MEGA SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEGA SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.885.284

Publication

02/05/2014 : Kapitaalverhoging
Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Yves De Deken, te Antwerpen in zijn kantoor, op 06/02/2014 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: 1. Aanpassing van de aanduïding van de zetel in de statuten aan de door de zaakvoerder genomen beslissing tôt verplaatsîng ervan naar het huidige adres.

2. Na voorlezing van:

i) het controleverslag opgemaakt op vijfentwîntig december laatst door Auditas Bedrijfsrevisoren' burgerlijke CVBA, te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, vertegenwoordigd door de heer Werner Van den Keybus met betrekking tôt de hierna gemelde inbreng in natura, en waarvan de besiuiten luiden als volgt:

" De inbreng in natura tôt kapitaalverhoging in de BVBA MEGA SERVICES, BE 0807.885.284 met zetel te 2060 Antwerpen, Geulincxstraat 27, voor een totale inbrengwaarde van 284.889,60 EUR, bestaat uit een schuldrekening.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 324 aandelen van de BVBA MEGA SERVICES zondeiï vermeiding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Het verslag is echter opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de volgende algemene vergaderingi besluit om de volledige bruto dividendwaarde, verminderd met een roerende voorheffing van tien procent beschreven in artikel 537 WIB 92, in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Gebeurt' dit echter maar gedeeltelijk ofgeheel niet, dan vervallen de waarden beschreven in dit verslag. Er werd echter in de opdrachtbrief vermeld dat de aandeelhouders wensen de volledige netto dividendwaarde (pro rata) in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap,

Bij het beëindigen van mîjn controleweri
> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen. ter vergoeding van de inbreng in natura;

> dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de nonnale vereisten van nauwkeurigheid en dukJelijkheid;

> dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering, leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. • Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tôt de procédure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende

voorheffing van tien procent. Ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de; rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting* Erzijn geen andere inlichtingen die ik ter vooriichting van de

aandeelhouders of derden onontbeeriijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. "

\) het bijzonder verslag van het bestuursorgaan opgemaakt op zesentwintig december laatst omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging en inbreng în natura,

beslissing beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd vierentachtigduizend achthonderd negenentachtîg euro zestig cent (€ 284.889,60), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (€ 18.600,00) op driehonderd en drieduizend vierhonderd negenentachtîg euro zestig cent (€ 303.489,60), door inbreng in natura als hiervoor omschreven, mits uitgifte van driehonderd vierentwintig (324) nieuwe aandelen, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto â–  Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



' TVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•F-

mod 11.1

dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande honderd zesentaclitig (186) aandelen en delen in de

winst over het lopende boekjaar pro rata temporis; beslissing de driehonderd vierentwintig (324) nieuwe aandelen gelijk te schakelen met de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen, zodat aile vijfhonderd en tien (510) aandelen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. Aanpassing van artikel 5 van de statuten om dit in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, zodat dit voortaan zal luiden als volgt : " Artikel 5: Kapitaa l

Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd en drieduizend viemonderd negenentachtîg euro zestig cent (€303.489,60).

Het is verdeeîd in vijfhonderd en tien (510) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van elk 1/5106."

4. Aan het bestuursorgaan wordt volmacht verleend om voormelde besiuiten uit te voeren.

De geassocîeerde notarissen Benoît De Cleene en Yves De Deken met standplaats te Antwerpen worden, met recht om afzonderlijk te handelen, gemachtigd om de gecoôrdineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van îndeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, en bij de administratie van de BTW, inzake de wijziging van

inschrijving van de vennootschap, aan : 'GLOBAL ACCOUNT, gevestigd te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3 bus 6, en haar gevolmachtigden.

Yves De Deken, Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte + coôrdinatie + bijzonder verslag bestuursorgaan + controleverslag

revïsor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanlgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordîgen

Verso : Naam en handtekening
07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 31.10.2013 13653-0149-013
28/10/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a J°~x'~;:~F~." ~,1'~ i`~~ ~~" ~;~g:a J, ,3 ifn li~H¬ `~2f~`" '~.:,

Ç O~ F ?~n)'.~a7:"'i,~ ," t ,~,~" ''";' °,9t~,~tpn~ F',Pl

7 OKT. 2013

Griffie

Voorbehouden' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i 11

" 1316 479*

111111



Ondernemingsnr : 0807.885.284

Benaming

(voluit) : MEGA SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dahliastraat 41, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere volmachtverlening - Wijziging maatschappelijke zetel

Notulen van de beslissing van de zaakvoerder genomen op de zetel van de vennootschap op 20 september 2013

De enige zaakvoerder van Mega Services bvba, Albert Cuypers, wonende te Laageind 48, 2940 Stabroek , heeft de volgende beslissingen genomen.

VERKLARING EN BESLISSING:

BESLISSING 1:

De zaakvoerder beslist dat mevrouw , Kathleen Cuypers, wonende te Hoogboomsteenweg 147, 2930

Brasschaat, over de volgende bijzondere volmachten zal beschikken:

1) De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen van Mega Services bvba in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven die aan Mega Services bvba gericht zijn, zowel als alle waarde-overschrijvings-'documenten en handelseffecten.

' Deze ophalen in alle post- en itelegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bijt alle ondernemingen of personen; alle klachten terzake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te ondertekenen.

2) Mega Services bvba vertegenwoordigen ten overstaan van de Staat, de Regering, de Gemeenschappen; en Gewesten, de Provincies en Gemeenten, de Belastingadministratie en elk organisme en instelling van Sociale Zekerheid, de Post, de Telefoonmaatschappijen en aile andere Openbare diensten en Overheden,

3) De dagelijkse briefwisseling van Mega Services bvba houden en ondertekenen.

4) De diensten van Mega Services bvba verkopen en de verkoop ervan delegeren; de verkoopvoorwaarden en tarieven ervan bepalen en onderhandelen, contracten ondertekenen.

Deelnemen aan elke openstelling van aanbieding of opbod inzake toeleveringen aan openbare of privé-organisaties. Alle formaliteiten en documenten terzake vervullen en voorleggen.

5) Alle producten, toeleveringen, materieel, motorvoertuigen, diensten en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van Mega Services bvba aankopen (hier inbegrepen de, ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen).

6) Aile contracten, wissels, cheques, orderbrieven of soortgelijke documenten in naam en voor rekening van= Mega Services bvba ondertekenen, verhandelen en endosseren.

° 7) Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en ontvangstbewijzen in verband hiermee ondertekenen.

8) De gebruikelijke dagelijkse verrichtingen uitvoeren op alle rekeningen bij Belgische of vreemde banken, krediet- of financiële instellingen, of bij de Post,

9) Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

10) Alle verzekeringsovereenkomsten sluiten; aile verzekeringspolissen ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden.

11) Autoverzekeringspolissen sluiten en ondertekenen.

12) Alle personeel van Mega Services bvba in dienst nemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13) Alle advocaten en raadgevers bénoemen en ontslàan ten einde Mega Services bvba in rechte te doen vertegenwoordigen voor alle gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten; alle maatregelen van bewaring vervullen.

14) Mega Services bvba vertegenwoordigen als schuldeiser inzake faillissement evenals in alle soortgelijke rechtsvorderingen, deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers; de functie van lid van de" vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover Mega Services bvba in deze hoedanigheid werd benoemd; de vorderingen vastleggen en hun gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, afwijzen en aantekenen tegen alle voorstellen van regeling, en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen.

15) Beheer en verhuur van de gebouwen en eigendommen van Mega Services bvba, afsluiten van aannemingscontracten, afsluiten van waarborgrekeningen,

16) In het algemeen zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van Mega Services bvba door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van Mega Services bvba en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet.

BESLISSING 2:

De zaakvoerder beslist dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt van de Dahliastraat 41, 2060

Antwerpen naar de Geulincxstraat 27, 2060 Antwerpen. Dit met ingang vanaf heden

Albert Cuypers

Zaakvoerder

4 t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.02.2013, NGL 12.02.2013 13034-0413-014
26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 16.01.2012 12011-0074-014
28/03/2011
ÿþ Mou 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



16 HAA1112011

Neergelegd ter griffie var de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

III II 11111 II III I" I I III I II

*11046672*

br

St

Ondernemingsar : 0807.885.284

Benaming

(voluit) : MEGA Services

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Dahliastraat 41

Onderwerp akte : DOELUITBREIDING - BIJZONDERE VOLMACHTVERLENING

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 2 maart 2011, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 04 MAART 2011 Boek 192 blad 31 vak 1. Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat volgende beslissingen werden genomen :

11 Na voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin de uitbreiding van het doel omstandig wordt verantwoord, met aangehechte staat van actief en passief in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, beslissing tot uitbreiding van het doel zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel:

-Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden orde verwezenlijking ervan kunnen` bevorderen.

-Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van het om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming. lij kan in deze of andere vennootschappen,l! verenigingen of ondernemingen mandaten van bestuurder aanvaarden. De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle; activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

-De aankoop, de verkoop, de opbouw, de verbouwing, de ruil, de vernieuwing, de financiering, de afbraak, het verhuren en huren, het leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen,; verhuren, buren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen; zonder de aard van, vastgoed handelaar aan te nemen.

-Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle soorten handelsmerken en: patenten en copyrights en het verrichten van alle activiteiten welke hiermede verband houden.

-Alle activiteiten welke verband houden met publiciteit en promotie, zowel wat betreft de conceptie en de creatie alsook de materiële uitvoering ervan.

-Het in- en uitvoeren van en het drijven van handel in om het even welke producten en goederen, bestemd: voor handel, nijverheid en verbruik.

-Het kopen, verkopen, huren, verhuren en uitbaten, hetzij voor eigen rekening, hetzij samen met derden: van machines, installaties en vervoermaterieel.

-Het ter leen verstrekken en het ter leen opnemen van gelden, met of zonder persoonlijke of zakelijke; waarborgen.

-De ontwikkeling, de studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van alle` hard- en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen: commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, als huurder, pachter,: zaakvoerder of ten eender welke titel.

-Het beleggen, het besturen en uitbaten van roerende aarden en bezittingen, het financieren van' investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

-De aankoop, de verkoop, en de ruiling van aile roerende waarden, namelijk van aandelen en van obligaties; van Belgische of vreemde handelsvennootschappen, alsmede van Belgische of vreemde placeringfondsen,' hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

-Het aankopen, verkopen, ruilen en vervreemden van roerende en onroerende activa en passiva; bestanddelen van bestaande, in vereffening gestelde, concordataire of gefailleerde handelsvennootschappen.

-Alle diensten of prestaties voortvloeiend, rechtstreeks of onrechtstreeks uit een of ander deel van hoger: genoemde maatschappelijke bezigheden.

-De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende,: onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar: doel uit te breiden of te bevorderen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

-Zij mag zich op iedere wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die een identiek,

een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te

bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samensmelten.

-Recuperatie van recycleerbaar metaalafval.

-Recuperatie van overig recycleerbaar afval.

-Groothandel in afval en schroot.

-Afvalwaterinzameling en  behandeling.

-Verzamelen, storten en verwerken van huisvuil, industrieel afval, landbouwafval en bouw- -.en sloopafval.

-Beheer van stortplaatsen en definitieve opslagplaatsen van afval.

-Goederenvervoer over de weg.

-Groothandel in groenten en fruit.

-Groothandel in diepvriesproducten.

-Overige niet-gespecialiseerde groothandel in voedings- en genotmiddelen.

-Markt- en straathandel in voedingsmiddelen.

-Overige markt- en straathandel.

-Bevrachting.

-Overige activiteiten ivm de organisatie van het vrachtvervoer.

-Bouw, onderhoud, reparatie, verbouwing, sloop van schepen.

-Schilderen van schepen door gespecialiseerde eenheden.

-Dienst voor brandbeveiliging en  bestrijding.

-De exploitatie van sleep- en duwboten.

-De verhuur van schepen met bemanning.

-Het vervoer van personen of goederen over rivieren, kanalen, meren en andere binnenwateren, binnen havens en dokken.

-Goederenvervoer langs de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer.

-Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken.

-Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen.

Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen- als in buitenland, zowel in groot- als in kleinhandel.

Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende,

onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of

op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of

verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende,

onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in

verband staan met het maatschappelijk doel."

2/ Aanstelling tot bijzondere volmachtdragers voor onbepaalde duur, van :

1) De heer BOELHOUWER Robin, geboren te Rotterdam (Nederland) op zesentwintig augustus negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 4634 TZ Woensdrecht (Nederland), Vinkenslag 4, die wordt belast met de permanente en daadwerkelijke leiding van de vervoersactiviteiten, houdende nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg.

2) De heer VERBIEST René Maria, geboren te Antwerpen (Merksein) op drie juli negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kronenhoekstraat 17, die wordt belast met de permanente en daadwerkelijke leiding van de vervoersactiviteiten, zoals voorzien in het koninklijk besluit van 16 januari 1996 betreffende de toegang tot het beroep van nationaal en internationaal goederenvervoer over de binnenwateren.

Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, zolang het bestuursorgaan hierover niet anders beslist.

3/ Vaststelling van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten.

4/ Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en aanstelling tot bijzondere volmachtdrager, van : TBW Accountants & Belastingconsulenten, te 2920 Kalmthout, Driehoekstraat 48, en haar gevolmachtigden, met macht van in de plaatsstelling, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondememingsloketten, BTW-administratie en overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 28.10.2010 10595-0404-016
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.09.2015, NGL 14.10.2015 15649-0181-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0498-012

Coordonnées
MEGA SERVICES

Adresse
GEULINCXSTRAAT 27 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande