MICHIELSEN & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MICHIELSEN & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 869.751.884

Publication

04/12/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

a$taatsbiar

*12195958"

Ondernemingsnr : 0869.751.884 Benaming

(voluit) :

(verkort)

Michielsen & Co

i { '-' V., i"î~ ~,.i~~i i ,r`I}i~~p

C_ l~5~ ~ 2 3 ~~~V, ~/ ~ ~

p~

1~~.=-'11+ VAN

2012

i~ <,'-~~t-~i i~`.5'`(~`x?i Tt..1t~r~l--kflUT

rI IeDe griffier

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Gierlestraat 5 te 2387 Baarle-Hertog

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag-kwijting vereffenaar -Sluiting vereffening.

Er blijkt uit de buitengewone algemene vergadering gehouden op 8 oktober 2012 dat volgende besluiten werden genomen:

tVerzaking aan wettelijke termijn artikel 194 Wetboek van vennootschappen: Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand 'gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

2.Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoord-vonnis":De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken, zoals deze documenten; werden voorgelegd door de vereffenaar. De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het "akkoord vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de: rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen. De vergadering: verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een: afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

3.Goedkeuring van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen: De vergadering verklaart zonder; enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

4.Kwijting aan de zaakvoerder tussen 29/2/2012 en de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank: van Koophandel en kwijting aan de vereffenaar:Met algemene stemmen bekomt de voordien aangestelde: zaakvoerder, de heer Jozef Michielsen, kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat vanaf 29 februari 2012 tot de homologatie van de Rechtbank van Koophandel van de ontbinding op 15 maart 2012 en de aanstelling van; de vereffenaar. De vergadering verklaart tevens zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de: vereffenaar, de heer Jozef Michielsen, voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

5.Sluiting van de vereffening: De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de VOF Michielsen & Co in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan.

6.Bewaring van boeken en bescheiden: De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn van vijf jaar ten huize van de heer Jozef Michielsen, Versmissenstraat 20 5b te 2320 Hoogstraten.

7.Consignatiemaatregelen, De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten/aandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven, De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de; vennootschap aan de heer Jozef Michielsen, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening:

" Het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten/aandeelhouders

" De geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

" De eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

" De eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

8.Volmacht formaliteiten: De vergadering beslist bij deze om een bijzondere volmacht te geven aan BVBA; Accad, kantoorhoudende te Vosselaar, Onze Lieve Vrouwstraat 4/1, met recht van indeplaatsstelling om dei vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de BTW, alsook, tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Jozef Michielsen,

Vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd: verslag algemene vergadering, beschikking Rechtbank van Koophandel







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2012
ÿþMOR Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



E

St





r- r') r^* r~ i r-

1" E,. ..,, t G '1,w. `.`a 4.. W.rt ....1 r...r

GRIFFIE ReC!-~T~AÎ:?C VAN

3 0 gu" 2012

KOOPHA¬ D.~L TURNHOUT

i~effler,

Ondernemingsnr: 0869.751.884

Benaming

(votuit) : Michielsen & Co

(verkort) :

Rechtsvorm: VOF

Zetel: Gierlestraat 5 te 2387 Baarle-Hertog

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige vervroegde ontbinding en benoeming vereffenaar.

Er blijkt uit de buitengewone algemene vergadering gehouden op 29 februari 2012 dat volgende besluiten werden genomen:

1.De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot ontbinding toelicht, samen met de staat van actief en passief afgesloten op 31/12/2012. Na kennisname van dit` verslag besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel van Turnhout, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld in punt 3 van onderhavige buitengewone algemene: vergadering. Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende; beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze: beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de: benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Turnhout overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek van vennootschappen.

2.Eénparig wordt beslist de zaakvoerder kwijting te verlenen voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur. Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot; ontslag en kwijting van de zaakvoerder is genomen onder besluit 1 vermelde opschortende voorwaarde, de; zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft; waarnemen, en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar. De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de kwijting voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

3.Er wordt met algemene stemmen beslist als vereffenaar de heer Jozef Michielsen aah te stellen, niet rijksregisternummer 46.04.08-071.04 en wonende te 2320 Hoogstraten, Dr, Versmissernstraat,20,5b, aan wie de: volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn aile bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186, en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de; algemene vergadering behoeft.

4.Er wordt een bevel gegeven aan de zaakvoerder tot de opstelling van een eenzijdig verzoekschrift toti homologatie van het mandaat als vereffenaar.

5.Er wordt een bevel gegeven aan de vereffenaar om na de homologatie over te gaan tot publicatie van de ontbinding en de aanstelling van een vereffenaar in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Jozef Michielsen,

Vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd: verslag zaakvoerder, beschikking Rechtbank van Koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2011
ÿþ20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-akte

NEEIRCELE_GF)

1 GRIFFIE RECHTBANK VAN

Voc behoi aan Belgl Staag

1 1 JAN. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT (Deeg riffier,

Ondememingsnr : 0869.751.884

Benaming

(voluit) : M1CH1ELSEN & CO

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Giertestraat nr. 5 te 2387 Baarle-Hertog

Onderwern akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tijdens de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden ten maatschappelijke zetel op 31 december 2010 is volgende beslissing genomen :

Bij algemeenheid van stemmen wordt beslist vanaf 31/12/2010 de heer Jef Michieisen, wonende te 2320 Hoogstraten, Dokter Versmissenstraat nr. 20 b5, te ontslaan als zaakvoerder. Hij krijgt kwijting voor zijn gevoerde beleid.

Baarle-Hertog, 31 december 2010

(getekend)

Michel Michielsen

Zaakvoerder

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
MICHIELSEN & CO

Adresse
GIERLESTRAAT 5 2387 BAARLE-HERTOG

Code postal : 2387
Localité : BAARLE-HERTOG
Commune : BAARLE-HERTOG
Province : Anvers
Région : Région flamande