MARA PEETERS

Société en commandite simple


Dénomination : MARA PEETERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 541.742.228

Publication

12/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit de onderhandse akte dd. 26 oktober 2013 blijkt dat :

1. Mevrouw Peeters Mara, Leopoldstraat 127 b101, 2280 Grobbendonk, beherend vennoot En

2. de heer Truyens Peter, Leopoldstraat 127 b101, 2280 Grobbendonk, stille vennoot ZIJN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

De comparanten verklaren een gewone commanditaire vennootschap op te richten met als maatschappelijke benaming 'Mara Peeters , met een maatschappelijk kapitaal van 1.000 Euro vertegenwoordigd door 1.000 aandelen met een nominale waarde van 1 Euro.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt :

2 - zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2280 Grobbendonk, Leopoldstraat 127 b101

3 - doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

De activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende goederen in mede-eigendom.

Het verstrekken van alle activiteiten van management en consultancy, alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met de studie en het advies in alle economische, technische en bedrijfsorganisatorische aangelegenheden aan en voor derden.

Mevrouw Peeters Mara 960 Euro waarvoor zij 960 aandelen ontvangt. De heer Truyens Peter 40 Euro waarvoor hij 40 aandelen ontvangt.

1 - naam - vorm: De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap welke zal handelen onder de benaming  Mara Peeters

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Mara Peeters

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 127 101

*13306732*

Luik B

0541742228

2280

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Grobbendonk

Griffie

Neergelegd

07-11-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de breedste zin, Alsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen.

Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren van bouwvoltooiingswerken voor onderaannemers, Het beheer van haar patrimonium, hetwelk zal samengesteld zijn zowel uit roerende als onroerende goederen, bij de oprichting ingebracht of later verkregen

De activiteiten van interieurarchitect.

Peeters Mara

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

4 - duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

5 - Kapitaal - Aandelen: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.000 en is verdeeld in 1.000 aandelen met een waarde van 1 Euro.

7 - Algemene Vergadering: Jaarlijks zal een algemene vergadering plaatsvinden op de zetel van de

vennootschap en dit op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur alwaar de beherend vennoot toelichting zal geven over de resultaten van het boekjaar en algemene vergadering zal stemmen over de toewijzing van dit resultaat.

6 - Bestuur: werd aangesteld als zaakvoerder mevrouw Peeters Mara.

8 - boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; Pro Fisco wordt de vennootschap geacht te bestaan vanaf 1 april 2013.

9 - Beherende vennoten en stille vennoten

De beherende vennoten staan hoofdelijk en ondeelbaar in voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts gehouden tot beloop van hun inbreng en dragen bijgevolg geen verantwoordelijkheid.

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, 'Accountantskantoor van de Korput', met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44, BTW BE 0860.484.228 RPR Turnhout, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemingsnummer en BTW.

Opgemaakt te Turnhout op 26 oktober 2013 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben, één exemplaar bestemd zijnde voor neerlegging op de griffie rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting om te eindigen op 31 december 2014.

Coordonnées
MARA PEETERS

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 127, BUS 101 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande