MEDISCH KABINET L. DAUW, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET L. DAUW, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.420.130

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 14.07.2014 14306-0517-018
19/03/2014
ÿþvc belle

aart

Belt Staal

iu

i

Mod Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

1111

Neergelegd tes griffie van de

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL'

0 6 MAART 2014

TURNHOUT

Dt1fier, .

Ordernemingsnr : 446.420.130

Benaming

(voluit) : MEDISCH KABINET L. DAUW - HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : 2300 Turnhout, Kapelweg 87

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd vôér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tel Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op twintig, februari tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijk& vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDISCH KABINET L, DAUW - HUISARTS", te 2300 Turnhout, Kapelweg 87, ondernemingsnummer 446.420.130 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de bestaande zevenhonderd vijftig (750) aandelen met nominale waarde om te vormen in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend= één/zevenhonderd vijftigste (11750ste) van het kapitaal, alsook het kapitaal uit te drukken in euro, waardoor het: artikel 5 van de statuten voortaan zal luiden als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde".

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van het verslag van de zaakvoerder de dato 13 januari; 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 30 januari 2014 opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van, het Wetboek van Vennootschappen voor te lezen. Elke vennoot erkent een kopie te hebben ontvangen van dit; verslag en ervan kennis te hebben genomen. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten` vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY-MGI", te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de zaakvoerder, heeft het verslag, voorgeschreven in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden ais volgt:

"BESLUIT,

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID MEDISCH KABINET L. DAUW - HUISARTS door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en door de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering: leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien geen nominale waarde is, met' fractiewaarde en desgevallend met agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 733.407,99 EUR bestaat in 29,584 aandelen van de vennootschap BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID L. DAUW - HUISARTS, MET vermelding van een nominale waarde van 24,79 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 30 januari 2014

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van zevenhonderd drieëndertigduizend vierhonderd en zeven euro en negenennegentig cent (¬ 733.407,99), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (E 18.592,01) op zevenhonderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 752.000,00), door inbreng in natura door de enige vennoot van de schuldvordering welke zij heeft op de vennootschap, welke schuldvordering voortkomt uit voormelde tussentijdse dividenduitkering de dato 30 december 2013 uit de beschikbare reserves per 31 december 2011, in toepassing van artikel 537, le lid, WIB 92,

Deze kapitaalverhoging gebeurt met aanmaking van negenentwintigduizend vijfhonderd vierentachtig (29.584) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar, en zonder uitgiftepremie.

Intekening kapitaalverhoging.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door mevrouw Dauw Godelieve, voornoemde enige vennoot, voor een bedrag van zevenhonderd drieëndertigduizend vierhonderd en zeven euro en negenennegentig cent (E 733.407,99), hetzij negenentwintigduizend vijfhonderd vierentachtig (29.584) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/dertigduizend driehonderd vierendertigste (1/30.334ste) van het kapitaal,

Ondergetekende notaris wijst de comparanten erop dat het aldus verhoogde kapitaal, in principe, 8 jaar moet behouden blijven. Doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar behouden worden. Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8, respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt de kapitaalvermindering belast als een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien procent (15%), tien procent (10%) of vijf procent (5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4, respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5de en Ede respectievelijk 3de jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7de en 8ste respectievelijk Ode jaar volgend op de inbreng.

Wijziging van artikel 5 van de statuten.

Het nieuwe artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd tweeënvijftigduizend euro (E 752.000,00) en is verdeeld in dertigduizend driehonderd vierendertig (30.334) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd ten belope van zevenhonderd drieëndertigduizend vierhonderd en zeven euro en negenennegentig cent (¬ 733,407,99) gevormd door inbreng in natura voortkomend uit een tussentijds dividend overeenkomstig de bepalingen opgenomen in artikel 537, eerste lid van het WIB 92."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de statuten volledig te herformuleren en aan te passen aan:

Ode nieuwe terminologie van het wetboek van vennootschappen

Ode meermaals gewijzigde vennootschapswetgeving

Ode voorschriften opgelegd door de taalwetgeving

Ode euro-wetgeving

Ode voorschriften opgelegd door de Provinciale Orde van Geneesheren van de Provincie Antwerpen en meer in het bijzonder aanpassing van het doel na kennisname van het verslag van de zaakvoerders met bijhorende staat van activa en passiva de dato 19 februari 2014, waardoor het gewijzigde doel voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.de beroepsactiviteit door de geneesheer-venncot rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2.het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

3.het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

4.de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te

schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

6.de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in

zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

7.alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goede huisvader en alle

rechtshandelingen dienaangaande stellen met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap.

De vennootschap mag met andere huisartsen geen overeenkomsten afsluiten die

voor een huisarts verboden zijn.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor

de verwezenlijking van haar doel."

Q'hogervermelde besluiten.

Dientengevolge zullen de nieuwe statuten van de vennootschap voortaan luiden als volgt:

TITEL. I- NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "MEDISCH KABINET L. DAUW  HUISARTS".

ARTIKEL 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Kapelweg 87.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders. Elke zetelverplaatsing zal bekendgemaakt

worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en dient voorafgaandelijk aan de Orde meegedeeld.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

1.de beroepsactiviteit door de geneesheer-vennoot rekening houdend met de regelen van de medische

plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de

geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De professionele aansprakelijkheid van elke

geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties

voor rekening van de vennootschap.

2.het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

3.het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn

voor de uitoefening van voomoemde activiteiten;

4.de aankoop en het huren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor

voornoemde activiteiten;

5.het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te

schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

6.de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in

zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

7.alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goede huisvader en alle

rechtshandelingen dienaangaande stellen met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap.

De vennootschap mag met andere huisartsen geen overeenkomsten afsluiten die

voor een huisarts verboden zijn.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor

de verwezenlijking van haar doel.

ARTIKEL 4.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il - KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 752.000,00) en is

verdeeld in dertigduizend driehonderd vierendertig (30.334) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd ten belope van zevenhonderd drieëndertigduizend vierhonderd en zeven euro en

negenennegentig cent (¬ 733.407,99) gevormd door inbreng in natura voortkomend uit een tussentijds dividend

overeenkomstig de bepalingen opgenomen in artikel 537, eerste lid van het WIB 92.

ARTIKEL 6.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend;

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het getal van de hem

toebehorende aandelen;

2, de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 7.

De aandelen kunnen slechts eigendom zijn van, slechts overgedragen worden onder levenden, of overgaan

wegens overlijden aan geneesheren van dezelfde discipline die in de vennootschap hun praktijk uitoefenen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

zullen uitoefenen. Deze zullen in de uitoefening van hun praktijk gehouden zijn de geneeskundige plichtenleer

te eerbiedigen.

ARTIKEL 8.

De aandelen zijn ondeelbaar,

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden

rechten geschorst totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is

aangewezen.

De splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

ARTIKEL 9.

Zonder afbreuk te doen aan artikel 7 van deze statuten, dat in elk geval van toepassing blijft, zijn bij

overdracht of overgang van aandelen de volgende regels van toepassing:

A. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt.

1. De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen conform de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen,

2. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap indien zij geneesheer-vennoten zijn,

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik is bezwaard, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet geneesheer-vennoot zijn van dezelfde of aanverwante discipline die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen,

De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe mits eventuele vergoeding van de vruchtgebruiker voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

B. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten, aan geneesheren-vennoten van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen.

1. De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen de weigering van goedkeuring van de overdracht staat geen beroep bij de rechter open. Nochtans zijn de weigerende vennoten verplicht, binnen de drie maanden te rekenen vanaf de weigering, hetzij er een koper voor te vinden, hetzij de aandelen zelf te kopen. ln dit laatste geval is het recht van voorkeur overeenkomstig van toepassing.

De waarde van de aandelen wordt vastgesteld op basis van het gemiddelde van de drie laatste jaarrekeningen, rekening houdend met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. De prijs zal binnen de zes maanden, te rekenen vanaf de aanvaarding van de overname, moeten betaald worden.

De overdrager kan nooit de ontbinding van de vennootschap vorderen,

2. De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd.

Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt 'vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

TITEL III - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING,

ARTIKEL 10.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten, aangesteld door de algemene vergadering voor een maximale duur van tien jaar. De algemene vergadering kan hun mandaat steeds herroepen. Ze zijn herkiesbaar,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college, Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11.

.,~ Aan de geneesheren-vennoten zal, onverminderd de vergoeding van hun kosten en vacaties, een wedde worden toegekend voor hun professionele activiteit, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk -inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren; dit binnen de perken van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

ARTIKEL 12.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 13.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL 14.

De zaakvoerder(s) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen van niet-medische aard zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

TITEL IV - CONTROLE.

ARTIKEL 15.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen en beschikt iedere vennoot individueel over de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris zoals omschreven in artikel 137 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap niet meer aan voornoemde criteria voldoet of op verzoek van een of meer vennoten, moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 16.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van juni om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproepingsberichten. ARTIKEL 17.

De vergaderingen worden door de zaakvoerder(s) bijeengeroepen bij aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders, houders van certificaten en andere personen volgens de wet verplicht aan te schrijven, en dit tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Oproepingen zijn niet noodzakelijk wanneer alle vennoten overeenkomen een vergadering te houden of wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is, "

ARTIKEL 18.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt kan elke vennoot zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, op voorwaarde dat deze zelf gerechtigde vennoot is.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

ARTIKEL 19.

Elk aandeel geeft recht op een stem,

ARTIKEL 20,

Behoudens de gevallen voorzien in de wet of in onderhavige statuten worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

ARTIKEL 21.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen van de algemene vergaderingen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend en worden nadien in een register opgenomen, dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De afschriften of uittreksels, voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend. TITEL VI - INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 22.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de toepasselijke boekhoud- en vennootschapswetgeving. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij (zij) rekenschap geeft (geven) van zijn (hun) beleid.

ARTIKEL 23.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste vijf procent afgenomen wordt tot vorming van het wettelijke reservefonds, totdat deze éénitiende van : , het kapitaal bereikt.

De beslissing omtrent de aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen,

Het besluit tot gehele of gedeeltelijke reservering van de winst dient met eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten te worden genomen.

Er mag slechts een normale intrest uitgekeerd worden.

TITEL VII - ONTBINDING - VEREFFENING,

ARTIKEL 24,

Bij ontbinding van de vennootsohap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast' overeenkomstig artikel 183 en volgende van de vennootschappenwet. Bij de ontbinding van de vennootschap , dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op , i de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

ARTIKEL 25.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen - wat betreft hun volstorting -op gelijke voet geplaatst worden.

TITEL VIII - ALGEMENE BEPALINGEN.

ARTIKEL 26.

De geneesheer-vennoot die een tuchtstraf oploopt dient hiervan zijn collega's, waarmee hij eventueel een associatieovereenkomst heeft, dan wel in onderhavige vennootschap mee samenwerkt, zonder verwijl in te lichten.

Ingeval van schorsing, verliest hij de voordelen van het contract met zijn collega's voor de duur van de schorsing.

ARTIKEL 27,

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het wetboek van vennootschappen. Bovendien moet de geneeskundige plichtenleer geëerbiedigd worden.

Comparante verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van haar volledige medische activiteiten in een professionele vennootschap, zij geen andere professionele vennootschap kan oprichten.

ledere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen, VIJFDE BESLUIT,

De vergadering besluit ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten. ZESDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Brecht en Dieltiens, Accountants en Belastingconsulenten" te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 202, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst,

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie der akte, verslag zaakvoerder, verslag revisor en gecoördineerde statuten,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

''behoucen

aan het

Belgisch

Staatsblad

19/02/2014
ÿþ"

Mod werd 11.1

t'= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad flhII V1110 i





NEERG

QR FLE RECHTBANK VAN

10 FEB. 2014

KOOPHAND~ri~~RgNIHOUTff ier

Ondernemingsnr : 0446.420.130

Benaming

(voluit) : Medisch Kabinet L. Dauw - Huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelweg 87, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : verlenging mandaat zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 16 juni 2012, heeft beslist om het mandaat van mevrouw Godelieve Dauw, Kapelweg 87, 2300 Turnhout, als zaakvoerder van de vennootschap te verlengen met een termijn van tien jaar.

Godelieve Dauw,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013 : TUT000257
02/08/2012 : TUT000257
03/08/2011 : TUT000257
04/08/2010 : TUT000257
27/07/2009 : TUT000257
05/08/2008 : TUT000257
01/10/2007 : TUT000257
03/11/2006 : TUT000257
05/09/2006 : TUT000257
10/10/2005 : TUT000257
20/07/2004 : TUT000257
18/07/2003 : TUT000257
26/11/2002 : TUT000257
09/09/2002 : TUT000257
09/11/2001 : TUT000257
27/10/2000 : TUT000257
19/12/1998 : TUT257
11/03/1992 : TUT257
14/02/1992 : TUT257

Coordonnées
MEDISCH KABINET L. DAUW, HUISARTS

Adresse
KAPELWEG 87 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande