MEDILAAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDILAAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.597.484

Publication

23/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303030*

Neergelegd

21-05-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534597484

Benaming (voluit): MEDILAAR

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2140 Antwerpen, Laar 73

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op zeventien mei tweeduizend dertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDILAAR", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2140 Antwerpen, Laar 73

2.Oprichters: 1/ mevrouw FRIJNS, Kristien Maria Seraphine Blanche, geboren te Leuven, op tweeëntwintig maart duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai, 17 bus 11. 2/ mevrouw TAMBOUR, Cecile Marie Ghislaine, geboren te Merksem, op achtentwintig juli duizend negenhonderdvierenzestig, wonende te 2900 Schoten, Deuzeldlaan, 89.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

- het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen, afsluiten, overdragen of verwerven, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Dit alles ter uitzondering van de gereglementeerde activiteiten.

- het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten betreffende onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, dit zowel voor eigen, als voor rekening van derden en als bemiddeling tussen of in samenwerking met derden.

- het doen verzorgen van inrichtingen van gebouwen.

- het uitgeven van obligaties of vastgoedcertificaten, het alles binnen de wettelijke beperkingen.

- het participeren onder alle vormen in andere vennootschappen.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, al dan niet met speculatief karakter, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen, en verenigingen al dan niet met een semi- publiekrechtelijk statuut.

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management, bijstand en andere diensten aan alle ondernemingen, verbonden ondernemingen of aan ondernemingen waarin de vennootschap zelf een participatie bezit, of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

De termen vermogen beheer of financieel advies zijn activiteiten anders dan vermeld in de wetten op de financiële transacties en de financiële markten.

- krediet verlenen, zich borg stellen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken aan en voor derden zowel als aan en voor haar zaakvoerders.

- het bemiddelen in leningen en financieringen, verzekeringen en beleggingen.

Deze opsomming is aanduidend, doch niet beperkend. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf

over de vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming gegeven worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, financiële, industriële en burgerlijke handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag onder iedere vorm, zelfs bij wijze van fusie of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen belangen nemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 600 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 6.200 euro. De voornoemde oprichters tekenden in op elk de helft van de aandelen, elk van deze aandelen werd volstort ten belope van een derde.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE35 735033120737 geopend bij de KBC op naam van de vennootschap in oprichting.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering.

Interne beslissingsbevoegdheid

Onder de hierna vermelde  bestuursbevoegdheid wordt verstaan :  de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is .

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, beschikt deze individueel handelend over de bestuursbevoegdheid.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders, waarbij de bestuursbevoegdheid toekomt aan het college van zaakvoerders, dat, onverminderd navolgende statutaire bepalingen, beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. Het college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten nemen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Een zaakvoerder die verhinderd is, kan bij schriftelijke volmacht een andere zaakvoerder belasten om hem te vertegenwoordigen voor een bepaalde vergadering. Elke zaakvoerder kan slechts één andere zaakvoerder vertegenwoordigen.

Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Het college treft, met het oog op een doelmatige werking, de regelingen die hij nuttig acht en legt deze zo nodig vast in het huishoudelijk reglement.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en vennoot, lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-zaakvoerder.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders verricht worden, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders hebben het vermogen, onder hun verantwoordelijkheid, hun machten over te dragen aan één of meer personen, vennoten of niet, doch enkel voor bepaalde zaken.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichters, te weten:

- mevrouw FRIJNS, Kristien, voornoemd;

- mevrouw TAMBOUR, Cecile, voornoemd;

Deze mandaten zijn onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Luik B - Vervolg

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de tweede zaterdag van mei om zeventien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

12. Bijzondere volmacht

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie en individueel bevoegd, wordt aangesteld : (1) de BVBA Consultum, met zetel te Waarloossteenweg 63, 2570 Duffel, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder CEBO Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door mevr. Danielle Le Leu en (2) de Heer Flip Dejaeghere, wonende te Duffel, Waarloossteenweg 63, om thans en in de toekomst alle nodige handelingen te stellen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook bij alle belastingadministraties waaronder de administratie van de BTW ten einde onder andere alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd-notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MEDILAAR

Adresse
LAAR 73 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande