MEGA BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEGA BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.394.257

Publication

06/05/2014 : Ontslag zaakvoerder
Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 22/04/2014 wordt unaniem beslist om de heer Megahed Ramie

als zaakvoerder met onmtddellijke ingang te ontslagen. Al zijn votmachten worden hlerbij uitdrukkeih'k ingetrokken. De heer Megahed blijft de enige zaakvoerder.

Volmacht wordt verieend aan mevrouw Van Hoofstadt Natascha, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om hiertoe de nodige documenten neer te leggen en te ondertekenen ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, de nodige formaliteiten te vervullen, neer te leggen en te ondertekenen bij de diensten van het belgisch staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen en het Xerius ondernemingsloket.

Natascha Van Hoofstadt lasthebber

Op de ïaatste blz." vanXûï£B"vë"rmëlâe"n"

Rëcto" Naam ê"n Tïôêdanf ghëid" vande' ins trumêhtërëri de notaris, "fiëtzîj" va ri dë"përso(ô)"n (en)" '

bevoegd de rechîspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 30.09.2014 14614-0138-009
05/09/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod ADF 11.1

u

N

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : "Recto : Naam en nîFif van de instrumenterende nàfáris, hëtzij van de perso(o)n(ènS--

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

1 136685*

J

Vod behoU aan l Bolgil Staats

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Ven koophandel to Antwerpen. 0(J

Griffie 21 AUG 2015

i Ondernemingsnr : 0849.394.257

Benaming (voluit) : Mega Belgium bvba

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Bredabaan 449, 2170 Merksem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Benoeming bijkomende zaakvoerder Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 01/08/2013 wordt unaniem beslist om de heer Megahed Ramie als bijkomende zaakvoerder te benoemen, zonder beperking van duur. Zijn mandaat kan bezoldigd worden.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Van Hoofstadt Natascha, met mogelijkheid van indepiaatsstelling, om hiertoe de nodige documenten neer te leggen en te ondetekenen ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, de nodige formaliteiten te vervullen, neer te leggen en te ondertekenen bij de diensten van het Belgisch staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen en het Xerius ondernemingsloket.

Natascha Van Hoofstadt lasthebber

24/05/2013
ÿþ Moa PnF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



_I

Voo

behou

aan r

Belgi;

staats)

Neerg iegd ter triefie van de Rechtbank van Keophatirdai ie Antwerpen,. op

Griffie 14 MEI 2013

Ondernemingsnr : 0849.394.257

Benaming (voluit) : Mega Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Offerandestraat 89, 2060 Antwerpen 6, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst :

De zaakvoerder beslist om met ingang van 1 februari 2013 de maatschappelijke zetel en de enige uitbatingszetel van de vennootschap te verplaatsen van 2060 Antwerpen Offerandestraat 89 naar 2170 Merksem Bredabaan 449.

Volmacht wordt gegeven aan Natascha Van Hoofstadt, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, om deze wijzigingen door te voeren bij de diensten van de KBO, het Belgisch staatbiad, het xerius ondernemingsloket en de Administraties van directe en indirecte belastingen.

Natascha Van Hoofstadt

lasthebber

Op de laatste blz. van-Link È vermelden : Aecto : Naam en hoedanigiiefdvan ae instrumenterende nofaris, Fiellzij van dâ persd(6)ti(ëït)__

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

âee I" 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III i uu i i~ iuiiuiuu

*12171987*

Neergelegd tor grr, i ` n de Rechtbank van Koophandel te Antwerien, op

0 8 On 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : MEGA BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Offerandestraat 69 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 4 oktober 2012, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEGA BELGIUM" werd opgericht, als volgt:

1) Enig vennoot: De heer Mohamed MEGAHED, zelfstandige, geboren te Caïro (Egypte) op 3 december 1956, verklarende gedomicilieerd te zijn te Egypte, 25 Mohamed El Nadi, Naser City, Caïro, van Nederlandse nationaliteit.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "MEGA BELGIUM".

3) Zetel: gevestigd te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 89.

4) Duur; De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-de import en export, de klein- en groothandel in sanitaire installaties, onderdelen en toebehoren in de meest ruime zin,

-de import en export, de klein- en groothandel in vloeren, tegels, faiences, muurbekleding en decoratiemateriaal

-het optreden als loodgieter, installateur van allerhande sanitaire installaties, verwarmingstoestellen en aanverwanten.

-het optreden als stukadoor, vloerder, technicus en werkman in het kader van het leggen van allerhande vloerbedekkingen en de plaatsing van allerhande betegeling.

-het optreden als tussenpersoon in de handel

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,. rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen ; bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

oo;; behouden aan het Belgisch Staratsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van die aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

6) Kapitaal; Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De enige oprichter tekent in op alle aandelen, onderschrijft elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstort elk van deze aandelen ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR) per aandeel, zodat hij nog een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) dient te volstorten,

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd Werd op rekening nummer 6E70 0688 9589 1825 bij Belfius Bank.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar, De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag Is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij docr voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Mohamed MEGAHED, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei tweeduizend veertien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 4 oktober 2012

-een bankattest

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MEGA BELGIUM

Adresse
BREDABAAN 449 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande