MARLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.354.054

Publication

13/08/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

11111111

*13127 181

ai

;i Ondernemingsnr : 0894.354.054

fi

Benaming (voluit) : Marlan

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 2 AUG. NU

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beliestraat 25

2910 Essen

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 19 juli; 2013, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van! koophandel te Antwerpen.", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten? vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marlan" met zetel te 2910 Essen, Beliestraat 25 gekend onder het ondernemingsnummer BE0894.354.054 , besloten heeft,

* ALARMBELPROCEDURE

Het netto-actief van de vennootschap is thans gedaald tot minder de helft van het maatschappelijk; kapitaal waardoor artikelen 332 en 333 van het Wetboek Vennootschappen van toepassing zijn. In dit kader werd op 15 maart 2013 door de zaakvoerder een bijzonder verslag ter beschikking van de vennootschap gesteld.

; In dit kader besluit de algemene vergadering dan ook met eenparigheid van stemmen om de vennootschap te ontbinden.

* KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDER & i" BEDRIJFSREVISOR

q De vergadering vat de beraadslagingen aan en neemt met eénparigheid van stemmen volgende; besluiten:

Overeenkomstig artikel 181, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerder van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap; afgesloten op 26 april 2013.

Er wordt ontslag ,gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief

ai

van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

É VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de burgerlijke vennootschap Theo Van Herck Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor te i Wommelgem, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek! van Vennootschappen.

Elk van de vennoten erkent volledige kennis te hebben van zowel de verslagen alsook de staat van! actief en passief daar hij voordien een kopie ervan heeft gekregen.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van voorlezing van dit verslag. De besluiten van ditj _; verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie; van de Rechtbank van Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen; heeft de zaakvoerder van de vennootschap een boekhoudkundige staat, afgesloten op 26 april; 2013, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

} mod 11.1

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad





vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 273,84 Euro en een tekort aan eigen vermogen (nettopassief) f) van 19.073,59 Euro.

Artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen is derhalve van toepassing.

Op basis van de controle-werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, en de financiële toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de jaarrekening ter gelegenheid van de vervroegde afsluiting van het lopende boekjaar ingevolge de ontbinding zal worden goedgekeurd en de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gedaan te Wommelgem

25 juni 2013

Theo Van Herck Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door:

Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor. "

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID

Overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

iket unanimiteit van stemmen beslist de voltallige algemene vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARLAN" bestaat thans enkel nog voor haar vereffening.

ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER - GEEN AANDUIDING VEREFFENAAR De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen ontslag te verlenen aan de heer Jozef Konings als zaakvoerder van de vennootschap en hem wordt kwijting gegeven over zijn beleid en de wijze van uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om geen vereffenaar aan te duiden. VASTSTELLING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

TOEPASSING ARTIKEL 184, §5 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Gezien alle vennoten op deze vergadering aanwezig zijn, alle beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden, er geen vereffenaar wordt aangeduid en er uit voormelde staat van activa en passiva de dato 26 april 2013 geen passiva blijken, met uitzondering van een rekening-courant in voordeel van de zaakvoerder, besluit de algemene vergadering - overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek Vennootschappen - in deze akte onmiddellijk over te gaan tot vereffening van de vennootschap.

VERZAKING ARTIKEL 194 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt met éénparigheid van stemmen verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vennoten verklaren met éénparigheid van stemmen dat de vereffening van Marlan in vereffening, afgesloten is.

De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van de vereffeningsrekening.

GOEDKEURING VAN DE VEREFFENINGSREKENING

1}e vennoten keuren met éénparigheid van stemmen de eindafrekening die afgesloten is goed, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo en de vereffeningsdividenden.

De vennoten erkennen de hen toegekende aandelen in het vereffeningsresultaat te hebben ontvangen, waarvoor kwijting verleend wordt.

AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARLAN" opgehouden heeft te bestaan zelfs voor de noden van haar vereffening. Zij bezit vanaf heden geen rechtspersoonlijkheid meer.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en. vereffende vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van tenminste zeven jaar op nagemeld adres te 2910 Essen, Beliestraat 25.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

q i.

mod 11.1

BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering geeft met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Graef & Van Hooydonck Accountancy, met de bevoegdheid iemand in haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

Het agenda van de vergadering is alsdan afgehandeld en de zitting wordt geheven oni 10.00 uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Verslag van de externe accountant

* Verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

+ ~}

,e, . Voor-

- behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\\5

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 26.07.2012 12340-0231-010
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 20.07.2011 11318-0597-010
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 23.07.2010 10331-0249-010

Coordonnées
MARLAN

Adresse
BELIESTRAAT 25 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande