MECHELSE WATERSKI KLUB, AFGEKORT : M.W.K.

Association sans but lucratif


Dénomination : MECHELSE WATERSKI KLUB, AFGEKORT : M.W.K.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 408.448.786

Publication

17/02/2014
ÿþ Mon 2.2

fi., ' = in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

11

*14044353*

NEERGELEGD

- 6 FU 2014

GRiFFlECHTBANK van KOOPHMeL te MECHELEN ~"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming 408.448.786

(voluit) (verkort) Rechtsvorm MECHELSE WATERSKI KLUB

Zetel : M.W.K.

Vereniging zonder Winstoogmerk

BATTENBROEK, 1 - 2800 WALEM







Onderwerp akte : Aanpassing statuten, ontslag en benoeming van bestuurders

De algemene vergadering van vrijdag 17 januari 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting beslist de statuten van de Mechelse: Waterski Klub vzw, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober 2004 integraal als volgt. te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst:

Wanneer er staat "de wet op de vzw's", dan wordt bedoeld de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 02 mei 2002 en door nog andere publicaties in het Belgisch Staatsblad zoals die van tijd tot tijd verschijnen.

Artikel 1. De vereniging wordt genoemd "Mechelse Waterski Klub" vereniging zonder winstoogmerk, evenwaardig afgekort "MWK" vzw. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Battenbroekstraat 1.- 2800 Mechelen gelegen in het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

Artikel 2, Het aantal effectieve leden mag niet minder bedragen dan drie en niet meer dan zestien.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel het beoefenen en laten beoefenen van de waterskisport.

De vereniging mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van

haar doel te maken hebben.

Artikel 4, De ontslagneming en uittreding van een effectief lid gebeurt op de wijze bepaald door de wet op de vzws. Lidmaatschap tot de vereniging sluit aanvaarding van statuten en huishoudelijk reglement in.

Artikel 4.1. De effectieve leden.

Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden, ieder toegetreden lid die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de Raad van Bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de zetel van de vereniging.

De algemene vergadering beslist over het aanvaarden van effectieve leden met gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden.

Artikel 4.2. De toetredende leden,

De rechten en plichten van de toetredende leden staan vermeld in het MWK Vademecum. ieder toetredend lid zal bij toetreding een document ondertekenen waarmee hij verklaart kennis genomen te hebben van de inhoud van het MWK Vademecum.

Artikel 5. De bevoegdheden van de algemene vergadering, de wijze van samenroepen en beraadslagen zijn bepaald in de wet op de vzw's, alsmede de na te komen regels bij het wijzigen van de statuten. Zowel de besluiten als de dagorde worden kenbaar gemaakt per e-mail en verstuurd door de secretaris of de voorzitter van de Raad van Bestuur.

De algemene vergadering wordt samengesteld uit de effectieve leden, Deze kunnen zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Eén lid kan echter maximum twee stemmen uitbrengen. De' algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De bestuurders worden aangesteld door de algemene vergadering en verkozen uit een lijst opgesteld door de Raad van Bestuur. Kandidaturen moeten minstens één week vooraf schriftelijk medegedeeld worden aan de Raad van Bestuur.

Verslagen van de vergaderingen worden verstuurd aan de effectieve leden per e-mail en een kopie wordt bewaard In het verslagen register in het secretariaat op de maatschappelijke zetel.

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, behalve deze door de wet toegewezen aan de algemene vergadering en inzonderheid het opstellen van het inwendig reglement.

Artikel 6. De Raad van Bestuur bestaat uit maximum negen leden.

De leden van de Raad van Bestuur moeten effectief lid zijn en zijn om de twee jaar per beurtrol uittredend en herkiesbaar. De Raad van Bestuur heeft de beurtrol éénmalig vastgesteld. Deze wordt in het verslag van de algemene vergadering opgenomen. Het mandaat van bestuurder eindigt ook door overlijden, ontslag, ontzetting.

Bestuurders zijn elk afzonderlijk gemachtigd om poststukken, aangetekende brieven en dergelijke gericht aan de vereniging in ontvangst te nemen.

Men kan geen lid van de Raad van Bestuur zijn, wanneer men commerciële activiteiten uitoefent binnen de waterskisport. Dit om de integriteit van de bestuurders te behouden tegenover de toegetreden leden.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewcne meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend. Elke bestuurder kan slechts één medelid door middel van volmacht vertegenwoordigen.

Artikel 7. De Raad van Bestuur kan een deel van haar verantwoordelijkheid delegeren aan werkgroepen. In elk van deze werkgroepen moet minstens één effectief lid zetelen.

Artikel 8. De effectieve leden zullen een jaarlijks lidgeld betalen, zoals de toegetreden leden, waarvan het bedrag vastgesteld wordt door de algemene vergadering. Bij niet betaling voor de jaarlijkse algemene vergadering is het lid ontslagnemend. Het jaarlijks lidgeld zal maximum 500 Euro per persoon bedragen.

Artikel 9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar zullen,binnen de zes maand na het einde van het boekjaar, onderworpen worden aan de goedkeuring van de algemene vergadering, welke de bestuurders kwijting geeft van de verantwoordelijkheid,

Artikel 10. De bestemming van het nettovermogen van het maatschappelijk bezit zal bij ontbinding plaatsvinden ten voordele van een vereniging met een belangeloze doelstelling.

Artikel 11. De oprichting van de vereniging is van onbepaalde duur.

Artikel 12. De werking van de vereniging gebeurt in het Nederlands.

Artikel 13. Voor alles wat hier niet uitdrukkelijk voorzien is blijft de wet op de vzw's, toepasselijk.

Na de algemene vergadering van 17 januari 2014, van de Mechelse Waterski Klub vzw, zijn de volgende personen effectief lid van de Mechelse Waterski Klub vzw,

ADRIAENSEN SIDNEY  BEKERSVELD 9 - 2630 AARTSELAAR

ANTHONY RAYMOND -- LAVENDELWEG 31 2200 HERENTALS

CLAES JOHNNY - BEURTSCHIPLAAN, 12 - 2830 TISSELT

DE MEY YVES  HEISTUKKEN 6  2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

DE RIJCK PETER  LIERSESTEENWEG 226  2860 SINT KATELIJNE WAVER

DE RIJCK JOZEF  GROOTBRUG 3- 2800 MECHELEN

DE WITTE JAN  AUWEGEMVAART 103 B101 - 2800 MECHELEN

HAAZEN WALTER  BOSSTRAAT 16  9111 BELSE LE

LAUWERS EDDY  EIKENBOSLAAN 11 B  3120 TREMELO

MEYSMANS FERNAND  PLATAANSTRAAT 24 - 2800 MECHELEN

AERTSSENS ERIC  LANGBOSWEG 9 - 2550 KONTICH

VAN DER AUWERA HENRY  MUIZENHOEKSTRAAT 47 - 2812 MUIZEN

VAN DER AUWERA JEAN-JACQUES  BONHEIDENSTEENWEG 48 - 2812 MUIZEN

VERMEIREN WILFRIED  TIVOLILAAN 75 - 2800 MECHELEN

r

M00 2.2

Luik B - Vervoig

De algemene vergadering van de Mechelse Waterski Klub, vzw, benoemt per 17 januari 2014 de volgende personen tot bestuurders van de vzw, zij verdelen de functies onder elkaar als volgt

HAAZEN Walter Voorzitter  BOSSTRAAT 16  9111 BELSELE

VAN DER AUWERA HENRY - Ondervoorzitter - MUIZENHOEKSTRAAT 47 - 2812 MUIZEN

DE RIJCK JOZEF  Bestuurder - GROOTBRUG 3 - 2800 MECHELEN

ADRIAENSEN SIDNEY Bestuurder - BEKERSVELD 9 - 2630 AARTSELAAR

DE MEY YVES  Bestuurder - HEISTUKKEN 6  2860 SINT-KATELIJNE -WAVER

DE WITTE JAN  Bestuurder - AUWEGEMVAART 103 B101 - 2800 MECHELEN

VERMEIREN WILFRIED  Bestuurder - TIVOLILAAN 75 - 2840 MECHELEN

AERTSSENS ERIC - Bestuurder- LANGBOSWEG 9 - 2550 KONTICH

De algemene vergadering noteert en aanvaardt het ontslag als bestuurder van de Heer Christian Michiels, , wonende te Battenbroek 1 te 2800 Mechelen -Walen

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of dcor deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Stamblad

De Raad van Bestuur benoemt zelf onder zijn leden elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de Voorzitter, de Vice-Voorzitter en de secretaris afzonderlijke en onbeperkte volmachten binnen de grenzen van de door de algemene vergadering goedgekeurde begroting.

Te Mechelen, 17 januari 2014

Haazen Walter

Voorzitter

L

Op de laatste biz van Luik B vermelden _ Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa{o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/01/2013
ÿþ M0D2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 408.448.786

Benaming

iu

uni

Voor. behoud aan h( Belgis, Staatsb

*130 9937*

..~_........~...~,~.~..~,...~.~

NEERC~áELEUD

261-12- 2012

GRIFFE RECHTBANK van

KOOPHA icte MECHELEN

(voluit) : MECHELSE WATERSKI KLUB

(verkort} : M.W.K.

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : BATfENBROEK, 1 - 2800 WALEM

Onderwerp akte : Aanpassing samenstelling effectieve leden en Raad van Bestuur

Na de algemene vergadering van 16 maart 2012, van de Mechelse Waterski Klub vzw, zijn de volgende personen effectief lid van de Mechelse Waterski Klub vzw;

ADRIAENSEN SIDNEY COLLEGELAAN 8 - 2140 BORGERHOUT

ANTHONY RAYMOND  VEST 21  2200 HERENTALS

DE MEY YVES  HEISTUKKEN 6  2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

DE RIJCK PETER -- LIERSESTEENWEG 226  2860 SINT KATELIJNE WAVER

DE RIJCK JOZEF  GROOTBRUG 3- 2800 MECHELEN

DE WITTE JAN  AUWEGEMVAART 103 B101 - 2800 MECHELEN

HAAZEN WALTER  BOSSTRAAT 16  9111 BELSELE

LAUWERS EDDY  EIKENBOSLAAN 11 B  3120 TREMELO

MEYSMANS FERNAND  OUDE BAAN 67 - 2800 MECHELEN

MICHIELS CHRISTIAN  BATTENBROEKSTRAAT 1  2800 MECHELEN

AERTSSENS ERIC -- LANGBOSWEG 9 - 2550 KONTICH

VAN DER AUWERA HENRY -- MUIZENHOEKSTRAAT 47 - 2812 MUIZEN

VAN DER AUWERA JEAN-JACQUES  BONHEIDENSTEENWEG 48 - 2812 MUIZEN

VERMEIREN WILFRIED  TIVOLILAAN 75 - 2800 MECHELEN

VAN DEN BROECK ALAIN  KERKHOFLEI 27  2861 ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

CLAES JOHNNY - BEURTSCHIPLAAN, 12 - 2830 TISSELT

De algemene vergadering van de Mechelse Waterski Kiub, vzw, benoemt per 16 maart 2012 de volgende personen tot bestuurders van de vzw, zij verdelen de functies onder elkaar ais volgt:

NAAZEN Walter  Voorzitter  BOSSTRAAT 16  9111 BELSELE

VAN DER AUWERA HENRY - Vice-Voorzitter - MUIZENHOEKSTRAAT 47 - 2812 MUIZEN

MICHIELS CHRISTIAN  Secretaris  BATTENBROEKSTRAAT 1-2800 MECHELEN

DE RIJCK JOZEF  Bestuurder - GROOTBRUG 3 - 2800 MECHELEN

ADRIAENSEN SIDNEY  Bestuurder - COLLEGELAAN 8 - 2140 BORGERHOUT

DE MEY YVES - Bestuurder - HEISTUKKEN 6  2860 SINT-KATELIJNE WAVER

DE WITTE JAN  Bestuurder - AUWEGEMVAART 103 B101 - 2800 MECHELEN

VERMEIREN WILFRIED  Bestuurder - TIVOLILAAN 75 - 2800 MECHELEN

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar, verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden

Op de laatste blz. van Wik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en} bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

toegekend én op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf onder zijn leden elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen hebben de Voorzitter, de Vice-Voorzitter en de . secretaris afzonderlijke en onbeperkte volmachten.

Te Mechelen, 16 maart 2012

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t

º% " " ~^`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Naazen Walter Michiels Christian

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MECHELSE WATERSKI KLUB, AFGEKORT : M.W.K.

Adresse
BATTENBROEKSTRAAT 1 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande