MARISCO INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARISCO INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.672.055

Publication

24/02/2014
ÿþ1..

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh aa Bel

Star

Ondernemingsnr : 0422.672.055

Benaming

(voluit) : MARISCO INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2980 Zoersel, Kapellenhoflaan 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - zetelverplaatsing - omzetting in een bvba - statutenwijzing - ontslag bestuurders en gedelegeerd bestuurder benoeming zaakvoerders

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 27 januari 2014 "Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 30 januari 2014, ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Ontvange (getekend) I. Michielsen Adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MARISCO INTERNATIONAL" ander meer besloten heeft wat volgt:

1) Omzetting/vaststelling kapitaal in euro:

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen met elk een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 EUR).2) Omzetting in een bvba:

2) KAPITAALVERHOGING INBRENG IN NATURA

Met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura werd door de bedijfsrevisor, te weten: de burgerlijke venn000tschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. Rombaut Bedrijfsrevisoren", met zetel te Antwerpen-Berchem, Belpairestraat 4 bus 2,1, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld in het kader van artikel 602 van het Wetboek van vennooschappen, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"Ondergetekende, Burg. Bvba C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Cari Rombaut, bedrijfsrevisor, verklaart:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap MARISCO INTERNATIONAL bestaat uit de totale schuldvordering in lopende rekening van de heer Simon Marius Visser op de vennootschap voor een totaal van ¬ 139.492,84.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseccnomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er worden 5.626 aandelen nieuwe aandelen met een nominale waarde van ¬ 24,79 uitgereikt als tegenprestatie voor de inbreng in natura. Er worden geen andere voordelen als tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag bevat 12 pagina's en is uitsluitend opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag enkel ten dien einde worden aangewend.

Opgesteld te goeder trouw,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~~..,.,

~

~~

~}s~~i«n?~ ~.Y^ i- . .. f livLiïi~L11d4

tC ~ÿL,IL " a 4 ~

van Koophandeli':i ,-~: ~.:~'~a~ =~, op

1 3 FEB, 2 CA









*19099555

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen  Berchem, 24 januari 2014 (getekend) C. ROMBAUT bedrijfsrevisoren Burg, BVBA Vertegenwoordigd door De heer C. ROMBAUT Bedrijfsrevisor"

Na lezing, onderzoek en bespreking van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de bedrijfsrevisor stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. Bijgevolg besluit zij zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd negenendertigduizend vierhonderd tweeënnegentig euro vierentachtig cent (139.492,84 EUR) om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR) op honderd zeventigduizend vierhonderd negenenzeventig euro drieënvijftig cent (170.479,53 EUR) door inbreng van een rekening courant, met creatie van vijfduizend zeshonderd zesentwintig (5.626) nieuwe aandelen met elk een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 EUR).

Deze vijfduizend zeshonderd zesentwintig (5.626) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande duizend tweehonderd vijftig (1250) aandelen en zij zullen in de winst delen vanaf heden.

Deze vijfduizend zeshonderd zesentwintig (5.626) nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 1.251 tot 6.876,

De inbrenger, te weten voornoemde heer Simon Marius VISSER, aanwezig als gezegd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de finaniële toestand van de vennootschap en van de aard, de omvang en de gevolgen van de kapitaalverhoging door inbreng in natura van gemelde schuldvordering en dienaangaande geen verdere uitleg te wensen.

De heer Simon Marius VISSER verklaart eigenaar te zijn van een schuldvordering jegens onderhavige vennootschap "MARiSCO INTERNATIONAL" in lopende rekening ten bedrage van honderd negenendertigduizend vierhonderd tweeënnegentig euro vierentachtig cent (139.492,84 EUR).

Voornoemde heer Simon Marius VISSER bevestigt dat de ingebrachte vordering zeker, vaststaand en etsbaar is en dat deze niet in pand gegeven is noch bezwaard met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan zou aantasten,

Na deze uiteenzetting bevestigt voomoemde heer Simon Marius VISSER, hiervoor beschreven lopende rekening in onderhavige naamloze vennootschap in te brengen.

De vorderingen worden overgedragen op datum van vandaag.

Als vergoeding voor deze voormelde inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan de voomoemde aandeelhouder, in totaal vijfduizend zeshonderd zesentwintig (5.626) nieuwe, volledig volstorte aandelen verstrekt.

3) KAPITAALVERHOGING INBRENG VAN GELD

Vervolgens besluit de vergadering om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap opnieuw te verhogen met negentienduizend zeshonderd vierentwintig euro éénendertig cent (19.624,31 EUR) om het te brengen van honderd zeventigduizend vierhonderd negenenzeventig euro drieënvijftig cent (170.479,53 EUR) op honderd negentigduizend honderd en drie euro vierentachtig cent (190.103,84 EUR) door inbreng in geld, met creatie van 791 nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbrengen in natura en in geld werden verhoogd tot in totaal honderd negentigduizend honderd en drie euro vierentachtig cent (190,103,84 EUR), verdeeld over zevenduizend zeshonderd zevenenzestig (7.667) aandelen, met elk een nominale waarde gelijk aan vierentwintig komma negenenzeventig euro (24,79 EUR).

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat beide kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn en dat het in geld gestorte kapitaal thans beschikbaar is.

4) KAPITAALVERMINDERING  OMRUILING AANDELEN

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderd zeventigduizend honderd en drie euro vierentachtig cent (170.103,84 EUR) om het kapitaal te brengen van honderd negentigduizend honderd en drie euro vierentachtig cent (190.103,84 EUR) op twintigduizend euro (20.000 EUR), zonder vernietiging van aandelen en dit ter aanzuivering van geleden verliezen. Overeenkomstig artikel 614 van het Wetboek van vennootschappen wordt onderhavige kapitaalvermindering ter aanzuivering van geleden verliezen onmiddellijk doorgevoerd, zodat het maatschappelijk kapitaal met onmiddellijke ingang effectief werd verminderd tot twintigduizend euro (20.000 EUR) en waardoor de fractiewaarde van de aandelen wordt verminderd.

Naar aanleiding van deze kapitaalvermindering besluit de vergadering enerzijds om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en anderzijds om de bestaande zevenduizend zeshonderd zevenenzestig (7,667) aandelen om te ruilen in driehonderd (300) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De bestaande duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, genummerd van 1 tot 1.250, zullen tegen achtenveertig (48) nieuwe aandelen geruild worden, genummerd van 1 tot 48.

De overige 6.417 bestaande aandelen zullen worden omgeruild in 252 nieuwe aandelen en zullen genummerd zijn van 49 tot 300.

De enige aandeelhouder gelast het bestuursorgaan om de omruiling van aile aandelen in driehonderd nieuwe aandelen te melden in het aandelenregister van de vennootschap.

5) WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering besluit om de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst

van het maatschappelijk doel van de vennootschap, te vervangen door hierna volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel:

ti-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest uitgebreide zin van het woord op het vlak van handel, marketing, research, administratie, rekiame, enzovoort.

De opsomming is exemplatief, niet limitatief.

Zij mag eveneens handel drijven in aile soorten goederen zowel groothandel als kleinhandel, import en export.

De vennootschap mag daarenboven aile handels, nijverheids, financiële en andere verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel.

Zij mag onder welke vorm ook belangen nemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het doel of gelijk is aan het hare, of ermede verband houdt, of eenvoudig nuttig blijkt tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

Het fabriceren/assembleren/monteren van, de handel in, alsmede de export en import van drinkwater en water (behandeling)apparatuur, onderdelen, filters, chemicaliën, schoonmaakmiddelen, (water) verwarming en regeneratie apparatuur en andere producten op het gebied van drinkwater en waterbehandeling, alsmede het behandelen en bewerken van drinkwater en water en het verlenen van service en support op de hiervoor bedoelde terreinen, alsmede het installeren van elektronica voor sturing, controle en communicatie,

Het verkrijgen en verlenen van (sub) licenties in de meest uitgebreide zin.

Het ontvangen en uitkeren van royalties in de meest uitgebreide zin,"

6) ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 2970

Schilde, Rijsblokstraat 10 GLV.

7) GEBRUIK HANDELSBENAMING

De vergadering besluit in te stemmen met het gebruik door de vennootschap als handelsbenaming "Léfree Water Systems". Zij bevestigt hierbij uitdrukkelijk dat deze benaming niet in de statuten dient opgenomen te worden en dat de huidige naam van de vennootschap ongewijzigd blijft.

8) OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 778 en volgende van het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur een omstandig verslag opgesteld aangaande het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bij voormeld verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 31 december 2013.

Op 24 januari 2014 werd er overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen door voornemde bedrijfsrevisor Carl Rombaut, optredend in zijn gezegde hoedanigheid, een verslag opgesteld aangaande voormelde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013.

De voorzitter leest het verslag van de raad van bestuur, met bijgevoegde staat van activa en passiva, en het verslag van de bedrijfsrevisor voor. Vervolgens vat de vergadering de bespreking van desbetreffende verslagen aan.

A) Verslag van de raad van bestuur

De vergadering onderzoekt het verslag opgesteld door de raad van bestuur aangaande de toelichting bij het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die werd afgesloten op 31 december 2013, hetzij minder dan drie maand voordien.

B) Verslag van de bedrijfsrevisor

Vervolgens onderzoekt de vergadering het verslag opgesteld door voornoemde bedrijfsrevisor, aangaande voormelde staat van activa en passiva.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"5, Conclusie

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 van de naamloze vennootschap MARISCO INTERNATIONAL (RPR ANTWERPEN 0422.672.055) onderzocht en dit met het oog op de omzetting van deze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, op basis van een beperkt onderzoek, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief ten bedrage van ¬ - 136.018,48, heeft plaatsgehad.

Voorafgaand aan de omzetting worden volgende wijzigingen in het maatschappelijk kapitaal doorgevoerd: -inbreng in natura van de schuldvordering in [opende rekening welke de heer Simon Marius Visser heeft op de vennootschap ten bedrage van ¬ 139,492,84,

" Kapitaalverhoging in contanten door de heer Simon Marius Visser ten bedrage van ¬ 19.624,31

-Vermindering van het kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen ten bedrage van ¬ 170.103,84 zonder vernietiging van aandelen, waardoor de fractiewaarde van elk aandeel daalt.

Ingevolge deze wijzigingen zal het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ¬ 20.000,- bedragen en zal het netto-actief op basis van de staat van activa en passiva per 31 december 2013 ¬ 23.098,67 bedragen.

Onder opschortende voorwaarde van het voorafgaand doorvoeren van bovenstaande wijzigingen in het maatschappelijk kapitaal zal het netto-actief van ¬ 23.098,67 niet kleiner zijn dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 20.000,- en nadat de nominale waarde van de aandelen is afgeschaft.

U

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot staving hebben wij dit verslag opgemaakt dat zal neergelegd worden ter studie van Meester Luc Mortelmans, notaris te Deurne, belast met het verlijden van de akte van omzetting van de naamloze vennootschap MARISCO INTERNATIONAL in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

[Dit verslag bevat 10 pagina's en is uitsluitend opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en mag enkel ten dien einde worden aangewend.

Opgemaakt te goeder trouw, Antwerpen, 24 januari 2014 (getekend) C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA Vertegenwoordigd door De heer C, ROMBAUT Bedrijfsrevisor".

14a lezing, onderzoek en bespreking van deze verslagen stelt de vergadering vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt ten aanzien van zowel het verslag van de raad van bestuur als ten aanzien van het verslag van de bedrijfsrevisor. Bijgevolg stuit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de bedrijfsrevisor, getekend "ne varietur" door de Notaris en de corn paranten, zal worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van deze akte.

C) Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

[De vergadering besluit om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

[De activiteit en het hierboven gewijzigde doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, weliswaar na de aanpassing ingevolge de hierboven genomen besluiten, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten,

[De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0422.672.055 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonen register te Antwerpen,

[De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2013. Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

[D) Fiscale verklaring

[Deze omzetting geschiedt overeenkomstig de wet van drieëntwintig februari negentienhonderd zevenenzestig en met toepassing van artikel 214, paragraaf 1, van het WIB92 en artikel 121, 1° van het Wetboek van registratierechten.

9) AFSCHAFFING BESTAANDE STATUTEN EN GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN

[De vergadering besluit om de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten, desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen en meer bepaald aan voormeld besluit tot omzetting van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering de tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "MARISCO INTERNATIONAL".

Zetel: gevestigd te 2970 Schilde, Rijsblokstraat 10 GLV.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

-Doel: zie de hierboven gemelde tekst.

_Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 300.

-Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaaKvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: ieder jaar wordt deze gehouden op tien juni om elf (11.00) uur. indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaaKvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap,

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

10) Ontslag van het bestuursorgaan:

Ingevolge voormelde beslissing tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering om met onmiddelijke ingang het ontslag als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden van:

-de heer Simon Marius VISSER, wonende te Zoersel, Kapellen hoflaan 24.

Mevrouw Stijntje DE KONING, wonende te Zoersel (B. 2980), Kapellenhoflaan 24,

- de heer Maurice Simon Karel VISSER, wonende te 2930 Brasschaat, de I3orrekenslei 81,

Ingevolge het ontslag van voornoemde heer Simon Marius VISSER als bestuurder van de vennootschap

neemt eveneens zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap een einde.

11) BENOEMING ZAAKVOERDERS -- VAST VERTEGENWOORDIGER

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang te benoemen tot zaakvoerders van de vennootschap:

-de heer Simon Marius VISSER, voornoemd.

-de heer Maurice VISSER, voornoemd,

Zij kunnen elk afzonderlijk optreden. Hun mandaten worden niet bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voomoemde heren Simon en Maurice VISSER zijn hier aanwezig en aanvaarden hun mandaat.

Vervolgens besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang en dit voor de bestuursmandaten die de vennootschap waarneemt of in de toekomst zal waarnemen in andere vennootschappen, te benoemen tot vast vertegenwoordiger van de vennootschap: de heer Maurice VISSER, vcomoemd. Voornoemde heer Maurice VISSER is hier aanwezig en aanvaardt zijn mandaat.

12) MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Burgelman, Van den Abbeele & Co", te 2000 Antwerpen, Britse

Lei 36, RPR Antwerpen nummer 0429.708.416, en aan alle door haar aangestelde perscnen, met macht om

ieder afzonderlijk op te treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan

niet onderhands, om als speciale volmachthebber namens de venncotschap op te treden bij de diensten van de

Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van

deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle

formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 27 januari 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslagen van het bestuursorgaan inzake inbreng in natura, wijziging doel en omzetting

-staat van actief en passief dd. 31 december 2013

-verslagen van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12552-0314-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 24.08.2011 11465-0225-012
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 21.08.2010 10455-0360-012
02/06/2010 : AN230170
28/08/2009 : AN230170
01/08/2008 : AN230170
27/08/2007 : AN230170
19/04/2007 : AN230170
19/03/2007 : AN230170
31/07/2006 : AN230170
30/06/2005 : AN230170
07/10/2004 : AN230170
23/09/2003 : AN230170
13/09/2002 : AN230170
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 07.09.2015 15583-0192-009
12/07/2001 : AN230170
13/10/1999 : AN230170

Coordonnées
MARISCO INTERNATIONAL

Adresse
RIJSBLOKSTRAAT 10 GLV 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande