MARINE UNDERTAKING


Dénomination : MARINE UNDERTAKING
Forme juridique :
N° entreprise : 557.988.738

Publication

07/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307043*

Neergelegd

05-08-2014

Griffie

0557988738

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Marine Undertaking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op één augustus tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

1) de buitenlandse vennootschap naar Iers recht  Peninsula Petroleum Limited , met maatschappelijke zetel te Arthur Cox Building, Earlsfort Terrace, Dublin 2, Republiek van Ierland, ingeschreven bij de Companies Registration Office onder nummer 378557 en in het rechtspersonenregister (buitenlandse onderneming) met ondernemingsnummer 0556.974.295;

2) de buitenlandse vennootschap naar het recht van Malta "SCO Holdings Limited", met maatschappelijke zetel te Palazzo Pietro Stiges, 103, Strait Street, Valletta VLT1436, Malta, geregistreerd bij de Registrar of Companies onder nummer C 32817 en in het rechtspersonenregister (buitenlande onderneming) met ondernemingsnummer 0556.974.493.

Beide comparanten zijn hier vertegenwoordigd door VAN TONGELEN Will, wonende te 2960 Brecht, Andrélaan 13, ingevolge onderhandse volmachten.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam : "Marine Undertaking"

3. Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 84, 3de verdieping

4. Doel

Het doel van de vennootschap bestaat, zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, alleen of in samenwerking met derden, uit de aankoop, verkoop, fysieke levering, groot- en kleinhandel, import en export, de consignatie of de handel in het algemeen en het bunkeren in havens of vanuit opslagplaatsen, binnenschepen of opslagfaciliteiten aan land, van alle vloeibare brandstoffen, scheepsbrandstofproducten, oliën, vetten, scheikundige producten, aardolieproducten, smeermiddelen, industriële oliën en aanverwante producten, alsmede het opslaan en het transport daarvan. Deze opsomming dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, makelaar of vertegenwoordiger.

Met het oog daarop, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op enige andere wijze, direct of indirect, een belang nemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle vormen van intellectuele eigendomsrechten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar activiteiten registreren, gebruiken, aankopen, verwerven of overdragen en kan onderzoeksactiviteiten ontwikkelen.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, materialen en uitrusting, verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, vervreemden en omruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen, en de exploitatie van alle

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Uitbreidingstraat 84 Bus verdiep 3

2600 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

intellectuele rechten en industriële of commerciële bezittingen daaromtrent. Zij kan bij wijze van investering alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs zonder rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar van geaffilieerde vennootschappen uitoefenen en kan alle leningen, in welke vorm en voor welke duur ook, aan geaffilieerde vennootschappen of derden toekennen.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng in geld of natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of verrichtingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Deze opsomming is niet beperkend.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. Geplaatst kapitaal

eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen, die ieder een nominale waarde van één (1) euro hebben, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door ING Bank N.V..

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Indien voldaan is aan de wettelijke bepalingen terzake, kan de vennootschap worden ontbonden en vereffend in overeenstemming met de procedure van de vereenvoudigde vereffening, in welk geval geen vereffenaar zal worden aangesteld. Bij ontbinding met een effectieve vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van mei om negen uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instelingen die in de bijeenroepingen worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de bijeenroeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bovenstaande formaliteiten zullen niet van toepassing zijn indien ze niet expliciet werden vermeld in de oproepingsbrief.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding  ja ,  neen of  onthouding . De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

10.1. Bestuurders : benoemd voor een periode van zes jaar:

1) De heer BASSADONE John Arthur, wonende te 48 Kings Wharf, Quay 27, Gibraltar.

2) De heer JAMET Alexandre, wonende op de benedenverdieping te 3 Greswell Street, Londen, SW6 6PR, Verenigd Koninkrijk.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Bestuursbevoegdheden

Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wanneer een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, draagt hij de titel "gedelegeerd bestuurder". Wanneer een persoon die geen bestuurder is, wordt belast met het dagelijks bestuur, draagt hij de titel van "algemeen directeur".

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, die de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

2. De comparanten verzochten de notaris nog te acteren dat zij op de eerstvolgende algemene vergadering zullen overgaan tot de aanstelling van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Meester Koen De Maeyer, Meester Will Van Tongelen, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59/5, teneinde, alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, (i) de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en/of een ondernemingsloket, met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren en (ii) een aandelenregister op te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

30/10/2014
ÿþmod11.1

Luik B

Rechtbank van koophandel Antwerpen

21 OKT. 2014

bE

St 111111MMI

afdeling Antwerpen

-Grete

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0557.988138

Benaming (voluit) : Marine Undertaking

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: te 2600 Antwerpen (district Berchem), Ulibreidingstreat 84, 31° verdieping

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING - VERPLAATSING ZETEL - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op één oktober tweeduizend veertien, dragende de melding: "Akte van notaris Marc SLEDSENS te' Antwerpen van 01-10-2014, repertorium 40840 Blad(en): 4 Verzending(en): 0 Geregistreerd op het registra2:l tielcantoor ANTWERPEN 1-AA op zes oktober tweeduizendveertien (0640-2014) Register 5 Boek 222 Blad ; 059 Vak 0017 Ontvangen registratierechten: vijftig euro 50,00) De Ontvanger", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Marine Undertalcing", waarvan' de zetel volgens de statuten nog gevestigd is te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 84, 3de verdieping, onder meer beslist heeft

1. tot wijziging van de maatschappelijke benaming in "Peninsula Petroleum ARA" met ingang vanaf één olcto-1,

!: ber tweeduizend veertien.

Derhalve luidt artikel 1 van de statuten als volgt

'`;' "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Peninsula

Petroleum ARA"."

2. over te gaan tot bekendmaking van het besluit van de raad van bestuur de dato 23 september 2014 waarbij, beslist werd de zetel van de vennootschap met ingang van 23 september 2014 te verplaatsen van Uitbreidingstraat 84, 3de verdieping te 2600 Antwerpen (district Berchem) naar Noorderplaats 7 te 2000 Antwerpen.

3. aile machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, tel

ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de

wettelijke bepalingen ter zake, waarbij tevens rekening wordt gehouden met het besluit tot verplaatsing van de

; zetel.

4, De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Koen De Maeyer, de heer Will Van Tongelen, Il

of enige andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106;

1050 Brussel, en te Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk met de bevoegdheid om individueel te handelen en,

om taken te delegeren, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op:

de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de:

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

volmachten;

- gecoördineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MARINE UNDERTAKING

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84, BUS VERDIEP 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande