MEERSMANS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEERSMANS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.793.476

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 11.08.2014, NGL 12.08.2014 14416-0483-013
30/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van4e-akte

MONITEUR

0 3 10- 2014

23 -10- 2014

IMIAT5tmeleelemelereweice ne« vgn KeMtem"''IPRi.

ELGISCH STAATS3MWelln MEOHEON ,

Ondernemingsnr : 0468.793.476 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

MEERSMANS CONSULTING

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2880 BORNEM, RODE KRUISSTRAAT 3

(volledig adres)

Onderwerp akte: IN VEREFFENING STELLING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 23 september 2014; blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van dei BVBA MEERSMANS CONSULTING

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT voorafgaande verslagen in vereffening stelling

De voorzitter van de vergadering wordt ontsla-igen van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, zoals vermeld in de dagorde, te weten:

-verslag van de zaakvoerder de dato 2 september 2014;

-controleverslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Emiel De Smedt, de dato 16 september 2014.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Emiel De Smedt, bedrijfsrevisor, aangesteld op 12 augustus 2014 door de zaakvoerder van de BVBA Meersmans Consulting, met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Rode Kruisstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernenlingsnummer 0468.793.476, gekend op de Rechtbank te Mechelen, verklaart dat in het kader van; de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA Meersmans, Consuiting, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 opgesteld heeft, die,: rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 389.992,98 en een nettoactief van 250.746,63.

De boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van: de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft, behoudens met betrekking tot het , onroerend goed waarvoor geen herwaardering werd opgenomen, getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen ; komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van een meerwaarde op het onroerend goed en onder voorbehoud van de volledigheid van de onder de handelsschulden en de te ontvangen facturen opgenomen bedrag(en) en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTVV, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de ontbindingsprocedure zouden, kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen, worden door de vereffenaar.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone: algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen ver& de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. Het doel van de opdracht is na te gaan of de. boekhoudkundige staat de vennoten en de toekomstige vereffenaar een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie, rekening houdend met de aletoire aard van < de vooruitzichten van de activa in het kader van de vereffening. Dit verslag mag niet voor andere doeleinden , worden aangewend."

De enige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder verklaart hierbij dat er sedert 30 juni 2014 tot op heden geen andere verrichtingen meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin, doch hij wenst voorbehoud te maken voor de mogelijke positieve of negatieve gevolgen van nog in de toekomst uit te voeren fiscale controles, in het bijzonder omtrent de eventuele roerende voorheffing te heffen op de liquidatiebonus bij vereffening van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat er op de versla-'gen geen opmerking wordt gemaakt.

Zij sluit zich aan bij de inhoud en de besluiten erin vervat en keurt deze goed, alsook de staat van actief en passief van 30 juni 2014, rekening houdend met het voorbehoud van de zaakvoerder voormeld.

De enige vennoot verklaart op de hoogte te zijn van de eventuele fiscale gevolgen, zoals voorzien in het verslag van de bedrijfsrevisor,

TWEEDE BESLUIT - in vereffening stelling

De vergadering verklaart dat de vennootschap haar activiteiten wenst stop te zetten en beslist de vennoot-'schap te ontbin-rden en in veref-ifening te stellen te rekenen vanaf heden,

DERDE BESLUIT - ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de zaakvoerder, de Heer Peter Meersmans, van rechtswege ontslagnemend is.

VIERDE BESLUIT - benoeming vereffenaar

De vergadering besluit één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt ais vereffenaar: voornoemde Heer Peter Meersmans,

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

De notaris wijst erop dat de benoeming van de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging dient te worden voorgelegd.

De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de Heer Peter Meersmans, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLUIT - vaststelling machten vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten om zijn opdracht uit te voeren en onder meer de machten voorzien door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zich te moeten beroepen op een voorafgaan-idelijke beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering geeft in het bijzonder aan de veref-rfe-naar aile machten om onder meer de hypotheekbewaarder onthef-fing van het nemen van ambtshalve inschrijving te verte-inen, opheffing van inschrij-iving te vorderen of te verle-inen, aile betalingen te ontvangen, aile roerende waarden van de vennootschap te gelde te maken, het handeisfonds van de vennootschap over te dragen, aile schulden te betalen, om de sluiting van de vereffening vast te stehlen en om aile ultvoerings-maatre-rgelen te nemen die zullen nodig of nuttig zijn bij het volbrengen van haar op-'dracht, beschikkings-irecht inbegrepen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde handelingen en verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening zal moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT - statutenwijziging

Ingevolge de voormelde genomen besluiten en de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich thans bevindt,

De vergadering besluit navolgende artikels als volgt aan te passen:

1)Artikel 1 wordt vervangen door navolgende zin:

'De vennootschap bestaat als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, welke handelt onder de benaming 4Meersmans Consulting", in vereffening."

1,, %M'or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

é

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) In artikel 2 worden de 2e en 3e paragraaf integraal geschrapt.

3) Artikel 4 wordt vervangen door navolgende zin:

"De vennootschap bestaat met ingang van 23 september 2014 enkel nog voor haar vereffening."

4) Artikelen 13 tot en met 17 worden integraal geschrapt en vervangen door navolgende tekst:

"ARTIKELEN 13-14-15-16-17.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere vereffenaars. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten om hun opdracht uit te voeren en onder meer de machten voorzien door artikel 186 en ' volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zich te moeten beroepen op een voorafgaarridelijke besfissing van de algemene vergadering.

De veref-'fe-'naars hebben aile machten om onder meer de hypotheekbewaarder onthef-Ifing van het nemen van ambtshalve inschrijving te verle-men, opheffing van inschrij-iving te vorderen of te verle-men, alle

;

betalingen te ontvangen, aile roerende waarden van de vennootschap te gelde te maken, het handelsfonds van de vennootschap over te dragen, alle schulden te betalen, om de sluiting van de vereffening vast te stellen en . tom alle uitvoerings-imaatre-.gelen te nemen die zullen nodig of nuttig zijn bij het volbrengen van hun op-'dracht, beschikkings-recht inbegrepen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, Voor bijzondere en welbepaalde handelingen en verrichtingen, ; een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaars.

De vereffenaars zullen zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de ; rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaars zullen zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank ; van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen."

5)Artikel 32 wordt integraal geschrapt.

6)In aile artikels worden de termen "zaakvoerder", "zaakvoerders" of "college van zaakvoerders" vervangen ; door "vereffenaar(s)".

ZEVENDE BESLUIT - Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de Heer Peter Meersmans, voornoemd, en aan geassocieerde notarissen Peter Verhaegen-Jan Eekhaut-Cédric Verlinden te Puurs elle machten om de genomen besluiten uit te voeren en om de gecoördineerde tekst van de statu-ten van de ven-mootschap op te stellen, te ondertekenen en neer, ; te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de webtelijke bepalingen r ter zake.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLUIT - verlening volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VGD Accountants en Belastingconsulenten CVBA, Mechelsesteenweg 365, 2830 Willebroek, of aan één van haar bedienden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, of alle andere juridische en/of administratieve instanties, te verzekeren.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Molenstraat 6 B, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering, gecoördineerde statuten, kopij vonnis aanstelling vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2014 : ME086162
03/02/2014 : ME086162
27/12/2012 : ME086162
29/01/2015
ÿþMau Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

Ondernemingsnr : 0468.793.476

Benaming

(voluit) : MEERSMANS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID IN VEREFFENING

Zetel : 2880 BORNEM, RODE KRUISSTRAAT 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Cédric Verlinden te Puurs op 23 december: 2014, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA IN VEREFFENING « MEERSMANS CONSULTING ».

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de enige aandeelhouder ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij overeenkomstig artikel 194 van het, Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikt betreffende de, vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van heti vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar,

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het akkoord-vonnis. over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 190 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er; voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

DERDE BESLUIT

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en des vereffeningsrekeningen goed te keuren.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting en décharge te verlenen aan de Heer Peter Meersmans, voornoemd, als vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht en het door hem uitgeoefende mandaat en dit te rekenen vanaf heden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEERSMANS CONSULTING" definitief opgehou-'den heeft te bestaan,

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en beschei-'den van de vennootschap zullen worden neergelegd en; bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de Heer Peter Meersmans, thans wonende te 2880:

Bornem, Rode Kruisstraat 3. "

ZEVENDE EN LAATSTE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan VGD ACCOUNTANTS EN: BELASTINGCONSULENTEN CVBA, Mechelsesteenweg 355, 2830 Willebroek, evenals aan haar bedienden aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke: administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met; het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruïspuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en/of op de griffie, en/of bij fiscale diensten, en/of bij alle administratieve en/of juridische` autoriteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

11

*15016315*

NEERG~~~~

t B DEC. AM i

RECNT~ van KOOPHANDELi

ANTW >a, afd. MECHELEN " '

MONITEUR

21 -01

MLfiE.

2015

GISCH STAAM; 1,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- behoortien aan.het BAlgisch Staatsblad

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT-VERLINDEN, geassocieerde notarissen te Puurs, Molenstraat 6 B, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Cédric Verlinden.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering, kopij akkoordvonnis, verslag vereffenaar.

{

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2011 : ME086162
21/01/2011 : ME086162
17/02/2010 : ME086162
14/01/2009 : ME086162
02/01/2008 : ME086162
09/01/2007 : ME086162
21/12/2005 : ME086162
27/10/2005 : ME086162
23/12/2004 : ME086162
12/01/2004 : ME086162
09/01/2003 : ME086162
30/12/2002 : ME086162
22/01/2002 : ME086162

Coordonnées
MEERSMANS CONSULTING

Adresse
RODE KRUISSTRAAT 3 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande