MARINE INSURANCE CONSULTANCY, AFGEKORT : MIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARINE INSURANCE CONSULTANCY, AFGEKORT : MIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.066.676

Publication

08/05/2014
ÿþ MW Mot 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel AntWerpen,

afdeling Antwerpen, eh)

2 5 APR. ?nit

Griffie

-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr/ 0478.066.678

Benaming

(voiult) : MARINE INSURANCE CONSULTANCY

(verkort) : MIC

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Grote Steenweg 618 - 2600 Antwerpen' Berchem (Belgi) (volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering : vervroegde ontbinding en in vmmoffemingstei|imgnenmootacbep - bemoemingmnvmstoteUiog bevoegdheden vereffenaar - ontslag en kwijting bestuurdersmn gedelegeerde bestuurders - aanpassing, wijziging en coördinatie statuten.

Het blijkt ü een akteverleden Meester Jean LECLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen,

op 31 maart 2014, ''Geregistreerd op het lste registratiekantoor Antwerpen 1 op 03 april 2014, bladen : 3 - verzendingen : 0 - Register 5 boek 215 bled 1 vak 20 - ontvangen registratierechten : vijftig euro - ontvangen boete laattijdigheid : 0 voor de adviseur wn, de adjunct fiskaal deskundige (getekend) De Belder M.", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'MARINE INSURANCE CONSULTANCY', in het kort "MIC", niet zetel te 2600 Antwerpen-I3erchem, Grote Steenweg 618, opgericht bij akte verleden voor Meester Luc Rochtus, notaris met standplaats te Antwerpen op vierentwintig jul tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van zeven augustus tweeduizend en twee, onder nummer 20020807-175., met ondememingsnummer 0478.066.676.

Samengesteld als voigt :

A>.Aoodee|houdora

Zijn aanwezig of worden vertegenwoordigd:

1).De heer SIMONS, Georges Raymond Nelly, mar 58.03.14-403.28. wonende in het

Verenigd K ni .AbatsMeadCrownLonoFomnemRuyal SL2 3SF, eigenaar, zo verklaard van driehonderd

un tien (u1o) aandelen |

heer SIMONS, Jean Louis Nadine Paul,gisternummer 60.01.29-431.63, wonende in he~ Verenigd Koninkrijk, Stone Hey Drive 10 te GB CH482HG West Kirby, VWnoL eigenaar, zo verklaard van driehonderd en tien (310) aandelen.

Totaal : zeshonderdtwintig (620) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen van de vennootschap. Vertegenwoordiging.

De heer Si Georges de heer Simons, Jean Louis voornoemd worden hier vertegenwoordigd door

de heer Van Dieren, PhilippeGilbert Annond, rilksregistemummer 82.04.21~537.66. wonende te 3610

A -VW|rijk, Sterrenlaan 11, blijkens onderhandse volmachten hem verleend respectievelijk op twintig en

twemehwinVgmwort tweeduizend veertien hieraan gehecht.

B).Boemurdero gedo|eQeerdebestuurders.

Zijn tevens aanwezig of worden vertegenwoordigd de bestuurders, tevens gedelegeerde bestuurders van de

vennootschap:

1)0e heer SIMONS, Georges. voornoemd

2).De heerSlMONS, Jean Louis, Voornoemd.

Vertegenwoordiging.

De heer Simons, Georges en de heer Simons Jean Louis voornoemd worden hier vertegenwoordigd door

de heer Van Dieren, Philippe, voornoemd blijkens vorenberoepen onderhandse volmachten.

Met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

LEZING ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSI..AGEN.

Vervolgens leest de voorzitter het verslag van het bestuursorgaan voor.

Dit versl eeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een

samenvattende staat gevoegd overda actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien.

Op de laatste biz. van Luik B, vermelden: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam pnhandtekening.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgesteld door de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fagreco Consulting", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Verhaert, Jean-Louis, accountant-belastingconsulent, kantoor houdende te 2550 Kontich, Vredestraat 88D, en aangesteld cm een controleverslag op te maken over de samenvattende staat en over de actieve en passieve toestand gevoegd bij het verslag van het bestuursorgaan.

De conclusies van het verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit,

"Ondergetekende de burg.besfoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fagreco Consulting", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jean-Louis Verhaert, accountant-belastingconsulent, kantoor houdende te 2550 Kontich, Vredestraat 88D, heeft met het oog op de vereffening van de NV Marine Insurance Consultancy NV, conform de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa-en passivabestanddelen afgesloten per 31/12/2013 onderzocht.

"De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het instituut der Accountants en Belastingconsulenten geldend voor een beperkt nazicht. in het kader van deze opdracht nebben we ons niet kunnen steunen op de beperkte interne controle.

"Wij maken voorbehoud voor de eventuele belastingschulden welke zouden kunnen voorvloeien uit de fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

"In het raam van de voorgenomen verrichtign kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva afgesloten per 31/12/2013 volledig, getrouwen juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van liet KB. tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen van 30/1/2001.

"Kontich 11 februari 2014.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en keurt deze goed; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

Een exemplaar van deze verslagen wordt terzelfdertijd met een uittreksel van huidig proces-verbaal neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

TWEEDE BESLISSING.

`Je vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders en gedelegeerde bestuurders.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar de heer SIMONS, Georges, Raymond Nelly, wonende in het Verenigd Koninkrijk, Abots Mead Crown Lane Famham Royal SL2 35F.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

VIERDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar kan de onroerende goederen verkopen en alle documenten die daarvoor nodig zijn ondertekenen; zij mag tevens het verzoekschrift niet aanvraag tot hcmologatie van zijn benoeming als vereffenaar ondertekenen.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving; zij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Alle hoegenaamde akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zullen, behoudens bijzondere opdracht, door de vereffenaar getekend worden.

Het mandaat van de vereffenaar is niet bezoldigd

VIJFDE BESLISSING.

De algemene vergadering verleent décharge aan de bestuurders en gedelegeerde bestuurders betreffende de uitvoering van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verstag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten hunne laste te zijn.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist als volgt de statuten van de vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de beslissingen die genomen werden:

-artikel 4: de vergadering beslist de tekst van dit artikel te schrappen en te vervangen door de volgende tekst;

"De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur met aanvang op vierentwintig juli tweeduizend en twee. Zij werd ontbonden en in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders op éénendertig maart tweeduizend veertien.

-artikel 38: de vergadering beslist een artikel 38 aan de statuten toe te voegen luidend als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld".

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatstelling aan de besloten vennootschap

F1t.OTAX", te Antwerpen-Berchem, Grotesteenweg 616, teneinde alle wijzigingen en opheffingen te vorderen in

of van de Kruispuntenbank van Ondernemingen, BTW en alle andere fiscale bestu ren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LEGLEF.

Antwerpen, de 23 april 2014.

Tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering ;

verslag bv bvba Fagreco Consulting

verslag bestuursorgaan ;

gecoordineerde statuten ;

afschrift bevestiging benoeming vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening

24/12/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

bchaudat aan hel Beigíszi

Staatsbls

I PIB

Ondernemingsnr : 0478.066.676

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

1 5 [lict.. 2014

Griffie

Oui

Benaming (voluit) : Marine Insurance Consultancy IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grotesteenweg 618 - 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Sluiting

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 31/10/2014

De vergadering neemt de volgende beslissingen:

1) Het verslag van de vereffenaar, de eindafrekening die is afgesloten op 24 juli 2014 alsook de bestemming van het vereffeningsaldo worden goedgekeurd. Het netto-actief wordt uitbetaald aan de vennoten zoals voorzien in het verslag van de vereffenaar hetwelk gebaseerd is op het eenzijdig verzoekschrift tot verdeling van het vereffeningsaldo, goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen bij vonnis van 30 september 2014.

2) De vereffening wordt afgesloten en de naamloze vennootschap Marine Insurance Consultancy heeft dus definitief opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar

3) Ingevolge de sluiting van de vereffening wordt het mandaat van de Heer Georges Simons als vereffenaar beëindigd en wordt hem volledige en onbeperkte kwijting verleend voor de door hem uitgevoerde mandaat als vereffenaar.

4) De boeken en bescheiden zullen gedurende tenminste vijf jaar worden bewaard op de maatschappelijke zetel te Antwerpen bij het accountantskantoor Filotax BVBA,

Tegelijk neergelegd PV dd 31/10/2014 + kopie akkoord rechtbank

Georges Simons

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : telaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2013 : ANA072263
10/07/2012 : ANA072263
30/08/2011 : ANA072263
06/07/2010 : ANA072263
16/10/2009 : ANA072263
03/09/2009 : ANA072263
14/07/2008 : ANA072263
30/08/2007 : ANA072263
31/07/2006 : ANA072263
30/08/2005 : ANA072263
12/07/2004 : ANA072263
22/11/2002 : ANA072263
07/08/2002 : ANA072263

Coordonnées
MARINE INSURANCE CONSULTANCY, AFGEKORT : MIC

Adresse
GROTE STEENWEG 618 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande