MAWIMOWO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAWIMOWO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.649.454

Publication

27/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudt aan he Beigisc Staatsbh

t II1 1I Il lI VN~I~WVVI1~

812113563

Ondernemingsnr : g y ~, (, {-i ~ . y S Li

Benaming

(voluit) : MAWIMOWO

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Karperweg 1, 2560 Kessel (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

GELEG

18 -06- 2012

GRIFFIE RECHTBANK , K van

tftf~1dE~.C.NEi..t"N

DL

Er blijkt uit een onderhandse akte, opgemaakt te 2560 Nijlen op 7 juni 2012 ( geregistreerd te Lier op 14 juni: 2012, boek 639, blad 71, vak 3, vijf bladen, geen verzendingen, ontvangen 25 euro, V. Verschoren, fiscaal: deskundige): dat twee vennoten er zich toe verbinden een vennootschap op te richten onder de vorm van een: gewone commanditaire vennootschap en onder de benaming "MAWIMOWO" voor onbepaalde duur.

1. De heer MOONS Glenn, NN 79.10.19-117.72, geboren te Herentals op 19 oktober 1979, identiteitskaart: nummer 591-0717984-92, gehuwd en van beroep zelfstandige, de beherende vennoot of gecommanditeerde' genoemd;

2. Een stille vennoot, die zal optreden als commanditair en niet zal mogen deelnemen aan het beheer en: dagelijks bestuur van deze vennootschap. Deze stille vennoot is bij wet niet verplicht zich kenbaar te maken en: wenst dus anoniem te blijven.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.500,00 euro en is verdeeld over 100 aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort en de beide vennoten hebben,: onmiddellijk ingetekend als volgt:

- de beherende vennoot, met name de heer Moons Glenn, voor een bedrag van 1.250,00 EUR of voor 50 aandelen;

- de stille vennoot in anonimiteit heeft eveneens voor een bedrag van 1.250,00 EUR ingetekend voor de andere 50 aandelen;

Voormelde bedragen werden voorafgaandelijk aan de oprichting van de vennootschap geplaatst door

' storting op een bijzondere rekening met nummer 860-1172884-39, geopend bij Centea te Nijlen op 07/0612012, wat blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door de voornoemde instelling en dat zal bewaard blijven in het oprichtingsdossier, aangehecht aan deze onderhandse akte van oprichting.

w Beide comparanten of oprichters hebben dan ook de volgende statuten opgemaakt:

.04

NAAM: De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam

"MAWIMOWO". De gewone commanditaire vennootschap mag aan zijn naam de verkorte omschrijving "GCV" gebruiken voor zijn juridische vorm te verduidelijken.

De vennootschap zal zijn volledige benaming en adres gebruiken voor de nauwkeurige aanwijzing van haar zetel en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de "R.P.R" gevolgd door de plaatsnaam van zijn rechtsgebied, waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en haar ondernemingsnummer.

ZETEL: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijien, Karperweg 1 ( Kessel).

rsl Deze kan zonder statutenwijziging altijd verplaatst worden binnen het enig gekozen taalgebied bij besluit van del

:r.73 zaakvoerder. De zetelverplaatsing dient wel openbaar gemaakt worden.

"

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens door de bevoegde rechter,kan,

de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene

vergadering met inachtneming van de vereisten ten gevolge van enige statutenwijziging.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks en het:

vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder',

of directeur binnen vennootschappen waar zij al dan niet een belang of deelneming in heeft.

-het verlenen van diensten en adviezen aan derden op operationeel, organisatorisch, technisch,

commercieel, administratief en financieel vlak, in de meest ruime zin, het verlenen van bijstand en

ondersteunende diensten, zonder enige beperking, aan personen en bedrijven, rechtstreeks of onrechtstreeks,

op.vlak van administratie, informatica, verkoop en.algemeen_bestuur_in.de ruimste zin..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

II.Voor eigen rekening:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen of roerend

vermogen en het stellen van handelingen die op gelijk welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking

van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doet.

-Hel toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-Zij mag ook alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Deze lijst is aanwijzend maar niet beperkend en kan steeds beperkt of uitgebreid worden mits een statuutwijziging op een buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de voorwaarden voorzien door Art.70 van het Wetboek van Vennootschappen.

BOEKJAAR: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van verkrijging van de rechtspersoonlijkheid om te eindigen op eenendertig december tweeduizenddertien.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de derde vrijdag van de maand april om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping. op de zetel van de vennootschap.

Er kan ten allen tijde een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheden behoren en die geen wijzigingen van statuten inhoudt.

Er kan ten allen tijde een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over wijzigingen in de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De bevoegdheid van de gewone algemene en bijzondere vergadering is om te beraadslagen over:

-De vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van het resultaat van het boekjaar;

-De vaststelling van de bezoldiging van een zaakvoerder, en in voorkomend geval een commissaris;

-Het benoemen en ontslaan van een zaakvoerder en commissaris, het verlenen van een kwijting en het geven van mandaten en volmachten;

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om over statutenwijzigingen te beraadslagen en deze aan te brengen en uit te voeren.

De zaakvoerder neemt de taak op zich de vennoten steeds samen te roepen voor iedere mogelijke vorm van vergadering. Eén aandeel geeft één stemrecht op de vergadering.

BESTUUR  CONTRÔLE: Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Hij is ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van deze voormelde verbodsbepaling.

De machten van de stille vennoten bestaan in:

-de controle van de vennootschap;

-het mee benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

-het stemrecht in de algemene vergadering.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

De beherende vennoot mag alle daden stellen van beheer en neemt het dagelijks bestuur voor zijn rekening. Als niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld, de heer Moons Glenn. Dit mandaat gaat in voor onbepaalde tijd of tot de algemene vergadering hem ontslaat of indien hij zelf ontslag. De vennootschap mag steeds één of meerdere zaakvoerders benoemen.

VERTEGENWOORDIGING: In geval de vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder of zaakvoerder in een andere vennootschap wordt beslist de niet-statutaire zaakvoerder, meer bepaald de heer Moons Glenn te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, cfr. art 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

RESERVES EN WINSTVERDELING: Over de winstverdeling en reservevorming zal bij gewone meerderheid beslist worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering zal eveneens bij gewone meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. De winst zal worden verdeeld in verhouding tot ieders aandelenbezit.

ONTBINDING  VEREFFENAARS: Zijn er geen vereffenaars aangeduid, of benoemd, dan is de zaakvoerder, die op tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone stemming en meerderheid er anders over besluit.

KEUZE WOONPLAATS: Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen worden gedaan relaterend aan deze vennootschap, hun mandaten en hun functies.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

-Eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen tot eenendertig december tweeduizend dertien.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand april tweeduizend veertien.

-Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de gewone of bijzondere algemene vergadering er anders over beslist.

-De oprichters verklaren bij toepassing van art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in

oprichting vanaf één acht juni tweeduizend en twaalf. Deze voorwaarde is echter opschortend tot het uittreksel uit deze onderhandse oprichtingsakte is neergelegd bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen. Het zal pas vanaf dan zijn effect hebben.

-Er wordt een volmacht verleend aan Bossaerts Werner, boekhouder, kantoor houdende te 2560 Nijlen, Ringstraat 5 ( Kessel) en zijn aangestelden, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te

vervullen voor het bekomen van inschrijvingen, wijzigingen en eventuele doorhalingen in het Rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de BTW Administratie, alsook bij de

Administratie van de Directe en Indirecte belastingen.











Voor gelijkvormig en ontledend uittreksel. Moons Glenn, de zaakvoerder.

Neergelegd: uitgifte van de onderhandse oprichtingsakte.





Bijlagen bij bet Bélgïsch St itSbl d = 271U6/2J172 ÿÿ Ëinnëxe dü Mbnitënr bë1ge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.04.2016, NGL 28.06.2016 16235-0600-013

Coordonnées
MAWIMOWO

Adresse
KARPERWEG 1 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande