MELOGRANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MELOGRANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.655.126

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 08.08.2014 14406-0276-010
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 05.08.2013 13394-0198-010
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 14.08.2012 12407-0141-010
20/01/2011
ÿþ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : e3 . (SS _426-

Benaming

(voluit) : MELOGRANO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne Waver, Fortsesteenweg 19

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 29 december 2010, voor registratie, blijkt; de oprichting der BVBA "MELOGRANO"

1.VENNOTEN : De heer PIESSENS Jan Frans, geboren te Mechelen op vier oktober negentienhonderd: zesenveertig, nationaal nummer 46.10.04 185-52, en diens echtgenote, mevrouw DEVRIES Mia Louisa: Germaine, geboren te Duffel op vijfentwintig oktober negentienhonderd zevenenveertig, nationaal nummer: 47.10.25 152-58, samenwonende te 2500 LIER (Koningshooikt), Tallaart 109.

Die verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel der gemeenschap van aanwinsten, ingevolge: huwelijkscontract verleden voor notaris De Bondt, destijds te Sint-Katelijne-Waver op zes augustus "

:

negentienhonderd achtenzestig, welk stelsel werd gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jacques Morrens op

acht december tweeduizend en vijf, en laatst bij akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Lommée op 10

juli 2006.

2.NAAM en VORM :"MELOGRANO", BVBA;

3.ZETEL: 2860 Sint-Katelijne Waver, Fortsesteenweg 19

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

a) het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten,: evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevet ten en andere intellectuele rechten.

b) het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium, daarin namelijk begrepen het: verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het! verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten. De vennootschap', ontzegt zich evenwel elke activiteit onderworpen aan de controle van de Commissie voor Bank- en' Financiewezen.

c) het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het'. onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan; kortom alle verrichtingen doen van onroerend aard,', uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zouden geven,

d) het optreden als studie-, organisatie-, een raadgevende bureau inzake alle commerciële, financiële,; administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en het voeren van: de directie over andere ondememingen.

e) Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van; adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent commissionair, enzovoort.

f) het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit' zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen,

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen; uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van har;

producten kunnen vergemakkelijken. "

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen: of vennootschappen waarin ze belangen bezit al mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of' voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin."

Deze opsomming is niet beperkend.

NEERGELEGD

i1-01-2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KÓOPHANDÉLI#Ev1ECHELEN

Voor" behoud III llll flifi llI fl111 llhl llII fl111 1M Iii

aan he *iiouias*

Belgisc Staatsbl





Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

S.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel;-zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handels-'re-'gis-ger.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 16.834.000,-, volstort bij de oprichting en verdeeld in 16.834 gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door I. De heer Jan Piessens, voornoemd van 749 aandelen van de NV Schoenhandel Florent Piessens, met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 19, ingeschreven in ; i het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer RPRO412.977.894 en 52 aandelen van de CVA LABELCO", met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 19, RPR Mechelen nummer 0466.079.357 Il. Mevrouw Mia Devries, voornoemd van 749 aandelen van de NV Schoenhandel Florent Piessens, met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer RPR0412.977.894 en 52 aandelen van de CVA LABELCO", met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 19, RPR Mechelen nummer 0466.079.357

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakwoerder(s), vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap. Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor ':. eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid am een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) zijn/is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-dering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergade-'ring bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen/vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verant-'woordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand juni om 11.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-'vol-'gende werkdag gehouden. De eerste jaarvergade-'ring zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni 2012 om 11.00 uur in de maatschap-ipelij-1ke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boek-'jaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met 31 december 2011.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd :de heer Jan Piessens en mevrouw Mia Devries, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatre-'gel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebe'voegd'heid van een commissaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 29 december 2010, eensluidend uittreksel, i revisoraal verslag, verslag oprichters.







Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 27.08.2015 15484-0487-010

Coordonnées
MELOGRANO

Adresse
FORTSESTEENWEG 19 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande