MEVALO INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEVALO INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.322.588

Publication

24/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

II

11

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

- ad

Edo* en koopinendel

MtvIceirn

II1 11111 III I li

*14174831*

1 5 SEP, 201k

afdelIng Antwerpen

Griffie

II

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE 0839.322.688

Benaming

(vole): Mevalo

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Van Praetlei 146 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte Verkoop Aandelen

De vergadering wordt geopend om 20.00 uur door de heer Marc Van Looveren, optredend als voorzitter.

Hij duidt de heer Marc Mees aan als secretaris en als stemopnemer.

Zijn tegenwoordig of vertegenwoordigd, de aandeelhouders waarvan de namen en de voornamen alsook het aantal aandelen van elke aandeelhouder vermeld zijn op de aanwezigheidslijst, welke aan deze notulen gehecht plut om er één geheel mee te vormen. De aanwezigheidslijst is ondertekend door elk der aandeelhouders of hun mandatarissen en is vastgesteld door de leden van het bureau.

De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en dat de vergadering aldus rechtsgeldig kan beslissen over de agendapunten..

AGENDA

1.Verkoop aandelen

ZITTING

1.0e verkoper met name, de heer Marc Van Looveren, woonachtig 2900 Schoten Anton Van de Veldelaan 44, draagt in volle eigendom, onder gewone waarborg als naar recht en voor vrij van enig pand of beslag over aan de kopers, met name Mevrouw Godelieve Aemouts woonachtig Anton Van de Veldelaan 44  2900 Schoten die aanvaardt de volstorte 25 aandelen van MEVALO international b.v.b.a met maatschappelijke zetel, Van Praetlei 145  2170 Merksem gekend onder het ondernemingsnummer BE 0839 322 588

De verkoper verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen

De verkoper bevestigt in naleving van de statuten en mogelijks andere overeenkomsten de toestemming te hebben tot overdracht van voormelde aandelen.

De koper verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de 25 aandelen

2. De verkoper met name, de heer Marc Van Looveren, woonachtig 2900 Schoten Anton Van de Veldelaan 44, draagt in volle eigendom, onder gewone waarborg als naar recht en voor vrij van enig pand of beslag over aan de kopers, met name de heer Marc Mees woonachtig Anton Van de Veldelaan 11  2900 Schoten die aanvaardt de volstorte 25 aandelen van MEVALO International b.v.b.a met maatschappelijke zetel, Van Praettei 145  2170 Merksem gekend onder het ondememingsnummer BE 0839 322 588

De verkoper verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen

De verkoper bevestigt in naleving van de statuten en mogelijks andere overeenkomsten de toestemming te hebben tot overdracht van voormelde aandelen.

De koper verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de 25 aandelen

Daar elle punten op de agenda behandeld zijn wordt de vergadering gesloten om 21A 5 uur nadat van deze notulen voorlezing is gegeven door de secretaris. De notulen worden door het bureau en door de aanwezige aandeelhouders of hun vertegenwoordigers ondertekend. leder lid van het bureau ontvangt een kopie van de notulen.

Aldus opgemaakt te Merksem 7 januari 2013

Marc Van looveren

Zaakvoerder

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 04.11.2013 13653-0487-014
18/02/2015
ÿþ Wind word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



"

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 FEB, 2015

afdeliirlI erpen

l

III III iiui~u~iuu

<150266 6*

IHhI

Ondernemingsnr : 0839.322.588 .

Benaming

(voluit) : Mevalo International

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Van Praetlei 145 - 2170 Merksein

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 15 JANUARI 2015

Deze algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over het enige agendapunt, met

name de verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

Bespreking van het enige agendapunt

In toepassing van de statuten beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel van de

vennootschap met ingang van 15/01/2015 te verplaatsen

van: Van Praetlei 145  2170 Merksem

naar: Boterhamvaartweg 2 unit 11 - Haven 138 - 2030 Antwerpen

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Slot

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering opgeheven.

Aldus opgemaakt op te Merksem op 15/01/2015 en na goedkeuring door de algemene vergadering

ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzocht hebben.

Marc Van Looveren

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2011
ÿþ ~ Mpd 2.0

Lme EL] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden A *11165356* iA

aan het

Belgisch Staatsblac

Kssrgatagri te gret:e van van tlOOjthiifidc',i 9e º%411tw:

Ondernemingsnr~ ~%2- ~, ~ O

Benaming

4~;~~

(voluit) : MEVALO INTERNATIONAL



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 14 september 2011, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEVALO INTERNATIONAL" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer VAN LOOVEREN Marc Ida Joseph, bestuurder, wonende te 2900 Schoten, Anton Van de Veldelaan 44.

2. De heer MEES Marc Bertha Alfons, zonder beroep, wonende te 2900 Schoten, Anton Van de Veldelaan 11.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "MEVALO INTERNATIONAL".

3) Zetel: gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: A) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam :

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het; algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het: productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en: verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,, obligaties, staatsfondsen;

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,: industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het: stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

B) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen;

rekening: "

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,; deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van: handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-: publiekrechterlijk statuut;

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle' verbintenissen van zelfde ondernemingen.

C) De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk. doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het,: ' besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurderfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan, deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsvormen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen volledig zodat er niets meer te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 068-8935075-44 bij Dexia Bank.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om tien (10.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Marc Van Looveren, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni tweeduizend dertien om 10.00 uur.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan .één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van

drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUD- EN ADVIESKANTOOR TRIVIUS", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0811.746.478 en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIVIUS", met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Van Praetlei 145, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0874.321.574, om met macht om elk afzonderlijk op treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de B.T.W. en alle andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 14 september 2011

-een bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het' Belgisch Staatsblad

04/06/2015
ÿþ Mod Word 11,1

~.~>riº%~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 6 MEI 2015

afdeling A y en

IIIAI~IA ~IMVIIIIIV~I

507 790*

II

Ondernemingsnr: BE 0839.322.588

Benaming

(voluit) : Mevalo International

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Boterhamvaartweg 2 Unit 1 - Haven 138 - 2030 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - zaakvoerder

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN

AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 01/04/2015

OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering wordt geopend om 20.00 uur door de heer Marc Van Looveren , optredend als voorzitter.

Zijn tegenwoordig of vertegenwoordigd, de aandeelhouders waarvan de namen en de voornamen alsook het aantal aandelen van elke aandeelhouder vermeld zijn op de aanwezigheidslijst, welke aan deze notulen gehecht blijft om er één geheel mee te vormen, De aanwezigheidslijst is ondertekend door elk der aandeelhouders of hun mandatarissen, en is vastgesteld door de leden van het bureau.

De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en dat de vergadering aldus rechtsgeldig kan beslissen over de agendapunten.

AGENDA

1-Ontslag als zaakvoerder van de heer Marc van Looveren

2- Benoeming van de heer Andy Mees als zaakvoerder

ZITTING

1-Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag van de heer Marc Van Looveren als zaakvoerder, omwille van persoonlijke redenen aanvaard.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt de heer Andy Mees, wonende te 2900 Schoten, Anton Van de Veldelaan 11, benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Daar alle punten op de agenda behandeld zijn wordt de vergadering gesloten om 21.25 uur nadat van deze notulen voorlezing is gegeven door de secretaris. De notulen worden door het bureau en door de aanwezige aandeelhouders of hun vertegenwoordigers ondertekend. Ieder lid van het bureau ontvangt een kopie van deze notulen.

Aldus opgemaakt te Merksem, 01 april 2015

Marc Van Looveren

zaakvoerder

ontslagnemend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 04.08.2016 16403-0432-012

Coordonnées
MEVALO INTERNATIONAL

Adresse
BOTERHAMVAARTWEG 2 UNIT 11 - HAVEN 138 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande