MAHO

Divers


Dénomination : MAHO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 403.651.939

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod FDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be I*RI111t1i1 IuhI Rechtbank van koophandel

B Antwerpen

sti 0 6 JUNI 2014

afdeengfegwerpen

Op de laatste blz. van Luik e vermelden: -Recto : Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r*n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0403.651.939

Benaming (voluit) MAHO

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hondstraat 8, 2550 Kontich, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Neeriegging fusievoorstel

Tekst

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BVBA MAHO

DO OR DE NV VOSSEMEREN

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen (hierna W. Venn.) zijn de bestuurders van de NV VOS SEMEREN en de zaakvoerder van de BVBA MAHO op 30 april 2014 samengekomen met het oog op het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende:

1) VOS SEMEREN

Naamloze Vennootschap, gevestigd te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1 bus 2, Ondernemingsnummer 0473.687.721

Opgericht bij akte verleden voor notaris VAN CAUWENBERGH - ADRIAENSENS te Edegem op 18 december 2000

Gepubliceerd in de Bijlagentot het Belgisch Staatsblad van 06/01/2001 onder nummer 047

Waarvan de statuten werden gewijzigd en voor het laatst op 21/12/2011 voor notaris VAN LAERE

Namens haar tekent haar gedelegeerd bestuurder:

" Danny DOM



Bijtagen-bith-etftelgisch-Staatsbtad-z-t8/06/201-4-----Aililexes-du-Munleüriyagê

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voorbehouden

abn het

Belgisch Staat5blad

Lee D - vervolg

Mod POP 11.1

2) MAHO

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2550 Kontich, Hondstraat 8,

Ondernemingsnummer 0403.651.939

Opgericht bij akte verleden voor notaris VAN BAEL te Antwerpen op 13/06/1956 Gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25-26/06/1956 onder nummer 18114

Waarvan de statutenwerden gewijzigd envoorhet laatst op 30/12/2008 voor notaris WEGGE

Namens haar tekent haar zaakvoerder:

" Danny DOM

VO ORAFG.AANDELIJKE TOELICHTING

De overnemende vennootschap is houder van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

De bestuurders van de betrokken vennootschappen hebben het initiatiefgenomen ertoe strekkende een met een fusie door overneming gelij kgestelde verrichting (hierna: fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 e.v. van het W. Venn. Ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders van bovengenoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de na gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN

VENNOOTSCHAPPEN

De fusie zal worden doorgevoerd door:

1) NV Vossemeren

Maatschappelijke zetel:

2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1 bus 2

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Let vervolg becelPDF11,1

- Het verhandelen, ruilen, verhuren, verpachten en verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw als bebouwd zijnde: het alles ter uitzondering van de gereglementeerde activiteiten; Het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten betreffende onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, dit zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en als bemiddeling tussen of in samenwerking met derden, zowel in binnen- als buitenland; bedrijfsorganisatie, promotie en informatica

- Het doen verzorgen van inrichting van gebouwen; Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden;

- Het optreden als makelaar in fmancieringen;

- Het verstrekken van borgstellingen, ook hypothecaire, ten behoeve van derden, aandeelhouders ofniet, ofhet verstrekken van leningen aan derden, aandeelhouders of niet;

- Het participeren onder alle vormen in andere vennootschappen;

- Het bemiddelen;

- De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragentot deverwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel ofverwant doel nastreven.

2) BVBA MAHO

Maatschappelijke zetel:

2550 Kontich, Hondstraat 8

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, als op commissie, de groot- en kleinhandel in, de im- en export, de transit van en de levering, plaatsing en herstelling van:

- centrale verwarming, gasverwarming, radiatoren, kachel en boilers; verwarmingsinstallaties, gasverwarmingsinstallaties, kachels, boilers en radiatoren. - sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerken

- alle handel (groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de transit), alle vervoer, plaatsing van alle ijzerwaren, blik- enhuishoudartikelen, alle verwarrningstoestellenen alle afgewerkte of half-afgewerkte producten, alle voorwerpen en toestellen daarin aanverwante artikelen kopen, verkopen, be- en verwerken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel een studie- en adviesbureau belast met

- Het vervaardigen van halffabricaten van kunststof: platen, vellen, blokken,

stroken, strippen en dergelijke. Het vervaardigen van optische instrumenten en foto- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:ta:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor.

boinoudbn dan het Belgisch Staatsblad

Let 173 vervolg

Voor-

woetioudén

dan het

Belgisch

Staatsblad

"

Mod Pe 11.1

filmapparatuur; Het vervaardigen van andere producten van kunststof

- De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende ofonroerende aard, die kunnen bij dragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding ofde vergemakkelijking van haar doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel ofverwant doel nastreven,

- het adviseren en uitvoeren van opdrachten inzake alle problemen van sanitair technische aard, het opstellenvanuitvoeringsplannen, ontwerpen, lastenboeken, bestekken en opmetingsplannen, het uitwerken van ontwerpen van binnenhuisinrichting, van plaatsing van sanitaire installaties en keukens;

- het uitvoeren van expertises;

- het onderzoeken, bestuderen en oplossen van alle vraagstukken van sanitair technische aard.

Deze opsomming is niet beperkend, noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Verder aile financiële verrichtingen en het verlenen van waarborgen in voordeel van derden, alsmede alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag tevens ten voordele van alle derden, alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag te dien einde aile verrichtingen doen van roerende, onroerende, commerciële, industriële offinanciële aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen nemen, bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving en op welke andere wijze ook, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn deze van het huidige te bevorderen.

BOEKHOUDICUNDIGE RETROACTIVITEIT

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa als passiva, overgedragen aan de overnemende vennootschap.

Vanaf 1 oktober 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de ovememendevennootschap.

NEERLEGGING

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende en de over te nemen vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn. Om, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel tenminste zes wekenvoor de Algemene Vergadering van aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokkenvennootschappen neer te leggen. Zij verklaren dathet bovenstaande fusievoorstel door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuurders, zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LuZU - vervolg MOd PDF11.1

Waarvan akte,

Kontich, 30 april 2014.

Na gedane lezing van voorafgaande getekend

Bestuursorganen van de

BVBA Maho

Danny DOM

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

yoor-isehoucten

dia) het

Beigisch Staatsblad

03/11/2014
ÿþvie`y /-

~

L__ i .,

!Md W°N 11.1

11 1-i á , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

."werpen

2 3 OKT. 2Ü1

afdelingdeven

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Itgenel

J

Ondernemingsnr : 0403.651.939

Benaming

(voluit) : MAHO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Hondstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIe door overneming

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 29 september 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 2 oktober 2014, drie bladen, geen verzendingen, register 5, boek 220, blad 83, vak 13, Ontvangen registratierechten: 50,00 EUR. Voor de wn. adviseur, de financieel deskundige (get) Bart Van Noten.

waaruit blitkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1 " juncto artikel 719 e.v, van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goed en besluit in te stemmen met de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tus-'sen enerzijds de naamloze vennootschap "VOSSEMEREN", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1, bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen met ondernemingsnummer 0473.687.721, overnemende vennootschap, en anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAHO", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Hondstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen met ondernemingsnummer 0403.651.939, overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de overnemende vennootschap, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel,

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap met ingang vanaf 1 oktober 2013. De fusie zal juridisch voltrokken zijn op heden.

Overeenkomstig artikel 726, 1° van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de overnemende vennootschap de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

TWEEDE besluit: BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering besluit vervolgens het volgende :

'De datum vanaf dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAHO" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "VOSSEMEREN" vastgesteld is op 1 oktober 2013.

.De naamloze vennootschap "VOSSEMEREN" in het kader van deze fusie geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAHO", ook al werd dit niet in voornoemd fusievoorstel aangekondigd hetgeen nochtans wettelijk verplicht is.

" Er in het kader van deze fusie geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de bestuurders van de naamloze vennootschap "VOSSEMEREN° en aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAHO", ook al werd dit niet in voornoemd fusievoorstel aangekondigd hetgeen nochtans wettelijk verplicht is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 .,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de

overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap.

De vergadering verklaart dat de Vennootschap geen titularis is van onroerende zakelijke rechten.

Het register van aandelen van de overgenomen vennootschap wordt vernietigd door de gedelegeerd

bestuurder van de overnemende vennootschap,

VIERDE BESLUIT', ONTSLAG -- KWIJTING

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder de heer Danny DOM, geboren te Duffel op 30 januari 1977, wonende te 2550 Kontich, Hondstraat 8, naar aanleiding van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, met uitwerking per datum van heden,

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de gewone algemene vergade-ring van de aandeelhouders van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT: OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De algemene vergadering bedingt dat de besluiten te nemen over de onderwerpen op de agenda genomen worden onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VOSSEMEREN", voornoemd, overnemende vennootschap.

ZESDE BESLUIT: MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT: VOLMACHT ADMINISTRATIES

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan COONE en PARTNERS te 2000 Antwerpen, Plantinkaal 10141, vertegenwoordigd door Danny Coone, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, bijzondere volmacht teneinde het nodige te doen voor de schrapping van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen, desgevallend na voorafgaandelijke wijzigingen aan te brengen, evenals bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 29/09/2014,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013 : AN118993
10/05/2012 : AN118993
04/05/2011 : AN118993
30/04/2010 : AN118993
27/07/2009 : AN118993
14/01/2009 : AN118993
29/08/2008 : AN118993
16/07/2008 : AN118993
09/07/2007 : AN118993
17/07/2006 : AN118993
28/02/2006 : AN118993
20/07/2005 : AN118993
19/07/2004 : AN118993
24/07/2003 : AN118993
26/07/2002 : AN118993
03/10/2000 : AN118993
10/02/1993 : AN118993
01/01/1992 : AN118993
01/01/1989 : AN118993
01/01/1988 : AN118993
04/07/1986 : AN118993
01/01/1986 : AN118993

Coordonnées
MAHO

Adresse
Zetel : 2550 Kontich, Hondstraat 8

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande