MAX & MASTERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAX & MASTERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.281.524

Publication

19/05/2014
ÿþlui': tilt ~~:~N~~~

1 bel

a~

Be Sta

MOd PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de,akte

~':a:tk Ylt. ,,oj andNi

Antwerpen

8 7 MEI 2014

aí~aling

Antwerpen

--Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm

0536.281.524

Max & Masters

Naamloza vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Halfstraat 5, 2630 Aartselaar, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst :

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op 29 januari 2014:

De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Doornstraat 11 te 2550 Kontich, vanaf 1 februari 2014.

De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan Beleac NV, Verbindingsdok Oostkaai 23 Bus 211/214, 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door Kirsten Bollen, om alle wijzigingen, verbeteringen en schrapping bij de Kruispunt Bank voor Ondernemingen en bij de BTW-administratie door te voeren.:

Kohl & Partners BVBA

Vertegenwoordigd door de heer Kohiberger Mark

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Ëtecfo : Hien en lïóéiaànigfiéld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(b)ii(ën)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Vdrso : Naam en handtekening.

10/07/2013
ÿþ0

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV







*13105 lx







Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

,SUL 2013

s.~ ~G~" ; " 53G 2.&/1 524

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

{voltuLl : Max & Masters

(tri rl,ori)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Halfstraat 5

( tr Medi adr¬ s) 2630 Aartselaar

Oiriw/l+erp'en) l ; OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd véér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 24 juni 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "MAX & MASTERS".

2. Zetel: 2630 Aartselaar, Halfstraat 5.

3. Oprichtsters:

1. De naamloze vennootschap "CLEANING MASTERS", rechtspersonenregister Antwerpen 0435.474.471, met zetel te 2170 Antwerpen (Merksem), Westkaai 11.

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder te weten de heer DE SCHUTTER Nicolas, nagenoemd.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAX & HADES", rechtspersonenregister Antwerpen 0885.117.971, met zetel te 2550 Kontich, Doomstraat 11.

Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOHL & PARTNERS", rechtspersonenregister Antwerpen 0883.753.043, met zetel te 2950 Kapellen, Wielewaallaan 2, en hiertoe vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie, te weten de heer KOHLBERGER Mark Josephine Bruno, geboren te Antwerpen op 26 november 196B, wonende te 2950 Kapellen, Wielewaallaan 2.

4. Inschrijver: De heer DE SCHUTTER Nicolas Paul Juliaan Marie Elis, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 1 maart 1968, wonende te 2970 Schilde, Jagerande 17,

5. Kapitaal: 62.000,00 euro.

6. Gestorte bedrag: 62.000,00 euro.

7. Samenstelling: in geld

8. Boeklaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar

eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Dagelijks bestuur Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden, De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur,

hop.-dauighrud van de ir1SirUr7e'lltererlde tio.anra hetzil v7ir de pe:soi01r1rerlr b2voEç r.i d4 rEchl3perSoor. lerr, ~.2r1zLell ven deiGcr, ie vsrtegerl . 1o~CilÇ ~ri

~...,p iuL,íTiZ En 'r uda~..:;mrfiÇ

Ciu d= 18:iste blz vC?rlïleÎOeiT

mod 11.1

12. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur ais deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders: Alle oprichters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op vier en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOHL & PARTNERS", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid ais haar vaste vertegenwoordiger de heer KOHLBERGER Mark, voornoemd, die voor de duur van zijn mandaat als bestuurder tevens als afgevaardigd bestuurder wordt aangesteld met dezelfde vaste vertegenwoordiger;

2/ de heer DE SCHUTTER Nicolas, voornoemd, die voor de duur van zijn mandaat als bestuurder tevens als voorzitter van de raad van bestuur wordt aangesteld;

3/ de gewone commanditaire vennootschap "M&S ENTERTAINMENT CONSULT", rechtspersonenregister Brugge (Afdeling Brugge) 0502.851.562, met zetel te 8300 Knokke, Jozef Mommenstraat 6 bus 4, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer STEVENS Maarten Victor Virginie, geboren te Geel op 30 november 1972, wonende te 2018 Antwerpen, Verdussenstraat 39;

4/ de heer PAYEN Olivier Noël-Ange Alfred, geboren te Brignoles (Frankrijk) op 26 december 1966, wonende te La Baule-Escoublac (Frankrijk), Avenue Jean-Baptiste Carpeaux 1.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

14. Commissarissen: Het aantal commissarissen werd vastgesteld op één (1) en tot deze functie werd benoemd voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Brussel 0446.334.711, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer BRAES Rudi, bedrijfsrevisor.

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het aanbieden aan bedrijven van facilitaire diensten in de meest ruime zin van het woord;

- de operationele activiteiten die gepaard gaan met cateringdiensten, met de organisatie van klein- en/of grootschalige evenementen (optredens, bedrijfsfeesten en teambuildings), inclusief hospitaly diensten;

- het aanbieden van diensten die gepaard gaan met het uitbaten van grootkeukens voor bedrijven;

- het uitbaten van bedrijfskeukens;

- het voorbereiden en bereiden van kant-en-klaarmaaltijden;

- het verpakken van kant-en-klaarmaaltijden;

- het transporteren van kant-en-klaarmaaltijden;

- de verkoop, distributie en levering van kant-en-klaarmaaltijden;

- de met deze activiteiten gepaard gaande reclame en marketing activiteiten;

- De ter beschikking stelling of verhuring van materiaal vereist voor de bemanning van grootkeukens en

voor de aankleding van evenementen (waaronder tafellakens, tafels, stoelen, feestmeubilair en  versiering).

- Alle commerciële, financiële en industriële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijfentwintigste (25ste) juni om veertien uur (14u); indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

C:E l)Iti Lun., E i'Ic'iéNil SP rnoEdc^rifgt'el(] van o- v,^..1 PEr:OIGIíNc('

bet'oECt1 CB re:à-115Ge'ISOC>fi 'rsr, rüeOCfi F"?.rftOG~~"OG'CJ14~'~i

rers[. I%l aarn en. nenc'le..=?nlnr;

mod 11.1

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

18. Bijzondere volmachten: Er werd aan de heer GIELIS Yannick, wonende te 2900 Schoten, Deuzeldlaan 206 /A001, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de

vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministrati es, waaronder de "B.T.W.", alsook te

vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

~

JL.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op 1c VOf l,affnYlden nee PlîxEltfi ~n I7Utdâf;l7ile4 nui de ifi:.LSlJtllentl?r@1ldB ïi0iíinF t12%.11 van de p9rSo{D)Et(Bfi)

bcvOEÇjCi oe rC:Ghtsj3Cr50oY1 ter+ Jztnzierl van cierqer EC verteJJer;kQOrdlnen

ilernr I:ôîrl' -fE'~^il~tc~erl;flL'

27/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1,Sotl Wartl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Anhveroen

17 FEB, 2015

afdeling ~igi@en



Ondernemingsnr : 0536.281.524

Benaming

(voluit) : MAX & MASTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Doornstraat 11 te 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp a g : ontslag

Naar aanleiding van de algemene vergadering 22 december 2014 werd met algemeenheid van stemmen beslist wat volgt:

A. Met ingang van 24-09-2014 te ontslaan

- Dhr. Stevens Maarten als vaste vertegenwoordiger

- Bvba M&S Entertainment Consult als bestuurder

Mark Kohlberger, vaste vertegenwoordiger

Kohl & Partners

bestuurder

11

*1503 63

Op de laatste blz. van Duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 12.07.2016 16325-0368-030

Coordonnées
MAX & MASTERS

Adresse
DOORNSTRAAT 11 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande