MALOBAN

Société en commandite simple


Dénomination : MALOBAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.138.002

Publication

09/09/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

L uW l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II 1111MI.LII II

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 9 AllG. 20/4

Griffie

Ondememingsnr : 0838.138.002

Benaming (voluit) : Maloban

(verkort) :

ReCiltSVOrfn : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Molenbergstraat 66 - 2840 Rumst

(volledig adras)

Onc_verpj£LI1 akte Ontbinding - invereffeningsteliing - sluiting

Tekst:

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering van 10/07/2014

De vergadering vat de beraadslaging aan en neemt volgende beslissingen:

Comparanten verklaren dat het vermogen van de vennootschap geen onroerende rechten omvat. Vervolgens beslist de vergadering de gewone commanditaire vennootschap "MALOBAN", vervroegd te ontbinden, zodat zij vanaf heden nog slechts bestaat voor haar vereffening.

De vergadering stelt vast dat er geen verrichtingen ter vereffening meer te volbrengen zijn, en dat op voormelde staat van actief en passief geen schulden meer voorkomen.

De vergadering stelt vast dat, in toepassing van artiekl 185 van het Wetboek van vennootschappen, de venoten-zaakvoerders in de venootschappen onder firma of in de commanditaire vennootschappen, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd en om onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Al de vennoten verklaren uitdrukkelijk het resterend vermogen over te nemen in verhouding tot hun aandelenbezit.

Aangaande de boeken en de bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, te 2840 RUMST, molenbergstraat 66.

Dhr Van den Brande Bert wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

Ais bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de heer Bert Van den Brande, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor een wijziging of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, fiscale administratie of in de Kruispuntbank voor ondernemingen door te voeren.

Tegelijk neergelegd: PV dd 10/07/2014

Bert Van den Brande

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2011
ÿþRechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Molenbergstraat 66 2840 Rumst

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 17/07/2011

STATUTEN

Tussen ondergetekenden :

Bert Van den Brande, wonende te Molenbergstraat 66, 2840 Rumst, geboren te Mortsel op

27/09/1978 Hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot ;

Hierna genoemd Bert Van den Brande.

En

An Derkinderen, wonende te Molenbergstraat 66, 2840 Rumst, geboren te Antwerpen op

08/05/1983.

Deze laatste, enkel commanditaire (stille) vennoot ;

Hierna genoemd An Derkinderen.

Werd bij onderhandse akte een gewone commanditaire vennootschap opgericht met volgende

bedingen :

Art. 1 Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Zij wordt beheerst door de thans in voege zijnde wetten en deze statuten. De vennootschap zal handelen onder de benaming « Maloban ». De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden « gewone commanditaire vennootschap » of de afkorting « Comm.V ».

Art. 2 Gecomrnanditeerde vennoot

Bert Van den Brande zal alleen met het bestuur gelast zijn en alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel het ontwerpen van websites, het beheren van websites op internet, het updaten van websites, het aanvragen van domeinnamen op internet, het aanvragen van e-mailadressen, het ontwerpen van reclamebanners op internet.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, alsook (uit)lenen van gelden, geven van garanties, verbinden voor verplichtingen van derden, het verkrijgen, beleggen in, bezitten, vervreemden, bewaren, (ver)huren, (ver)plaatsen en het op andere wijze beschikken met betrekking tot roerende en onroerende goederen, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel mandaten aanvaarden als bestuurder, zaakvoerder en soortgelijke opdrachten in Belgische en buitenlandse vennootschappen, bezoldigd of onbezoldigd. Zij mag eveneens participeren in andere nds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IER WI~IIIMIN 1I~W ~IIV~I

*iiiazia3*

feergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie '2 i jüll 2011

Ondernemingsnr : J, Benaming

{voiuit) : Maloban

380 138.002

Bijlagen bij Iièt BëIgiseTi -SU fsblàd - 081081Z011- Annexes du MoniteurlièIgë

~

 /oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblaar

- vervolg

vennootschappen, verenigingen of entiteiten met of zonder rechtspersoonlijkheid, naar Belgisch of buitenlands recht, voor zover dat kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Art. 4 Zetel

; De maatschappelijke zetel is gevestigd te Molenbergstraat 66, 2840 Rumst. De zaakvoerder heeft elk de bevoegdheid om bij eenvoudig besluit, zonder statutenwijziging, de zetel te verplaatsen mits zij deze verandering bekendmaken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en om in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten.

Art. 5 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf 1 augustus

2011.

Mod 2.0

Art. 6 Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt 2.000 EUR, vertegenwoordigd door 20 maatschappelijke delen, ieder één/twintigste (1/20 ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend. Bert Van den Brande brengt in de vennootschap in 1.000 EUR in speciën. Als vergoeding voor die inbreng, heeft Bert Van den Brande recht op 10/20 van de maatschappelijke delen.

An Derkinderen brengt in de som van 1000 EUR. Zij heeft recht op 10/20 van de maatschappelijke delen. Haar aansprakelijkheid wordt uitdrukkelijk beperkt tot haar inbreng.

De inbreng in speciën zal onmiddellijk op de maatschappelijke rekening warden gestort. De winsten zullen - bij eventuele uitkering - evenredig met de respectievelijke inbrengen onder de vennoten verdeeld worden, na voorafneming van 5% voor de vorming van een reservefonds.

Art. 11 Boekjaar - Algemene Vergadering

Elk jaar op 30/06 zal een inventaris en een balans van het actief en het passief van de vennootschap opgemaakt worden.

Elk jaar op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Overgangsbepalingen - benoemingen.

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in bij oprichting en eindigt op 31/07/2012. De eerste jaarvergadering wordt in het jaar 2013 gehouden.

2. Met éénparigheid van stemmen wordt Bert Van den Brande, voornoemd, voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

3. Met éénparigheid van stemmen wordt - tot eenvoudige herroeping - volmacht gegeven aan de heer Herman Dons, accountant, Groenstraat 85, 2547 Lint, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en), latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in het handelsregister, tot aanvraag van de nodige vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Opgemaakte te Rumst op 17/07/2011 in vijf originelen. Eén origineel wordt geregistreerd, een ander zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen, het derde exemplaar zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap en ieder van de ondergetekenden heeft een origineel ontvangen.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 17/07/2011

Bert Van den Brande

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MALOBAN

Adresse
MOLENBERGSTRAAT 66 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande