MAX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.973.154

Publication

11/10/2012
ÿþ1+~ R" ~ f+

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend tP m ifr na neerlegging ter griffie an EI R G E L E G D

GRIFFIE RFIQHTBANK VAN

flh11 UI IIIVII1~I1111111 ICI

*12168317*

Ondernemingsnr : 0454.973.154

Benaming

(voluit) : MAX

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: STATIONSSTRAAT 131, 2440 GEEL (volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit het verslap van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering` der aandeelhouders d.d. 25 september 2012

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar.

De vergadering neemt kennis van de rekeningen, het verdelingsplan en de stukken tot staving.

De activa en passiva warden bij sluiting toebedeeld aan de enige aandeelhouder.

Overeenkomstig artikel 190, §1, 3de alinea W. Venn. werd bij eenvoudig verzoekschrift het verdelingsplan opgesteld door de vereffenaar voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel.

Bij uitspraak d.d. 16 augustus 2012 heeft de Rechtbank van Koophandel zich akkoord verklaard met het verdelingsplan en kan de vergadering dus overgaan tot de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart daarbij geen opmerkingen te hebben en verklaart zander enig voorbehoud of reserve akkoord met het verslag van de vereffenaar en beslist de rekeningen goed te keuren.

De vergadering stelt in aansluiting op het verslag van de vereffenaar vast:

dat alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen werden overgedragen aan de vennoten;

dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende aandeelhouders of schuldeisers of

waarvan de afgifte niet kon worden gedaan;

dat de vennootschap bijgevolg noch bezittingen noch schulden heeft.

De vergadering sluit zich aan bij het verstag van de vereffenaar.

Vervolgens beslist de vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief

heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de, uitoefening van zijn mandaat en stelt vast dat het mandaat van de vereffenaar, zijnde mevrouw Bénédicte Vander Elst, wanende te 2440 Geel, Zandstraat 99, werd beëindigd.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap tenminste vijf jaar zullen worden bewaard te 2440 Geel, Stationsstraat 131.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

..1.2

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan BVBA ACROG ACCOUNTANCY, gelegen te 2440 Geel, Molseweg 168, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Daarnaast wordt er een bijzondere volmacht verleend aan de voormalig vereffenaar, mevrouw Bénédicte' Vander Elst, om over te gaan tot betaling van de eventuele liquidatiebonus.

Voort behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bénédicte Vander Eist, < vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012
ÿþ~-%

!LOO'S'`%

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

Mid Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte--

NEERGELEGDIFRfIR PWI~HTSANK VAN

0 9 FEB. 2U12

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gro De griffier

11111

*120â3933*

Bijlagen bij lïèt lïëlgiscTi táa.tsbl c1- 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454.973.154

Benaming

(voluit) : MAX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : te 2440 Geel, Stationsstraat 131

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  BENOEMING VEREFFENAAR

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Francis Van Schoubroeck, notaris te Herentals, dertig november tweeduizend elf ;

" Geregistreerd te Herentals, de 12 DEC 2011 drie bladen geen verzendingen, Boek 5159 blad 72 vak 11,' ontvangen 25,00-EUR, Getekend De Ontvanger V.GISTELYNCK " BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap " MAX " volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Als bestuurders werden (her)benoemd sinds 15 juli 2010

1)mevrouw VANDER ELST Bénédicte voornoemd;

2)BV BVBA VZJ, met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 131. Vennootschap ingeschreven' in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0497,222.065. Vertegenwoordigd door haar vaste, vertegenwoordiger mevrouw VANDER ELST Bénédicte voornoemd;

die verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

TWEEDE BESLISSING.

De enige vennoot neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel; 181 van het Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij; gevoegd een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2011.

DERDE BESLISSING.

De enige vennoot neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, eveneens voorzien onder artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; dit verslag werd opgesteld door Emile Walkiers, bedrijfsrevisor, kantoor' houdende te Antwerpen.

De vennoot erkent vooraf een exemplaar van beide verslagen te hebben ontvangen,

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

CONCLUSIES

Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Egiantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 13 oktober 2011 door de, raad van bestuur van de NV MAX, met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 131, ingeschreven in het rechtspersonenregister met

ondernemingsnummer 0454.973.154, gekend op de Rechtbank te Turnhout, met als opdracht het verslag op. te stellen, voorgeschreven bij artikel 181, §1 W. Venn., bij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap,: verklaart dat in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht de raad van; bestuur van de NV MAX een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2011 opgesteld heeft, die,; rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van; ¬ 66.214,95 een nettoactief van ¬ 64.214,95.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het' Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van' eventuele navorderingen inzake vennootschapbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de

vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het

bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

Antwerpen, 24 november 2011.

Walkiers & C° maatschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor wie optreedt:

Emile Walkiers,

bedrijfsrevisor.

WETTIGHEIDSVERKLARING.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf heden enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de raad van bestuur in functie.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist tot vereffenaar te benoemen : Mevrouw Bénédicte VANDER ELST voormeld, hier aanwezig en die uitdrukkelijk verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

De benoeming van de vereffenaar geschiedt onder voorbehoud van de bevestiging van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

De vergadering verleent volmacht aan mevrouw Bénédicte VANDER ELST voormeld voor het indienen van het verzoekschrift op de bevoegde Rechtbank, tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar, overeenkomstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen,

ZESDE BESLISSING.

Iedere vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontstaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij za! vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door een vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

ZEVENDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coiirdinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Aile artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een naamloze vennootschap, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Francis Van Schoubroeck, notaris te Herentals op 29 november 2011; haar benaming luidt "MAX  in vereffening".

Artikel 2 - Duur.

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel : Voor eigen rekening, voor rekening van anderen of bij deelneming, op gelijk welke wijze, zowel in binnen- ais in buitenland, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de consignatiehandel, het kopen en verkopen, het huren en verhuren, de leasing en de verhandeling in de breedste zin van:

Roerende en onroerende beleggingen, bouwwerken, verkavelingen en alle aanverwante activiteiten. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Het beheer van onroerend vermogen in de ruimst mogelijke zin, zoals, de aankoop en verkoop, het huren, de verhuring en de verkaveling van alle onroerende goederen, het bouwen en verbouwen, het pachten en het verpachten.

De vennootschap mag aile bewerkingen doen, zo van roerende als van onroerende aard, alsook de onderneming van tussenpersoon of makelaar en bouwpromotor in onroerende goederen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de bevordering van het maatschappe-lijk doel.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opge-richt zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

.. + í . '" 4

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent, vertegenwoordiger of bestuurder, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend zodat de vennootschap alle hande-lingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Artikel 4 - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Stationsstraat 131.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Artikel 5 - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijftigduizend (150.000,00) euro en is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/zeshonderdste (1/600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Iedere vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Artikel 7.

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Artikel 8.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergadering en die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 9.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar, conform de wettelijke voorschriften Artikel 10.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de vennoten samen om kennis te nemen van de voorgestelde vereffeningsrekeningen met de stukken der staving en om een commissaris ter verificatie van de rekeningen te laten aanstellen.

Hierna zal door de zorgen van de vereffenaar een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarbij de commissaris verslag zal uitbrengen over zijn onderzoek en de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren.

Voorzover de rekeningen worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden en welke maatregelen zullen warden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die toekomen aan de schuldeisers of aandeelhouders die niet konden worden bereikt.

Volmacht.

Mevrouw Bénédicte VANDER ELST, hier aanwezig, handelend in haar hoedanigheid van enige vennoot van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan BVBA ACROG ACCOUNTANCY, te 2440 Geel, Molseweg 168, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Niets meer op de agenda wordt de vergadering gesloten.

VOOR GELIJKVORMiG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD : 1 expeditie van het proces-verbaal; bijzonder verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor, Notaris Francis Van Schoubroeck.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2012
ÿþ Motl WOM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0454973154

Benaming

(voluit) : MAX- in vereffening

(verkort) "

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Stationsstraat 131

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER in AANDELEN OP NAAM COORDINATIE VAN DE STATUTEN

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Francis Van Schoubroeck, notaris te Herentals, op 23 december 2011;

" Geregistreerd te Herentals, de 3 JAN 2012 twee bladen geen verzen--din-gen, Boek 51159 blad 88 vak 19, ontvangen 25,00-EUR, Getekend voor De Ontvanger"

BLIJKT dat de buitengewoon algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MAX-in vereffening" volgende beslissingen heeft genomen:

10 Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De algemene vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam dit conform de wettelijke bepalingen inzake de afschaffing van de aandelen aan toonder.

20 Coordinatie van de statuten.

Vervolgens beslist de algemene vergadering, de statuten te coördineren om deze in overeenstemming te brengen en aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen. Zodat artikel 5 voortaan letterlijk luidt als volgt :

Artikel 5 - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijftigduizend (150.000,00) euro en is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/zeshonderdste (1/6OOste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving kunnen certificaten worden afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermede neergelegd één expeditie van het proces-verbaal en nieuwe tekst van de statuten. Notaris Francis Van Schoubroeck.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IN~I~~N01~I~I~MNNV~

" 1~~2.4Z0"

Vo beho

aan

Betç Staat

N5EFF3GELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 6 IMI. 2012

KOOPFerI íï~L TURNHOUT

De ariffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2011 : TU076750
29/12/2010 : TU076750
17/12/2009 : TU076750
24/12/2008 : TU076750
28/12/2007 : TU076750
02/01/2007 : TU076750
15/02/2006 : TU076750
27/12/2004 : TU076750
05/08/2004 : TU076750
05/01/2004 : TU076750
07/01/2003 : TU076750
03/01/2003 : TU076750
21/12/2001 : TU076750
12/12/2000 : TU076750

Coordonnées
MAX

Adresse
STATIONSSTRAAT 131 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande