MAMMA LATTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAMMA LATTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.728.127

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 22.07.2014 14335-0247-010
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.07.2013 13373-0200-009
24/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



eiènelegd tergriirie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

*12175386* 111

V beh

aa

Be Stat

A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0837.728.127

Benaming

(voluit) : Mamma Latte

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Neerhoflaan 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Bij besluit d.d. 11 oktober 2012 van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap wordt het ontslag van Mevrouw Christel Denissen als zaakvoerder aanvaard en werd haar kwijting gegeven voor haar mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap.

Ekeren, 11 oktober 2012.

Mevrouw Elsje van Opstal

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304395*

Neergelegd

08-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MAMMA LATTE

0837728127

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2950 Kapellen, Neerhoflaan 25

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op acht juli tweeduizend elf, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAMMA LATTE" werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2950 Kapellen, Neerhoflaan 25

2.Oprichters: 1/ Mevrouw VAN OPSTAL, Elsje Maria Irène, geboren te Wilrijk, op één april duizend negenhonderdzesenzestig, wonende te 2950 Kapellen, Neerhoflaan, 25.

2/ Mevrouw DENISSEN, Christel, geboren te Deurne (Ant.), op drieëntwintig november duizend negenhonderdachtenzestig, wonende te 2950 Kapellen, Neerhoflaan, 17.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Aankoop, verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van borstvoedingsartikelen;

- het uitbaten van handelszaken die op enige manier, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op zwangere vrouwen of de lactatie van pasgeborenen en jonge kinderen;

- het verlenen, faciliteren of organiseren van opleidingen, bijstand en advies aan privé-personen, bedrijven en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van kinderverzorging, zwangerschap, borstvoeding en tijdsmanagement;

- het verlenen van consulting / consultancy-diensten die op enige manier, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op zwangere vrouwen of de lactatie van pasgeborenen en jonge kinderen;

- het produceren van goederen die op enige manier, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op zwangere vrouwen of de lactatie van pasgeborenen en jonge kinderen;

- het organiseren van lezingen en seminaries over zwangerschap en pasgeborenen

- het geven van lezingen en seminaries in het algemeen.

- handel in verzorgingsproducten, voedingssupplementen, onder .andere type Oloe Vera.

- handel in babyartikelen, baby- en kinderkleding, spellen en speelgoed, sierraden, kledingaccessoires, schoeisel voor baby s en kinderen, zwangerschapskleding, niet-alcoholische dranken, huishoudtextiel en beddengoed, lingerie voor zwangere vrouwen, reukwaren en cosmetica, en dergelijke. Kortom alle goederen die op enige wijze bestemd zijn voor zwangere vrouwen baby s, kinderen en alsmede alle artikelen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan en ermede in verband kunnen gebracht worden.

- Verhuur van toestellen die gebruikt worden voor de verzorging van baby s: onder andere afkolvingstoestellen, weegschalen, en dergelijke.

- Handelsbemiddeling in het algemeen

- De verkoop van alle goederen vermeld in dit doel via  homepartys .

- Tussenpersoon in de handel, zowel in binnen- als in buitenland.

- De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

- Het beheren in de breedste zin van het woord van alle roerende en onroerende goederen, behorende aan de vennootschap.

- De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, leasingcontracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

- Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

- Het beheren van eigen onroerende goederen.

- De aankoop en verkoop van onroerende goederen.

- Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande.

- Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is om de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR),

vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 6.200 euro. De voornoemde oprichters tekenden in op elk de helft van de aandelen.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE82 7310 1889 5268 geopend bij de

KBC op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 5 juli laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichters, te weten:

- mevrouw VAN OPSTAL, Elsje, voornoemd;

- mevrouw DENISSEN, Christel, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste maandag van juni om twintig uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2013.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  WOUTERS PHILIPPE Accountants & Belastingconsulenten , vertegenwoordigd door de heer WOUTERS Philippe, kantoorhoudend te 2180 Antwerpen district Ekeren, Veltwijcklaan 92, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"-belastingplichtige te bekomen, om bij het Bestuur der Belastingen inzage te nemen van het fiscaal en BTW-dossier, er alle gewenste inlichtingen te bekomen, al zijn fiscale stukken te ondertekenen en met het Bestuur overeenkomsten af te sluiten welke hij nodig acht.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: -afschrift van de akte.

de notaris, Dirk Verbert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAMMA LATTE

Adresse
NEERHOFLAAN 25 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande