MANAXA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANAXA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.723.447

Publication

21/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 19.03.2014 14067-0025-010
20/07/2012
ÿþ ................... Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lieergelegd ter griffie van de Rechtbarec

vi2n KOC}piri',...M te Ar.twerpea, op

Griffie 1 I

I uIII II UI U II II II

*12128400*

ho a

8.

st:

Op de laatste brz. van kulk,B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.





Ondememingsnr : 0840.723.447 Benaming

(voluit): MAN AXA

(verkort) :



Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ridder Walter Van Havrelaan 115 bus 3, 2900 Antwerpen (Schoten) (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd,28/06/2012:

Wordt benoemd als bijkomende zaakvoerder, met dezelfde bevoegdheden als de huidige zaakvoerder,

Willems Dirk, NN 59.04.13-491.95, en dit vanaf 01/07/2012.

Het mandaat is op zelfstandige basis en is bezoldigd.

De zaakvoerders kunnen afzonderlijk optreden.

Willems Dirk, Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2011
ÿþ i

M°tl2.0

LLgilu,S 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lergelegd ter griffie van de bide vnn goepf endel te Antwerpen

---3-1-4"1 Griffiee

iNmiw~~u~u~umumuu~~u~

" 111,1158

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

Ondernemingsnr : 084 0. 7 2 3 4.4 7

Benaming

(voluit) : MANAXA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Ridder Walter Van Havrelaan 115 bus 3

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 26 oktober 2011, te registreren, blijkt dat:

1° Mevrouw BOTERDAEL Elisa Euphrasie Joséphine, geboren te Vilvoorde op zes juni negentienhonderd vijfendertig, wonende te 2900 Schoten, Ridder Walter Van Havrelaan 115 bus 3, intekenend op negenenzestig (69) aandelen, mits een intekenprijs zesduizend negenhonderd euro (6.900,- ¬ ), volledig volstort.

2° Mevrouw JANSSENS Louisa Francine, geboren te Mechelen op achttien november negentienhonderd zevenendertig, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Ter Heydelaan 350, intekenend op negenenzestig (69) aandelen, mits een intekenprijs zesduizend negenhonderd euro (6.900,- E), volledig volstort.

3° De heer BOSHART Emanuel Jean Antoine, geboren te Schoten op vijfentwintig december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Truweelstraat 54, intekenend op achtenveertig (48) aandelen, mits een intekenprijs vierduizend achthonderd euro (4.800,- ¬ ), volledig volstort.

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming MANAXA. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd ie 2900 Schoten, Ridder Walter Van Havrelaan 115 bus 3. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

De ontwikkeling, commercialisering en installatie en onderhoud van software, in de meest uitgebreide zin van het woord.

Het onderhoud van computersystemen op gebied van hardware, software en toebehoren.

Het ontwikkelen van websites, alsook de exploitatie en het onderhoud ervan.

Het ontwikkelen van informaticasystemen, in de meest uitgebreide zin van het woord, alsook de verkoop, verhuur en onderhoud ervan.

De analyse, advies en ondersteuning van computertoepassingen en software in de meest uitgebreide zin van het woord.

Groot - en kleinhandel in alles wat met computer, sotware of automatisering heeft te maken, met name alle toestellen, constructie, installatie, onderhoud, enz..

Organiseren van evenementen, tentoonstellingen, feesten, seminaries, cursussen en voordrachten.

Alle activiteiten in verband met promotie, publiciteit, productbekendheid, vertegenwoordiging, enz., van diverse producten, diensten en bedrijven.

Management en de organisatie van commerciële en organisatorische structuren voor derden.

Marktonderzoek en klantenwerving voor derden.

De aankoop, verkoop, huur, verhuur van onroerende goederen, alsook het nemen ten geven van zakelijke rechten hierop.

Alle handel en diensten welke verband houden met voomoemde, deze kunnen bevorderen of aanvullen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen,in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen

De vennootschap mag deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris, bestuurder, directeur, of zaakvoerder, alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen.

Het geheet geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volledig volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd_euro,_zoals__blijkt..uit..het_ bankattest dat _afgegeven ..is _aan_ ondergetekende_notaris _en _door, hem. op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de ING Bank te Antwerpen-Deurne overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer Boshart Emanuel, voornoemd, die aanvaardt. Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van maart te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onverdeelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid TUBEX, gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Havreplein 7 om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Nota ris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aar,}het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/04/2015
ÿþ Mot' Wart! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antweroen

16 APR. 2015

ardelilstter en

Ondernemingsnr : 0840.723.447

Benaming

(voluit) : MANAXA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ridder Walter Van Havrelaan 115 bus 3, 2900 Antwerpen (Schoten) (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel. Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd.07I0412015:

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 417B, en dit vanaf 07/04/2015.

Willems Dirk, Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 JULI 2015

afdeliesi.yerpen

Ondernemingsnr : 0840.723.447

Benaming

(voluit) : MANAXA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsebaan 417 B, 2160 Wommelgem,

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder.

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd.30106/2015:

- Het ontslag, als zaakvoerder, van Boshart Emanuel wordt aanvaard en dit per 30/06/2015. Er wordt hem décharge verleend omtrent zijn mandaat.

Willems Dirk, Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 17.02.2015, NGL 08.02.2016 16040-0203-011
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 17.02.2016, NGL 03.03.2016 16055-0512-011

Coordonnées
MANAXA

Adresse
HERENTALSEBAAN 417B 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande