MAXIPUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXIPUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.966.685

Publication

12/02/2014
ÿþmod 11.1

J iiIï = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vo tl

beho

aan

Belg

Staat





iEEFRGELEGD .FIE RECHTBANK VAN

0 3 FEB, 2014

 ..,OPHANreffiTURNHOUT

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : "96G 6e5

Benaming (voluit) : MAXIPUR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrijheid 201!1

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Olivier Bremans geassocieerd notaris te Hoog straten op vierentwintig januari tweeduizend veertien, neergelegd v66r registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

1. Mevrouw ADAMS Martine Willy Maria, geboren te Schoten op 28 januari 1960,. echtgenote van de heer VAEL Antoine Louis Catharina, wonende te 2340 Beerse, Kardinaal Cardijnlaan 24.

2. De heer BREES Wouter Danny Christel, geboren te Malle op 2 april 1989,; ongehuwd, wonende te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 201 bus 1.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "MAXIPUR". ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 201/1.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtentwintig duizend vijfhonderd vijftig euro, en is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal geplaatst.

Alle aandelen worden in geld onderschreven :

*door mevrouw Adams, voornoemd onder 1. voor een bedrag van tweehonderd: vijfentachtig euro vijftig cent (¬ 285,50), volstort ten belope van zeventig euro (¬ 70,00)» waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend.

*door de heer Brees, voornoemd onder 2. voor een bedrag van achtentwintigduizendi tweehonderd vierenzestig euro vijftig cent (¬ 28.264,50), volstort ten belope van l zestienduizend negenhonderd dertig euro (¬ 16.930,00), waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen warden toegekend.

Het geld van de stortingen ter vertegenwoordiging van het maatschappelijk kapitaali in totaal zeventienduizend euro (¬ 17.000,00) beloopt is gedeponeerd op een bijzondere! rekening nummer BE92 7310 3712 6723 bij KBC Bank geopend ten name van de: vennootschap in oprichting.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden, hoofdaanneming als in onderaanneming :

-isolatiewerkzaamheden;

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

-het verlenen van advies en diensten inzake isolatie, het berekenen van

isolatiewaarden;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch

isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

-de isolatie van koelkamers en -pakhuizen;

-het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

-handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

-groothandel in verf, vernis en bouwmaterialen, inclusief sanitair;

-detailhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen (inclusief doe-het-zelfzaken) met

een verkoopoppervlakte van minder dan 400 m,;

-het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

-gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

-de vervaardiging van polymeren, inclusief die van ethyleen, propyleen, styreen,

vinylchloride, vinylacetaat en acryl;

-de vervaardiging van siliconen;

-groothandel in chemische producten;

-het organiseren, inrichten en uitvoeren van cursussen, seminaries, opleidingen,

trainingen aan bedrijven en particulieren in de meest ruime betekenis van het woord;

-het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten en

koopgewoonten, met het oog op productverbetering, verkoopbevordering en ontwikkeling

van nieuwe producten;

-de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

-het verlenen van adviezen en diensten aan natuurlijke personen en rechtspersonen

met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, administratief, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

-consultancy;

-commissie, tussenpersoon, consultancy renewables

-uitwerken en realiseren van projecten op gebieden betreffende bovenstaande

doelen;

-het begeleiden van bedrijven op gebied van handel, nijverheid en administratie, het

verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten;

- het organiseren van tennislessen, tenniskampen, Tennisstage en andere activiteiten - alle activiteiten wat betrekking heeft tot meer sporten in de maatschappij, voetballessen/tennislessen/etc.

-het organiseren van allerhande events, organiseren van trackdays, verlenen van assistentie (promo), organiseren van feestjes, organiseren van cursussen en organiseren/geven van opleidingen

- event catering, het uitoefenen van catering op feestjes, evenementen, bedrijfsfeestjes, voorstellingen, opendeurdagen en andere festiviteiten.

- het uitbaten van een horecazaak/sportvereniging. Het serveren en bedienen van drank en eten.

-het huren/verkopen van wagen. Zowel nieuwe ais tweedehandswagen. -organiseren van verschillende opendeurdagen & openhuizen dagen.

-het werven van personeel, het uitbesteden van personeel aan verschillende firma's,

het uithuren van promogirls/boys aan verschillende firma's.

- het handelen in fotovoltaïsche zonnepanelen, dit zowel in België als in het Buitenland. Het gaat over het samenwerken met verschillende partijen en het verkopen/uitleveren/handelen van Zonnepanelen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

}In or^ "

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



-het uitvoeren van commerciële activiteiten en het handelen in goederen en diensten voor een bedrijf. Adviseren en verkopen van activiteiten & producten.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

het aankopen, verkopen, bouwen, verkrijgen, behouden, beheren en exploiteren, investeren, huren en verhuren, ruilen of vervreemden, zowel in België als in het buitenland, van onroerende goederen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen, producten en/of activiteiten kunnen vergemakkelijken.

Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huren en verhuren, in alle grondstoffen, producten en benodigdheden, materialen en artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet hogervermelde verband houden.

Deze opsomming is niet beperkend. Het doel van de vennootschap kan ten alle tijde uitgebreid worden.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeéngeroepen op de tweede vrijdag van december om 20.00 uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december 2015.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genômen op' heden.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2015.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

Wordt benoemd voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerder: De heer BREES Wouter, wonende te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 201 bus 1.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Krachtens artikel veertien van de statuten vertegenwoordigt hij de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Verberckmoes Johan, kantoorhoudende de Berendrecht, Dorpsstraat, om bij de Kruispuntbank Voor Ondernemingen, Het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T.W. , de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Voorl behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2015
ÿþ1111C1!§1111,1,111111

J

Mat PDF 11.1

NEer .,*~6legir.'i,oi griffie yF:.G13. de',~ REC.FiiZAP]"I<va1Ft x00pF1,NrEL

2 4 JUNI 2015

ANTWERPEN 6ti ~Ï~ ~, i'ûfi1VB4LT`i' neritfaer

Luit', i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

©ndernemingsnr : 0544.966.685

Benaming (voiuit) : MAXIPUR

{verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrijheid 201 bus 1, 2320 Hoogstraten, België

(volledig adres)

Ondervlreri (en) akte :Besluit bijzondere algemene vergadering ontslag en benoeming zaakvoerder;

Tekst : Besluit bijzondere algemene vergadering wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders

gehouden ten maatschappelijke zetel op 14/05/2015 blijkt met eenparigheid van stemmen:

- het ontslag als zaakvoerder van de heer Brees Wouter, Vrijheid 201/1, 2320 Hoogstraten vanaf 14/05/2015

- de benoeming tot zaakvoerder van de heer Hardis Filip, Markgravenstraat 167, 2200 Herentals vanaf 14/05/2015

- de wijziging van de maatschappelijke zetel, voorheen gevestigd te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 201/1 naar Markgravenstraat 167, 2200 Herentals en dit vanaf 14/05/2015

zaakvoerder,

Hardis Filip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbtad --'03/07/2015 - Annexes dii Mónitëür belge

Op de vaalste bIz, van Luik B \mam lon ' Recto : Nj arn en hoedanigheid van de onshumenterende nota¬ ¬ s, hetzij van de patso(g)n(enj

b.'ioegd de recht,nersoon Een aanzien van derden te vettegenrrooldifen

Versa' Naam er, handtekenhn

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 31.01.2016 16033-0256-014

Coordonnées
MAXIPUR

Adresse
MARKGRAVENSTRAAT 167 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande