MALWA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALWA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.412.075

Publication

22/08/2011
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud{ aan he Belgisc Staatsbl

IBM IIIVIIIV nl Il n I II

*iiiaeass"



,

NEERGELEGD

0 B -00- 2011

GRIFFIE REgeTAANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

4a~

1 Ondernemingsnr : * t J~

i

!

! Benaming :

I

Î

(voluit): MALWA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2500) Lier, Mechelsesteenweg 33

Onderwerp akte : OPRICHTING - benoeming zaakvoerders

É ~

Tekst .

I =

)Uit de akte verleden voor notaris Rose-Marie VERBEEK te Mechelen op 5i )augustus 2011, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel teI !Mechelen vóór registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte; (aansprakelijkheid werd opgericht

;OPRICHTERS

1

1

1

1

1

1. De heer BAJWA Rajwant Singh, geboren te Satala-Punjab (India) op 271 oktober 1960, en zijn echtgenote, mevrouw BAJWA Amrit Kaur, van Indische! nationaliteit, geboren te Jarg (India) op 26 mei 1962, samen wonende tel 2500 Lier, Mechelsesteenweg 33.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan bedongen huwelijksvoorwaarden, niet gewijzigd tot op heden.

2. Mevrouw BAJWA Gunminder Kaur, geboren te Ludhiana (India) op 2 februari 1988, ongehuwd, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 33.

3. De heer BAJWA Jagminder Pal Singh, geboren te Ludhiana (India) op 20 augustus 1989, ongehuwd, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 33.

KAPITAAL en AANDELEN : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend) zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen!

zonder vermelding van nominale waarde. 1

Het gehele kapitaal is geplaatst middels inbrengen in geld en dit als volgt: I -door de heer BAJWA Rajwant tot beloop van vierduizend zeshonderd

(vijftig euro (4.650 EUR); hij ontvangt hiervoor 25 aandelen; j

-door mevrouw BAJWA Amrit tot beloop van vierduizend zeshonderd vijftig! Ëeuro (4.650 EUR); zij ontvangt hiervoor 25 aandelen;

-door mevrouw BAJWA Gunminder tot beloop van vierduizend zeshonderd! )vijftig euro (4.650 EUR); zij ontvangt hiervoor 25 aandelen;

-door de heer BAJWA Jagminder tot beloop van vierduizend zeshonderd! )vijftig euro (4.650 EUR); hij ontvangt hiervoor 25 aandelen.

Volstorting

{ Het maatschappelijk kapitaal werd gedeeltelijk volgestort, namelijk tot beloop van in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) - of door) (ieder tot beloop van 1.550 euro - het bedrag van de gedane afbetalingen werd! lin contanten gestort op een bijzondere rekening met nummer BE41 7310 1932 15910, welke uitsluitend ter beschikking van de vennootschap in oprichting wordt gehouden bij de KBC Bank, kantoor Lier-Centrum. Elk aandeel werd voor evenveel en dus voor méér dan één/vijfde volgestort. Het bedrag van de nog)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

`--Ë3ëtgis c~

Staatsblad

Luik B - vervolg

bedraagt twaalfduizend]

van 3.100 euro.

1

notaris inl

wetboek van vennootschappen werd! de artikelen 214, 216 en 224 wetboek;

!33 Het bestuursorgaan kan de maatschappelijke zetel verplaatsen in België! II !binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Elke! !zetelverplaatsing wordt bekendgemaakt door neerlegging in het! !vennootschapsdossier en bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch! Staatsblad. Het bestuursorgaan wordt bovendien gemachtigd om de! statutenwijziging die uit de zetelverplaatsing voortvloeit, bij notariële! !akte te laten vaststellen wanneer het dit opportuun acht.

! De vennootschap kan, eveneens bij eenvoudige beslissing van het;

!bestuursorgaan, administratieve zetels, bijhuizen en agentschappen,! !bewaarplaatsen en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten,1

mits inachtname van de taalwetgeving. !

! doel !

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, al dan! niet in eigen naam en/of voor eigen rekening, alleen of in samenwerking met! derden: Nachtwinkel, dagwinkel, import en export, groot - en kleinhandel,! algemene voedingswaren, huishoudartikelen, rookwaren en dranken, textiel, !kleding, schoeisel en lederwaren, boeken, papierwaren, cd's, dvd's, !cassettes, cosmetica en schoonmaakproducten, geschenkartikelen, juwelen, !sierjuwelen en horloges, videotheek, tussenpersoon in handel.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, !financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die bijdragen tot !het verwezenlijken van haar doelstellingen.

Ï Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving,!

!samenwerking, financiële of andere tussenkomst in alle bestaande of op tel richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen! !zonder onderscheid, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doelt gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of die de ontwikkeling van haar

!onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag deze belangen of!

deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. De vennootschap mag!

zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden eng }verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar! aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en!

!krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. !

sDe vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het! (bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen,! !ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden! in de meest uitgebreide zin.

duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur; rechtspersoonlijkheid van de vennootschap ontstaat op de datum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

niet volgestorte inbrengen door de oprichters vierhonderd euro (12.400,00 EUR), of ieder tot beloop

Het bankattest en financieel plan werden door ondergetekende bewaring genomen.

Overeenkomstig artikel 226, 1° geakteerd dat de voorwaarden bedoeld bij Ivan vennootschappen werden nageleefd. aard, rechtsvorm en benaming De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt.

Haar naam luidt: "MALWA".

zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te: 2500 Lier, Mechelsesteenweg

!

1

dei van!

neerlegging ter griffie van onderhavige oprichtingsakte. Zij zal kunnen!

ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, met in acht name! van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen inzake ontbinding! van vennootschappen, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten! minste één vierde van het aantal op de buitengewone algemene vergadering!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

uitgebrachte stemmen vertegenwoordigen, de ontbinding van de vennootschap uit!

1 t spreken, ingeval door geleden verliezen het netto-actief van dej vennootschap is gedaald tot minder dan één vierde van het kapitaal.

Bestuur en toezicht (hierna volgt letterlijk de tekst van de artikels die, hierop betrekking hebben)

Artikel 15: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering onder dei aandeelhouders, met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hunl aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn,) Thun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat1 geacht van onbepaalde duur te zijn. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van del vennootschap. De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van[ de statuten. Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden] ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van dej

zaakvoerder zelf, indien hij op dat ogenblik tevens vennoot is. Zijn]

opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden1 herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming vang de vereisten voor statutenwijziging.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de; algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Een zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn taak te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangeduid is deze verplicht onder haar vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening Ivan de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan

zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de

beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfdei regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigeni of ! een;

LVoor-behouden aan het

~éTgisch-Staatsblad

rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

} Artikel 16: vergoeding

De zaakvoerder oefent zijn functie onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt del algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op dei algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 17: bevoegdheid van de zaakvoerders (intern bestuur)

a) Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van dei bestuursbevoegdheden aan deze toegekend, met de mogelijkheid een deel van]

deze bevoegdheden te delegeren. i

b) Zijn er meerdere zaakvoerders dan beschikt iedere zaakvoerder individueel over de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap alle (daden van bestuur te stellen die nodig of dienstig zijn tot de! verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van dief ]handelingen waarvoor bij wet enkel de algemene vergadering bevoegd is enj behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van!

(zaakvoerders. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij dej

bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of

door derden niet worden tegengeworpen.

 1

Luik B - vervolg

j Het voorafgaand akkoord van alle zaakvoerders is evenwel vereist voor] lelke ontlening, verkoop, ruil of andere vervreemding van of! hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, elke borgstelling! door de vennootschap, alle hypotheek- of borgstelling, de oprichting van alle! vennootschappen, alle inbreng in bestaande of op te richten vennootschappen. Deze kwalitatieve en/of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt. Artikel 18: externe vertegenwoordiging

Onverminderd artikel 19 ("bijzondere volmachten") en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, wordt dei vennootschap geldig vertegenwoordigd, jegens derden en in rechte als eiser of! verweerder: door één zaakvoerder, die alleen mag optreden, ook als er] verschillende zaakvoerders werden aangesteld (tenzij bij hun aanstelling anders zou worden besloten), en zelfs indien die handelingen buiten haar] doel liggen (tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de] hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn;! bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs).

Artikel 19: bijzondere volmachten

Iedere zaakvoerder kan bijzondere volmacht verlenen aan een derde. Voor de handelingen waarvoor de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden overeenkomstig de wet of deze statuten, dient deze volmacht gezamenlijk] gegeven te worden.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hunl verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever] ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 20: belangenconflicten

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een beslissing, een' verrichting of een reeks verrichtingen voorgelegd aan het college van zaakvoerders, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat,l rechtstreeks of onrechtstreeks, strijdig is met het belang van de! vennootschap, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen] na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een1 belangenconflict geplaatst als bedoeld bij voormeld artikel 259, § 1, dan! stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de! vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Artikel 21: notulen bestuursorgaan

De beslissingen van het bestuursorgaan worden in de vorm van een verslag! opgetekend in een daartoe bestemd register.

Kopijen en uittreksels van de notulen worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

Artikel 22: controle en toezicht.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, en in elk geval zo de vigerende wetgeving het vereist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, die door de algemene vergadering wordt aangesteld met inachtneming van de bepalingen van het wetboek van! vennootschappen.

Wordt er geen commissaris aangesteld dan heeft iedere vennoot individueel dei

onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich, op

zijn kosten, laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Op verzoek van één of meer vennoten, is het bestuursorgaan ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

* De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd,! wordt elk jaar gehouden op laatste maandag van de maand januari, om 18 uur.! Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering del

de commissarissen kunnen elke

E

deze!

vergadering bijeenroepen op de bij

Voor-

behouden

aan het

Bél ch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip gehouden. bijeenroeeing - bevoegdheid- verplichting De zaakvoerder(s) of in voorkomend geval algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de gewone algemene statuten bepaalde dagmm

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het Bovendien zijn de zaakvoerder(s) en de commissarissen verplicht eerij !bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen op verzoek! van één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde of meer van hetl

ères- F; maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bijl

Staatsblad aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap verzonden, met opgavel en met de motivering van de te behandelen onderwerpen. De oproeping tot del dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de! !drie weken na het gedane verzoek. In de oproeping kunnen aan de agendapunten ;opgegeven door de verzoekende vennoten, andere onderwerpen worden toegevoegd. oproeping -- vorm - termijn - inhoud De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende! brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk! hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ;ontvangen.

Deze oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering gedaan aan! !de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de! 'vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en

de zaakvoerders. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort,

of wanneer meerdere personen gerechtigd zijn in een aandeel, bijvoorbeeld indien het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de oproepingen# gedaan aan de overeenkomstig artikel 11 aangewezen perso(o)n(en), hetzij, bij gebreke van dusdanige aanwijzing, aan alle gerechtigden.

Zij vermelden de datum, uur en plaats van de vergadering, de agenda met de te behandelen onderwerpen, in voorkomend geval de formaliteiten die, volgens de statuten of de wet moeten worden vervuld om aan de vergadering deel te nemen, de identiteit en de hoedanigheid van de personen van wie de oproeping uitgaat. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene! vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van

vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als! regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd! is op de vergadering. vertegenwoordiging van vennoten ÎOnverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kant elke vennoot op de vergadering worden vertegenwoordigd door een!

gevolmachtigde, die zelf stemrecht heeft. !

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk zijn gegeven. !

Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen !dat deze ten minste vijf volle kalenderdagen voor de vergadering worden! =neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten! met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet !aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van! zaakwaarneming of naamlening is verboden.

toelatingsformaliteiten

1 Er zijn geen voorwaarden voor de toelatingen tot de algemene' !vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

! besluiten buiten de agenda - amendementen

1 Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden!

lin een vergadering waarin alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn! jen, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk;

vermelden en, in alle gevallen, mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt; één en ander onverminderd de mogelijkheid om del samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden tel bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten. De vereiste! instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van! !de vergadering.

De zaakvoerders en vennoten hebben het recht amendementen voor te!



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge























L_____,.._



Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

~3eTgisch Staatsblad stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

verdaging van de vergadering l

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens elke gewone, bijzondere ofi buitengewone algemene vergadering de zitting één enkele maal één maand uit tel stellen, tenzij de vergadering is bijeengeroepen op verzoek van één of meerl vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, ofi door de commissarissen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere! genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemenel vergadering hieromtrent. Vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen worden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij, ini voorkomend geval, de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld. I Op de tweede vergadering wordt de aangekondigde agenda van de eerstel vergadering volledig afgewerkt; aan deze agenda kunnen bijkomende) agendapunten worden toegevoegd.

stemrecht i

e Elk aandeel geeft recht op één stem; onder voorbehoud van wat bepaald is!

in artikel 10, derde voorlaatste alinea van de statuten en de wettelijkei bepalingen.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, of wanneer' meerdere personen gerechtigd zijn in een aandeel, bijvoorbeeld indien het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan, dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de overeenkomstig artikel 111 aangewezen perso(o)n(en).

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geenl gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid overeenkomstig zelfdel artikel 11, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden! stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreftl de besluiten over fusie, splitsing, ontbinding, invereffeningstelling,É kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar(s) toe, waarbij desgevallend punt 11.b. hiervoor van toepassing zal zijn.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

De houders van obligaties of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening;

overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit del

balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

bestemming van de winst - reserves.

Het batig slot dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste (5%) vooraf genomen om dei, wettelijke reserve te vormen. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende (10%) van het maatschappelijke kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige] reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene' vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

vervroegde ontbinding. - vereffening van de vennootschap - benoeming van vereffenaars

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, beslissende in de vormen vereist voor statutenwijziging, hetzij door rechterlijke beslissing, hetzij door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge





















L



Voor- luik B -vervolg

behouden vergadering, door de rechter of van rechtswege, blijft de vennootschap alsl rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande! van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

aan het Zijn er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders die op! het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

_ Staatsblad De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen! tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars; benoemen of ontslaan. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoom die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in hete benoemingsbesluit worden aangewezen. De vereffenaars treden pas in functie! nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun; benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

ontbinding wegens verlies

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot; minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene) vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadatl het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had kunnen worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag; dat 15 dagen vóór de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien het bestuursorgaan] voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een! uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot het herstel

van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de,

agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt verzonden samen met deal

oproepingsbrief voor de algemene vergadering.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge vanir geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk), kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt! goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte; stemmen.

bevoegdheden van de vereffenaars Î

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in dei artikels 186, 187, 188 en 191 wetboek van vennootschappen, tenzij del algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

wijze van vereffening

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen] tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om j haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of! na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen del vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld! kunnen worden naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten end worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze! verdeeld. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald! zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over tel gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het! evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid! te stellen, hetzij door de geldoproepingen ten laste van de in mindere matej afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen ten bate' van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en voor zover ze niet strijdig zijn met; de hierna bepaalde regels betreffende de éénhoofdigheid.

zaakvoerder - benoeming !

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege] alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge











i

~



Voor-

behouden

aan het

= éigiscW

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Fais om het even welke niet-vennoot kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. 1

zaakvoerder - ontslag

Indien een niet-vennoot tot zaakvoerder benoemd is, zelfs in de statuten

en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door)

de enige vennoot.

belangenconflicten

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor tegenstrijdigheid]

van belangen is geplaatst, is artikel 20 niet van toepassing. De`

zaakvoerder-enige vennoot kan de beslissing nemen of de verrichting doen, doch moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk

met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste] van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. De tussen hem en de! vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante! verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden,1 opgenomen in het hierboven vermelde stuk.

controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft, zoals bedoeld in artikel' 22 ("toezicht en controle") van deze statuten, en een niet-vennoot zaakvoerder is, heeft de enige vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten

vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd, werd, bestaat er geen georganiseerde controle in de vennootschap. algemene vergadering

De enige vennoot oefent de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van del algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de! vennootschap wordt bijgehouden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - BENOEMING ZAAKVOERDERS

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten 30 september 2012. De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2013.

2. Commissaris

De oprichters zijn tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap voor' het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling, van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat zij ook geenl commissaris wensen te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle!

wordt ingesteld. !

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting) Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en met ingangl van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, neemt de vennootschap] alle verbintenissen over die, vóór de datum van deze akte, door of namens) haar oprichter(s) of zaakvoerders werden aangegaan in naam en voor rekening)

van de vennootschap in oprichting. Van zodra de vennootschap dei

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geachtl van meet af aan door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen ondernomen in naam en voor! rekening van de vennootschap in oprichting door één of meerdere oprichters! of zaakvoerders, vanaf heden doch vóór de vennootschap del rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap mits uitdrukkelijke of stilzwijgende beslissing vang de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de! !

(India) op 26 mei 1962, wonende, te Ludhiana (India) op 2 februari!

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4. Benoeming van gewone zaakvoerders

De oprichters beslisten te benoemen tot gewone zaakvoerders van de

vennootschap:

Mevrouw BAJWA Amrit Kaur, geboren te Jarg

te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 33.

Mevrouw BAJWA Gunminder Kaur, geboren



Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad



1988, wonende te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 33.

Hun mandaat is onbezoldigd en is van onbepaalde duur.

De mevrouwen BAJWA hebben elk dit mandaat te aanvaard.

Krachtens artikel 18 der statuten is aan de mevrouwen BAJWA volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit. 5. Volmachten

De oprichters duiden aan als lasthebber ad hoc van de vennootschap, met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de administratie van dei B.T.W. en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen: "PLUSACCOUNT", burgerlijke vennootschap in vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te (2820) Bonheiden, Bruinbeekstraat 22 (RPRI Mechelen -- 0431.284.170), en/of haar zaakvoerders en/of aangestelden, off elke andere door haar aangewezen persoon, elk met de bevoegdheidi afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alleverbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen-alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(bestemd om neergelegd te vorden, vóór registratie, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen)







(getekend)

Notaris Rose-Marie VERBEEK - Mechelen

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011

27/05/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
09/01/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
MALWA

Adresse
MECHELSESTEENWEG 33 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande