MARIHOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARIHOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.695.223

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 30.01.2014 14020-0494-019
09/01/2015
ÿþmod 11.1

L

fin\!Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N E E H(~~ ~,'Li ~

"

." " " " " " -e"

MoN1TCr, ~ D ~ DEC. ~Qt~

J, ~ r- ~ ,~.~. -~I~fCHTBANK van KOOPHANDEt, ARiTWERPEGrinit. MECHEZE

02 _01` 2615 G1scH

Ondernemingsnr : 0874.695.223 Benaming (voluit) : MARIHOLD

Voc behot aan ' Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

. (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Keldermansschransstraat 9

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 .Antwerpen, Broederminstraat 9, op achtentwintig november tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de. griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,, "MARIHOLD", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Kelder-mausscbransstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememjngsnummer 0874.695.223.

hierna genoemd de "vexlaijgende vennootschap".

het initiatief heeft genomen ertoe strekkende een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van;; artikel 677 Wetboek van Vennootschappen (hierna "partiële splitsing") door te voeren waarbij een deel van het vermogen van de hiernagenoemde inbrengende vennootschap zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op:; de verkrijgende vennootschap en dit tegen uitreiking van één (1) nieuw aandeel in de verkrijgende vennootschap welk aandeel wordt toegekend aan de vennoot van de inbrengende vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf (artikel 758 juncto artikel 740, §2, 10 van het Wetboek van Vennootschappen).

Bijgevolg verbinden de organen van bestuur van de bovengemelde vennootschappen zich wederzijds;' om te doen wat in hun macht ligt om voormelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de nagemelde.; voorwaarden.

Daartoe wordt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen het voorstel vang' partiële splitsing opgesteld waarvan hierna de tekst volgt

a) Rechtsvorm - Naam - Doel - Zetel

Het voorgelegde splitsingsvoorstel strekt ertoe een partiële splitsing door te voeren, waarbij vermogensbestanddelen

van de inbrengende vennootschap met alle eraan verbonden rechten en verplichtingen, overgaan naar de verkrijgende vennootschap:

Het betreft met name:

een industriegebouw op en met grond gelegen te Heist-op-den-Berg (Itegem), Impulsstraat 9, ten' kadaster bekend wijk I nummer 7381D, met een oppervlakte van 16.988 ux2, met uitzondering van het vrucht gebruik voor een periode van 16 jaar met ingang van 1 juli 2014 dat de inbrengende vennootschap zich' voorbehoudt op het ondergrondse waterbekken dat deel uitmaakt van voormeld perceel en dat staat afgebeeld, op een plan dat werd opgemaakt door de heer Maurice DE HOEF, landmeter te Itegem op 28 mei 2014,

- het nog lopende vruchtgebruik op a) een perceel grond gelegen te Heist-op-den-Berg (Itegem), aan:'r de Hallaartstraat ten kadaster bekend wijk B nummer 458B/2 voor een oppervlakte van 1.986 m2 en een! perceel grond gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied, nabij de Hallaartstraat, ten kadasters bekend wijk B nummer 458/C/2 voor een oppervlakte vaan 2.759 m2.

Alle kosten, voortvloeiend uit de partiële splitsing, worden gedragen door de inbrengende vennootschap.

Rechtsvoren  Naam Zetel

De bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen werden hierboven aangeduid met name :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS JOS", waarvan de maatschappe- ' lijke zetel gevestigd is te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Isschotweg 91, ingeschreven in het rechts- ;

Op de laatste biz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

personenregister met ondernemingsnummer 0451.550.538, zijnde de partieel te splitsen vennootschap, hierna ' genoemd de "inbrengende vennootschap".

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIHOLD", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Keldermansschransstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0874.695.223, zijnde de "verkrijgende vennootschap".

Doel

Het doel van de inbrengende vennootschap is het volgende

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Groot- en kleinhandel, import en export van bouwmaterialen, tuinmeubilair en  uitrusting;

- Groot- en kleinhandel, import en export van natuursteen en kasseien;

- Bewerken van natuursteen en kasseien;

- Het aanleggen van wegen en opritten, tuinen en allerhande bestratingswerken;

- Ter beschikkingstelling van opslagruimtes en parkeerplaatsen op basis van vierkante meter en op

uurbasis ten behoeve van al dan niet verbonden ondernemingen;

- Nemen van participaties en bestuursmandaten in andere vennootschappen, ongeacht hun doel;

- Verhuring van machines en uitrusting;

Het plaatsen van en de handel in vloeren en tegels, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren;

- Alle commerciële en industriële verrichtingen in de sectoren bouwmaterialen, kunststoffen en agglomeraten met cement;

- Het kopen, verbouwen, herstellen, renoveren, verhuren en uitbaten van alle onroerende goederen.

Zij mag alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

Het doel van de verkrijgende vennootschap is

ii De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Ter beschikkingstelling van opslagruimtes en parkeerplaatsen op basis van vierkante meter en op uurbasis ten behoeve van al dan niet verbonden ondernemingen;

Nemen van participaties en bestuursmandaten iu andere vennootschappen, ongeacht hun doel;

Verhuring van onroerende goederen, machines en uitrusting;

In leasing geven van onroerende goederen, machines en uitrusting.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband

staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

Gelet op de aard van de inbreng kadert deze inbreng in het doel van de verkrijgende vennootschap en is dus geen doelswijziging vereist.

b) Ruilverhouding - Opleg

Aan de vennoot van de inbrengende vennootschap andere dan de verkrijgende vennootschap zelf, wordt één (1) nieuw aandeel uitgereikt van de verkrijgende vennootschap.

Bijgevolg geven I1 aandelen van de inbrengende vennootschap recht op één (I) aandeel in de verkrijgende vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

c) Wilze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekenen de organen van bestuur van de

verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan

- de identiteit van de vennoot van de inbrengende vennootschap;

- het aandeel dat aan de vennoot van de inbrengende vennootschap (andere dan de verkrijgende vennootschap)

toekomt;_,__..._

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staataiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 1(1

Voor

behouden

aan het

Belgisch Staats iiad

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de datum van het partieel splitsingsbesluit.

R Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder, namens de vennootschap en door de vennoot

ondertekend.

De zaakvoerders van de inbrengende vennootschap voeren tevens de nodige wijzigingen door in het register van aandelen van de inbrengende vennootschap ingevolge de kapitaalvermindering waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft.

d) Datum voor de vaststelling van de bestanddelen en voor deelname in de winst

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen werd 1 juli 2014 (0.00 uur) als datum

weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, gaat in op 1 juli 2014.

e) Boekhouding

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 juli 2014 (0.00 uur).

f) Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteld.

h) Bijzondere bezoldiging

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal in. de agenda van de vergadering letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering.

Bijgevolg zullen geen bijzondere verslagen worden opgesteld in de zin van de artikelen 730 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

i) Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die deelnemen aan de partiële splitsing.

j) Beschrijving van ingebrachte actiefbestanddelen

Volgende actiefbestanddelen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap:

- de hierboven beschreven materiële vaste activa, met een totale boekwaarde van DRIEHONDERD-TWEEËNTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDZESENZEVENTIG EURO VIJFENVIJFTIG CENT (£ 322.776,55). Alle verrichtingen die vanaf 1 juli 2014 tot op de datum van het partieel splitsingsbesluit worden/werden verricht met betrekking tot voornoemde onroerende goederen in hoofde van de inbrengende vennootschap, worden tevens ingevolge de partiële splitsing ingebracht in de verkrijgende vennootschap, Er worden geen passiva, met uitzondering van de hierna vernielde eigen vermogensbestanddelen, ingebracht in de verkrijgende vennootschap.

Toewijzing van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa en passiva zal geopteerd worden voor toewijzing aan de inbrengende vennootschap.

k) Verdeling onder de aandeelhouders

Gelet op het feit dat de verkrijgende vennootschap zelf eigenares is van 2.989 (van de in totaal 3.000) aandelen van de inbrengende vennootschap wordt voor het gedeelte dat betrekking heeft op de door haar aangehouden aandelen in de inbrengende vennootschap geen vergoeding in aandelen toegekend (artikel 758 juncto artikel 740 §2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen). Bijgevolg wordt slechts één (1) nieuwe aandeel in de verkrijgende vennootschap uitgereikt en ingeschreven op naam van mevrouw GOOSSENS Wendy Marleen Maria, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg, Isschotweg 91/A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Marc SteDSENS

geassocieerd notaris

Brocderminst+" aat 9

2018 ANTWERPEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0410-019
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 28.01.2013 13016-0547-019
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.01.2012, NGL 01.03.2012 12053-0081-019
17/01/2012
ÿþMod wcrd 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na nee7_____ riffie van de akte

ECT IG, .

r

Ondernemingsnr : 0874.695.223

Benaming

(voluit) : MARIHOLD

(verkort):

Vc

behc

aar

Belç

Staat











GRIFFIE RECHTBANKEn KOOPHAI" fflile

NEERGELEGD

29 -12- 2011

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : IMPULSSTRAAT 9 - 2220 HEIST OP DEN BERG

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Blijkt uit het verslag van de zaakvoerder de dato 20/10/2011

Conform artikel 2 in de statuten van 21 juni 2005, beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel"

te verplaatsen naar 2222 Itegem, Keldermansschransstraat 9 niet ingang van 1 november 2011.

Opgemaakt te Heist op den Berg op 20/10/2011

Peter Maris,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 10.01.2011 11007-0541-018
25/03/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

*15099658*

Ondememingsnr : 0874.695.223 Benaming (voluit) : MARIHOLD

......., .-~..~...~..~_,....~

 410 ~

13 -03- 2015

}

RECHTeiANK van .KOOPHANDEL L EN

ANTWERP t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2220 Heist op den Berg, Keldermansschransstraat 9

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedemiinstraat 9, op dertig januari tweeduizend vijftien, véôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat ;

- overgegaan werd tot de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS JOS", met zetel te 2220 Helst op den Berg, Impulsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Mechelen) met ondememingsnummer 0451.550.638;

- ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel, het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor beschreven activa van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS JOS", bij wijze van partiële splitsing overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIHOLD" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Keldermansschransstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0874.695.223;

- diensvolgens de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activa bestanddelen, met alle rechten en plichten, overgegaan zijn op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIHOLD";

- alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen activa worden vanaf dertig januari tweeduizend vijftien overgenomen door de verkrijgende vennootschap. De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activavemiogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, alsmede de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, wordt vastgesteld op één juli tweeduizend veertien.

Ingevolge voormelde splitsing werd op voormelde datum overgegaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de kapitaalverhcging van voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARI HOLD".

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIHOLD" onder meer beslist heeft:

1) de splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARIS JOS" goed te keuren. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd over de i voorgenomen niet geldelijke inbreng een verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HERCK & C° BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, op datum van 22 januari 2015.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"2.5. BESLUIT

De inbreng in natura n.a.v. de kapitaalverhoging van MARIHOLD BVBA, bestaat uit een deel van de activa verbonden aan de exploitatie van MARIS JOS BVBA zoals opgenomen in haar staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die aan MARIHOLD BVBA werden toebedeeld overeenkomstig het splitsingsvoorstel. De activa worden ingebracht voor een totale waarde van 322.776,55 euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

e) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is ; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uil te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 19.1

ti) " de beschnjving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Deze inbreng zal volledig worden vergoed door de uitreiking van 1 nieuw aandeel zonder vermelding van nominale waarde aan de aandeelhouder van de inbrengende vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap.

Aangezien MARIHOLD BVBA aandelen heeft in de partieel te splitsten vennootschap MARIS JOS BVBA, worden deze aandelen ingevolgde de partiële splitsing ingetmkken en worden de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap MARIS JOS BVBA in de boekhouding van MARIHOLD BVBA slechts opgenomen ten belope van de fractie die overeenstemt met de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap MARIS JOS BVBA die worden omgewisseld tegen aandelen MARIHOLD BVBA.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te WOMMELGEM

22 januari 2015

(getekend) VAN HERCK & C° BEDRIJFSREVISOREN CVBA

Vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor"

2) het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van EENENDERTIG EURO VIERENTACHTIG CENT (¬ 31,84) om het te brengen van HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00) op HONDERDDUIZEND EENENDERTIG EURO VIERENTACHTIG CENT (¬ 100.031,84) en uitgifte van één (1) nieuw aandeel zonder vermelding van waarde, volgestort, van de verkrijgende vennootschap "MARIHOLD", welke aandeel wordt toegekend aan de vennoot van de partieel gesplitste vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf.

Op vermelde kapitaalverhoging werd volledig ingetekend en zij werd volledig volstort ingevolge de inbreng in natura van de aan de verkrijgende vennootschap "MARIHOLD" toegewezen activa-vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap.

3) één (1) nieuw aandeel zonder vermelding van waarde, volgestort, uit te reiken van de verkrijgende vennootschap "MARIHOLD", welk aandeel wordt toegekend aan de vennoot van de partieel gesplitste vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf.

4) tot aanpassing van de eerste zin van artikel 5 van de statuten aan de kapitaalverhoging welke voorafgaat als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EENENDERTIG EURO VIERENTACHTIG CENT (¬ 100.031,84) en is verdeeld in HONDERD EN EEN (101) aandelen zonder vermelding van waarde".

5) tot bijkomende gewone zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping

door de algemene vergadering met gewone meerderheid:

De gewone commanditaire vennootschap "PETRICE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2222

Heist-op-den-Berg (Itegem), Impulsstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met

ondernemingsnummer 0563.978.586, met als vaste vertegenwoordiger de heer MARIS Peter Maria Alfons,

wonende te 2222 Heist-op-den-Berg, lsschotweg 91 A.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de ondememingsloketten en de diensten van de btw wordt

volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone

commanditaire vennootschap "MOBACC", gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Wiekevorstsesteenweg 27,

met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ;

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van Marc SLEDSENS

de akte; geassocieerd notaris

- gecodrdineer- Broederminstraat 9

de statuten; 2018 ANTWERPEN

- verslag van de

zaakvoerders en

van de bedrijfs-

revisor betreffende

de inbreng

in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

s

Vore;

behouden

aan liet

Belgisch,

Staatsblad

24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 22.12.2009 09897-0033-018
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 23.12.2008 08862-0320-018
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 20.12.2007, NGL 14.01.2008 08009-0281-017
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.12.2006, NGL 09.01.2007 07006-0028-018

Coordonnées
MARIHOLD

Adresse
KELDERMANSSCHRANSSTRAAT 9 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande