MIJA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MIJA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.464.202

Publication

18/01/2012
ÿþIlq

Voo

behou

aan Belgi:

Staats

Mod Word 11.1

egt i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

p

lvIJUhlJ IJl1 IfflhII I

" iaoise~s"

NEERGELEGD

0 6 -01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANewie MECHELEN

Ondernemingsnr : $7 k 1,L6 6Z02

Benaming

(voluit) : MiJa

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 2880 Bornem, 't Hoogste 47 bus A.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte, opgesteld te Bornem op 12 december 2011, geregistreerd te Eeklo boek 6/147 blad 28 vak 7 op 23 december 2011, ontvangen vijfentwintig euro voor de Eerstaanwezend Inspecteur de heer Alex Sierens, dat een vennootschap werd opgericht.

Rechtsvorm:

Vennootschap onder firma

Naam:

MiJa

Zetel:

2880 Bornem, 't Hoogste 47 bus A.

Duur:

Onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt vijfhonderd euro (500,00 ¬ ) en is

verdeeld in vijftig (50) aandelen met een fractiewaarde van tien euro (10,00 ¬ ) per aandeel.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbrengen en wel als volgt:

1.De oprichter sub 1 de heer Jef Verdoodt verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van een, bedrag in speciën van tweehonderd vijftig euro (250,00 ¬ ) waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen in de vennootschap worden toegekend.

2.De oprichter sub 2 mevrouw Karen Van Campenhout verklaart bij deze inbreng te doen in de: vennootschap van een bedrag in speciën van tweehonderd vijftig euro (250,00 ¬ ) waarvoor haar vijfentwintig: (25) aandelen in de vennootschap worden toegekend.

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend mits dit namens de vennootschap geschied is.

Samenstelling kapitaal:

Het kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (500,00 ¬ ). Het kapitaal is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen, met een fractiewaarde van tien euro (10,00 ¬ ) per aandeel. Alle aandelen zijn op naam en worden: aangetekend in een aandelenregister dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, en daar ter inzage is: van de vennoten.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

A.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

B.Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

C.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

D.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

E.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

F.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

G.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

H.De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Worden tot zaakvoerders van de vennootschap benoemd: beide oprichters, de heer Jef Verdoodt en mevrouw Karen Van Campenhout.De zaakvoerders bezitten alle machten van bestuur en van beschikking ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap.Hun afzonderlijke handtekening verbindt geldig de vennootschap voor alle handelingen die haar aanbelangen, zelfs de handeling waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, voor zover deze handelingen geen verbintenissen ten laste van de vennootschap in het leven roepen waarvan het bedrag vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) overtreft. Voor de handelingen die verbintenissen ten laste van de vennootschap in het leven roepen waarvan het bedrag vijfduizend Euro (5.000,00 ¬ ) overtreft, alsook voor alle ontleningen, vervreemdingen, hypotheken en alle andere daden van beschikking zal de gezamenlijke handtekening van aile zaakvoerders vereist zijn.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

i.'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_ ______ ----'_- _' Jaarvergadering: De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand september.

Aanleggen reserves, verdeling van de winst:

Op het eind elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerders de inventaris van het vermogen van

de vennootschap op /o. wordt de balans en resultatenrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en

wordt de boekhouding afgesloten. {}p voorstel van de zaakvoerders beslist de jaarvergadering over de bestemming die aan het resultaa zal worden gegeven.

Commissaris:

Er wordt geen commissaris benoemd.

Overgangsbepalingen:

Aanvang en einde van he eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering:

Hoteemtebookjoorvengtaonpphedononzo|eindigonopóànendertigmaartbweeduizendendortien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bekrachtiging  artike 60 Wetboek van vennootschappen:

Ondergetekenden verklaren dat de vennootschap alle akten bekrachtigt en overneemt die voor de vennootschap in oprichting werden verricht sedert één november 2011 en dit overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tesamen hierme neergelegd:

- exemplaar oprichtingsakte

de heer JefVerdoodtmevrouw Karen Van Campenhou

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MIJA

Adresse
'T HOOGSTE 47, BUS A 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande