _ ......,.. r

B

Ilereck71 . . .10 ine bette vaa 1reD;Éle.,~'.; ;:aisCeee,, op

Griffie il3 JAN. 2014

u 111 *1902 051*

VI

Ondernemingsnr : 0542.776.366

Benaming (voluit) : MAGNUS

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, dragende de melding : "Geregistreerd twee bladen geen; renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 07 JAN 2013 boek 241 blad 05 vak 08 Ontvangen : vijftig euro (E 50,00) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN ADVISEUR", blijkt dat;; de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschapp, "MAGNUS I", gevestigd te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0542.776.366, onder meer beslist heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van EENENZEVENTIG MILJOEN NEGENHONDERDVIERENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERDDRIEËNNEGENTIG EURO (Eé, 71.994.293,00) om het te brengen van TIENDUIZEND HONDERD EURO (£ 10.100,00) op;; TWEEËNZEVENTIG MILJOEN VIERDUIZEND DRIEHONDERDDRIEËNNEGENTIG EURO (£,' 72.004.393,00) door uitgifte van 719.943 nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, met dezelfde

rechten als de bestaande aandelen en met ingenottreding vanaf de oprichting van de vennootschap. fï

Deze kapitaalverhoging werd volledig volstort door inbreng in natura.

2. artikel 5 van de statuten aan te passen aan voormelde besluiten, als volgt :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEËNZEVENTIG MILJOEN VIERDUIZEND DRIEHONDERDDRIE-ÿ

ENNEGENTIG EURO (E 72.004.393,00) en is verdeeld in ZEVENHONDERD TWINTIGDUIZEND

VIERENVEERTIG (720,044) aandelen zonder vermelding van waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013
ÿþVoor behoud

aan tv,

Belgist Staatsb

! r mod 11.1

Luik B i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter Fraie van de Rechtbank

van K5 cpR1.9,.r Anii70:p11, 0}~

0 6 Ut:< 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

, .~~C) ~ _________ _____________«__.____________________ ~_._..___~____

0ndernemingsnr OSLO `~~~,

Benaming (voluit) : MAGNUS I

(verkort) ;

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15

Onderwer" akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broetierminstraat 9, op negenentwintig november tweeduizend dertien, v66r registratie uitgereikt, met als ene doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, houdende oprichting van de gewone commanditaire vennootschap "MAGNUS I", blijkt onder meer :

Aanwi'zina van de beherende vennoten

mevrouw de REUS Bernadette Geertruida Maria, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1846 LC! Zuidschermer (Nederland), Blokkerweg 8.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de'; vennootschap,

; Rech svorm van de vennootscha "

handelsvennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap s;

Naam van de vennootschap

"MAGNUS P"

Zetel van de vennootschap

te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en; het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of comamerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse'; ,; ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het;. woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren,! bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

5) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen;; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals alle soorten grondstoffen en`; materiële beleggingsproducten, evenals het voor eigen rekening verwerven door inschrijving of aankoop en het;; beheren en verkopen van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,;, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer',; !j en beleggingsadvies.

6) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve vang; ;, eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, :i gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

;; 7) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van Iicentïes, octrooien, merken en dergelijke;

8) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

9) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin;

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en fmanciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en Ieningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Bestlilr

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

De statutaire zaakvoerder dient beherende vennoot te zijn. Gewone zaakvoerders mogen aI dan niet vennoot zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Weer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen. Werd benoemd tot gewone zaakvoerder en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering:

de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TSS Belgium", gevestigd te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0479.309.662, met als vaste vertegenwoordiger: de heer WESTEN Didier, wonende te 2900 Schoten, Nerviërslei 40.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontsktg van een zaakvoerder.

Indien er een opvolgend statutair zaakvoerder is, zal deze van rechtswege opvolgen. De opvolgende zaakvoerder(s) zal I zullen tevens beherende vennoot van de vennootschap worden. Zij zullen zorgen voor de nodige bekendmakingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire of gewone zaakvoerders te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de vennoot die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc.

Indien de betrokken vennoot in gebreke blijft dit te doen binnen de maand na de vaststelling van voorgaand feit, Zal iedere belanghebbende de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen vragen.

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden. Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan Iasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en. wordt de vennootschap gebonden door de ; handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuursorgaan van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt,

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Vermelding van de bij wijze van .:veldschieting ingebrachte of in te brengen waarden

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt TIENDUIZEND HONDERD EURO (E 10.100,00) en is verdeeld in HONDERD EN EEN (101) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig onderschreven en het is volstort door inbreng in geld.

De stille vennoot is al zijn verplichtingen nagekomen.

Boekwar '

LHet,boekj aar ,begintop-één januari_ en eindigt .op-eenendertig-december--van ieder jaar _----.__-__. ----- __-_____-__--s

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een

andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste

vrijdag van de maand juni, om achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van

neerlegging ter griffe van het uittreksel uit deze akte.

Tijdelijke bepalingen

Het eerste boekjaar Ioopt vanaf negenentwintig november tweeduizend dertien tot eenendertig december

tweeduizend dertien,

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Winstverdeling

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de

zaakvoerder(s), rekening houdend met het hierna bepaalde.

Uit de te verdelen winst zal allereerst en bij voorrang een dividend van duizend euro (1.000,00 EUR)

uitgekeerd worden aan de beherend vennoot.

Elk aandeel is dividendgerechtigd met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder

aandeel moet rekening gehouden worden met

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"); en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro

rata temporis"),

Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan de naamloze vennootschap Vistra

Corporate Services (Belgium) en al zijn aangestelden, teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten en de btw, de nodige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

M. Sledsens

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAGNUS I

Adresse
HENRI VAN HEURCKSTRAAT 15 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande