MEDISCH KABINET DR. VERHOEVEN WIM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DR. VERHOEVEN WIM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.557.667

Publication

27/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312637*

Neergelegd

23-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634557667

Benaming (voluit) : Medisch Kabinet Dr. Verhoeven Wim

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Sint-Bartholomeusstraat 25

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

~~Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Karel Tobback te Boom op 14 juli 2015, aangeboden ter registratie, blijkt dat de heer VERHOEVEN Wim Karel Elza, wonende te 2170 Antwerpen-Merksem, Sint-Bartholomeusstraat 25, een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennoot¬schap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam  Medisch Kabinet Dr. Verhoeven Wim .

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Sint-Bartholomeusstraat 25.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van geneeskunde, specialisme huisarts, door de geneesheer-vennoot met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. Hij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van zijn maatschappelijk doel of van welke aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt hij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medische beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of tot ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Deze opsomming is niet beperkend.

2170 Antwerpen

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18 600,-, verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door de oprichter, in ruil waarvoor hij alle 186 aaandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van ¬ 12 400,-..

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij Belfius Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, al dan niet geneesheer. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer vennoot is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Tot zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd de heer VERHOEVEN Wim Karel Elza, wonende te 2170 Antwerpen-Merksem, Sint-Bartholomeusstraat 25.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de de tweede dinsdag van de maand mei om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1) ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) het saldo van de netto-winst zal aangewend worden:

a) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico s.

Tot het aanleggen van een reserve dient te worden beslist met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

b) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Volmachten.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de administraties van directe en indirecte belastingen, zowel voor deze als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, en om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder lasthebber namens de vennootschap aangesteld  Moore Stephens te Antwerpen, Schaliënstraat 3, en haar aangestelden.

Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Coordonnées
MEDISCH KABINET DR. VERHOEVEN WIM

Adresse
SINT-BARTHOLOMEUSSTRAAT 25 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande