METRI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : METRI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.121.816

Publication

30/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14146603*

Neergelegd ter griffie van. cie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 JULI 20141

ANTWERPEN ardeiing TURNHOUT

®Eifiktier

Ondernemingsnr : 0876.121.816

Benaming (voluit) METRI

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Aarle 5

2382 Poppel

Onderwerp akte :ONTSLAG EN BENOEMING

Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 juli 2014, werd het ontslag aangeboden door:

De heer dE RUIJTER Souk, geboren te Aalsmeer (Nederland) op 12 juli 1974, wonende te 2381 Weelde,

gemeente Ravels, Schootseweg 8, met ingang van 16 juli 2014, aanvaard.

Hem werd kwijting verleend over zijn mandaat als bestuurder:

Werd benoemd met ingang van 16 juli 2014, voor onbepaalde termijn, tot nieuwe bestuurder:

- De heer dE JEU Raijnerius Johannes Petrus, geboren te Alkemade (Nederland) op 13 maart 1962, wonende

te 2371 Ei Roelefarenclsveen (Nederland), Langeweg 62.

De bestuurder

dE JEU Raijnerius

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 03.07.2013 13252-0207-012
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 19.07.2012 12308-0274-015
20/05/2011
ÿþmod 2.1

Ondernemingsnr : 0876.121.816

Benaming : METRI

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarle 5

2382 Poppel (Ravels)

Onderwerp akte :OMZETTING IN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), op; negenentwintig maart, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der registratie, op 01 APR.; 2011 boek 677 folio 13 vak 11. Ontvangen : vijfentwintig euro. R : 25 Euro Voor De!

Ontvanger, (get.) J. VAN DEN BROECK, DAT:

1) de bestaande 10.000 aandelen werden afgeschaft en werden vervangen door 999 aandelen zonder nominale waarde.

2) de vennootschap werd omgevormd in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het besluit van het verslag van de IAB-accountant, de BVBA VD Consultancy, kantoorhoudende te 2470 Retie, Berkenlaan 12, dienaangaande, luidt als volgt :

"De controlewerkzaamheden waren er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige;; overwaardering van het netto-actief, -zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 !!december 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld  heeft;; plaatsgevonden. Uit de controlewerkzaamheden, uitgevoerd conform de nonnen van het Instituut der Accountants & Belastingconsulenten inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto f actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva per 31 december 2010 is lager dan;; het maatschappelijk kapitaal.

Het Eigen Vermogen bedraagt 6.020,61 £. Overeenkomstig artikel 785 Wetboek Vennootschappen zijn de zaakvoerders van de vennootschap die wordt omgezet hoofdelijk gehouden tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het minimumkapitaal. Tevens kan iedere belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap vragen,; volgens artikel 333 Wetboek Vennootschappen.

Aldus opgesteld te Retie

4 maart 2011

(volgt handtekening)"

3) de in functie zijnde zaakvoerder werd ontslagen.

4) de statuten van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werdeni vastgesteld en hieruit blijkt ondermeer:

Dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "METRI" eni' zetel te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 5.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(Rir

I~IIIANN~I~N~I~~~GI~~I

" 11076570*

.rder - ,

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 0 MEI 20B

KOOPHANDEL TURNHOUT

De g : _

Luik B 'In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mad 2.1

Voor-

-,behouden

-. an het

Bèlgisch

Staatsblad

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwikkelen van computerprogramma's. De analyse van automatiseringsprojecten. De consulting en de bemiddeling in informatisering. Het verstrekken van informaticaopl ei dingen.

Het uitbaten van computeradviesbureaus: het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing, de activiteiten van systeemintegrators.

Realisatie en installatie van programma's en gebruiksklare systemen: analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie : ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma' s.

Gegevensverwerking. Databanken.

Alle overige activiteiten in verband met informatica.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in computers, randapparatuur en standaardprogramma's, hardware, software, kantoorapparatuur, -materieel en  meubelen, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal.

Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder

bedieningspersoneel computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines,

schrijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines, telefoonapparatuur, standaardprogrammatuur.

Het onderhoud en reparatie van computers, kantoormachines en randapparatuur.

Het verlenen aan de ondernemingen en bedrijven, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag verder alle handels-, nijverheids-, financiële-, hypothecaire-, roerende en onroerende activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkwaardig of aanvullend doel nastreven, dat nuttig is tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Alsmede heeft de vennootschap tot doel voor eigen rekening het verwerven, aanhouden en beheren van deelnemingen of participaties in andere vennootschappen, het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook; anders dan bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennootschap mag overgaan tot het kopen, verkopen, beheren, huren, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, van outillering en uitrusting.

Zij heeft tot slot als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, met uitzondering van vermogensbeheer bedoeld door artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig, financiële- of handelsverrichtingen, of onroerende transacties of projecten.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro, vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen van de klasse A en de klasse B, zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoot, door deze statuten benoemd (alsdan statutaire bestuurder(s) genoemd) of door de algemene vergadering benoemd (alsdan gewone bestuurder(s) genoemd), voor bepaalde of onbepaalde termijn, op voordracht van de aandeelhouders klasse A.

Het aantal bestuurders wordt bepaald door de algemene vergadering :

- benoemt de algemene vergadering slechts één bestuurder, dan handelt hij naar eigen inzicht;

- benoemt de algemene vergadering meer dan één bestuurder, dan vormen zij een raad van bestuur die beraadslaagt en besluit overeenkomstig de regels voor beraadslagende organen. De vennootschap zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die erbuiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door elke bestuurder, afzonderlijk handelend.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei om veertien uur.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda, de plaats, dag en uur van de bijeenkomst.

Elk aandeel van de klasse A geeft recht op één stem.

De aandelen klasse B hebben geen stemrecht.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn. Het bestuur mag de vorm van de volmacht bepalen.

Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van het bestuur.

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op drie en werden benoemd voor onbepaalde termijn:

1. De heer DE RUIJTER Bouk, geboren te Aalsmeer (Nederland) op twaalf juli negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2381 Weelde (Ravels), Schootseweg 8.

2. De heer DE RUIJTER Bart, ongehuwd, geboren te Aalsmeer (Nederland) op drie december negentienhonderd zeventig, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 5.

3. De heer AHNER Detlef, geboren te Weilburg op twaalf oktober negentienhonderd zestig, wonende te 55597 Wollstein (Bondsrepubliek Duitsland), Rheinhessenring 38.

Bijzondere volmacht: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONKERS & PARTNERS", met zetel te 2382 Poppel (Ravels), Mierdsedijk 5, en/of mevrouw Van Beek Monique, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 2, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan -Eyskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-,behouden gaan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 17.05.2011 11112-0585-013
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 08.06.2009 09194-0263-013
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 04.06.2008 08180-0197-008
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 20.06.2007 07237-0054-010
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 04.06.2015 15145-0506-012

Coordonnées
METRI

Adresse
AARLE 5 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande