MILLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MILLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.388.422

Publication

23/04/2014
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111,1.m~ufj113mu111111u

pp~ ~i v _1 " ;  i1 , 4 ,it l C. = t i ='('!li[_~

tr

~t~14:1~,~~lh~ili~~~

AN-TLNE.RPEN (9ç) ;'" " R=9 2IIK

Griffie

Ondernemingsnr: 0439.388.422

Benaming (voluit) : Millo

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : De Merodelei 2/2 - 2600 Berchem (Antwerpen)

Onderwerp(en) akte : omvorming in BVBA  ontslag, kwijting en décharge aan de bestuurders  benoeming bestuurders- vaststelling maatschappelijke zetel.

Het blijkt uit een akte verleden op 27 maart 2014, geregistreerd 4 bladen, 0 verzendingen te Antwerpen, 9e kantoor der registratie op 28 maart 2014. Boek 243 blad 19 vak 6.. Ontvangen: ¬ 50,00. De e.a. inspecteur (get) C.VAN ELSEN, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer 0899.286.109, BTW-nummer BE 0899.286.109, In mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap Millo, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, district Berchem, De Merodelei 2 bus 2, met ondernemingsnummer 0439388,422 en onderworpen aan de BTW onder nummer BE 0439.388.422,opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Christian Engels te Gent op elf december negentienhonderd negenentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen januari daama onder nummer 1990-01-09590. De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Stoop op éénentwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2012-01-101 0007170.

Toelichting door de voorzitter

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

1. Verslag van de raad van bestuur ter verantwoording van het voorstel tot omvorming van de Naamloze Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aanprakelijkheid. Toelichting bij de staat van actief en passief afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

2. kennisname van het verslag over voormelde staat van actief en passief door BVBA Gobien en Partners, accountant ingeschreven op het tableau van het instituut der accountants

3.omvorming van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aanprakelijkheid en vaststelling der statuten

4. ontslag, kwijting en décharge aan de bestuurders

5. benoeming van zaakvoerders

6. vaststelling der statuten

7, vaststelling van de maatschappelijke zetel

8 .volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

B. Dat de drieduizend tweehonderd zestig (3.260) aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze Vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist Is.

C. dat aan de vennoten en het bestuursorgaan tijdig conform artikel 533 en volgende Wetboek van Vennoot-schappen de

te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is

samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen

EERSTE BESLISSING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans achthonderd en achtduizend tweehonderd euro (808.200,00 ¬ ), verdeeld in

drieduizend tweehonderd zestig (3.260) aandelen met fractiewaarde. De vergadering neemt na beraadslaging, volgende

besluiten:

De voorzitter wordt eenparig vrijgesteld van voorlezing van het verslag van de raad van bestuur van de vennootschap ter

rechtvaardiging van de voorgestelde omvorming, de staat van actief en passief en van het verslag opgemaakt door BVBA

Gobien en Partners, voornoemd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke aandeelhouder erkent binnen de voorgeschreven termijn een exemplaar te hebben ontvangen van deze documenten kennis te hebben. Het besluit van het verslag van de accountant, de heer Hans Gobien, luidt :"Het onderzoek van de balans per 31 december 2013 laat toe als volgt te besluiten;

Onze werkzaamheden zen uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de balans opgesteld per 31 december 2013.0vereenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de varen van een beperkt nazicht. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige ovenwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Voorbehoud dient evenwel gemaakt te worden voor een beleggingsportefeuille t.b.v. 84.657,86 EUR waarop mogelijk geheel of gedeeltelijk een waardevermindering dient geboekt te worden. Evenwel beschikt de vennootschap, zelfs na een eventuele waardevermindering en overwaardering van het netto-actief met voormeld bedrag, over meer dan voldoende eigen vermogen met het oog op de voorgenomen amvormingsvenichting.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het

Wetboek Vennootschappen in het raam van de omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Opgesteld te Massenhoven, 26 maart 2014, Hans Gobien, Namens BVBA Gobien & partners, Zagerrjstraat 6, 2240 Massenhoven'.

Een exemplaar van deze verslagen en staat zal op de griffe van de bevoegde rechtbank worden gedeponeerd. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Naamloze Vennootschap Millo om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aanprakelijkheid met zelfde benaming, met ingang van heden. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aanprakelijkheid Millo zal de voortzetting van de gelijknamige Naamloze Vennootschap zijn, met dien verstande dat onder voorbehoud van de andere beslissingen genomen door de huidige vergadering door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft ongewijzigd. De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per eenendertig december tweeduizend dertien,

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de vennootschap onder de vorm welke zij thans aanneemt.

De aandelen van de vennootschap zullen voortaan op naam zijn. Elk bestaand aandeel zal worden omgeruild voor een nieuw aandeel, waarvan melding zal worden gemaakt in het aandelenregister van de vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de Naamloze Vennootschap omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aanprakelijkheid.

TWEEDE BESLISSING Ontslag bestuurders en benoeming zaakvoerder

De vergadering verleent met ingang vanaf heden ontslag op hun verzoek aan mevrouw VERLAET en mevrouw DIELTJENS, beiden voornoemd, in hun hoedanigheid van bestuurder van de naamloze vennootschap. Aan hen wordt kwijting en décharge verleend over het gevoerde bestuur tot op heden,

Tot niet-statutair zaakvoerder van de nieuwe vennootschap worden mevrouw VERLAET Ria en mevrouw DIELTJENS Milla, beiden voornoemd, benoemd voor een onbepaalde termijn.

Zij verklaren niet getroffen te zijn door een maatregel die zich verzet tegen de uitoefening van een bestuursmandaat in een vennootschap.

DERDE BESLISSING

Daarnaast worden nog een aantal beslissingen genomen, waarvan de weerslag tot uiting komt in de nieuwe tekst van de statuten. In de tekst der statuten worden ook de wijzigingen welke voortvloeien uit de andere beslissingen van de algemene vergadering geintegreed. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aanprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt:

STATUTEN

Artikel 1. De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam Millo.

Artikel 2. De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest,

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn (in binnen- en buitenland).

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen-en buitenland.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf elf december negentienhonderd negenentachtig. Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

Advies- en bijstandsverlening aan bedrijven, ondernemingen en organisaties, vooral in verband met management, commercieel- en inkoopbeleid.

Het verlenen van technische, administratieve, financiële, organisatorische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

Het deelnemen in, of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

Het mogen deelnemen aan, organiseren van of participeren in cursussen of opleidingen van allerlei aard;

Tussenpersoon bij handel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen in enige naam of als commissionair; Handelsbemiddeling in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten in eigen naam of als commissionair, Gespecialiseerde detailhandel in vaste en vloeibare brandstoffen in eigen naam of als commissionair;

Handel in eigen onroerend goed;

Verhuur eigen onroerend goed;

Verlenen van advies in verband met public relations;

Overige zakelijke dienstverleningen;

Dit alles met uitzondering van die activiteiten die wettelijk gereglementeerd zijn en waarvoor de vennootschap niet over de vereiste erkenningen zou beschikken;

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden, Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in. De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten -FSMA., en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Artikel 5, Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achthonderd en achtduizend tweehonderd euro (808.200,00¬ ) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd zestig (3.260) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven.

Artikel 6, In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 7. De erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, een vennoot of zaakvoerder zullen, om welke redenen ook, nooit gerechtigd zijn de zegels te doen leggen op de papieren of de documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch deling of veiling eisen,

Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de gewone jaarlijkse inventaris en de regelmatig genomen beslissingen.

Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders, ai dan niet vennoten, die door de vennoten zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, worden enkel geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap indien hun benoeming gebeurde binnen de strikte tekst van de statuten; enkel in die omstandigheden kan hun opdracht slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overlijden van een zaakvoerder of wanneer een zaakvoerder voor langer dan één maand in de feitelijke onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen zal, tot deze feitelijke onmogelijkheid ophoudt of tot door de algemene vergadering in zijn vervanging is voorzien, ais plaatsvervangend zaakvoerder optreden de oudste onder de vennoten die zelf geen zaakvoerder zijn, of bij gebreke hieraan de echtgenoot(-ote) van gezegde zaakvoerder, of nog bij gebreke daaraan de lasthebber aangewezen door zijn rechtverkrijgenden, als hoger gezegd bij de lidmaatschapsrechten. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) moeten alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en belangen der vennootschap.

Wanneer een zaakvoerder geen enige vennoot is mag hij niet optreden bij een verrichting waar hij een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, rechtstreeks of zijdelings. Indien er andere zaakvoerders in functie zijn kunnen zij optreden; indien niet dient de zaakvoerder een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen.

De zaakvoerder(s) hebben recht op vertegenwoordigings-, reis- en verblijfkosten door hen gemaakt in de uitoefening van hun mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de algemene vergadering.

Artikel 9. De zaakvoerder(s) samen kunnen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, onder hun eigen verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen.

Bij de rechtshandelingen moet hun handtekening onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van de hoedanigheid waarin zij optreden.

Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om zeventien uur. Indien deze dag een feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vest te stellen

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commissarissen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens één{vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. in deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na aanvraag.

In zoverre de wet dit vereist, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergadering indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die erop gerechtigd zijn en er om verzoeken.

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zo ver de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker tof de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

Artikel 12. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht die te zijn van de statutaire algemene vergadering, op voorwaarde dat de door alle vennoten ondertekende schriftelijke beslissing ten laatste vijftien dagen voor de statutaire datum de vennootschap heeft bereikt. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste vijftien dagen voor de datum van de statutaire algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt Indien de laatste schriftelijke beslissing niet binnen die termijn is toegekomen, moeten de zaakvoerders onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige beslissing te komen, dan wel voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gevraagd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóár die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Artikel 13. Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december daarna. Op de laatste dag van elk boekjaar wordt door het bestuur de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt.

De zaakvoerder(s) stellen, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende alle situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in het wetboek van Vennootschappen bepaald.

Artikel 14. Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 15. ingeval van ontbinding, om elke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerders) dan in functie, tenzij de algemene vergadering uitdrukkelijk één of meer vereffenaars aanstelt. Zij bepaalt dan tevens hun bevoegdheden en vergoeding evenals tezamen de wijze van vereffening van de vennootschap. De vereffenaars zullen, tenzij uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, inbegrepen de bevoegdheden als bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De eerste gelden voortkomend van de vereffening zullen voor alles aangewend worden tot delging van het passief en van de lasten van de vennootschap tegenover derden.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen.

Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen,

Artikel 16. Voor de uitvoering van deze statuten zal elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of gevolmachtigde van de vennootschap, die niet in België gedomicilieerd is en geen woonstkeuze in België heeft gedaan, geacht worden woonstkeuze gedaan te hebben op het adres van de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, dagvaardingen, aanmaningen en betekeningen hem geldig kunnen gericht worden.

Artikel 17. Voor alle punten niet uitdrukkelijk in deze voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen. VIERDE BESLISSING

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2600 Antwerpen, district Berchem, De Merodelei 2 bus 2.

VIJFDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan AXXIOR Accountants & Belastingconsulenten te 2240 Massenhoven, Zagerijstraat 6, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het

Luik B - Vprvnln

verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen

en het verrichten van aile formaliteiten en aanvragen.

Ai de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om zeventien uur.

-mede neergelegd afschrift + verslag bedrijfsrevisor-gecoordineerde statuten

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12489-0093-018
27/07/2012 : AN274761
10/01/2012 : AN274761
03/08/2011 : AN274761
29/10/2010 : AN274761
29/10/2009 : AN274761
30/10/2008 : AN274761
04/09/2007 : AN274761
11/07/2006 : AN274761
22/03/2006 : AN274761
18/07/2005 : AN274761
05/08/2004 : AN274761
06/08/2003 : AN274761
07/02/2003 : AN274761
09/01/2003 : AN274761
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.09.2015, NGL 30.09.2015 15630-0167-014
20/09/2001 : AN274761
27/10/2000 : AN274761
29/09/1999 : AN274761
03/09/1996 : AN274761
25/12/1993 : AN274761
09/01/1990 : AN274761
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 29.08.2016 16520-0471-013

Coordonnées
MILLO

Adresse
DE MERODELEI 2, BUS 2 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande