MERAND BELGIUM

CVOA


Dénomination : MERAND BELGIUM
Forme juridique : CVOA
N° entreprise : 890.213.144

Publication

06/06/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/04/2011
ÿþ Moi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad il ~~ ter e~e von d e

11051661+ ~p Koophandel te Antwer~~~5

Na 2011

Griffie



Ondernemingsnr : 0.890.213.144

Benaming

(voluit) : MERAND BELGIUM

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid. Zetel : August Vermeylenlaan 15/11 - 2050 ANTWERPEN.

Onderwerp akte : Adreswijziging van de maatschappelijke zetel en verlenen van bijzondere volmacht.

Bijzonder Algemene Vergadering van 01-10-2010

Aanwezig: Alle bestuurders of vertegenwoordigers zijn geldig aanwezig.

Op de Bijzonder Algemene Vergadering van 01-10-2009 worden volgende besluiten genomen;

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt vanaf heden gewijzigd van August Vermeylenlaan 15/11 te 2050 Antwerpen naar Amsterdamstraat 14 te 2321 Meer.

Bijzondere volmacht wordt door de bestuurder, de heer Willemsen Mattheus, wonende te Ringbaan 2 te 6584 BB Molenhoek (NL) gegeven aan de heer Filippus Visser, wonende te 2321 Meer, Meerseweg 21/4 teneinde:

- de gewone briefwisseling te ondertekenen.

- alle koopwaren en grondstoffen te verhandelen die nodig zijn voor de activiteiten der vennootschap, dit binnen het kader van haar maatschappelijk doel.

- van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en, personen alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zowel in kapitaal als interest en bijhorigheden, om welke reden het ook zij, alsook alle geconsigneerde gelden en waarden in ontvangst te nemen en er geldig kwijting voor te verlenen namens de vennootschap.

- alle sommen te betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, interesten en, bijhorigheden.

- bij banken en spaarkassen en bij het Bestuur der Postcheques alle rekeningen te openen ten name van de vennootschap, alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, als mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders, te ondertekenen, te verhandelen en te endosseren; wissels te accepteren en te avaleren; de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten te verlengen en toe te stemmen in uitstel van betaling, compensatie en subrogatie te eisen of toe te staan.

- namens de vennootschap van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven,' pakken, kisten, colli's en zendingen, allerhande aangetekend of niet, al of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen, connossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten over te leggen of in ontvangst te nemen; alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend te ondetekenen.

- Bedienden, werklieden en aangestelden van de vennootschap aan te nemen of te ontslaan, hun wedde, salaris, gratificaties, extra bezoldiging, opzeggingsvergoedingen en alle andere voorwaarden van hun statuut, aanstelling of ontslag als werknemers te bepalen.

- Alle aanvullende, wijzigende of nieuwe inschrijvingen in en alle schrappingen bij het ondememersloket aan te vragen.

- De vennootschap te vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen zoals onder meer de Regie van telefoon en telegrafie, van posterijen, van maritiem of luchttransport, diensten van stedenbouw, gemeente en provinciale overheden, belastingdiensten en rijksmaatschappelijke zekerheid.

- De uitvoering van geldig genomen beslissingen van de bestuurder te verzorgen .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" 1

- Derden in zijn plaats te stellen, voor een gedeelte van de hierboven opgesomde bevoegdheden en voor-

' een duur die hij zal bepalen.

Deze opdracht gaat in vanaf heden en geldt voor onbepaalde duur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze besluiten worden genomen met éénparigheid van stemmen.

Tegelijk neergelegd:

- Besluiten van de Bijzonder Algemene Vergadering van 01-10-2010.

Getekend,

Willemsen Mattheus,

Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MERAND BELGIUM

Adresse
AMSTERDAMSTRAAT 14 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande