MARC THONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC THONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.144.147

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 23.08.2014 14450-0369-012
23/12/2011
ÿþ Mal 2.1

Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IflWIINI~I ~IVmN~NI I~W~V~

*iiisasze*

V beh aa Bel Staff

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van itcopl nr l bs Antwerpen

op fFf" 7A11

D Gr~l~ffre~,

~riTile

Ondernemingsnr : 837.144.147

Benaming

(voluit) : Marc Thoné

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Menegemlei 2 - 2100 Deurne

Onderwerp akte : quasi-inbreng farmaciefonds

Neerlegging van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande quasi-inbreng van het farmaciefonds op 30/06/2011.

Marc Thoné

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

01/07/2011
ÿþLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

1111

11111111 ~~ ~~ ~~~ 1

~~~~~~~

qe Jute,

Neergelegd ter8elille van da

eiffin

Ondernm~g~r' «~~~~ ~~/~cx'f/v~~

 ~ ~»~ ^.~.~~/

Benaming ,

(~~V: MARC TH~~N~

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetm(: K4enmgom|ei2 te 2100 Antwerpen-Deurne

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Marc Verhoeven, notaris met standplaats te Antwerpen, district Deurne, op 17 juni 2011, nog te registreren, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Thoné", met zetel te 2100 Antwerpen-Deume, Menegemlei 2, door:

De heer THONÉ Marc Jan Germain Maria, wonende te 2160 Wommelgem, Keerbaan 51.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Het oprichten en uitbaten van opothaken, de handel in farmaceutische en parafarmaceutische pruduuten, drogisterij en het uitoefenen van alle commerciële bedrijvigheden die met de gezondheidszorg verband houden; deze activiteit dient in de meest ruime zin opgevat;

-Het beheer van beleggingen en "ennnQena, en tevens het patrimonium gevormd door inbrengen en bestaande uit roerende beleggingen en onroerende goederen te behuudon, in de meest ruime zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opoch}kken, uitmstan, vu|u6oeran, bouvwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-Het 1averan, verwerven en opslagen van goederen e||aMhande, evenals de goederenbehandeling in de meest ruime zin van het wmorÓ, voor eigen rekening of voor rekening van derdnn, als commissionair of tussenpersoon.

-de rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

-de controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

-de amnkoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende woorÓen, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, hel verkopen en het verhuren van onroerende goederen..

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, |nduxÍd#|e, finunc|ë|e, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijkgedeeitelijk eenQe|Ükeard|gofvenwontdoa|noxóroeftpfdie|nnuaot|oordeuitbny|dinQendaontwikke|inQvan te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

-Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het vvoond, aan bedrijven en ondernemingen van alle amnd, ondermeer op het vlak van admin|otnado, mnanagannant, bedrijfsorganisatie, promotie of informatica, met uitsluiting van beleggingsadvies.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken mmt, deelnemen in op gelijk welke wijzo, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van alle aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, mandaten als bestuurder waarnemen, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550.00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van

Op de laatste biz. van Luik á vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

VVor-behc:den

aan het

Belgisch Staatsblad

één/honderdste (11100ste) van het kapitaal, waarop volledig werd ingeschreven door voornoemde heer Marc Thoné. Alle aandelen werden volledig volstort. Het bewijsattest hiervan, afgeleverd door Bank J. Van Breda & C° op 1 juni 2011, werd overhandigd aan de instrumenterende notaris.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De algemene vergadering kan beslissen de zaakvoerder een vaste of veranderlijke bezoldiging toe te kennen.

Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde mevrouw heer Marc Thoné. Zijn mandaat is bezoldigd.

Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de vierde maandag van de maand juni om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2012.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding - Vereffening - Verdeling: Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. "

Volmacht: Volmacht werd gegeven aan de heer Philip Martens, wonende Klein Broek 58 te 2870 Ruisbroek, met macht tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties, en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingattest, de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket en /of wijziging van deze inschrijving en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 27.08.2015 15502-0054-013
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 29.08.2016 16495-0133-013

Coordonnées
MARC THONE

Adresse
MENEGEMLEI 2 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande