MARSTBOOM

Société en commandite simple


Dénomination : MARSTBOOM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 866.977.189

Publication

16/04/2014
ÿþet. " -"

Mod Mus.' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0866.977.189

" Benaming

(voluit) : Marstboom

(verkort):

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Antoon Marstboomstraatl bus A4, 2050 Antwerpen 5 (volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 21 maart 2014:

De vergadering wordt voorgezeten door de heer Van Meervenne André.

Deze stelt de heer Van Meervenne Luc aan als secretaris en stemopnemer,.

De voorzitter stelt vast dat de vennoten hier aanwezig of vertegenwoordigd, de meerderheid van het aandelenkapitaal bezitten zoals blijkt uit de presentielijst:

1.De heer Van Meervenne André, wonende te Antoon Marstboomstraat 1 bus A4, 2050 Antwerpen; die verklaart 99 aandelen te bezitten.

2.De heer Van Meervenne Luc, wonende te Kalkstraat 19, 9100 Sint-Niklaas; verklaart 1 aandeel te bezitten.

De vergadering verklaart dat de formaliteiten voor samenroeping van huidige vergadering niet dienden te geschieden, aangezien het totaal maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd.

De voorzitter zet uiteen dat de huidige vergadering werd bijeengeroepen teneinde te beraadslagen over de volgende agendapunten:

1.Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de venootschap, hetzij van een bedrag van 271.100,94 euro zoals blijkt uit de goedgekeurde balans van boekjaar 2011.

2.Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

3.Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

4.Kennisname en principieel besluit tot kapitaalverhoging.

5.Verslagen van de zaakvoerder, de heer Van Meervenne André, en bedrijfsrevisor, de heer Guy Parmentier, over het belang van de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en kapitaalverhoging.

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijdse dividend, zijnde 243,000,00 euro om het van 100,00 euro te brengen op 243,100,00 euro, door uitgifte van 243.000 nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de bestaande vennoten als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot dividenduitkering, die men lastens de vennootschap bezit. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100 °le)

Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen,

6.Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt

7.VVilziging artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalstoestand,

8,Volmacht ondernemingsloket (KBO) en fiscale administraties.

De volgende beslissingen inzake voormelde punten van de agenda werden genomen:

.... ..... .......... ........ .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

BELGE

tleergeregd ter r:e de Rechtbak

n

21'1111 van Koophunde, Antuerpen, op

ATSSLAD GriffViele

quel

MONITEUR 08  ok BELGISCH STA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

nieuwe

1.De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, 271.100,94 euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans van boekjaar 2011,

2.De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag 270.000,00 euro bedraagt,

3.De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddelijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 270.000,00 euro. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel van het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wil3 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding van de roerende voorheffing ten bedragen van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

4.De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgesteld door de zaakvoerder, de heer Van Meervenne André, en bederevisor, de heer Guy Parmentier, over het belang voor de vennootschap van de vooropgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging. De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijdse dividend, zijnde 243.000,00 euro om het van 100 euro te brengen op 243.100,00 euro door de uitgifte van 243.000 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezelijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vastaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap,

5.Zijn vervolgens tussengekomen, aile vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap. Na deze uiteenzeting verklaren aile vennoten negentig procent (90 %) van deze schuldvordering ten belope van 243.000,00 euro in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort dd 0911212013.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aanvaarden, de 243.000 nieuwe aandelen volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

a.De heer Van Meervenne André, wonende te Antoon Martboomstraat 1 bus A4, 2050 Antwerpen', 240.570 aandelen

b,De heer Van Meervenne Luc, wonende te Kalkstraat 18, 9100 Sint-Niklaas: 2.430 aandelen

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een buitengewone aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzicht van de 5 voorbije boekjaren.

6.De vergadering stelt vast en verzoekt ons, voorzitter, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 243.000,00 euro daadwerkelijk verwezelijkt werd dd 09/12/2013 en dat het kapitaal alsdus daadwerkelijk gebracht wordt op 243.100,00 euro, vertegenwoordigd door 243.100 aandelen zonder nominale waarde.

7,Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering het artikel kapitaal van de vennootschap van de statuten te vervangen door de volgende tekst: 243.100,00 euro vertegenwoordigd door 243.100 aandelen

8.Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Van Ouytsel, Vluchtenburgstraat 5 te Aartselaar teneinde alle formaliteiten inzake kruispuntbank, belastingen en overige formaliteiten te kunnen vervullen.

Voor.

behouden aan hot Belgisch

Staatsbrad

Niets meer aan de orde zijnde, sluit de voorzitter om 20.00 uur de vergadering.

Van Meervenne André

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
MARSTBOOM

Adresse
ANTOON MARSTBOOMSTRAAT 1, BUS A4 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande