METRO SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : METRO SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 822.941.169

Publication

08/07/2015
ÿþMad Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffes van de

RECHTBANK VAN KOOPi;IANI1Ei,

2 9 JUNI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT GesiÜik'tior

Ondernemingsnr : 0822.941.169

Benaming

(voluit) : METRO SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Herentalse Steenweg 17, 2270 Herenthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: omzetting van een Comm. V. naar een BVBA

Uit de notulen opgemaakt door Meester Stéphane D'Hollander, Notaris te Herenthout, op 15 juni 2015, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor Turnhout Il op 19 juni 2015, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging door storting in geld

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17 600,00), om het te verhogen van duizend euro (¬ 1 000,00) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00).

Tweede beslissing: vertegenwoordiging van de kapitaalverhoging

Om de kapitaalverhoging te vertegenwoordigen besluit de algemene vergadering duizend zevenhonderdzestig (1 760) volledig afbetaalde aandelen, zonder nominale waarde te creëren die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden toegewezen aan de aandeelhouders in de verhouding van 17,6 nieuwe aandelen voor 1 bestaande aandeel.

Deze duizend zevenhonderdzestig (1 760) nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 101 tot 1860. Derde beslissing: voorkeurrecht - plaatsing - storting

Nadat de vennoten verklaard hebben dat zij volledig op de hoogte zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging, heeft mevrouw Arm Van Herck, voornoemd, uitdrukkelijk en onherroepelijk af-stand gedaan met betrekking tot deze kapitaalverhoging van de uitoefening van het voorkeurrecht, dat haar is toegekend.

Door mevrouw GOORMANS Judith, voornoemd, wordt ingeschreven op duizend zevenhonderdzestig euro (¬ 1 760,00) aandelen tegen de globale prijs van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17 600,00).

De inschrijver, hier aanwezig verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder nieuw aan-'deel, waarop aldus werd ingeschreven, volstort is door een storting in geld ten belope van 3,18182 euro per aandeel, of in totaal vijfduizend zeshonderd euro (¬ 5 600,00), die hij gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer BE75 7440 5197 8451 op naam van de vennootschap overeenkomstig 311 van het wetboek vennootschappen bij KBC Bank.

Een attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op een da-'tum binnen de drie maand, voorafgaand aan deze vergadering.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

Vierde beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapi-'taalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig verwezenlijkt werd en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00), met creatie van duizend zevenhonderdzestig (1 760) nieuwe aandelen.

Vijfde Beslissing: Ontslag van zaakvoerder

De vergadering verleent ontslag op haar verzoek aan mevrouw VAN HERCK Ann, geboren te Herentals op 22 november 1978 (identiteitskaart nummer 591-9867878-73, rijksregister nummer 78.11.22-158.24), wonende te 2270 Herenthout, Herentalse Steenweg 17, als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap "Metro Solutions" met kwijting over het laatste afgesloten boekjaar.

Zesde Beslissing: Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de gewone commanditaire vennootschap "METRO SOLUTiONS" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METRO SOLUTIONS" met ingang van heden.

1111#11190111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bSz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METRO SOLUTIONS" is de voortzetting van de gewone commanditaire vennootschap "METRO SOLUTIONS", met dien verstande dat door de om-zetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2015, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsre-'visor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de gewone commanditaire vennootschap "METRO SOLUTIONS", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METRO SOLUTIONS",

AI de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METRO SOLUTIONS".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde met inachtneming van voormelde kapitaalsverhoging, zo ook alle activa en passiva, de afschrij-vingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de gewone commanditaire vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METRO SOLUTIONS" behoudt het nummer 0822.941.169 waaronder de gewone commanditaire vennootschap "METRO SOLUTIONS" ingeschreven was in het handelsregister te Turnhout,

De duizend achthonderdzestig (1 860) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend als volgt: één (1) )aandeel komt toe aan mevrouw Mn Van Herck en duizend achthonderdnegenenvijftig (1 859) aandelen komen toe aan mevrouw Goormans Judith, beiden voornoemd.

ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de gewone commanditaire vennootschap "METRO SOLUTIONS" om-gezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten over-gaan.

Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2015 hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennoot-schappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor VCLJ Bedrijfsrevisor BVBA luiden als volgt:

"VI, CONCLUSIE

Ondergetekende, VCLJ Bedrijfsrevisoren Bvba, vertegenwoordigd door Jean-Paul Loots, bedrijfsrevisor is overgegaan tot uitvoering van de opdracht zoals omschreven in artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de procedure tot omzetting van de COMM.V METRO SOLUTIONS in een BVBA.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die de zaakvoerder van de COMM.V METRO SOLUTIONS heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de betrokken vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van deze staat bedraagt 12.896,19 Euro en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 Euro.

Aangezien het kapitaal kleiner is dan het vereiste minimumkapitaal van 18.550,00 Euro voor een BVBA, zal voorafgaand aan de omzetting het kapitaal worden verhoogd met 17.600,00 Euro en volstort ten belope van 5.600,00 Euro

Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze omzetting en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

Antwerpen 6/05/2015

VCLJ Bedrijfsrevisoren bvba

Vertegenwoordigd door de Heer Jean Paul Loots

Bedrijfsrevisor"

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

Zevende beslissing: Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt:

STATUTEN

TITEL I. VORM - NAAM -- ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aans prakelijkheid,

Zij verkrijgt de naam METRO SOLUTIONS, De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of

afzonderlijk worden gebruikt.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en

andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

l

r

C ' r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

"besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het ondememingsnummer gevolgd door de afkorting RPR en door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2270 Herenthout, Herentalse Steenweg 17.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doet, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het. verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Management activiteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder of directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen, niet-residentiële gebouwen, zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes en dergelijke meer, evenals de verhuur por jaar van. garageboxen en staanplaatsen voor auto's:

Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële. handels- of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden niet advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van. secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, hel ter beschikking stellen van kantoren,. magazijnen, en fabricatieruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van. management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande. bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Dit alles in de ruimste zin van hel woord.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- ais buitenland, aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Zij kan onder meer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houders van die attesten. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5, Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00)

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1 860) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtig (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot 1860.

Artikel 6, Stortingsplicht

Artikel 7. Kapitaalverhoging in geld  Recht van voorkeur

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tª% ITEL III. TITELS

Artikel 8. Register van aandelen

Aª% rtikel 9. Ondeelbaarheid van de effecten

Artikel 9bis. Overdracht van aandelen

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Mij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

Artikel 13. Controle van de vennootschap

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14, Zitting en bijeenroeping

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste donderdag van de maand maart, om 18:00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerders) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd ais hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering,

Artikel 15, Verdaging

Artikel 17. Zittingen  Notulen

Artikel 18. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de

wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

f

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vernielden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote

eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend

jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de

zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene

vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve;

deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 21. Ontbinding

Artikel 22. Vereffenaars

A" rtikel 23. Verdeling van het netto-actief

Tª% ITEL VIII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 24. Woonstkeuze

Artikel 25. Gerechtelijke bevoegdheid

Aª% rtikel 26. Gemeen recht

Bª% ijzondere vergadering

a. Algemene vergadering.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

Mevrouw VAN HERCK Ann, ongehuwd, geboren te Herentals op 22 november 1978 (identiteitskaart nummer 591-9867878-73, rijksregister nummer 78.11.22-158.24), wonende te 2270 Herenthout, Herentalse Steenweg 17, voornoemd, hier aanwezig, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die de uitoefening van haar functie zou beletten.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Over de bezoldiging van de zaakvoerder beslist de vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

c. Bijzondere volmacht  handelsregister en B.T.W.

Comparanten geven volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EMENDO, met zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 59, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het handelsregister en/of de griffie en/of de Kamer van Ambachten en Neringen en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd:

. e

a

Voor-,behóuden

aan het

Belgisch Staatsblad

-een uitgifte van de akte met bijhorend versaag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor; -gecoordineerde statuten,





Notaris Stéphane D'Hollander

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
METRO SOLUTIONS

Adresse
HERENTALSE STEENWEG 17 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande