MEDIA MARKT TURNHOUT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDIA MARKT TURNHOUT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.755.155

Publication

02/09/2014
ÿþ Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akte---:7-71

Neergelegd ter griffie var. ,,e-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1,11A1.1,1111,1111111111

IIII

3

fi,Et;HTUAN,K VAN i

2 2 A[iG, 2014

ANTWERPEN a.fsieling TURNHOUT;

De Griffier

-- Griffie

Ondernemingsnr : 0556.755.155

Benaming

(voluit) : Media Markt Turnhout

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Parklaan 8, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder - verplaatsing maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 18 JULI 2014

De vergadering benoemt, met ingang van 18 juli 2014, als onbezoldigde gedelegeerd bestuurder van de. vennootschap, de heer Jacques Heirman, wonende te 2290 Vorselaar, Zegbroek 62 A,

De vergadering beslist om volmacht te verlenen aan Frederik Tirez om alle formaliteiten te vervullen teneinde de beslissingen inzake het ontslag en de benoemming van bestuurders en gedelegeerd bestuurders openbaar te maken, zo ondermeer de ondertekening van het uittreksel en neerlegging van een uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel en de openbaarmaking van de uittreksels in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

UITTREKSEL UIT DE SCHRIFTELIJKE EN EENPARIGE BESLUITEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 4 AUGUSTUS 2014

De Raad van Bestuur beslist, conform art. 2 van de statuten van de vennootschap, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2300 Turnhout, Parklaan 8, naar 2300 Turnhout, Parklaan 4, vanaf de datum van dit besluit.

De raad van bestuur geeft bijzondere volmacht aan de heer Frederik Tirez, om al het nodige te doen ter. opstelling, ondertekening en neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle nodige formulieren en documenten met het oog op de publicatie van aile huidige beslissingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel.

Frederik Tirez

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2014
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ake

rn " g

.~ I

P,ECH-iTfia.M( ~tRN hO:?Pf-iAP3''Ei.

2 2 JOU 2014

Ai`1TtIt{ERltiziti :uuetiny TURNHOUT

OE. Griffer . .

_.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr

Benaming (voluit) : MEDIA MARKT TURNHOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Parktaan 8

2300 Turnhout E

Onderwerp akte :OPRICHTING -- STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN -- BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 17 juli 2014 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Turnhout v66r de vervulling van de formaliteit van registratie, dat:

1, de naamloze vennootschap "MEDIA MARKT -- SATURN BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1731 Assei .; (Zellik), Brusselsesteenweg 496 bus 2, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel, onder het; 'r ondememingsnummer 0477.140.426;

2, de vennootschap naar Duits recht "MEDIA-SATURN INTERNATIONALE BETEILIGUNGEN GmbH", met maatschappelijke zetel te 80939 München (Duitsland), Helene-Wessel-Bogen 3, ingeschreven in het handelsregister te; München onder nummer HRB 158438,

een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam : "MEDIA MARKT TURNHOUT', i' ZETEL. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2300 Turnhout, Parklaan 8,

DOEL. De vennootschap heeft tot doek

- het verhandelen, in- en uitvoeren van elektrische, elektronische en huishoudelijke apparaten, boeken, tijdschriften, kranten; en andere drukwerken, kantoorbehoeften, grammofoonplaten, CD's, DVD's, al dan niet bespeelde geluids- en; videobanden, cassettes, en alle andere dragers van geluid, beelden of data, fotoartikelen en computers, meubels en alle: andere voorwerpen voor inrichting en interieur, alsmede aanverwante artikelen, en alles in verband met consumenten; elektronica, een en ander in de ruimste zin van het woord;

- het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, onder andere bijvoorbeeld de uitbating van restaurants, tavernes, brasserieën, snackbars, tea-rooms;

- het doen van alle burgerlijke, commerciale, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of: handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die de; ; verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd duizend euro (£ 100.000,00). liet wordt vertegenwoordigd 1; door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één duizendste (111.000`) van het maatschappelijk: kapitaal vertegenwoordigen,

De aandelen werden tegen pari in geld onderschreven en elk aandeel werd volledig volgestort.

BANKAiThST: De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de bank ING. Een attest van deze deponering de dato 16 juli 2014 werd overhandigd aan de notaris.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereiste minimum ;; aantal Ieden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de :; algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, dient deze onder haar aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders,; bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht; :t in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

;k De raad van bestuur is bekleed neet de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn; voor het bereiken van het doel, met uitzondering van de handelingen die door de wet zijn voorbehouden aan de algemene; vergadering.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de' uitvoering van de beslissingen van de raad aan twee of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

' De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

specifieke bevoegdheden aan twee of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend en binnen het kader van het dagelijks bestuur, door twee gevolmachtigden tot dit bestuur, ongeacht of dit bestuurders zijn.

Indien deze personen tevens bestuurders zijn van de vennootschap, zullen deze de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door twee personen uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere Ieden, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit, De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht ; in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat ; strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren. ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering zal ieder jaar gehouden worden op de derde woensdag van de maand maart om 15.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats, De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrief of op een andere wijze wordt medegedeeld,

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. Aandeelhouders die natuurlijke personen zijn mogen slechts een volmacht geven aan een andere aandeelhouder of een familielid, namelijk de echtgeno(o)t(e) of een meerderjarig kind. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf voile dagen voor de algemene vergadering.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aanwezigen verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen,

Elke aandeelhouder kan per brief stemmen, bij middel van een formulier dat behoorlijk gedateerd en ondertekend is, en dat de naam en het adres van de aandeelhouder vermeldt, het aantal aandelen waarvoor hij stemrecht heeft, de nummers van deze aandelen, de dagorde van de vergadering en,voor elk van de punten, zijn stemwijze of onthouding.

BOEKAAR. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING. Het resultaat van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van het te } verwerken resultaat.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van de wet,

VEREFFENING. Adie activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN:

Benoemingen:

a) Werden tot bestuurders benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering in het jaar 2020:

-de heer DEGEZELL.E Sven, geboren te Deume op 3 juni 1968, wonende te 9506 Geraardsbergen, Keringstraat 42B. ' -de heer HEIRMAN Jacques Jean André Emile, geboren te Gemena (Belgisch Kongo) op 17 november 1955, wonende te 2290 Vorselaar, Zegbroek 62A.

b) Werd tot commissaris benoemd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Klynveld, Peat, Marwick, Goerdeler  Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, RPR Brussel, KBO 0419.122.548, vast vertegenwoordigd door de heer Jozef Vanderbruggen, bedrijfsrevisor.

Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 september 2015.

VOLMACHT.

De heer TIREZ Frederik, wonende te 1180 Ukkel, Vanderkinderestraat 453, werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging : Uitgifte, twee volmachten, twee aanvaardingen van benoemingen.

I.RAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" Voor-. betiouderâ aan het Belgisch taatsblad

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 28.01.2016, NGL 11.02.2016 16044-0180-037

Coordonnées
MEDIA MARKT TURNHOUT

Adresse
PARKLAAN 4 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande