MARCON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARCON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.358.422

Publication

23/10/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koolha del.tP A ïerpen

op

L K

De Griffier

Griffie

1.11 ii1W 1911 D

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0440.358.422.

Benaming

(voluit) : MARCON (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien september twee duizend en twaalf, geregistreerd vijf bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op negentien september daarna boek 5/160 blad 92 vak 19, ontvangen zevenentachtig duizend vijfhonderd euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap MARCON (in vereffening) gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Michoel met standplaats te Hoogstraten op zestien maart negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna onder het (referte)nummer 900411-221, en welke vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld bij procesverbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien mei daarna onder het nummer 12090982, beslist heeft hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING. Verzaking aan de wettelijke termijn van artikel 194 Wetboek van vennootschappen,

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de beide aandeelhouders voor zover nodig elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedu-rende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken.

TWEEDE BESLISSING. Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoord-vonnis".

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

DERDE BESLISSING. Goedkeuring van het vereffeningsverslag en van de vereffenings-rekeningen.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

VIERDE BESLISSING. Decharge 1 Kwijting vereffenaar.

De vergadering geeft algehele kwijting en décharge zonder uitzondering of enig voorbehoud of beperking aan de heer Jozef Constantinus Maria LAURIJSSENS, wonende te 2321 Hoogstraten, Maxburgdreef 11/A, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

Bijgevolg wordt voornoemde vereffenaar door de vergadering ontheven van haar taak ais vereffenaar zonder enig voorbehoud noch beperking.

VIJFDE BESLISSING. Sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Ver-volgens stelt de vergadering vast dat de naamloze vennootschap MARCON definitief opgehou-den heeft te bestaan. VERKRIJGING / OVERDRACHT ONROEREND GOED.

In het bijzonder heeft de sluiting van de vereffening tot gevolg dat het hierna beschreven onroerend goed wordt verkregen en/of overgedragen door de (voornoemde) enige aandeelhouders naar verhouding van hun respectievelijke rechten in de vennootschap, hetzij:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$ijEagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

r h 1. door de heer LAURIJSSENS Jozef Constantinus Maria, geboren te Meerle op zes maart' negentienhonderd achtenveertig, wonende te 2321 Hoogstraten, Maxburgdreef 11A, ten belope van de onverdeelde helft, die dit aanvaardt;

-Vx~or- 2. door zijn echtgenote, mevrouw JACOBS Maria Cornelia, geboren te Hoogstraten op dertig juli

behouden negentienhonderd vijftig, wonende te 2321 Hoogstraten, Maxburgdreef 11A.

aan het ten belope van de onverdeelde helft, die dit aanvaardt.

Belgisch Voornoemde echtgenoten Laurijssens-Jacobs zijn gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen

Staatsblad overeenkomstig het huwelijkscontract verleden voor notaris Rummens te Meer op twee september

negentienhonderd zeventig, ongewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

Hierna genoemd de "aandeelhouder' en/of "aandeelhouders".

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

De volle eigendom van:

GEMEENTE HOOGSTRATEN  DERDE AFDELING/MEER

Een woonhuis op en met grond gelegen te Hoogstraten (derde afdeling/Meer), Maxburgdreef 11 A, huidig

gekadastreerd sectie E nummer 535/S voor een oppervlakte volgens kadaster (en meting in de titel) van

tweeduizend zeshonderd en twee vierkante meter (26a 02ca).

In de laatste overgeschreven titel omschreven als een perceel bouwgrond, gelegen te Hoog-straten (derde

afdeling/Meer), Maxburgdreef, sectie E nummer 5351N/deel met een oppervlakte volgens meting van

tweeduizend zeshonderd en twee vierkante meter.

ZESDE BESLISSING. Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist dat de maatschappelijke boeken, bescheiden en documenten van de vennootschap

zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende

adres: bij de heer Jozef LAURIJSSENS te 2321 Hoogstraten, Maxburgdreef 11 A.

ZEVENDE BESLISSING, Consignatiemaatregelen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consigna-tie van

gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of aandeelhouders en die hen niet konden worden

afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Jozef

Laurijssens, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening:

- het opvragen van de extra gelden, ten laste te nemen door de aandeelhouders overeenkom-stig het verslag van de vereffenaar;

- de schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

ACHTSTE BESLISSING. Volmacht formaliteiten.

1. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Fiduciaire Van Loey & Patteet, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling aan de heer Rik Pets of mevrouw Rita Van Caeneghem, ten-einde de schrapping van de vennootschap in de Kruispunt van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de belasting over de Toegevoegde waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap, en in het algemeen om alle verrich-tingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming, en om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten ten gevolge van de sluiting van de vereffening.

2, Onverminderd de rechten van derden tegen de vereffenaar zoals bepaald in artikel 198, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten voornoemde heer Jozef LAURIJSSENS als bijzonder lasthebber aan te stellen, met recht van indeplaatsstelling, aan wie zij betreffende de goederen die aan de ontbonden vennootschap toebehoren op de dag van de afsluiting van de vereffening en om welke reden ook niet in de vereffening zouden begrepen zijn, en gelasten om voor hen en uit hun naam;

- alle maatregelen te nemen, tot vrijwaring van de rechten van de comparanten in deze goe-deren;

- op te treden in rechte als eiser of als verweerder met betrekking tot deze goederen.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte sluiting van vereffening, afschrift of kopie van het vereffeningsverslag en het akkoord-vonnis.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2012
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT BESTUURDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zesentwintig maart twee duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op twee april daarna boek 51162 blad 35 vak 20, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Giselynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap MARCON gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A, opgericht bij akte vrelden voor notaris Jan Michoel met standplaats te Hoogstraten op zestien maart negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna onder het (referte)nummer 900411-221 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op twintig december twee duizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari twee duizend en twaalf onder het nummer 12019467, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2011, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2900 Schoten, Theofiel Van Cauwenbergslei 12 A, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 december 2011, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt:

fr

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Naamloze Vennootschap "MARCON" kan ik verklaren dat

*Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 december 2011.

*De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 ddcember 2011 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 3.058.319,83 volledig en trouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe,

Schoten, 5 maart 2012

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

s uiuuuiu~u~iiii

*iaososez*

Ondernemingsnr 0440.358.422.

Benaming

(voluit): MARCON

(verkort)

Weeraa4i ier griffie var de Rrrri+bcr,-iÇ.

,, 1.r in Arrfwerpen,

1 le

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger en zaakvoerder

(getekend) Guy Parmentier

Bedrijfsrvisor

H

Iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering cm de

vennootschap (vrijwillig) te ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar

vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de

vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S)  BENOEMING BIJZONDER LASTHEBBER

VOOR INDIENING VERZOEKSCHRIFT,

A. De algemene vergadering beslist ais vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel: de heer LAURIJSSENS Jozef Constantinus Maria, geboren te Meerle op zes maart negentienhonderd achtenveertig, wonende te 2321 Hoogstraten, Maxburgdreef 11A, voomoemde aandeelhouder sub 1, hier aanwezig en die hier tussenkomt.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek;

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

Enkel voor het geval voornoemde vereffenaar niet zou aanvaard (kunnen) worden door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, beslist de algemene vergadering als (vervangend) vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan ten stellen onder zelfde voorbehoud of opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel: Mevrouw JACOBS Maria Cornelia, geboren te Hoogstraten op dertig juli negentienhonderd vijftig, wonende te 2321 Hoogstraten, Maxburgdreef 11A, voomoemde aandeelhouder sub 2, hier aanwezig en die hier tussenkomt.

Zij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek;

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat zij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat zij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Zij verklaart deze opdracht van (vervangend) vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.]

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Jozef LAURIJSSENS als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stelten met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stelten, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval wordt mevrouw Marika JACOBS bij deze door de algemene vergadering als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan gesteld met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING.

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

A. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om' zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is enfof dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt,

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B. De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd,

VIJFDE BESLUIT, ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE  EINDE MANDAAT BESTUURDERS.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis

van het einde (van rechtswege) van het mandaat van bestuurder van:

1. de heer LAUR!JSSENS Jozef Constantinus Maria, voornoemd, met rijksregisternum-mer 48.06.06291.73, wonende te 2321 Hoogstraten, Maxburgdreef 11A;

2. mevrouw JACOBS Maria Cornelia, voornoemd, met rijksregistemummer 50.07.30-262.34, wonende te 2321 Hoogstraten, Maxburgdreef 11A.

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de voornoemde vereffenaar, en aan de Fiduciaire Van Loey & Patteet, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling aan de heer Rik Pets of mevrouw Rita Van Caeneghem, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en alle eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW-Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap als handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte (vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming vereffenaar(s), einde mandaat bestuurders - afschrift van de beschikking - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.02.2012, NGL 23.02.2012 12044-0189-010
20/01/2012
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6ierwv~~' ;er yi7.1;lie vu da R®chtbasi v~ itc3phrraJv,` te Anivierpea, op

Griffie 1 t JAN, 2012

//lI/I/llh/I//I//II/II//III/I///Iiitii/ii/iiiiiii/1

Ondernemingsnr : 0440.358.422.

Benaming

(voluit) : MARCON

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AANDELENSOORT - KAPITAALVERMINDERING -

STATUTENWIJZIGING - HERFORMULERING VAN STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twintig december twee duizend en elf, geregistreerd zeven bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op eenentwintig december daarna boek 5/159 blad 79 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap MARCON gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Michoel met standplaats te Hoogstraten op zestien maart negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna onder het (referte)nummer 900411-221 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Jan Michoel met standplaats te Hoogstraten op achtentwintig december negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig januari negentienhonderd éénennegentig onder het refertenummer 910126-68, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de bepaling van de statuten in verband met de aandelen aan toonder te wijzigen en bijgevolg om de aandelensoort van de vennootschap te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn.

Bijgevolg beslist de vergadering om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De op heden bestaande aandelen aan toonder zullen tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door de raad van bestuur (door versnippering of door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD"), of minstens onbruikbaar gemaakt worden, en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dan dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

Dienovereenkomstig wordt het desbetreffend artikel van de statuten aangepast naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap.

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om onderhavige beslissing uit te voeren en inzonderheid om over te gaan tot de vernietiging van de gedrukte aandelen en om een aandelenregister op naam van onderhavige vennootschap aan te leggen.

TWEEDE BESLISSING.

- Teneinde de statuten aan te passen aan de beslissing genomen aangaande voorgaand agendapunt, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het desbetreffend artikel van de statuten te schrappen en te wijzigen.

Het desbetreffend artikel van de statuten zal naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten aangepast worden.

- De algemene vergadering stelt tenslotte vast dat de omzetting van de aandelensoort verwezenlijkt is en dat bijgevolg de wijziging van het desbetreffend artikel van de statuten die daar betrekking op heeft definitief geworden is.

- De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om onderhavige beslissing uit te voeren en inzonderheid om over te gaan tot de vernietiging van de op heden bestaande gedrukte aandelen, en om een aandelenregister op naam van onderhavige vennootschap aan te leggen.

DERDE BESLISSING.

a. Op voorstel van de voorzitter besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van vierhonderd vierendertigduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

tweehonderd zevenentachtig euro en vijf cent (¬ 434.287,05) om het kapitaal te brengen van vierhonderd vijfennegentigduizend zevenhonderd zevenentachtig euro en vijf cent (E 495.787,05) op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00).

De vergadering besluit in aansluiting met deze kapitaalverlaging dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk ven-nogen.

De kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal.

De kapitaalsvermindering geschiedt verder onder naleving van volgende voorwaarde:

overeenkomstig artikel 613, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen kan deze kapitaalvermindering slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van deze notulen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Om de rechten van eventuele schuldeisers te vrijwaren, beslist de vergadering bijgevolg het vrijgekomen en uit te keren bedrag voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders zolang de schuldeisers van de vennootschap die binnen de hierboven vermelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen tenzij hun eis om een zekerheid te verkrijgen bij uitvoerbare rechterlijke beslissing inmiddels werd afgewezen of in zover de schuldeisers geen rechtmatig verzet hebben aangetekend of in zover ze voldoening hebben gekregen.

Bijgevolg zal het vrijgekomen en uit te keren bedrag geboekt worden op een bijzondere rekening in de vennootschap voor een periode van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen voormelde termijn overeenkomstig voormeld artikel 613.

- De algemene vergadering geeft opdracht aan de raad van bestuur, na het verstrijken van voormelde termijn van twee maanden, om de gelden betaalbaar te stellen in de zetel van de vennootschap op data die de raad van bestuur aan de aandeelhouders zal bekendmaken.

- De vergadering beslist dat de vermindering van het kapitaal enkel en uitsluitend zal worden aangerekend op (en afgehouden van) het werkelijk (vol)gestort kapitaal, gevormd door (externe) inbrengen (in natura). VIERDE BESLISSING.

1. Ingevolge de kapitaalvermindering beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het desbetreffend artikel van de statuten te wijzigen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaand agendapunt(en).

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot herformulering van de statuten van de vennootschap. Opschortende voorwaarde.

De algemene vergadering beslist formeel dat de wijziging van het desbetreffend artikel onderworpen is aan de opschortende voorwaarde van de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalvermindering en door naleving van de termijnen en bepalingen voorgeschreven door artikel 613, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Met eenparigheid van stemmen verleent de algemene vergadering elke machtiging aan de raad van

bestuur om de voorgaande beslissing tot uitvoering te brengen en in het bijzonder, na het verstrijken van

voormelde termijn van twee maanden, om met voormelde bijzondere rekening te handelen als naar recht en

over te gaan tot de terugbetaling in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben

aangetekend of in zover ze voldoening hebben gekregen.

VIJFDE BESLISSING. HERFORMULERING VAN STATUTEN.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap volledig te herformuleren en volledig

nieuwe statuten aan te nemen om deze in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de thans

vigerende wetgeving, in casu het Wetboek van Vennootschappen, en in voorkomend geval om ze in

overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de andere voormelde genomen besluiten.

Er wordt bijgevolg voorgesteld om de bestaande tekst van de statuten integraal te vervangen door een

volledige nieuwe tekst waarin meteen alle voormelde aanpassingen aan de huidige (en nieuwe) wettelijke

voorschriften en bepalingen verwerkt zijn.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij heeft als naam: MARCON.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A.

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied

overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen,

agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

- het beheer van roerende en onroerende goederen, zowel van deze die aan de vennootschap toebehoren

als van deze die aan anderen toebehoren;

- het verlenen van advies aan ter beschikking stellen van know-how inzake beheer van roerende en

onroerende goederen aan personen en ondernemingen;

- het verlenen van financiële en bedrijfseconomische raadgevingen aan personen en ondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het deelnemen aan het bestuur van het participeren in vennootschappen, zowel Belgische als buitenlandse.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro en werd volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde.

Alle aandelen van de vennootschap zijn op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. Indien er meer dan één gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, is ieder van hen afzonderlijk optredend bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur voor de duur van zijn mandaat als bestuurder. Deze benoeming moet worden bekendgemaakt.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer gevolmachtigden die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de tweede vrijdag van de maand februari om negentien

uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

In het bijzonder verleent de vergadering elke machtiging aan de raad van bestuur over te gaan tot de vernietiging van de op heden bestaande gedrukte aandelen en in voorkomend geval om een aandelenregister op naam van onderhavige vennootschap aan te leggen.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de Fiduciaire Van Loey&Patteet, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling aan de heer Rik Pets of mevrouw Rita Van Caeneghem,

evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, niet macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend

Voor-beiouden aart het Belgisch Staatsblad

ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle , andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte wijziging aandetensoort, kapitaalvermindering, statutenwijziging, herformulering van statuten, historiek met coördinatie der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.02.2011, NGL 23.02.2011 11041-0404-013
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.02.2010, NGL 12.03.2010 10065-0568-014
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 13.02.2009, NGL 19.02.2009 09052-0084-014
20/05/2008 : AN322567
26/02/2008 : AN322567
19/02/2008 : AN322567
20/02/2007 : AN322567
27/02/2006 : AN322567
24/02/2006 : AN322567
17/02/2005 : AN322567
10/11/2004 : AN322567
10/03/2004 : AN322567
26/02/2003 : AN322567
26/02/2003 : AN322567
23/02/2002 : AN322567
24/02/2001 : AN322567
08/02/2001 : AN322567
21/03/2000 : AN322567
23/04/1997 : AN322567
01/01/1997 : AN322567
30/11/1994 : TU64541
01/01/1993 : TU64541
25/09/1992 : TU64541
01/01/1992 : TU64541
26/01/1991 : TU64541
11/04/1990 : TU64541

Coordonnées
MARCON

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 47A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande