MARLY VAN GESTEL BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARLY VAN GESTEL BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.670.613

Publication

25/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERC'Fl FGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 5 MU 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grerile grlftldr

111111111111111116111 jt1111111111

Ondernemingsnr : O si ce

e

Benaming (voluit) : MARLY VAN GE TEL BEHEER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarle 88

2382 Poppel (Ravels)

i4

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 12 juli 2013, blijkt dat:

Mevrouw VAN GESTEL Marly Cornelia Christiana, ongehuwd, geboren te Turnhout op 25 juni! 1989, wonende te 2382 Poppel, gemeente Ravels, Aarle 88, een handelsvennootschap die de; rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; heeft opgericht, met als naam "MARLY VAN GESTEL BEHEER".

De zetel is gevestigd te 2382 Poppel, gemeente Ravels, Aarle 88.

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland: i

;: a) Vervaardigen van orthopedische artikelen en toestellen, met inbegrip van schoeisel, van; ongeacht welk materiaal.

Aanmeten van steunzolen.

Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in orthopedische artikelen en in steunzolen. Detailhandel in medische en orthopedische artikelen in gespecialiseerde winkels.

_; Detailhandel in steunzolen in gespecialiseerde winkels.

Schoonheidsverzorging.

Verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en voetverzorging.

;; Manicure en pedicure.

É Vervaardiging van manicure - en pedicureproducten.

;; b) De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden,; onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en; controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële industriële of andere vennootschappen.

;l e) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit; kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag; eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen: in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die; wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondernemingen. d) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet; bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief,;

;É hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. i

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband; houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer'

vervat: :

organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de; kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en: klanten;

-_hetverbeteren en_o unt.siellen.scan_de.administrat'teve_en_financi_ële.ar

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

' behouden

aan het

13elgisch

àtaatsblad

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Onderneming in onroerende goederen.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 Euro, vertegenwoordigd door 1.860 aandelen, met een fractiewaarde van 1/1.8605 van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om 21.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: mevrouw VAN GESTEL Marlt/ Cornelia Christiane, ongehuwd, geboren te Turnhout op 25 juni 1989, wonende te 2382 Poppel, gemeente Ravels, Aarle 88.

Biizondere voimachit: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "3ONKERS & PARTNERS", met zetel te 2382 Poppel (Ravels), Mierdsedijk 5, en/of mevrouw Van Beek Monique, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 2, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 22.06.2015 15190-0460-010
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0194-011

Coordonnées
MARLY VAN GESTEL BEHEER

Adresse
AARLE 88 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande